دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای است. بسیاری از تکنیک ها و روش های کار درست مثل کار با ماسوره های ستاره ای هست و من خیلی از توضیحات رو فاکتور گرفتم چون تکراری بودن. اگه پست ماسوره های ستاره ای رو دقیق مطالعه کرده باشید حتی با دیدن عکس ها هم خیلی ساده متوجه میشید که باید چکار کنید. درکل کار کردن با قیف و ماسوره خیلی ساده است ولی تمرین می خواد. من از سری آموزش های شف آلن تکنیک کار با ماسوره های مدل برگ، ساخت انواع گل با قیف و ماسوره و تکنیک های پیشرفته حاشیه سازی با قیف و ماسوره رو هم براتون خواهم داشت. خیلی دوست داشتم ویدئوهای ایشون رو براتون با زیرنویس بذارم ولی به دلیل طولانی بودن آموزش ها که هرکدوم حدود یک ساعت هست و اینکه پایین آوردن حجمش تاثیر آموزشی ویدئو رو کم می کرد از ویدئوها صرف نظر کردم و سعی کردم که با تصاویر و توضیحات تکنیک ها رو توضیح بدم. دوستانی که برای دانلود و استفاده از ویدئو مشکل ندارن بهشون جدا پیشنهاد می کنم که ویدئوهای ایشون رو دانلود و تماشا کنن.

 

حاشیه نقطه ای

برای پایپ کردن این مدل حاشیه ماسوره رو با زاویه ۹۰ درجه کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و به آرومی شروع به پایپ کنید. ماسوره رو بالا و پایین نبرید و اجازه بدید دایره شما به اندازه ای که میخواید بزرگ بشه. فشار رو روی قیف متوقف کنید و بدون اینکه ماسوره رو از آیسینگ جدا کنید دستتون رو به حالت دایره ای خیلی ظریف بچرخونید تا روی آیسینگ هم صاف بشه.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

اگه خیلی به قیف فشار بیارید و دستتون رو ببرید بالا و یا اینکه قبل از متوقف کردن فشار به قیف ماسوره رو بکشید یه دایره زیبا نخواهید داشت مثل مواردی که تو ردیف دوم عکس ها می بینید.

 

حاشیه صدف

این حاشیه با زاویه ۴۵ درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره. وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل بگیره.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

حاشیه صدف ریز

این مدل حاشیه دقیقا با تکنیک قبلی یعنی صدف انجام میشن ولی با ماسوره های گرد خیلی کوچیک مثل شماره ۱ یا ۲ یا ۳٫ یه ماسوره ریز انتخاب کنید و این مدل رو هم تمرین کنید. برای اضافه کردن جزئیات به کیک ها مخصوصا کیک های عروسی و حتی برای کار روی کیک هایی که با فوندانت پوشش داده شدن مناسبن.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

قلب

دو تا صدف رو با کمک ماسوره گرد متوسط (یا هر سایز دیگه ای)  کنار هم پایپ کنید و حالا شما یه قلب زیبا دارید. قلب ها رو مثل صدف ها با زاویه ۴۵ درجه پایپ کنید و دقت کنید که یه صدف مستقیم نمی خوایم باید دو تا صدف که هر کدوم کمی حالت اریب دارن کنار هم قرار بگیرن تا یه قلب زیبا داشته باشیم.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 تکنیک شبکه ای

این تکنیک رو با ماسوره های ستاره ای هم داشتیم به همون شیوه و این بار با ماسوره گرد کار کنید. نکته مهم تو این تکنیک اینه که ماسوره سطح کار رو لمس نکنه چون دیگه یه خط صاف نخواهید داشت، مثل خطی که سمت راست تصاویر پایین می بینید.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

حاشیه پیچک

زیبا و بسیار ساده. فقط باید تمرین کنید تا بتونید عالی پایپشون کنید. درست مثل توضیحاتی که با ماسوره های ستاره ای داشتیم و اینبار با ماسوره های ساده کار می کنیم.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 

حاشیه های دراپ

این حاشیه ها معمولا رو دیواره کیک ها کار میشه و بهتره موقع تمرین هم صفحه ای که روش کار می کنید رو به صورت ایستاده به جایی تکیه بدید تا بتونید به راحتی کار کنید. برای جزئیات پایپ مدل دراپ لطفا طرز کار با قیف و ماسوره های ستاره ای رو مطالعه کنید.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

تصویرهایی که پایین می بینید مدل های مختلفی از تکنیک دراپ هستند که به صورت ترکیبی و خیلی ساده کار شدن.

تمرین کنید و موفق باشید.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 cakland.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

    در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

  • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

    روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

  • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

    ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

  • طرز تهیه آرد سوخاری

      روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق مرباخوری نعنا …

  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

  • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

    روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

  • روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه‌ های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا

    ترفند  خوشمزه تر شدن غذاها  در  این قسمت از مجله تصویر زندگی ، تکنیک ها و تجربه های ساده ای را برای خوشمزه تر کردن غذا  به شما معرفی می‌کنیم که کمک می‌کند غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته …

  • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

  • روش شستن قارچ و نگهداری آن

      نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

  • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

    توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

  • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

    آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

  • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

    روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

  • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

    روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …