سه شنبه , ۵ بهمن , ۱۳۹۵


 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای است. بسیاری از تکنیک ها و روش های کار درست مثل کار با ماسوره های ستاره ای هست و من خیلی از توضیحات رو فاکتور گرفتم چون تکراری بودن. اگه پست ماسوره های ستاره ای رو دقیق مطالعه کرده باشید حتی با دیدن عکس ها هم خیلی ساده متوجه میشید که باید چکار کنید. درکل کار کردن با قیف و ماسوره خیلی ساده است ولی تمرین می خواد. من از سری آموزش های شف آلن تکنیک کار با ماسوره های مدل برگ، ساخت انواع گل با قیف و ماسوره و تکنیک های پیشرفته حاشیه سازی با قیف و ماسوره رو هم براتون خواهم داشت. خیلی دوست داشتم ویدئوهای ایشون رو براتون با زیرنویس بذارم ولی به دلیل طولانی بودن آموزش ها که هرکدوم حدود یک ساعت هست و اینکه پایین آوردن حجمش تاثیر آموزشی ویدئو رو کم می کرد از ویدئوها صرف نظر کردم و سعی کردم که با تصاویر و توضیحات تکنیک ها رو توضیح بدم. دوستانی که برای دانلود و استفاده از ویدئو مشکل ندارن بهشون جدا پیشنهاد می کنم که ویدئوهای ایشون رو دانلود و تماشا کنن.

 

حاشیه نقطه ای

برای پایپ کردن این مدل حاشیه ماسوره رو با زاویه ۹۰ درجه کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و به آرومی شروع به پایپ کنید. ماسوره رو بالا و پایین نبرید و اجازه بدید دایره شما به اندازه ای که میخواید بزرگ بشه. فشار رو روی قیف متوقف کنید و بدون اینکه ماسوره رو از آیسینگ جدا کنید دستتون رو به حالت دایره ای خیلی ظریف بچرخونید تا روی آیسینگ هم صاف بشه.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

اگه خیلی به قیف فشار بیارید و دستتون رو ببرید بالا و یا اینکه قبل از متوقف کردن فشار به قیف ماسوره رو بکشید یه دایره زیبا نخواهید داشت مثل مواردی که تو ردیف دوم عکس ها می بینید.

 

حاشیه صدف

این حاشیه با زاویه ۴۵ درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره. وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل بگیره.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

حاشیه صدف ریز

این مدل حاشیه دقیقا با تکنیک قبلی یعنی صدف انجام میشن ولی با ماسوره های گرد خیلی کوچیک مثل شماره ۱ یا ۲ یا ۳٫ یه ماسوره ریز انتخاب کنید و این مدل رو هم تمرین کنید. برای اضافه کردن جزئیات به کیک ها مخصوصا کیک های عروسی و حتی برای کار روی کیک هایی که با فوندانت پوشش داده شدن مناسبن.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

قلب

دو تا صدف رو با کمک ماسوره گرد متوسط (یا هر سایز دیگه ای)  کنار هم پایپ کنید و حالا شما یه قلب زیبا دارید. قلب ها رو مثل صدف ها با زاویه ۴۵ درجه پایپ کنید و دقت کنید که یه صدف مستقیم نمی خوایم باید دو تا صدف که هر کدوم کمی حالت اریب دارن کنار هم قرار بگیرن تا یه قلب زیبا داشته باشیم.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 تکنیک شبکه ای

این تکنیک رو با ماسوره های ستاره ای هم داشتیم به همون شیوه و این بار با ماسوره گرد کار کنید. نکته مهم تو این تکنیک اینه که ماسوره سطح کار رو لمس نکنه چون دیگه یه خط صاف نخواهید داشت، مثل خطی که سمت راست تصاویر پایین می بینید.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

حاشیه پیچک

زیبا و بسیار ساده. فقط باید تمرین کنید تا بتونید عالی پایپشون کنید. درست مثل توضیحاتی که با ماسوره های ستاره ای داشتیم و اینبار با ماسوره های ساده کار می کنیم.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 

حاشیه های دراپ

این حاشیه ها معمولا رو دیواره کیک ها کار میشه و بهتره موقع تمرین هم صفحه ای که روش کار می کنید رو به صورت ایستاده به جایی تکیه بدید تا بتونید به راحتی کار کنید. برای جزئیات پایپ مدل دراپ لطفا طرز کار با قیف و ماسوره های ستاره ای رو مطالعه کنید.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

تصویرهایی که پایین می بینید مدل های مختلفی از تکنیک دراپ هستند که به صورت ترکیبی و خیلی ساده کار شدن.

تمرین کنید و موفق باشید.

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 cakland.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

  • آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

      آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

  • هنرنمائی های شگفت انگیز در تزئین کیک

     تزئین کیک خارق العاده و بی نظیر روسی….!!!   در تصاویر زیر نمونه هایی از تزئینات بسیار خلاقانه ، هنرمندانه و بی نظیر کیک را مشاهده می فرمائید. برخی از این کیک ها به حدی …

  • طرز تهیه کیک بالرین

    در این مطلب دو  روش تهیه کیک بالرین تقدیم شما همراهان مجله تصویر زندگی می شود. این کیک نیاز به پخت ندارد و نوعی کیک یخچالی است.   روش اول تهیه کیک بالرین مواد لازم …

  • کیک ساده با سس گاناش طرز پخت کیک ساده با سس گاناش و کارامل

    دستور تهیه کیک ساده با سس گاناش و کارامل  این کیک ساده با سس های خوشمزه و خوش طعم گاناش و کارامل یه عصرونه بسیار لذیذه. در ادامه مطلب روش تهیه سس گاناش ، سس کارکامل و …

  • کیک پسته و انار ویژه شب یلدا و کریسمس

    طرز تهیه کیک پسته و انار با آیسینگ ماست (ویژه شب یلدا و کریسمس) Pistachio & pomegranate cake   کیک پسته و انار می تواند گزینه مناسبی برای مهمانی های شب یلدا و کریسمس باشد، …

  • کیک اسفنجی شکلاتی , طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خامه ای , دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی ساده طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی آسان در منزل

    آموزش کامل طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی ساده و خوشمزه   آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل مواد لازم برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی آرد :•: ۱۳۰ گرم شکر …

  • آموزش تصویری ساخت گل رز خمیری

    آموزش تصویری ساخت گل رز خمیری   دوستان گرامی در این مطلب آموزش تصویری و مرحله به مرحله ساخت گل رز بسیار زیبا با خمیر تقدیمتون میشه . این روش رو می تونین برای ساخت …

  • آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

      آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

  • طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

    طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه   کیک ساندویچ غذایی خوشمزه است که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد.   مواد اولیه : ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی نان تست برش نخورده …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

    طرز تهیه‌ ادویه مخلوط راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا   همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، …

    • تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

        تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

      • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

          جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

        • جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

          جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

          • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

              آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

            • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

              راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …

              • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                • خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

                  خصوصیات یک فر خوب و استاندارد   برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون …

                  • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

                       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

                    • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

                        نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

                      • رنگهای ضد اشتها

                          رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …