دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای است. بسیاری از تکنیک ها و روش های کار درست مثل کار با ماسوره های ستاره ای هست و من خیلی از توضیحات رو فاکتور گرفتم چون تکراری بودن. اگه پست ماسوره های ستاره ای رو دقیق مطالعه کرده باشید حتی با دیدن عکس ها هم خیلی ساده متوجه میشید که باید چکار کنید. درکل کار کردن با قیف و ماسوره خیلی ساده است ولی تمرین می خواد. من از سری آموزش های شف آلن تکنیک کار با ماسوره های مدل برگ، ساخت انواع گل با قیف و ماسوره و تکنیک های پیشرفته حاشیه سازی با قیف و ماسوره رو هم براتون خواهم داشت. خیلی دوست داشتم ویدئوهای ایشون رو براتون با زیرنویس بذارم ولی به دلیل طولانی بودن آموزش ها که هرکدوم حدود یک ساعت هست و اینکه پایین آوردن حجمش تاثیر آموزشی ویدئو رو کم می کرد از ویدئوها صرف نظر کردم و سعی کردم که با تصاویر و توضیحات تکنیک ها رو توضیح بدم. دوستانی که برای دانلود و استفاده از ویدئو مشکل ندارن بهشون جدا پیشنهاد می کنم که ویدئوهای ایشون رو دانلود و تماشا کنن.

 

حاشیه نقطه ای

برای پایپ کردن این مدل حاشیه ماسوره رو با زاویه ۹۰ درجه کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و به آرومی شروع به پایپ کنید. ماسوره رو بالا و پایین نبرید و اجازه بدید دایره شما به اندازه ای که میخواید بزرگ بشه. فشار رو روی قیف متوقف کنید و بدون اینکه ماسوره رو از آیسینگ جدا کنید دستتون رو به حالت دایره ای خیلی ظریف بچرخونید تا روی آیسینگ هم صاف بشه.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

اگه خیلی به قیف فشار بیارید و دستتون رو ببرید بالا و یا اینکه قبل از متوقف کردن فشار به قیف ماسوره رو بکشید یه دایره زیبا نخواهید داشت مثل مواردی که تو ردیف دوم عکس ها می بینید.

 

حاشیه صدف

این حاشیه با زاویه ۴۵ درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره. وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل بگیره.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

حاشیه صدف ریز

این مدل حاشیه دقیقا با تکنیک قبلی یعنی صدف انجام میشن ولی با ماسوره های گرد خیلی کوچیک مثل شماره ۱ یا ۲ یا ۳٫ یه ماسوره ریز انتخاب کنید و این مدل رو هم تمرین کنید. برای اضافه کردن جزئیات به کیک ها مخصوصا کیک های عروسی و حتی برای کار روی کیک هایی که با فوندانت پوشش داده شدن مناسبن.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

قلب

دو تا صدف رو با کمک ماسوره گرد متوسط (یا هر سایز دیگه ای)  کنار هم پایپ کنید و حالا شما یه قلب زیبا دارید. قلب ها رو مثل صدف ها با زاویه ۴۵ درجه پایپ کنید و دقت کنید که یه صدف مستقیم نمی خوایم باید دو تا صدف که هر کدوم کمی حالت اریب دارن کنار هم قرار بگیرن تا یه قلب زیبا داشته باشیم.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 تکنیک شبکه ای

این تکنیک رو با ماسوره های ستاره ای هم داشتیم به همون شیوه و این بار با ماسوره گرد کار کنید. نکته مهم تو این تکنیک اینه که ماسوره سطح کار رو لمس نکنه چون دیگه یه خط صاف نخواهید داشت، مثل خطی که سمت راست تصاویر پایین می بینید.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

حاشیه پیچک

زیبا و بسیار ساده. فقط باید تمرین کنید تا بتونید عالی پایپشون کنید. درست مثل توضیحاتی که با ماسوره های ستاره ای داشتیم و اینبار با ماسوره های ساده کار می کنیم.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 

حاشیه های دراپ

این حاشیه ها معمولا رو دیواره کیک ها کار میشه و بهتره موقع تمرین هم صفحه ای که روش کار می کنید رو به صورت ایستاده به جایی تکیه بدید تا بتونید به راحتی کار کنید. برای جزئیات پایپ مدل دراپ لطفا طرز کار با قیف و ماسوره های ستاره ای رو مطالعه کنید.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

تصویرهایی که پایین می بینید مدل های مختلفی از تکنیک دراپ هستند که به صورت ترکیبی و خیلی ساده کار شدن.

تمرین کنید و موفق باشید.

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

نکات آشپزی  , آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

 

 cakland.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

      آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی …

  • طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر شب یلدا

    طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر ویژه شب یلدا چیز کیک هندوانه ای دسری بسیار خوشمزه و زیباست که  شب یلدای شما رو در کنار خانواده و دوستان به یادماندنی تر خواهد کرد. تقدیم به تمام همراهان …

  • کیک مخملی قرمز , کیک قلبی ولنتاین طرز تهیه کیک مخملی قرمز ویژه ولنتاین

      طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین   کیک مخملی قرمز را در قالب قلبی شکل بپزید یا به فرم قلب ببرید . این کیک خوشرنگ و خوشمزه دسری زیبا برای جشن ولنتاین و سالگرد ازدواج …

  • آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

    تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

  • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

    دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …

  • چیز کیک ژله ای قلبی , دسر ولنتاین طرز تهیه چیز کیک ژله ای قلبی برای ولنتاین

    چیز کیک ژله ای توت فرنگی قلبی دسر مخصوص ولنتاین   چیز کیک ژله ای توت فرنگی قلبی دسری زیبا و عاشقانه مناسب مراسم سالگرد ازدواج و جشن ولنتاین ( روز عشق ) است. این ژله …

  • طرز تهیه گل رز شکلاتی

    طرز تهیه گل رز شکلاتی     مواد اولیه : رنگ خوراکی(در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری) عسل (یا شربت ذرت) ۱ پیمانه شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم طرز تهیه : برای درست کردن …

  • کیک یزدی طرز تهیه کیک یزدی به صورت تصویری

    طرز تهیه کیک یزدی (آموزش تصویری مرحله به مرحله )   کیک یزدی کیکی بسیار خوش عطر و طعمه که طرفدارای زیادی داره. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی استان یزد هست که در اونجا بیشتر برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی …

  • طرز تهیه کیک رژیمی طرز تهیه کیک رژیمی بدون روغن و کره خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

    طرز تهیه کیک رژیمی بدون کره یا روغن در بخش آموزش آشپزی امروز ، روش تهیه کیک رژیمی بدون روغن را براتون آماده کردیم. اگه از یه دستور دیگه زرده تخم مرغ اضافه آوردید میتونید باهاش این …

  • طرز تهیه کیک بادامی طرز تهیه کیک بادامی با بافتی نرم

    دستور پخت کیک بادامی  امروز در بخش آموزش شیرینی پزی مجله تصویر زندگی دستور تهیه کیک بادامی را براتون انتخاب کردیم. این کیک بافتی نرم داره و خیلی خوشمزس. حتما یک بار هم شده اون رو …

مطالب قبلی این بخش
  • نگهداری ادویه ها,نگهداری سبزیجات خشک روش و مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک

    مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک یکی از سوال های رایج خانم ها در آشپزی، چگونگی نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک است. با نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شده ، می توانید کاری …

    • فوت و فن پخت کیک

          مشکلات احتمالی و نکات مفید برای پخت کیک     دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیش زحمت کشیدید کیک شما خراب …

      • روش تشخیص زعفران تقلبی

        اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …