سه شنبه , ۵ بهمن , ۱۳۹۵


کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

 

کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو سبزی است.

 

کوکو سبزی لقمه ای در مقایسه با فست فودها که عامل چاقی و ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی هستند، ارزش غذایی بالایی دارد و در مدت زمانی نسبتا کوتاه تهیه می شود. با توجه به اینکه در طول روز هر فرد باید ۳ تا ۵ واحد سبزی مصرف کند، خوردن غذاهایی مانند کوکوسبزی که متشکل از انواع سبزی هاست به خصوص برای کسانی که در هضم انواع خام آنها مشکل دارند، برای دریافت موادمغذی موجود در این گروه غذایی مناسب است.

کوکو سبزی را به خاطر بافت نرمی که دارد، موقع ساندویچ کردن برای بچه‌ها باید حسابی پیچید ولی با این ابتکار جالب می‌توانید برای فرزندتان کوکو سبزی لقمه ای را داخل نان ساندویچی درست کنید. این کار شاید به نظر عجیب برسد ولی بسیار راحت است. کوکو سبزی لقمه ای یا ساندویچ کوکو سبزی را به دو صورت گرم و سرد می‌توان سرو کرد و درست به همین دلیل برای میان‌وعده‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم :

۱۰۰ گرم سبزی کوکوی خرد شده
۱ عدد پیاز کوچک
۳ عدد تخم‌مرغ
۲ قاشق سرصاف آرد سیب‌زمینی
نان باگت
نمک، ‌فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی

 

کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

 

طرز تهیه کو کو سبزی لقمه ای :

پیاز را پوست کنده، بشویید سپس ریز رنده کنید. حالا پیاز رنده شده را در کاسه‌ای بریزید و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.

آرد سیب‌زمینی را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا آب اضافی پیاز گرفته شود. نمک‌، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده، مخلوط را خوب هم بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی در ظرف دیگری شکسته و به مایه کوکوی داخل کاسه اضافه کنید. حالا مایه کوکو را با چنگال سریع هم بزنید تا خوب کف کند.

نان باگت را روی تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقوی دندانه‌دار به حلقه‌های دو سانتی‌متری برش بزنید. سپس هر حلقه را برداشته و با چاقو مقداری از خمیر وسط آن را درآورید تا جا برای ریختن مایه کوکو باز شود.

 

کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

 

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد از داغ شدن، حلقه‌های نان را در روغن بگذارید.

وقتی که حلقه‌های نان را در روغن چیدید، از مایه کوکو سبزی یک قاشق در هر حلقه نان بریزید. در اینجا بهتر است حرارت را کم کنید تا کوکوها مغزپخت شوند.

بعد از پختن یک طرف کوکوها و بسته شدن مایه کوکو، نان را برگردانید تا طرف دیگر آن هم در روغن قرار بگیرد و سمت دیگر هم پخته شود.

بعد از پختن کوکوها و طلایی شدن نان‌ها، آنها را از روغن درآورده روی یک دستمال حوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. از جمله مزایای این ساندویچ‌ها حالت ترد بودن آنهاست که بچه‌ها آن را خیلی دوست دارند.

 

نکات :

* لازم نیست مقدار روغن زیاد باشد تا نان‌ها در آن غوطه‌ور شوند، قسمت پایین نان‌ها در روغن باشد کافی است.

* موقع برگرداندن کوکوها نگران جدا شدن نان از کوکو نباشید زیرا کوکو در همان مرحله سرخ شدن اولیه به نان چسبیده است.

* اگر احساس کردید مایه کوکو خیلی شل است می‌توانید کمی دیگر آرد اضافه کنید.

* به جای آرد سیب زمینی می توانید از سیب زمینی پخته استفاده کنید. دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد و گرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیب‌زمینی می‌شود. این میزان فقط برای انسجام کوکو می‌باشد.

* زمانی که حلقه‌های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایین‌تر باشد، نان سرخ می‌شود و سطح کوکو سرخ نشده می‌ماند.

* میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید. پیشنهاد می‌شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.

* مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید(برای طبخ ماهی و مرغ).
نوش جان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

  • ساندویچ بادمجان پنیری طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ویژه گیاهخواران

    ساندویچ بادمجان پنیری لذیذ و خوشمزه برای گیاه خواران ساندویچ بادمجان پنیری ، ساندویچی هیجان انگیز برای گیاهخوارانی که دلشان یک ساندویچ خوشمزه می خواهد. برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با …

  • طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen)

      کتلت آلمانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

    طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه   کیک ساندویچ غذایی خوشمزه است که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد.   مواد اولیه : ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی نان تست برش نخورده …

  • روش تهیه غذاهای رژیمی فوری و سبک

      غذاهای رژیمی سبک، فوری و کم کالری اگه وقت ندارین ناهار درست کنین و به دنبال روش تهیه غذاهای رژیمی کم کالری و فوری هستین در ادامه مطلب با ما همراه باشین. ۱ – …

  • طرز تهیه سوسیس بندری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی  ۲عدد سوسیس  ۳۰۰گرم (کوکتل) رب گوجه فرنگی ۲قاشق …

  • طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

    طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل مواد اولیه : بادمجان خرد شده ۳ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ …

  • همبرگر خانگی , همبرگر پیار ,Homemade onion burgers طرز تهیه همبرگر خانگی , همبرگر پیاز

    طرز تهیه انواع همبرگر خانگی (همبرگر پیاز) در این قیمت با طرز تهیه همبرگر  پیاز خانگی از سری غذاهای فست فود با ما همراه باشید     مواد لازم برای تهیه همبرگر پیاز خانگی :   …

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

    طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …

    • طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

        طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

      • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

        دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

        • طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

          • ساندویچ میگو , غذا با میگو  طرز تهیه ساندویچ میگو شامی شبک و خوشمزه | ساندویچ ساده و سبک

             دستور پخت ساندویچ میگو شام ساده و سبک اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم ساندویچ میگو …

            • طرز تهیه بادمجان فنری

                آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

              • طرز تهیه چیپس کدو پنیری فلفلی

                طرز تهیه چیپس کدو پنیری با طعم فلفل   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز (متوسط نازک حلقه حلقه شده) ۳ عدد اسپری پخت و پز جهت …

                • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

                    طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

                  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

                    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

                    • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

                      دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

                      • طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

                        طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات   در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما …

                        • طرز تهیه پاچانگای گوشت

                            طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

                          • غذا با تره فرنگی انواع غذا با تره فرنگی / خواص تره فرنگی

                            با تره فرنگی چه غذاهایی میشه پخت ؟ تره فرنگی ، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. …

                            • طرز تهیه کله پاچه

                              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …