سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

 

کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو سبزی است.

 

کوکو سبزی لقمه ای در مقایسه با فست فودها که عامل چاقی و ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی هستند، ارزش غذایی بالایی دارد و در مدت زمانی نسبتا کوتاه تهیه می شود. با توجه به اینکه در طول روز هر فرد باید ۳ تا ۵ واحد سبزی مصرف کند، خوردن غذاهایی مانند کوکوسبزی که متشکل از انواع سبزی هاست به خصوص برای کسانی که در هضم انواع خام آنها مشکل دارند، برای دریافت موادمغذی موجود در این گروه غذایی مناسب است.

کوکو سبزی را به خاطر بافت نرمی که دارد، موقع ساندویچ کردن برای بچه‌ها باید حسابی پیچید ولی با این ابتکار جالب می‌توانید برای فرزندتان کوکو سبزی لقمه ای را داخل نان ساندویچی درست کنید. این کار شاید به نظر عجیب برسد ولی بسیار راحت است. کوکو سبزی لقمه ای یا ساندویچ کوکو سبزی را به دو صورت گرم و سرد می‌توان سرو کرد و درست به همین دلیل برای میان‌وعده‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم :

۱۰۰ گرم سبزی کوکوی خرد شده
۱ عدد پیاز کوچک
۳ عدد تخم‌مرغ
۲ قاشق سرصاف آرد سیب‌زمینی
نان باگت
نمک، ‌فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی

 

کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

 

طرز تهیه کو کو سبزی لقمه ای :

پیاز را پوست کنده، بشویید سپس ریز رنده کنید. حالا پیاز رنده شده را در کاسه‌ای بریزید و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.

آرد سیب‌زمینی را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا آب اضافی پیاز گرفته شود. نمک‌، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده، مخلوط را خوب هم بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی در ظرف دیگری شکسته و به مایه کوکوی داخل کاسه اضافه کنید. حالا مایه کوکو را با چنگال سریع هم بزنید تا خوب کف کند.

نان باگت را روی تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقوی دندانه‌دار به حلقه‌های دو سانتی‌متری برش بزنید. سپس هر حلقه را برداشته و با چاقو مقداری از خمیر وسط آن را درآورید تا جا برای ریختن مایه کوکو باز شود.

 

کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

 

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد از داغ شدن، حلقه‌های نان را در روغن بگذارید.

وقتی که حلقه‌های نان را در روغن چیدید، از مایه کوکو سبزی یک قاشق در هر حلقه نان بریزید. در اینجا بهتر است حرارت را کم کنید تا کوکوها مغزپخت شوند.

بعد از پختن یک طرف کوکوها و بسته شدن مایه کوکو، نان را برگردانید تا طرف دیگر آن هم در روغن قرار بگیرد و سمت دیگر هم پخته شود.

بعد از پختن کوکوها و طلایی شدن نان‌ها، آنها را از روغن درآورده روی یک دستمال حوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. از جمله مزایای این ساندویچ‌ها حالت ترد بودن آنهاست که بچه‌ها آن را خیلی دوست دارند.

 

نکات :

* لازم نیست مقدار روغن زیاد باشد تا نان‌ها در آن غوطه‌ور شوند، قسمت پایین نان‌ها در روغن باشد کافی است.

* موقع برگرداندن کوکوها نگران جدا شدن نان از کوکو نباشید زیرا کوکو در همان مرحله سرخ شدن اولیه به نان چسبیده است.

* اگر احساس کردید مایه کوکو خیلی شل است می‌توانید کمی دیگر آرد اضافه کنید.

* به جای آرد سیب زمینی می توانید از سیب زمینی پخته استفاده کنید. دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد و گرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیب‌زمینی می‌شود. این میزان فقط برای انسجام کوکو می‌باشد.

* زمانی که حلقه‌های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایین‌تر باشد، نان سرخ می‌شود و سطح کوکو سرخ نشده می‌ماند.

* میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید. پیشنهاد می‌شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.

* مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید(برای طبخ ماهی و مرغ).
نوش جان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • ایده خوراکی های خوشمزه با پیاز

    ۹ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با پیاز     تا حالا درمورد خواصی که پیاز داره مطالعه کردین؟ احتمالا بعد از اینکه کمی در مورد خواصش مطالعه کنین این فکر به ذهنتون میرسه …

  • طرز تهیه چیپس کدو پنیری فلفلی

    طرز تهیه چیپس کدو پنیری با طعم فلفل   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز (متوسط نازک حلقه حلقه شده) ۳ عدد اسپری پخت و پز جهت …

  • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

      طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

  • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

    طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

  • طرز تهیه میگو سوخاری

                           طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

  • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

    دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

  • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

    روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

  • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

    دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

  • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

    طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

  • طرز تهیه کوکوی گل کلم

    طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

  • طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

      طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …