یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

 

کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو سبزی است.

 

کوکو سبزی لقمه ای در مقایسه با فست فودها که عامل چاقی و ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی هستند، ارزش غذایی بالایی دارد و در مدت زمانی نسبتا کوتاه تهیه می شود. با توجه به اینکه در طول روز هر فرد باید ۳ تا ۵ واحد سبزی مصرف کند، خوردن غذاهایی مانند کوکوسبزی که متشکل از انواع سبزی هاست به خصوص برای کسانی که در هضم انواع خام آنها مشکل دارند، برای دریافت موادمغذی موجود در این گروه غذایی مناسب است.

کوکو سبزی را به خاطر بافت نرمی که دارد، موقع ساندویچ کردن برای بچه‌ها باید حسابی پیچید ولی با این ابتکار جالب می‌توانید برای فرزندتان کوکو سبزی لقمه ای را داخل نان ساندویچی درست کنید. این کار شاید به نظر عجیب برسد ولی بسیار راحت است. کوکو سبزی لقمه ای یا ساندویچ کوکو سبزی را به دو صورت گرم و سرد می‌توان سرو کرد و درست به همین دلیل برای میان‌وعده‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم :

۱۰۰ گرم سبزی کوکوی خرد شده
۱ عدد پیاز کوچک
۳ عدد تخم‌مرغ
۲ قاشق سرصاف آرد سیب‌زمینی
نان باگت
نمک، ‌فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی

 

کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

 

طرز تهیه کو کو سبزی لقمه ای :

پیاز را پوست کنده، بشویید سپس ریز رنده کنید. حالا پیاز رنده شده را در کاسه‌ای بریزید و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.

آرد سیب‌زمینی را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا آب اضافی پیاز گرفته شود. نمک‌، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده، مخلوط را خوب هم بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی در ظرف دیگری شکسته و به مایه کوکوی داخل کاسه اضافه کنید. حالا مایه کوکو را با چنگال سریع هم بزنید تا خوب کف کند.

نان باگت را روی تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقوی دندانه‌دار به حلقه‌های دو سانتی‌متری برش بزنید. سپس هر حلقه را برداشته و با چاقو مقداری از خمیر وسط آن را درآورید تا جا برای ریختن مایه کوکو باز شود.

 

کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکو سبزی

 

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد از داغ شدن، حلقه‌های نان را در روغن بگذارید.

وقتی که حلقه‌های نان را در روغن چیدید، از مایه کوکو سبزی یک قاشق در هر حلقه نان بریزید. در اینجا بهتر است حرارت را کم کنید تا کوکوها مغزپخت شوند.

بعد از پختن یک طرف کوکوها و بسته شدن مایه کوکو، نان را برگردانید تا طرف دیگر آن هم در روغن قرار بگیرد و سمت دیگر هم پخته شود.

بعد از پختن کوکوها و طلایی شدن نان‌ها، آنها را از روغن درآورده روی یک دستمال حوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. از جمله مزایای این ساندویچ‌ها حالت ترد بودن آنهاست که بچه‌ها آن را خیلی دوست دارند.

 

نکات :

* لازم نیست مقدار روغن زیاد باشد تا نان‌ها در آن غوطه‌ور شوند، قسمت پایین نان‌ها در روغن باشد کافی است.

* موقع برگرداندن کوکوها نگران جدا شدن نان از کوکو نباشید زیرا کوکو در همان مرحله سرخ شدن اولیه به نان چسبیده است.

* اگر احساس کردید مایه کوکو خیلی شل است می‌توانید کمی دیگر آرد اضافه کنید.

* به جای آرد سیب زمینی می توانید از سیب زمینی پخته استفاده کنید. دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد و گرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیب‌زمینی می‌شود. این میزان فقط برای انسجام کوکو می‌باشد.

* زمانی که حلقه‌های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایین‌تر باشد، نان سرخ می‌شود و سطح کوکو سرخ نشده می‌ماند.

* میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید. پیشنهاد می‌شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.

* مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید(برای طبخ ماهی و مرغ).
نوش جان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کوکو سبزی رولتی

      اگر دوست دارین یک غذای ساده اما شیک درست کنین من بهتون پیشنهاد میکنم کوکو سبزی رولتی رو درست کنید که خیلی راحت و زیباست و همه از خوردن اون لذت خواهند برد.   …

  • طرز تهیه کتلت ذرت فوری

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ذرت ۱  قوطی کنسرو عدد تخم مرغ  ۲ عدد (درشت) سیر  ۲ حبه نمک به میزان لازم فلفل …

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

      توی آشپزخونه ما که کدو با شکل و ظاهر معمولیش جائی نداره ، بنابراین همیشه به دنبال راه هائی برای تغییر شکل ظاهری اون هستم. یک راه تهیه کوکو کدو سبز هست که  در …

  • طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذایی سبک و سریع • لقمه های تخم مرغی با کلاس

    طرز تهیه رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذای سریع و سبک رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای غذایی است جمع و جور و سبک که مواد کمی درست می شود. ما در …

  • روش تهیه غذاهای رژیمی فوری و سبک

      غذاهای رژیمی سبک، فوری و کم کالری اگه وقت ندارین ناهار درست کنین و به دنبال روش تهیه غذاهای رژیمی کم کالری و فوری هستین در ادامه مطلب با ما همراه باشین. ۱ – …

  • پخت اسنک رژیمی, نحوه پخت اسنک رژیمی, مواد لازم برای اسنک رژیمی, طرز پخت اسنک رژیمی, طرز تهیه انواع اسنک, پخت انواع غذاهای رژیمی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, پخت انواع اسنک, طرز تهیه اسنک در خانه طرز تهیه اسنک رژیمی

    طرز تهیه اسنک رژیمی   مواد لازم : مناسب برای یک عدد نان تست : رژیمی یک عدد ژامبون بدون چربی یا کم چرب : ۶۰ گرم (حدود چهار ورق) زرده تخم مرغ : یک …

  • طرز تهیه هات داگ پنیری معطر با خمیر فیلو

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سوسیس  ۸عدد (کوکتل) پنیر چدار ۱لیوان خمیر فیلو ۸عدد (آموزش تهیه موجود است) …

  • طرز تهیه ساندویچ هات داگ مارپیچی

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: زرده تخم مرغ به میزان لازم روغن ۲قاشق غذاخوری سوسیس  ۱۰عدد آب ۱لیوان نمک …

  • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

    طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

  • طرز تهیه اسلایس کدو سبز طرز تهیه اسلایس کدو سبز Slice zucchini غذایی مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه اسلایس کدو سبز  در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه اسلایس کدو سبز را تقدیمتون می کنیم. طعمش عالیه. شبیه پیتزاس اما بدون سوسیس کالباس. این غذا رو میشه در برشهای کوچک به عنوان فینگر …

مطالب قبلی این بخش
  • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

    طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

    • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

        طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

      • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

        ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

        • غذا با تره فرنگی انواع غذا با تره فرنگی / خواص تره فرنگی

          با تره فرنگی چه غذاهایی میشه پخت ؟ تره فرنگی ، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. …

          • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

            طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

            • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

              دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

              • طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

                    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

                • طرز تهیه بابا قنوش

                  روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

                  • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

                    طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

                    • طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

                        طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

                      • کوس کوس مراکشی طرز تهیه کوس کوس مراکشی

                        طرز تهیه کوس کوس مراکشی کوس کوس  (Couscous) از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری …

                        • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

                          دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

                          • پاستا با خامه و سوسیس

                            پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

                            • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

                                مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …