جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه مربای نارنگی,مارمالاد نارنگی

دستور پخت مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی

مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی را خواهید دید.

زمان آماده سازی مواد اولیه این مربا حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه هست.
مارمالاد نارنگی را می توانید در وعده صبحانه یا به عنوان دسر سرو کنید.

 

مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی :

شکر ۱ کیلو
نارنگی ۱ کیلو
زعفران دم کشیده نصف استکان
وانیل کمی

 

روش تهیه مربای نارنگی :

برای تهیه مربای نارنگی ابتدا نارنگی ها رو پوست گرفته و حبه حبه می کنیم.

آب و شکر را روی حرارت میذاریم تا به مرحله جوش برسه، بعد نارنگی ها رو ریخته تا بپزه و خوب غلیظ بشه.
فقط یادتون باشه آبش زیاد نباشه که ساعتها مجبور به جوش خوردن نشه چون تلخ میشه.
۱۰ دقیقه قبل خاموش کردن شعله زعفران و وانیل رو اضافه می کنیم.
مربای نارنگی را بعد سرد شدن داخل شیشه ای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

 

طرز تهیه مربای نارنگی

 

دستور تهیه مارمالاد نارنگی :

مارمالاد نارنگی یک مارمالاد بسیار لطیف و با طراوت و خوش عطر و طعمه که می تونید برای صبحانه ، تهیه و تزیین دسر و شیرینی های مارمالادی استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه مارمالاد نارنگی :

نارنگی بدون پوست ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری (یک و نیم ورق ژلاتین)

 

طرز تهیه مارمالاد نارنگی :

نارنگی را تمیز شسته، پوست می کنیم و از پوست دوم هم درمی آوریم. برای اینکه مارمالاد کاملاً شفاف باشد باید تمام پوست دوم را جدا کرده و فقط از مغز نارنگی استفاده کنیم. بعد در ظرفی لعابی مغز نارنگی ها را ریخته، شکر را روی آن می ریزیم و حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال می گذاریم. سپس بیرون آورده و روی حرارت قرار می دهیم. نباید حرارت خیلی تند و یا خیلی ملایم باشد.
بعد از حدود نیم ساعت، پودر ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل می کنیم و به مارمالاد می افزاییم. حدود ۵ دقیقه مارمالاد را با ژلاتین می جوشانیم. ژلاتین باعث شفاف شدن مارمالاد می شود. اگر مارمالاد آبکی به نظر می رسید نگران نباشید، با سرد شدن، مارمالاد جمع می شود و به حالت دلخواه می رسد.

نکات :
این مواد یک شیشه مارمالاد نارنگی میده.
اگه می خواین مارمالادتون طعم ملس (ترش و شیرین )داشته باشه شکر کمتر بریزین

داغی اولیه رو که از دست داد بریزین تو شیشه چون خیلی سرد بشه سفت بودنش کمی موقع ریختن سخت میشه.

 

طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست | روش تهیه مارمالاد نارنگی

منابع:کانال پخت و پز آسان-ن.آدی زاده/مجله هنر آشپزی/نوعروس



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

  • مربای پرتقال درسته طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

      روش پخت مربای پرتقال درسته  مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا …

  • طرز تهیه مربای هلو

    مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

  • طرز تهیه مربای هویج مجلسی

      طرز تهیه مربای هویج مجلسی به شکل رزهای زیبا   امروز براتون طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشگل رو آماده کردیم . این مربا برای جهیزیه عروس خانومای گل خیلی شیک و عالیه . …

  • طرز تهیه مربای گل گاوزبان

      طرز تهیه مربای گل گاوزبان   با توجه به خواص بی شمار گل گاوزبان که در ادامه به اونها اشاره شده بد نیست برای صبحونه هم از این گیاه مفید استفاده بشه. به همین …

  • طرز تهیه مربای کامکوات

       طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

  • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

    دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

  • طرز تهیه مربای هویج

    طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

  • طرز تهیه مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و طعم

    طرز تهیه مربای زردآلو خوش عطر و خوشمزه  مربای زردآلو علاوه بر رنگ و ظاهر زیبا، عطر و طعم زردآلوی تازه را میهمان سفره های صبحانه حتی سفره های زمستانی ما می نماید. این مربا همچنین مزه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مربای قارچ

      آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

    • مربای پوست هندوانه , مربای هندوانه طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

        دستور پخت مربای پوست هندوانه  مربای پوست هندوانه را می تونین با آهک یا بدون آهک درست کنین. در این پست دو روش تهیه این مربا بدون آهک تقدیم شما عزیزان میشه و در پست …

      • طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

        لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک : تمشک (سیاه) ۳ فنجان برگ نعنا ربع فنجان عسل ربع فنجان آب لیمو ۲ ق.غ تراشه های پوست لیمو ۲ ق.غ …

        • طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

          طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

          • طرز تهیه سس آلفردو

             طرز تهیه سس آلفردو   سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …

            • طرز تهیه لواشک انبه خانگی

               لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

              • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

                طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

                • لواشک آلو قرمز طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه

                  دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید. آماده سازی: ۳۰ …

                  • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

                    دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

                    • مربای پرتقال درسته طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

                        روش پخت مربای پرتقال درسته  مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا …

                      • شیره انگور / طرز تهیه شیره انگور خانگی

                        روش سنتی تهیه شیره انگور در منزل   شیره انگور ، شهد شیرین و لذیذی است که بیشتر قدیمی ها از آن استفاده می کردند و شاید مانند سابق طرفدار نداشته باشد. خوردن شیره انگور …

                        • تهیه سس سویا در منزل / سس سویا خانگی

                          طرز تهیه سس سویا خانگی دوستای عزیز قبل از همه بگم که سس سویا مراحل خیلی خیلی پیچیده و طولانی رو داره برای درست شدن که نوع خونگیش ممکنه حتی تا ۱سال هم طول بکشه …

                          • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

                            طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

                            • سس سبزیجات با ماست

                              سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …