چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی

 ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود

مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی:

فلفل سیاه :به میزان لازم
نمک :به میزان لازم
آویشن :به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
پنیر پیتزا: به میزان لازم
سس مایونز :۳قاشق غذاخوری
کره; ۲قاشق غذاخوری
قارچ (خرد شده) :قارچ ۲پیمانه (آشنایی باواحدهای اندازه گیری در آشپزی )
ذرت; ۳پیمانه
روغن زیتون :۱قاشق سوپخوری
آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی:

ابتدا ذرت را با مقداری آب ونمک و کمی روغن کاملا بپزید تا نرم شوند.قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.ظرفی کوچکتر را روی آن قرار داده و کره را داخلش آب کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی ذرت ها ی پخته شده و بدون آب را بیفزایید.
قارچ ها را داخل مقداری آبلیمو و روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید.درب قابلمه کوچک را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا مواد داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.

نکات مهم برای درست کردن ذرت مکزیکی:

۱)بهتر است از ذرت های کنسروی استفاده کنید(شیرین نباشد).
۲)این ذرت در مکزیک به اسم اسکوئیتز تهیه میشود و مثل ذرت ایرانی ها مقدار زیادی پنیر پیتزا و سس مایونز ندارد و به ندرت در آن قارچ یافت میشود.

۳)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای ریز و سرخ شده این پیش غذا را خوشمزه تر میکند.
نوش جان

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت در منزل طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سوسیس کالباس طرز تهیه سوسیس و کالباس

    آموزش تهیه سوسیس و کالباس خونگی برای مامانای نازنینیه که می دونن انواع بازاری این خوراکی سالم و بهداشتی نیستن! مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو قارچ …

    • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

        آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

      • میان وعده خوشمزه برای بچه ها

          یک ساندویچ خوشمزه برای زنگ تفریح کودک  با فرا رسیدن فصل مدرسه ها می خواهیم یک میان وعده خوشمزه و جدید برای فرزندان دلبندتان به شما پیشنهاد دهیم, با ما همراه باشید. مواد لازم …

        • ساندویچ بادمجان پنیری طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ویژه گیاهخواران

          ساندویچ بادمجان پنیری لذیذ و خوشمزه برای گیاه خواران ساندویچ بادمجان پنیری ، ساندویچی هیجان انگیز برای گیاهخوارانی که دلشان یک ساندویچ خوشمزه می خواهد. برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با …

          • طرز تهیه رولت کالباس - رولت ژامبون طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)

              طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)   مواد اولیه : آرد ۲/۳ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد نمک ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل مقداری   مواد سالاد میانی خمیر …

            • طرز تهیه پیتزا گل آفتابگردان طرز تهیه پیتزا گل آفتابگردان

              آموزش تصویری نحوه پخت پیتزا گل آفتابگردان این دستور در واقع قابل تعمیم به تمام انواع مزه های پیتزا هست و فقط روش پیچیدن یا چیدن پیتزا رو توضیح میده بنا به درخواست دوستان آموزش …

              • طرز تهیه همبرگر خانگی طرز تهیه همبرگر خانگی

                طرز تهیه همبرگر خانگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک وفلفل به میزان لازم دنبه (چرخ کرده) ۱۰۰ گرم گوشت (چرخ کرده) ۴۰۰ گرم آرد سوخاری …

                • ساندویچ مرغ و ترخون طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون , سریع و خوشمزه

                  طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون, سریع و خوشمزه   ساندویچ مرغ و ترخون ، ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی    ساندویچ مرغ و ترخون ، یک ساندویچ سریع و فوری برای شام خانم …

                  • قارچ شکم پر تهیه قارچ شکم پر به سه روش

                    سه روش برای تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. …

                    • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی) طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

                        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

                      • اسنک تن ماهی طرز تهیه اسنک تن ماهی به روشی دیگر

                        دستور پخت اسنک تن ماهی اسنک تن ماهی یک غذای خوشمزه که می تونین در وعده صبحانه، شام یا ناهار میل کنین. حتی بچه ها هم به این اسنک ها علاقمند میشن. توصیه می کنیم یک …

                        • طرز تهیه پیده گوشت

                            طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

                          • طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

                            طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع …

                            • طرز تهیه اسنک پنیری , روش تهیه اسنک پنیری,  دستور تهیه اسنک پنیری , اسنک پنیری , تهیه اسنک پنیری,  آرد سوخاری,شیر,تخم مرغ, پنیر پارمیسان,پیازچه, سس خردل, پنیر گودا,خامه,نان تست, روغن , آرد طرز تهیه اسنک پنیری

                              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد سوخاری ۸۰گرم شیر  ۲قاشق سوپخوری تخم مرغ  ۲عدد پنیر پارمیسان ۶۰گرم پیازچه ۳قاشق چایخوری سس خردل …

بالا