چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه سینی کباب ترکی

سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، جعفری و فلفل حلبی که در سینی پهن شده و به همراه گوجه و فلفل در تنور پخت می شه. در جریان پخت، روغن گوشت از اون بیرون می زنه و لذا گوشت داخل روغن خودش پخته می شه (شبیه کانفی)  و بدین واسطه به غایت نرم و به واسطه سبزیجات مصرفی، به غایت معطر  می شه.

طرز تهیه سینی کباب ترکی

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده (( ترجیحا کم چرب)) نیم کیلو
پیاز یک عدد
فلفل حلبی (یا یک عدد فلفل قرمز دلمه ای در صورت عدم دسترسی) دو قاشق غذاخوری
جعفری یک دسته متوسط
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (گیلاسی) شانزده عدد
فلفل سبز (شیرین) هشت عدد

 

سینی کباب ترکیطرز تهیه سینی کباب ترکی :
فر رو از پیش روشن و روی دمای ۴۲۵ فارنهایت یا همون ۲۲۰ سانتیگراد خودمون تنظیم کنید. جعفری رو ساطوری و پیاز رو رنده کنید (من هر دو رو در مخلوط کن پوره کردم، اگر فلفل حلبی ندارید، فلفل دلمه رو هم به مخلوط کن اضافه کنید). تمام مواد رو مخلوط کنید و ورز بدید. 

سینی کباب ترکیکف سینی رو رب گوجه بمالید و سپس گوشت رو در یک لایه یکنواخت در اون پهن کنید. فلفل شیرین و گوجه رو هم روی اون بچینید. 

سینی کباب ترکی 

سینی کباب ترکی 

سینی کباب ترکیپخت به مدت نیم ساعت یا تا جایی که روغن گوشت بیرون بزنه و گوشت کاملا مغزپخت بشه. 

سینی کباب ترکی 

طرز تهیه سینی کباب ترکی 

shamshiricafe.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

    طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

  • خوراک ماهیچه مجلسی طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای

      طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید   خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان …

  • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

    آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

  • دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

      دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

  • تزیین صبحانه – تخم مرغ شکم پر

      ایده ای برای تزیین صبحانه طرز تهیه تخم مرغ شکم پر به شکل جوجه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : هویج ۵ حلقه زیتون ۲ عدد (خرد شده) …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

    دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

  • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen)

      کتلت آلمانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

  • سوپ شیر, سوپ افطاری طرز تهیه سوپ شیر برای افطار

    روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی …

  • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

    ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …