پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


 روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

 

چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟

پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟

پیاز از لایه‌هایی‌ چندگانه تشکیل شده است؛ لایه بیرونی (پوست قهوه‌ای آن) لایه‌های دیگر (لایه‌های سفید و آبدار خوردنی) و انتهای پیاز (کرکین یا همان ریشه پیاز).
زمانی که ریشه‌های پیاز را می‌برید، آنزیمی آزاد می‌شود که واکنش این آنزیم در سایر لایه‌های پیاز تولید گاز می‌کند. هنگامی‌که این گاز با آب پیاز مخلوط می‌شوند نوعی اسید را به وجود می‌آورد.

 

اگر شما هم هنگام خرد کردن پیاز دچار مشکل هستید به مواردی که برایتان آماده کرده ایم توجه فرمایید:

۱- از چاقوی بسیار تیز هنگام خرد کردن استفاده کنید.
۲- قبل از خرد کردن، پیاز را به مدت ۱۵ – ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۳- پیاز را در آب خرد کنید.

 

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

۴- پیاز را نزدیک بخار خرد کنید.
خرد کردن کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز ترفند جالبی است. بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب می‌کند.
۵- از راه دهان تنفس کنید و زبان خود را کمی بیرون نگه دارید.

 

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۶- پیاز را در آب غوطه‌ور سازید.
۷- پیاز با نوک چاقو برش ندهید.

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۸- هنگام خرد کردن پیاز سوت بزنید!
۹- یک تکه نان در دهان خود قرار دهید.
۱۰- از عینک‌های کیپ و یا ماسک استفاده کنید.

 

onions-without-tears (7)
۱۱- خرد کردن پیاز را کنار هود قوی، هواکش و یا کنار پنجره انجام دهید.
۱۲- از لنز استفاده کنید.
۱۳- از محلول‌های اسیدی استفاده کنید.

محلول‌های نمکی و اسیدی می‌توانند ماهیت آنزیم‌ها را تغییر دهند. به این دو روش ساده برای ساخت این نوع محلول‌های توجه کنید:

الف- مقداری سرکه را روی تخته برش خود بریزید. اسید موجود در سرکه آنزیم را تا حدودی غیرفعال می‌کند.
ب – پیاز را در آب‌نمک خیسانده و سپس خرد کنید.
فراموش نکنید که این کار نیز طعم پیاز را تا حدی تغییر می‌دهد.
۱۴- از روش شمع استفاده کنید.
قبل از خرد کردن پیاز، شمعی را نزدیک تخته خردکن روشن کنید. گازهای آزاد شده هنگام خرد کردن به سمت شعله شمع کشیده می‌شوند. اگرچه این راه نیز بهترین گزینه نیست و بسیاری می‌گویند این کار تنها باعث ایجاد رایحه (اگر شمع معطر دارید) می‌شود اما حداقل آشپزخانه‌‌تان خوش بو می‌شود.

 

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

در مورد اشک پیاز زیاد صحبت کردیم. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اشک تولید شده از گاز پیاز از لحاظ ساختاری با اشکی که در هنگام ناراحتی و یا خوشحالی می‌ریزید متفاوت است.

 

گراف مدیا



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

    آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

  • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

    کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

  • روش شستن خاکشیر و تهیه شربت خاکشیر

    تمیز کردن و شستن خاکشیر / تهیه شربت خاکشیر   شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های سنتی و اصیل ایرانیه که هم خوشمزه و مفیده و هم خیلی آسون درست میشه. من همیشه توی تابستون …

  • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

    آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

  • طرز تهیه آرد سوخاری

      روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

  • آموزش روش پاک کردن کنگر

    نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک اسفنجی / چطور کیک اسفنجی خوب بپزیم

    نکاتی برای پخت کیک اسفنجی   ۱- از نکات خیلی‌ مهم واسه داشتن یه کیک اسفنجی خوب اینه که به هیچ عنوان نباید قالبمون رو چرب کنیم اگه تو دستورش ما از کره و یا …

    • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

      ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

      • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

        سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

        • آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

              آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

          • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

            آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

            • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

              بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

              • تهیه آبغوره خانگی طرز تهیه آبغوره خانگی سالم و بهداشتی

                آموزش تهیه آبغوره در منزل برای تهیه آبغوره ، نوع غوره مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره …

                • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

                    جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

                  • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

                    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

                    • دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

                      در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

                      • روش نگهداری موز در فریزر

                        روش فریز کردم موز (نگهداری موز در فریزر)   موز میوه ایه که خیلی زود سیاه میشه ، برای نگهداری موز چه باید کرد ؟ خیلی وقتا بعد از مهمونی موزهای زیادی رو دستتون میمونه …

                        • خمیر مایه و روش استفاده از آن

                              خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

                          • چند فوت و فن آشپزی

                            در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

                            • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

                                 ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …