چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

 

اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه مربای خوش عطر را براتون گردآوری کردیم.

 

مربا برای ما ایرانی‌ها از بهترین و زیباترین مکمل‌های غذایی برای وعدۀ صبحانه است. حتی اگر به طعم شیرین انواع مربا و مارمالاد نیز تمایلی نداشته باشیم، باز هم دیدن کاسه‌های رنگارنگ آنها، ما را سر ذوق می آورد و اشتهای‌مان را باز می‌کند.

با این حال تعداد کسانی که در اطراف ما توانایی پخت یک مربای خوشمزه و خوشرنگ را داشته باشند، آنقدرها هم زیاد نیست؛ به همین دلیل است که گاهی مجبوریم برای پیدا کردن یک مربای خانگی خوش طعم و خوب، کمی وقت صرف کنیم.

اما اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای کنار سفرۀ سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما پیشنهادی برای شما داریم؛ پیشنهادی که قطعاً از سفارش مربا به آشنایان دست‌پخت‌خوشمزه بهتر است!

سه مربایی که دستور پخت آنها را در این نوشته می‌بینید، بیشتر از یک ساعت وقت شما را برای آشپزی نخواهند گرفت و طعم‌های خوب و متفاوتی برای ایجاد تنوع در سفرۀ افطار به شما خواهند داد.

 
مربای تمشک برای لحظه‌های ملس

طرز تهیه مربای هلو - مربای خوش طعم برای ماه رمضان

اگر مزه‌های ملس را برای مربا دوست دارید و دسرهای کاملاً شیرین را نمی‌پسندید، می‌توانید این مربای استثنایی را انتخاب کنید. هرچند تمشک در ایران بیشتر در نواحی شمالی رشد می‌کند اما این روزها می‌توان ردپای آن را در سایر شهرها نیز دید. بنابراین تا آخرین دانه‌های تمشک از بوته‌ها چیده نشده‌اند، پخت این مربای خوش طعم را اغاز کنید.

 

موادلازم:

چهار فنجان تمشک، سه ونیم فنجان شکر

 

طرز تهیه :

برای تهیه این مربای خوش طعم ، فر را تا دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. با یک گوشت‌کوب برقی، یک قاشق و یا یک مخلوط کن، یک فنجان از توت فرنگی‌ها را له کنید و پورۀ آن را در یک قابلمه بریزید. سه فنجان تمشک باقی‌مانده را با نصف فنجان آب به این پوره اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط رو به بالای اجاق قرار دهید.

در طول پخت، این مخلوط را با قاشق چوبی هم بزنید تا سایر تمشک‌ها نیز تکه تکه شوند. احتمالاً این فرآیند، پنج تا هشت دقیقه طول خواهد کشید. در این مدت باید شکر را بر روی یک کاغذ شیرینی‌پزی بر روی یک سینی پهن کنید و اجازه دهید تا پنج دقیقه در فر حرارت ببیند.

پس از این فرآیند شکر را به آهستگی به مخلوط تمشک اضافه کنید و دوباره آن را بر روی حرارت قرار دهید. مخلوط را به طور مداوم تکان دهید تا به جوش آید، سپس حرارت آن را کم کنید و به آن ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان پخت بدهید.

برای آنکه متوجه شوید مربای شما آماده شده است یا نه باید از قبل یک بشقاب را در یخچال قرار دهید تا دمای ان کاهش پیدا کند، سپس یک قطره از مربا را بر روی بشقاب بریزید و صبر کنید، اگر روی قطره چین و چروک مشخص شد، شما کارتان را درست انجام داده‌اید و اکنون زمان خاموش کردن جاق است.
 
مربای هلو و رزماری برای همراهی چای

طرز تهیه مربای تمشک - مربای خوش طعم برای ماه رمضان

تاکنون از رزماری برای طعم دادن به گوشت‌ها، نوشیدنی‌ها و ادویه‌ها استفاده نکرده‌اید؟ این مربا شروع هیجان انگیزی برای این موضوع خواهد بود.

 

مواد لازم:

یک کیلو و ۳۰۰ گرم هلوی هسته‌گرفته و پوست‌گرفته، ۱٫۳ فنجان آب تازۀ لیموترش، چهار و سه چهارم فنجان شکر، چهار شاخه رزماری تازه

 
طرز تهیه :

هلوها را به قطعات ریز خُرد کنید و در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید رزماری را نیز با همان شاخه به آن اضافه کنید و به شکر اجازه دهید که چهارساعت در این مخلوط برای حل شدن و آب انداختن باقی بماند.

بعد از این مدت می توانید مخلوط را در یک قابلمه بریزید، روی اجاق گاز بگذارید و اجازه دهید تا قوام بیاید، در طول قوام آمدن، کف شکل گرفته روی آن را با قاشق چوبی بگیرید و شاخه‌های رزماری را نیز کم کم جدا کنید. احتمالاً این فرآیند ۱۵ دقیقه طول می‌کشد اما اگر زمان بیشتر ی نیاز داشت، ظرف را از روی اجاق برندارید. مربای شما آماده است. فقط پیش از انتقال آن به شیشه‌های مربا به مخلوط اجازه دهید تا به اندازه‌ی کافی سرد شود.

 
مربای کم‌شکر توت فرنگی و موز

طرز تهیه مربای توت فرنگی - مربای خوش طعم برای ماه رمضان

اگر در مصرف شکر محدودیت دارید و یا می‌خواهید از یک مربای کم‌شکر برای روی دسر و یا بستنی استفاده کنید، این مربای خاص را تهیه کنید. احتمالاً تا پیش از این نمی‌دانستید که می‌توان توت فرنگی و موز را برای پخت یک مربا، مخلوط کرد.

 

مواد لازم:

سه فنجان توت فرنگی تازۀ پوره شده، یک فنجان موز پوره شده، یک چهارم فنجان آب لیموی تازه، یک دوم فنجان شکر و یا نصف تا یک فنجان کامل عسل، دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین

 

طرز تهیه :

قبل از اینکه کار را شروع کنید، میوه‌های تازۀ خود را پوره کنید، تفاوتی ندارد که این پوره را با گوشت‌کوب و یا همزن دستی درست کرده باشید و یا با یک مخلوط کن. آب لیموی تازه را نیز اضافه کنید. اگر می‌خواهید کار شما سریع‌تر پیش برود می‌توانید از موزهایی که بیشتر از حد معمول رسیده‌اند استفاده کنید.

شکر و یا عسل را که پیش از این به دمای اتاق رسیده است با پودر ژلاتین کاملاً هم بزنید. به یاد داشته باشید که اگر در مربای دیگری نیز از پودر ژلاتین استفاده کردید، آن را همراه با شیرین‌کننده‌ی خود به مواد اضافه کنید تا در مخلوط شما گلوله نشود. مخلوط شکر و پودر ژلاتین را به پوره‌ی میوه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین کاملاًحل شود. احتمالاً برای این فرآیند به ۱۰ دقیق زمان نیاز خواهید داشت.

 

بامیلو بلاگ



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای کامکوات

       طرز تهیه مربای کامکوات   مربای کامکوات بسیار خوشمزه، زیبا و مجلسی است که وجود آب پرتقال طعم و عطر آن را عالی کرده است. این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه …

  • طرز تهیه فرنی انبه ویژه ماه رمضان

      روش تهیه فرنی انبه (دسری نیروزا ویژه‌ی ماه مبارک رمضان)   فرنی انبه طعم و عطر بی نظیری دارد و مناسب سفره های افطار و میهمانی ها می باشد.   مواد اولیه : آرد …

  • ایده هایی برای تزئین شله زرد

      نمونه های زیبای تزئین شله زرد تزئینات زیبای شله زرد برای سفره افطار نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و مراسم  نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و …

  • کارت پستال ماه رمضان (۱)

      عشق یعنى اشک توبه در قنوت خواندنش با نام غفار الذنوب عشق یعنى چشمها هم در رکوع شرمگین از نام ستار العیوب عشق یعنى سرسجود و دل سجود ذکر یارب یارب از عمق وجود …

  • توصیه هایی به افراد کم خون در ماه رمضان

      آیا افراد کم خون می توانند روزه بگیرند؟   از آنجایی که اکثر کم خونیها از نوع کم خونی فقر آهن هستند و به خاطر مشکلات تغذیه ای، روزه داری برای افراد کم خون …

  • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

    دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

  • طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی طرز تهیه بامیه در منزل

    آموزش تصویری طرز تهیه بامیه به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه روش های مختلفی داره. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستن که ماه رمضونا بازارشون داغ میشه. اگر مایلید توی منزل …

  • شیرینی رز خرمایی , دسر ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان

    طرز تهیه شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ، شیرینی ای شیک و مقوی برای سفره افطار است. در این مطلب دو روش تهیه این شیرینی خوشمزه را شرح خواهیم داد.   روش …

  • مسقطی بیسکویتی طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

      دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه  مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می …

  • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

    دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

مطالب قبلی این بخش
  • مربای پوسته هندوانه با آهک طرز تهیه مربای پوست هندوانه با آهک

    دستور پخت مربای پوست هندوانه با آهک مربای پوست هندوانه از جمله مرباهایی است که در فصل تابستان آماده می شود و بسیار خوش طعم است. مواد لازم برای تهیه مربای پوست هندوانه پوست هندوانه …

    • طرز تهیه مربا توت فرنگی

          آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : توت فرنگی ۱کیلو شکر ۱کیلو آبلیمو ۲قاشق غذاخوری هل ۳عدد گلاب ۲قاشق غذاخوری   طرز …

      • طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

        لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک : تمشک (سیاه) ۳ فنجان برگ نعنا ربع فنجان عسل ربع فنجان آب لیمو ۲ ق.غ تراشه های پوست لیمو ۲ ق.غ …

        • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

          دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

          • تهیه سس سویا در منزل / سس سویا خانگی

            طرز تهیه سس سویا خانگی دوستای عزیز قبل از همه بگم که سس سویا مراحل خیلی خیلی پیچیده و طولانی رو داره برای درست شدن که نوع خونگیش ممکنه حتی تا ۱سال هم طول بکشه …

            • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

              سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

              • طرز تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم

                روش تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم   لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌ شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون …

                • طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر طرز تهیه مربای پوست پرتقال

                      مواد لازم: پرتقال: ۳ عدد شکر: ۳۰۰ گرم آب لیمو: یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: جهت تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا طبق شکل پرتقال ها رو پوست کنید. قسمت سفید پوست هارو ازشون …

                  • طرز تهیه مربای آناناس

                        روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

                    • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

                      روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …

                      • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

                        روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …