چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

 

اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه مربای خوش عطر را براتون گردآوری کردیم.

 

مربا برای ما ایرانی‌ها از بهترین و زیباترین مکمل‌های غذایی برای وعدۀ صبحانه است. حتی اگر به طعم شیرین انواع مربا و مارمالاد نیز تمایلی نداشته باشیم، باز هم دیدن کاسه‌های رنگارنگ آنها، ما را سر ذوق می آورد و اشتهای‌مان را باز می‌کند.

با این حال تعداد کسانی که در اطراف ما توانایی پخت یک مربای خوشمزه و خوشرنگ را داشته باشند، آنقدرها هم زیاد نیست؛ به همین دلیل است که گاهی مجبوریم برای پیدا کردن یک مربای خانگی خوش طعم و خوب، کمی وقت صرف کنیم.

اما اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای کنار سفرۀ سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما پیشنهادی برای شما داریم؛ پیشنهادی که قطعاً از سفارش مربا به آشنایان دست‌پخت‌خوشمزه بهتر است!

سه مربایی که دستور پخت آنها را در این نوشته می‌بینید، بیشتر از یک ساعت وقت شما را برای آشپزی نخواهند گرفت و طعم‌های خوب و متفاوتی برای ایجاد تنوع در سفرۀ افطار به شما خواهند داد.

 
مربای تمشک برای لحظه‌های ملس

طرز تهیه مربای هلو - مربای خوش طعم برای ماه رمضان

اگر مزه‌های ملس را برای مربا دوست دارید و دسرهای کاملاً شیرین را نمی‌پسندید، می‌توانید این مربای استثنایی را انتخاب کنید. هرچند تمشک در ایران بیشتر در نواحی شمالی رشد می‌کند اما این روزها می‌توان ردپای آن را در سایر شهرها نیز دید. بنابراین تا آخرین دانه‌های تمشک از بوته‌ها چیده نشده‌اند، پخت این مربای خوش طعم را اغاز کنید.

 

موادلازم:

چهار فنجان تمشک، سه ونیم فنجان شکر

 

طرز تهیه :

برای تهیه این مربای خوش طعم ، فر را تا دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. با یک گوشت‌کوب برقی، یک قاشق و یا یک مخلوط کن، یک فنجان از توت فرنگی‌ها را له کنید و پورۀ آن را در یک قابلمه بریزید. سه فنجان تمشک باقی‌مانده را با نصف فنجان آب به این پوره اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط رو به بالای اجاق قرار دهید.

در طول پخت، این مخلوط را با قاشق چوبی هم بزنید تا سایر تمشک‌ها نیز تکه تکه شوند. احتمالاً این فرآیند، پنج تا هشت دقیقه طول خواهد کشید. در این مدت باید شکر را بر روی یک کاغذ شیرینی‌پزی بر روی یک سینی پهن کنید و اجازه دهید تا پنج دقیقه در فر حرارت ببیند.

پس از این فرآیند شکر را به آهستگی به مخلوط تمشک اضافه کنید و دوباره آن را بر روی حرارت قرار دهید. مخلوط را به طور مداوم تکان دهید تا به جوش آید، سپس حرارت آن را کم کنید و به آن ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان پخت بدهید.

برای آنکه متوجه شوید مربای شما آماده شده است یا نه باید از قبل یک بشقاب را در یخچال قرار دهید تا دمای ان کاهش پیدا کند، سپس یک قطره از مربا را بر روی بشقاب بریزید و صبر کنید، اگر روی قطره چین و چروک مشخص شد، شما کارتان را درست انجام داده‌اید و اکنون زمان خاموش کردن جاق است.
 
مربای هلو و رزماری برای همراهی چای

طرز تهیه مربای تمشک - مربای خوش طعم برای ماه رمضان

تاکنون از رزماری برای طعم دادن به گوشت‌ها، نوشیدنی‌ها و ادویه‌ها استفاده نکرده‌اید؟ این مربا شروع هیجان انگیزی برای این موضوع خواهد بود.

 

مواد لازم:

یک کیلو و ۳۰۰ گرم هلوی هسته‌گرفته و پوست‌گرفته، ۱٫۳ فنجان آب تازۀ لیموترش، چهار و سه چهارم فنجان شکر، چهار شاخه رزماری تازه

 
طرز تهیه :

هلوها را به قطعات ریز خُرد کنید و در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید رزماری را نیز با همان شاخه به آن اضافه کنید و به شکر اجازه دهید که چهارساعت در این مخلوط برای حل شدن و آب انداختن باقی بماند.

بعد از این مدت می توانید مخلوط را در یک قابلمه بریزید، روی اجاق گاز بگذارید و اجازه دهید تا قوام بیاید، در طول قوام آمدن، کف شکل گرفته روی آن را با قاشق چوبی بگیرید و شاخه‌های رزماری را نیز کم کم جدا کنید. احتمالاً این فرآیند ۱۵ دقیقه طول می‌کشد اما اگر زمان بیشتر ی نیاز داشت، ظرف را از روی اجاق برندارید. مربای شما آماده است. فقط پیش از انتقال آن به شیشه‌های مربا به مخلوط اجازه دهید تا به اندازه‌ی کافی سرد شود.

 
مربای کم‌شکر توت فرنگی و موز

طرز تهیه مربای توت فرنگی - مربای خوش طعم برای ماه رمضان

اگر در مصرف شکر محدودیت دارید و یا می‌خواهید از یک مربای کم‌شکر برای روی دسر و یا بستنی استفاده کنید، این مربای خاص را تهیه کنید. احتمالاً تا پیش از این نمی‌دانستید که می‌توان توت فرنگی و موز را برای پخت یک مربا، مخلوط کرد.

 

مواد لازم:

سه فنجان توت فرنگی تازۀ پوره شده، یک فنجان موز پوره شده، یک چهارم فنجان آب لیموی تازه، یک دوم فنجان شکر و یا نصف تا یک فنجان کامل عسل، دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین

 

طرز تهیه :

قبل از اینکه کار را شروع کنید، میوه‌های تازۀ خود را پوره کنید، تفاوتی ندارد که این پوره را با گوشت‌کوب و یا همزن دستی درست کرده باشید و یا با یک مخلوط کن. آب لیموی تازه را نیز اضافه کنید. اگر می‌خواهید کار شما سریع‌تر پیش برود می‌توانید از موزهایی که بیشتر از حد معمول رسیده‌اند استفاده کنید.

شکر و یا عسل را که پیش از این به دمای اتاق رسیده است با پودر ژلاتین کاملاً هم بزنید. به یاد داشته باشید که اگر در مربای دیگری نیز از پودر ژلاتین استفاده کردید، آن را همراه با شیرین‌کننده‌ی خود به مواد اضافه کنید تا در مخلوط شما گلوله نشود. مخلوط شکر و پودر ژلاتین را به پوره‌ی میوه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین کاملاًحل شود. احتمالاً برای این فرآیند به ۱۰ دقیق زمان نیاز خواهید داشت.

 

بامیلو بلاگ



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای هلو

    مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

  • لرزونک سه رنگ ,دسر برای افطار, دسر مجلسی طرز تهیه لرزونک سه رنگ برای افطار

    روش تهیه لرزونک سه رنگ دسر مجلسی برای ماه رمضان لرزونک دسری بسیار لذیذ و عالی برای سفره های افطار شما عزیزانه. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.     مواد لازم برای تهیه …

  • حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو, طرز پخت حلوا شیر, طرز تهیه حلوا با کاکائو, طرز تهیه حلوا شیر عربی, مواد لازم برای حلوا شیر, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, نحوه پخت حلوای عربی, درست کردن حلوا با شیرخشک, طرز تهیه انواع حلوا طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو

    طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو یک نوع حلوای عربی که با شیر خشک درست شده که بخاطر داشتن شیر حلوای حالت کش مانند پیدا میکند. آماده سازی : ۱۰ دقیقه  پخت : ۲۵ …

  • روزه گرفتن در دوران بارداری و شیردهی

    در زمان بارداری و شیردهی میشه روزه گرفت؟   برخی پژوهش ها نشان می دهد مادران می توانند در دوران بارداری و شیردهی به راحتی روزه بگیرند به شرط آنکه مواد مغذی و آب و …

  • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

    دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

  • ایده هایی برای تزیین سفره افطار

    تصاویری از هنر تزیین سفره افطار امروز ابتدا روش تهیه رولت پنیر زیبا و خوشمزه تقدیم شما عزیزان میشه و بعد از اون عکس هایی از ایده ها و سلیقه های مختلف در تزیین سفره …

  • حلوای نارگیل , دسر ماه رمضان طرز تهیه حلوای نارگیل برای افطار

    دستور پخت حلوای نارگیل دسری خوشمزه برای سفره افطار  حلوای نارگیل بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این دسر شیک و خوش طعم را برای مهمانی های افطار خود درست کنید و از خوردن آن …

  • نان رول شیری,افطار ماه رمضان نان رول شیری مناسب سحر و افطار ماه رمضان

    دستور پخت نان رول شیری برای افطار  و سحر  نان رول شیری بسیار خوش طعم با بافتی فوق العاده لطیف سبک و پنبه ایه که هم ظاهرش و هم طعمش نظر هر کسی را به خودش جلب …

  • در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم

    تغذیه صحیح در ماه رمضان در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم   روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد. زود تشنه می‌شوید و اگر شاغل باشید در …

  • حلوای شکلاتی, حلوا شکلاتی طرز تهیه حلوای شکلاتی ترک

    دستور پخت حلوای شکلاتی  حلوای شکلاتی از از حلواهای ترکیه ای است که هم مقوی بوده و هم ظاهری شیک و زیبا دارد. این حلوای خوشمزه گزینه مناسبی برای افطار است.   مواد لازم (برای …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سس پستو

     طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

    • طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

      طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی   ظروف ترشی مخلوط را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.   ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که …

      • طرز تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم

        روش تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم   لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌ شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون …

        • ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

          طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

          • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

            روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

            • شیره انگور / طرز تهیه شیره انگور خانگی

              روش سنتی تهیه شیره انگور در منزل   شیره انگور ، شهد شیرین و لذیذی است که بیشتر قدیمی ها از آن استفاده می کردند و شاید مانند سابق طرفدار نداشته باشد. خوردن شیره انگور …

              • طرز تهیه سس کچاپ در منزل سس کچاپ را خودتان بسازید

                طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)   سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس …

                • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

                  روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

                  • طرز تهیه مربای زرشک

                    طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

                    • استاک , استاک سفید استاک چیست ؟ | طرز تهیه استاک قهوه ای | استاک سفید | انواع استاک

                      دستور درست کردن استاک قهوه ای و سفید در این پست با طرز تهیه استاک قهوه ای و استاک سفید آشنا می شوید. استاکها یکی از ارکان اصلی آشپزی هستند که به عنوان یک طعم دهنده بسیار …

                      • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

                        دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

                        • طرز تهیه ترشی به

                            طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده …

                          • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

                            ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

                            • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

                              سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …