سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه حلوای موز

طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)

 

حلوای موز شیرینیش از حلواهای معمولی کمتره و ترکیبش با شیرینی موز طعم مطلوبی رو میده به همین دلیل برای افطار بسیار مناسبه . در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه حلوای موز رو قرار دادیم.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 
مواد اولیه برای ۹ نفر:
موز درشت ۵ عدد
شکر ۱ پیمانه
پودر هل سبز نصف قاشق چایخوری
کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری
بادام هندی خورد شده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوای موز

 

طرز تهیه :
۱- موز‌ها را در غذاساز پوره کنید.( چهار تا موز را پوره کنید و یکی را برای مرحله آخر نگه داید)

۲- تابه نچسب را روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. پوره موزها را در آن بریزید و دایم هم بزنید تا کاملا طلایی شوند.
۳- شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکرها آب شوند.
۴- پودر هل را اضافه کنید، مراقب باشید مخلوط نسوزد وقتی این مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد کره را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
۵- در این مرحله باید بادام هندی را اضافه کنید.
۶- قالبی همچون قالب باقلوا یا هر قالب صاف دیگر را انتخاب کنید و با کمی از کره آب شده چربش کنید.
۷- مخلوط را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و دست‌کم ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

حلوای موز ( دسر هندی)

۸- سپس حلوا را از یخچال خارج کرده و یک موز داخل مواد گذاشته و حلوا را به دور موز رول می کنیم. و به شکل دلخواه برش میدهیم.

حلوای موز ( دسر هندی)
حلوای موز ( دسر هندی)
حلوای موز ( دسر هندی)

این حلوا مناسب ماه مبارک رمضان می باشد.

 

طرز تهیه حلوای موز به روشی دیگر :

مواد لازم:
آرد گندم  سفید                   سه لیوان

شکر                                   دو لیوان

روغن                                  یک لیوان

زعفران ساییده حل شده      پنج قاشق غذا خوری

آب                                      سه لیوان

گلاب                                  یک فنجان

 

طرز تهیه:

روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا آرد کاملا سرخ شود.

وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کرده ایم. (آرد بعد از سرخ شدن به شکل روبرو در می آید و به روغن می افتد)

شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.

بعد از اینکه کمی سرد شد، موز را در وسط حلوا قرار داده و آن‌را مثل رولت می‌پیچیم و در یخچال به مدت یک ساعت می ‌ذاریم تا کاملا خودش را بگیرد و سپس با چاقو آن را مثل رولت برش می‌دهیم.

 

طرز تهیه حلوای موز

 

طرز تهیه شربت حلوا :
شکر را با آب مخلوط کرده و می گذاریم بجوشد. سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه می‌کنیم.

شربت حلوا نباید غلیظ شود، چون حلوا سفت می شود. اگر خیلی هم رقیق باشد، حلوا خمیر می شود. پس در درست کردن شربت دقت کنید.

 

نکات:

برای اینکه حلوای خوبی داشته باشیم، آرد حتما باید خوب سرخ شود. شاید کمی سخت باشد، چون آرد وقتی در روغن ریخته می‌شود، سنگین می‌شود و هم‌زدن آن مشکل می گردد و چون باید با حرارت ملایم سرخ می شود (در حرارت تند آرد می سوزد و تلخ می‌شود)، برای همین وقت و حوصله زیادی می‌برد.

بعضی‌ها برای این‌که آرد سبک شود و راحت‌تر هم بخورد، ابتدا آرد را بدون روغن کمی تفت می‌دهند که این کار باعث تیرگی و بد طعمی حلوا می‌شود.

اگر حلوای خوشمزه می ‌خواهید کمی زحمت را تحمل کنید، ولی مطمئنا از خوردن این حلوا لذت می‌برید.

 

طرز تهیه حلوای موز

 

منابع : شیندخت / sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه آش ماست خراسان

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

  • لقیمات , لگیمات طرز تهیه لقیمات یا لگیمات برای افطار

    طز تهیه لقیمات یا لگیمات برای ماه رمضان  لقیمات یا لگیمات یکی از شیرینی های مخصوص ماه رمضان و نوعی بامیه عربیه. خوزستانی ها و بیشتر جنوبی ها مخصوصاً بندرعباسی ها با این نوع شیرینی آشنا …

  • اشعار ماه مبارک رمضان (۱)

      مجموعه اشعار ماه مبارک رمضان  اشعار ماه مبارک رمضان – شعر رمضان  رمضان شهر عشق و عرفان است . . . رمضان بحر فیض و احسان است رمــضــــان، مــاه عــتــرت و قــرآن . . …

  • طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی طرز تهیه بامیه در منزل

    آموزش تصویری طرز تهیه بامیه به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه روش های مختلفی داره. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستن که ماه رمضونا بازارشون داغ میشه. اگر مایلید توی منزل …

  • اس ام اس ماه مبارک رمضان

    اس ام اس ماه مبارک رمضان   مارا به دعا کاش نسازند فراموش رندان سحرخیز که صاحب نفسانند فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر شما مبارک   ◊◊◊◊◊◊◊ اس ام اس ماه مبارک رمضان ◊◊◊◊◊◊◊ …

  • طرز تهیه سمنو خانگی طرز تهیه سمنو خانگی برای سفره هفت سین نوروز

    طرز تهیه سمنو در منزل برای نوروز ۹۶ سمنو که یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره هفت سین ایرانیان است را با آرد جوانه گندم درست می کنند. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه سمنو را …

  • طرز تهیه حلوا

       طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …

  • طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا

    طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا حلوای لبو از دسرهای سنتی شب یلداست. چغندر قرمز هم خواص زیادی دارد که در انتهای مطلب به برخی از آن  ها اشاره خواهیم کرد.   حلوای لبو دسری …

  • شیرینی دبلبر دوداغی , شیرینی لب دلبر شیرینی لب دلبر / شیرینی دیلبر دوداغی

    دستور پخت شیرینی لب دلبر ( شیرینی دیلبر دوداغی ) شیرینی لب دلبر یک شیرینی خانگی خیلی خوشمزه است که برای عید نوروز هم مناسب می باشد. این شیرینی مثل باقلوا خوش عطر و خوش طعمه.   …

  • طرز تهیه حلوای شکم پر

    طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کلوچه فومن

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : کنجد به میزان لازم آرد سفید گندم نیم کیلو کره ۱۲۰گرم زرده تخم …

    • طرز تهیه نان برنجی قزوین طرز تهیه نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز + فیلم آموزشی

      طرز تهیه نان برنجی قزوین + فیلم آموزشی نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی و از سوغات های کرمانشاه و قزوین است. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه نان …

      • حلوای شکلاتی, حلوا شکلاتی طرز تهیه حلوای شکلاتی ترک

        دستور پخت حلوای شکلاتی  حلوای شکلاتی از از حلواهای ترکیه ای است که هم مقوی بوده و هم ظاهری شیک و زیبا دارد. این حلوای خوشمزه گزینه مناسبی برای افطار است.   مواد لازم (برای …

        • طرز تهیه کیک گردو و پسته طرز تهیه کیک گردو و پسته مقوی و خوشمزه کیک صبحانه و عصرانه

          طرز تهیه کیک گردو و پسته کیک گردو و پسته یکی از انواع کیک خوشمزه و مقوی مناسب برای صبحانه و عصرانه است. طرز تهیه کیک گردو و پسته را در بخش آموزش آشپزی مجله …

          • کلوچه لاهیجان , کوکی لاهیجان طرز تهیه کلوچه لاهیجان اصیل در منزل

              دستور پخت کلوچه لاهیجان خانگی بدون شک تا حالا کلوچه لاهیجان را امتحان کردین و از طعم خوبش لذت بردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت …

            • طرز تهیه شیرینی اتابکی طرز تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی شیرینی مخصوص عید نوروز

              طرز تهیه شیرینی اتابکی برای پذیرایی عید نوروز شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. میتوانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. …

              • طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

                طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

                • شیرینی نوروزی :طرز تهیه پاپاتیا

                    روش تهیه شیرینی پاپاتیا   امروز براتون دستور پخت شیرینی پاپاتیا را در نظر گرفتیم تا عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی های دست پخت خودتون شیرین کنید.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت …

                  • طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

                    طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی امروز در بخش نان، شیرینی، دسر یه شیرینی خوشمزه را براتون انتخاب کردیم که هم برای پذیرایی نوروز مناسبه هم برای عصرونه. با طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی همراه ما باشید.   …

                    • طرز تهیه خمیر هزارلا

                         روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

                      • طرز تهیه کیک خرده شیشه

                        کیک خرده شیشه یا کیک جواهرات کیکی زیبا و مجلسی   خانم‌ها دوست دارند دسر یا کیکی که تهیه می‌کنند علاوه بر مزه خوب، ظاهری زیبا نیز داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه کیک …

                        • طرز تهیه ژله فالوده و انار طرز تهیه ژله فالوده و انار دسر ویژه شب یلدا زیبا و مجلسی

                          ایده جدید برای دسر شب یلدا : ژله فالوده و انار  ژله یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این بار در بخش آموزش آشپزی با …

                          • دسر آب هویج بستنی طرز تهیه دسر آب هویج بستنی

                              دستور تهیه دسر آب هویج بستنی دسر مجلسی و خوشمزه   دسر آب هویج بستنی دسری خوش طعم و خوشرنگ است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوش طعم را یا بگیرید. …

                            • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

                              دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …