چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذیدر این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین.
این قیف ها برای کار با رویال آیسینگ و شکلات بسیار مناسب هستن. تزئین های ریز و مینیاتوری و بسیار زیبا رو فقط میتونید با قیف کاغذی انجام بدید. شاید اولش سخت باشه ولی کم کم آسون میشه و درضمن سعی کنید از کاغذهای روغنی با کیفیت استفاده کنید چون بعضی از مدل های کاغذ روغنی برای این کار زیاد مناسب نیستن و یه جورایی انگار رطوبت آیسینگ رو به خودشون میکشن و درنتیجه کار با اون ها غیرممکن میشه.

 

استفاده از قیف های کاغذی چند تا مزیت داره:

اگه تو ساختنشون استاد باشید درعرض چند ثانیه آماده میشن.
نیاز به شستن نداره.
میتونید نوکشون رو خیلی خیلی ریز ببرید و تزئین های مینیاتوری باهاشون انجام بدید.
به صرفه هم هستن چون نیاز نیست چند تا قیف و ماسوره و کاپلر دور خودتون جمع کنید و خیلی ساده با یه دونه قیچی و کاغذ روغنی میتونید به هرتعدادی که نیاز دارید قیف درست کنید و همینطور اینکه کنترلشون نسبت به قیف های پلاستیکی خیلی ساده است.

آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذیروش ساخت قیف کاغذی :
۱- اول باید یه مربع کاملا دقیق روی کاغذ روغنی برش بدید که چهارتا ضلعش با هم برابر بشه.
هرچی مربعتون دقیق تر باشه قیف نهایی دقیق تر میشه و درتو مرحله آخر نتیجه کار کاملا عالی میشه.
اگه از کاغذهای رول شده استفاده می کنید میتونید با توجه به عرض کاغذ روغنی مورد استفاده طولش رو هم با همون ابعاد برش بزنید و بعد از روی قطر ببریدش تا دو تا مثلث عالی (دو تا ضلع مساوی و یه ضلع بزرگتر) برای دو تا قیف عالی داشته باشید.
اگه از کاغذ روغنی های با ابعاد بزرگ استفاده می کنید کمی اندازه گرفتن و حساب کتاب لازم داره و خب وقت گیرتره.
هرچی مربعتون بزرگتر باشه قیف های بزرگتری خواهید داشت و هرچی کوچیکتر باشه قیف نهاییتون هم کوچیکتر میشه.
میتونید با سایزهای مختلف امتحان کنید ببینید با کدوم راحت ترید ولی بهتره خیلی کوچیک نباشه چون کنترلش سخت میشه.
بهتره سایز قیف ها تقریبا حدود و اطراف قیف های آماده قنادی باشه چون یه جورایی استاندارد هستن.
یه مربع با ضلع ۳۸ سانتی متر میتونه قیف کاملا مناسبی باشه و البته میتونید کوچیکتر هم درست کنید. پس مربعتون رو ببرید و بعد از روی یکی از قطرهاش برش بدید تا دو تا مثلث برای ساختن دو تا قیف داشته باشید.
۲- دو تا گوشه مثلث رو طوری داخل دستاتون بگیرید که ضلعی که از همه بزرگتره بالا باشه و درنتیجه اضلاعی که با هم برابر هستن سمت چپ و راست. نقطه وسط ضلعی که از همه بزرگتره میشه نوک قیف شما.
۳- گوشه راست (یا چپ، فرقی نمیکنه) مثلث رو بگیرید و به سمت داخل تا وسط ضلع بزرگ مثلث بپیچونید تا نصف قیفتون درست بشه. دقت کنید که تو این مرحله هرچی قیف رو بیشتر به سمت داخل بپیچونید، قیف نهاییتون درازتر و باریکتر میشه و البته حجم آیسینگی که نگه میداره هم کمتر میشه. پس زیاد نپیچونید؛ فقط تا حدی که قیف شکل بگیره و گوشه ای که پیچیده میشه به گوشه سوم که سمت پایین کار بود برسه.
۴- گوشه بعدی مثلث رو هم مثل مرحله قبل بپیچید تا قیفتون شکل بگیره.
۵- قیف رو بچرخونید تا سه تا گوشه مثلث جلوی چشمتون باشه. گوشه ها رو نگه دارید تا قیف شکلش رو از دست نده.
۶- نوک قیف رو نگاه کنید و اگه سوراخ روش دیده میشد کمی گوشه های قیف رو که با دستاتون نگه داشتید رو به جلو حرکت بدید تا سوراخ تقریبا بسته بشه. بهتره اول کار هیچ سوراخی نباشه تا بتونیم خودمون به اندازه دلخواه برشش بدیم.
۷- برای اینکه قیف شکلش رو حفظ کنه سه تا گوشه رو با هم به سمت بیرون قیف تا کنید طوری که ارتفاع این سمت قیف با اون سمتی که گوشه نداره یکی بشه و بعد وسط این سه گوشه رو طوری که هر سه تا رو شامل بشه دو تا برش کوچیک بدید و یک بار دیگه قسمت برش داده شده رو به سمت بیرون قیف تا کنید تا قیف باز نشه.

 

آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذینکته:

وقتی دارید آیسینگ رو داخل قیف کاغذی می ریزید قیف رو از محلی که تو مرحله۷ برش زدید و تا کردید نگه دارید و بعد آیسینگ رو داخلش بریزید.
قیف رو تا نصف یا حداکثر ۲/۳ از آیسینگ پر کنید و نه بیشتر.
وقتی آیسینگ رو داخل قیف ریختید، گوشه های قسمت بالای قیف رو به شکل مثلث تا کنید و بعد شروع کنید از سمت بالا کاغذ رو لوله کنید تا آیسینگ تو مراحل کار از قیف بیرون نیاد
همیشه قبل از شروع تزئین غلظت رویال آیسینگ و اندازه خط های پایپ شده رو، روی میزکارتون امتحان کنید.
میتونید نوک قیف رو اینقدر ظریف بگیرید که از کوچیکترین ماسوره موجود هم خط های ظریفتری براتون رسم کنه. 
اگه میخواستید نوکش رو بزرگتر کنید خیلی کم و همینطور کاملا صاف نوک قیف کاغذی رو قیچی کنید. هیچوقت زیاد برش ندید با کم شروع کنید، تست کنید و اگه نیاز بود باز برش بزنید.
نوک قیف رو روی سطح کارتون نکشید چون باعث میشه خط ها ناصاف و بدفرم بشن. اول نوک قیف رو بذارید روی سطح کار و وقتی آیسینگ خارج شد قیف رو کمی بلند کنید و با کمک قیف مسیر آیسینگ رو مشخص کنید.
وقتی میخواهید آیسینگی که داخل قیفه رو به سمت پایین راهنمایی کنید روی قیف فشار نیارید، اون قسمتی رو که بعد از ریختن آیسینگ رول کردید باز هم بیشتر به سمت پایین لوله کنید تا آیسینگ بیاد به سمت نوک قیف. اگه هر قسمت دیگه قیف رو فشار بدید مقداری از آیسینگ برمیگرده به سمت بالا.
میتونید از انگشت دست دیگتون برای راهنمایی قیف و آیسینگ موقع کار تزئین استفاده کنید.

 

cakeland.ir

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

  • سرخ کردن غذا هنگام سرخ کردن غذا به این نکات توجه کنید

    توصیه های برای سرخ کردن غذا کیفیت غذاهای سرخ شده تنها به نوع ماده غذایی بستگی ندارد. بلکه برای سرخ کردن غذا باید به نوع روغن، نحوه نگهداری روغن و روش سرخ کردن نیز بستگی دارد. در این …

  • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

    ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

  • کباب کوبیده هنگام طبخ کباب کوبیده ساده این نکات را رعایت کنید

    تهیه کباب کوبیده حرفه ای مجله تصویر زندگی : کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که ۴ نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده، ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به …

  • رنگهای ضد اشتها

      رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

  • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

  • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

    روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

  • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

    آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

  • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

       باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …

  • روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

    آموزش تصویری روش بریدن آناناس   گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود. …

  • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

      روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

  • ترفندهای دم کردن چای

      نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

  • دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

    در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …