دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


 

آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذی

در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین.
این قیف ها برای کار با رویال آیسینگ و شکلات بسیار مناسب هستن. تزئین های ریز و مینیاتوری و بسیار زیبا رو فقط میتونید با قیف کاغذی انجام بدید. شاید اولش سخت باشه ولی کم کم آسون میشه و درضمن سعی کنید از کاغذهای روغنی با کیفیت استفاده کنید چون بعضی از مدل های کاغذ روغنی برای این کار زیاد مناسب نیستن و یه جورایی انگار رطوبت آیسینگ رو به خودشون میکشن و درنتیجه کار با اون ها غیرممکن میشه.

 

استفاده از قیف های کاغذی چند تا مزیت داره:

اگه تو ساختنشون استاد باشید درعرض چند ثانیه آماده میشن.
نیاز به شستن نداره.
میتونید نوکشون رو خیلی خیلی ریز ببرید و تزئین های مینیاتوری باهاشون انجام بدید.
به صرفه هم هستن چون نیاز نیست چند تا قیف و ماسوره و کاپلر دور خودتون جمع کنید و خیلی ساده با یه دونه قیچی و کاغذ روغنی میتونید به هرتعدادی که نیاز دارید قیف درست کنید و همینطور اینکه کنترلشون نسبت به قیف های پلاستیکی خیلی ساده است.

آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذی

روش ساخت قیف کاغذی :
۱- اول باید یه مربع کاملا دقیق روی کاغذ روغنی برش بدید که چهارتا ضلعش با هم برابر بشه.
هرچی مربعتون دقیق تر باشه قیف نهایی دقیق تر میشه و درتو مرحله آخر نتیجه کار کاملا عالی میشه.
اگه از کاغذهای رول شده استفاده می کنید میتونید با توجه به عرض کاغذ روغنی مورد استفاده طولش رو هم با همون ابعاد برش بزنید و بعد از روی قطر ببریدش تا دو تا مثلث عالی (دو تا ضلع مساوی و یه ضلع بزرگتر) برای دو تا قیف عالی داشته باشید.
اگه از کاغذ روغنی های با ابعاد بزرگ استفاده می کنید کمی اندازه گرفتن و حساب کتاب لازم داره و خب وقت گیرتره.
هرچی مربعتون بزرگتر باشه قیف های بزرگتری خواهید داشت و هرچی کوچیکتر باشه قیف نهاییتون هم کوچیکتر میشه.
میتونید با سایزهای مختلف امتحان کنید ببینید با کدوم راحت ترید ولی بهتره خیلی کوچیک نباشه چون کنترلش سخت میشه.
بهتره سایز قیف ها تقریبا حدود و اطراف قیف های آماده قنادی باشه چون یه جورایی استاندارد هستن.
یه مربع با ضلع ۳۸ سانتی متر میتونه قیف کاملا مناسبی باشه و البته میتونید کوچیکتر هم درست کنید. پس مربعتون رو ببرید و بعد از روی یکی از قطرهاش برش بدید تا دو تا مثلث برای ساختن دو تا قیف داشته باشید.
۲- دو تا گوشه مثلث رو طوری داخل دستاتون بگیرید که ضلعی که از همه بزرگتره بالا باشه و درنتیجه اضلاعی که با هم برابر هستن سمت چپ و راست. نقطه وسط ضلعی که از همه بزرگتره میشه نوک قیف شما.
۳- گوشه راست (یا چپ، فرقی نمیکنه) مثلث رو بگیرید و به سمت داخل تا وسط ضلع بزرگ مثلث بپیچونید تا نصف قیفتون درست بشه. دقت کنید که تو این مرحله هرچی قیف رو بیشتر به سمت داخل بپیچونید، قیف نهاییتون درازتر و باریکتر میشه و البته حجم آیسینگی که نگه میداره هم کمتر میشه. پس زیاد نپیچونید؛ فقط تا حدی که قیف شکل بگیره و گوشه ای که پیچیده میشه به گوشه سوم که سمت پایین کار بود برسه.
۴- گوشه بعدی مثلث رو هم مثل مرحله قبل بپیچید تا قیفتون شکل بگیره.
۵- قیف رو بچرخونید تا سه تا گوشه مثلث جلوی چشمتون باشه. گوشه ها رو نگه دارید تا قیف شکلش رو از دست نده.
۶- نوک قیف رو نگاه کنید و اگه سوراخ روش دیده میشد کمی گوشه های قیف رو که با دستاتون نگه داشتید رو به جلو حرکت بدید تا سوراخ تقریبا بسته بشه. بهتره اول کار هیچ سوراخی نباشه تا بتونیم خودمون به اندازه دلخواه برشش بدیم.
۷- برای اینکه قیف شکلش رو حفظ کنه سه تا گوشه رو با هم به سمت بیرون قیف تا کنید طوری که ارتفاع این سمت قیف با اون سمتی که گوشه نداره یکی بشه و بعد وسط این سه گوشه رو طوری که هر سه تا رو شامل بشه دو تا برش کوچیک بدید و یک بار دیگه قسمت برش داده شده رو به سمت بیرون قیف تا کنید تا قیف باز نشه.

 

آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذی

نکته:

وقتی دارید آیسینگ رو داخل قیف کاغذی می ریزید قیف رو از محلی که تو مرحله۷ برش زدید و تا کردید نگه دارید و بعد آیسینگ رو داخلش بریزید.
قیف رو تا نصف یا حداکثر ۲/۳ از آیسینگ پر کنید و نه بیشتر.
وقتی آیسینگ رو داخل قیف ریختید، گوشه های قسمت بالای قیف رو به شکل مثلث تا کنید و بعد شروع کنید از سمت بالا کاغذ رو لوله کنید تا آیسینگ تو مراحل کار از قیف بیرون نیاد
همیشه قبل از شروع تزئین غلظت رویال آیسینگ و اندازه خط های پایپ شده رو، روی میزکارتون امتحان کنید.
میتونید نوک قیف رو اینقدر ظریف بگیرید که از کوچیکترین ماسوره موجود هم خط های ظریفتری براتون رسم کنه. 
اگه میخواستید نوکش رو بزرگتر کنید خیلی کم و همینطور کاملا صاف نوک قیف کاغذی رو قیچی کنید. هیچوقت زیاد برش ندید با کم شروع کنید، تست کنید و اگه نیاز بود باز برش بزنید.
نوک قیف رو روی سطح کارتون نکشید چون باعث میشه خط ها ناصاف و بدفرم بشن. اول نوک قیف رو بذارید روی سطح کار و وقتی آیسینگ خارج شد قیف رو کمی بلند کنید و با کمک قیف مسیر آیسینگ رو مشخص کنید.
وقتی میخواهید آیسینگی که داخل قیفه رو به سمت پایین راهنمایی کنید روی قیف فشار نیارید، اون قسمتی رو که بعد از ریختن آیسینگ رول کردید باز هم بیشتر به سمت پایین لوله کنید تا آیسینگ بیاد به سمت نوک قیف. اگه هر قسمت دیگه قیف رو فشار بدید مقداری از آیسینگ برمیگرده به سمت بالا.
میتونید از انگشت دست دیگتون برای راهنمایی قیف و آیسینگ موقع کار تزئین استفاده کنید.

 

cakeland.ir

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین کیک روز مادر مدل تزیین کیک روز مادر

    نمونه های زیبای تزیین کیک روز مادر  کیک روز مادر , مدل کیک برای روز مادر , تصاویر کیک ویژه روز مادر , عکس کیک تبریک روز مادر , تزئین کیک برای روز مادر , هدایای …

  • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

    تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

  • ایده های جالب در تزیین کیک تولد

    مدل کیک تولد های جدید شیک و باحال قشنگ   در مجموعه تصاویر زیر نمونه های جالبی از طراحی و تزیین خلاقانه و زیبای کیک تولد را مشاهده می فرمائید.   مدل های جالب تزیین …

  • آموزش تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی

      آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

  • طرز تهیه کیک براق طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

    آموزش طرز درست کردن کیک براق / تزیین کیک با سس فرانسوی تهیه کیک براق یکی از جدیدترین روش های تزیین کیک است. با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک اسفنجی را …

  • تزیین کیک تولد با شکل حیوانات

    عکس مدل تزیین کیک تولد با شکل حیوانات مختلف   تصاویری از تزیینات زیبا و خلاقانه کیک تولد – عکس تزیین کیک تولد به شکل حیوانات عکس کیک های تولد تزیین شده با حیوانات بامزه …

  • آموزش تزیین کیک به شکل گربه

    آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

  • هنرنمایی بی نظیر در تزئین کیک

    مهارت و ظرافت چشمگیر در تزئین کیک قنادی که دارای فوق تخصص در طراحی کیک های منحصر به فرد و خوشمزه برای عروسی ها، جشن ها، مناسبت های خاص  و تهیه دسر و کوکی های …

  • ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک و شیرینی

       طرز تهیه ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک   ژله بریلو برای نقاشی روی کیک برای کاور کردن روی کیک، تزیینات کیک و شیرینی و برای مرطوب و براق نگه داشتن میوه …

  • تزیین کیک به شکل دایناسور

      تزئین کیک به شکل دایناسور کیک را بپزید و بگذارید خنک شود. از قالب بیرون بیاورید و مرکز یک کیک را پیدا کنید. کیک را با چاقوی نان بری از وسط نصف کنید. دو …

مطالب قبلی این بخش
  • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

    روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

    • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

      توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

      • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

          ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

        • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

             توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

          • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

            تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

            • روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

              تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

              • رنگهای ضد اشتها

                  رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

                • ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

                  ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

                  • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

                    بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

                    • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

                      شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                      • طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

                        طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

                        • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

                            چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

                          • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

                              روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

                            • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                              کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …