پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست کنین خیلی راحته و کاملا طعم و بافت دانمارکی های بیرون رو داره.

شیرینی دانمارکی رو می تونین هر جور که دوس دارین بپیچین. بین آموزش ها تصاویری از مدلهای مختلف شیرینی دانمارکی رو خواهید دید. می تونین برای تزیین اون از مغز گردو، پودر نارگیل یا پسته، میوه ، زرده تخم مرغ و … استفاده کنین .

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش اول تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای شیرینی:

آرد ۷۰۰-۷۵۰ گرم
خمیر مایه سه قاشق غذاخوری
شیر ولرم یک پیمانه

تخم مرغ سه عدد
شکر ۱۱۰ گرم
روغن مایع یک پیمانه

زعفران آب شده یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای کرم مثل کرم پیراشکی:
یک پیمانه آب
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه آرد
نصف چایخوری وانیل

برای رویه شیرینی هم زرده تخم مرغ، شکر دانه درشت یا کنجد
طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)
طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

طرز تهیه :

قبل از هر کاری اول یک قاشق چایخوری شکر رو تو یه فنجون شیر ولرم حل میکنی مایه خمیرو اضافه میکنی و میذاری پف کنه.

تا خمیر مایه عمل بیاد کرم رو درست کن که سرد بشه..

درست کردنش هم به این صورته که همه رو بجز وانیل قاطی میکنی روی گاز با شعله ملایم میذاری و هم میزنی تا غلیظ بشه و ارد بپزه.
آخری هم وانیلو اضافه میکنی و والسلام

آرد و شکررو الک کن. تخم مرغ و روغن و خمیر مایه عمل اومده رو با همزن دستی بزن یه کم و بریز رو آرد.

شیر ولرم رو هم اروم اروم اضافه کن تا جایی که خمیر یکدست و نرمی بدست بیاد ..و خوب ورز بده چند دقیقه تا بدست نچسبه و کامل صاف و یکدست بشه با وردنه خیلی نازک پهن میکنی.

کرم میذاری لاش و میبندی و برش میزنی.
حالا اگه از قبل هم برش زدی بعد کرم گذاشتی که چه بهتر.

میچینی تو سینی و یکی دوساعت بهش استراحت بده تا کامل حجمش دو برابر بشه.

فر رو از یه ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنی.

روی خمیر ها زرده بمال.دوس داشتی شکر .دوس داشتی کنجد یا هر چی خودت میلته بپاش.

به مدت پونزده تا بیست دقیقه توی فر بذارین . اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

من خودم یه کم هم گریل رو روشن کردم تا روی شیرینی دانمارکی طلایی تر بشه.

من با نصف مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد.

تذکر :

تو کرم شیرینی اصلا گلاب نریزید فقط وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده.
فقط حتماً خمیر مایه رو عمل بیارید.
و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش دوم تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم:
۱۰ گرم مایه خمیر
۱ فنجان شیر ولرم
۱ فنجان روغن مایع
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری سرخالی نمک
۱ سفیده تخم مرغ
۱عدد زرده تخم مرغ برای رومال
آرد به میزان لازم

 

روش تهیه:
مایه خمیر،شکر و شیررو با هم مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد.
روغن و نمکو سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط کنین.
بعد کم کم آرد رو اضافه و ورز بدین تا خمیر انسجام لازم رو پیدا کنه و ۱۰ دقیقه ورز بدین.
بعد روی خمیر رو با یه پارچه مرطوب تمیز بپوشونین و ۱ ساعت استراحت بدین.
حالا خمیر رو به شکل یه مستطیل باریک و بلند باز کنین و در یک راستای مستطیل کرم بریزین و رول کنین و رول رو به قسمتهای مساوی برش بزنین و دو طرف رول رو در پودر پسته بزنین تا به کرم بچسبه و روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنین و مغز آفتابگردون یا خلاف بادوم و پسته بپاشین و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و روی شیرینی خوب برشته بشه.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر :
۲ قاشق غذاخوری سرپر آرد ذرت
۱ لیوان شیر
۱ عدد زرده تخم مرغ
دو سوم پیمانه پودر شکر
۲ قاشق غذاخوری کره
کمی وانیل
زعفران بدلخواه

 

روش تهیه:
آرد ذرت رو با شیر سرد خوب مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا شروع به غلیظ شدن کنه.
زرده و پودر شکر و وانیل رو باهم خوب مخلوط کنین و به مخلوط روی حرارت اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.
اگه دوست دارین کمی محلول زعفرون اضافه کنین.
وقتی غلیظ شد از روی حرارت ور دارین و کره رو بهش اضافه و هم بزنین تا کاملا به خورد کرم بره.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش سوم پخت شیرینی دانمارکی

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺁﺭﺩ ۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۷۵۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺷﯿﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۳ ﻋﺪﺩ
ﺷﮑﺮ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۱۱۰ ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺁﺏ ﮐﺮﺩﻩ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺮﻡ :
ﺷﯿﺮ ۲پیمانه
ﺷﮑﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺁﺭﺩ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
آرد ذرت ۳قاشق غذا خوری
کره حدود۵۰گرم
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۲ ﻋﺪﺩ
ﮐﻤﯽﮐﻨﺠﺪ / ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ و خلال بادوم

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ شکر رو با آردوآرد ذرت قاطی کرده.بعد شیر رااضافه کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به صورت فرنی درآید.در آخر اسانس وانیل وکره رو اضافه میکنیم.میزاریم تا سرد بشه.

ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺠﺰ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ .بعد پودر خمیر مایه و ارد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه،بعد خمیرو میزاریم ۲ ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه،روی میز کارمون ارد میپاشیم ﺑﻌﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﻭ ﮐﺮﻡ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺜﻞ ﮐﺘﺎﺏ میبندیم بعد با چاقو برش میدیم،داخل سینی فر گذاشته وروی آن زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد یا خلال بادام روش میپاشیم ۲۰دقیقه دیگه استراحت داده،تو فر۱۷۵درجه تا روی شیرینی ها طلایی بشه.نوش جان

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

منایع 

سایت خانوم گل

سایت مابانو

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله به شکل انار برای شب یلدا و عروس

    طرز تهیه ژله به شکل انار یکی از قشنگ ترین دسرها برای شب یلدا دسر و ژله به شکل انار هست . قشنگی این ژله به اینه که بعد از برگردوندن و برش شکلش بسیار …

    • کیک یزدی طرز تهیه کیک یزدی به صورت تصویری

      طرز تهیه کیک یزدی (آموزش تصویری مرحله به مرحله )   کیک یزدی کیکی بسیار خوش عطر و طعمه که طرفدارای زیادی داره. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی استان یزد هست که در اونجا بیشتر برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی …

      • حلوا خرمایی طرز تهیه حلوا خرمایی ویژه ماه رمضان

        دستور پخت حلوا خرمایی برای ماه رمضان حلوا خرمایی را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.   مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی : آرد یک لیوان (آرد سفید …

        • طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا

          طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا حلوای لبو از دسرهای سنتی شب یلداست. چغندر قرمز هم خواص زیادی دارد که در انتهای مطلب به برخی از آن  ها اشاره خواهیم کرد.   حلوای لبو دسری …

          • طرز تهیه ژله تخم مرغی

            طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …