دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست کنین خیلی راحته و کاملا طعم و بافت دانمارکی های بیرون رو داره.

شیرینی دانمارکی رو می تونین هر جور که دوس دارین بپیچین. بین آموزش ها تصاویری از مدلهای مختلف شیرینی دانمارکی رو خواهید دید. می تونین برای تزیین اون از مغز گردو، پودر نارگیل یا پسته، میوه ، زرده تخم مرغ و … استفاده کنین .

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش اول تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای شیرینی:

آرد ۷۰۰-۷۵۰ گرم
خمیر مایه سه قاشق غذاخوری
شیر ولرم یک پیمانه

تخم مرغ سه عدد
شکر ۱۱۰ گرم
روغن مایع یک پیمانه

زعفران آب شده یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای کرم مثل کرم پیراشکی:
یک پیمانه آب
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه آرد
نصف چایخوری وانیل

برای رویه شیرینی هم زرده تخم مرغ، شکر دانه درشت یا کنجد
طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)
طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

طرز تهیه :

قبل از هر کاری اول یک قاشق چایخوری شکر رو تو یه فنجون شیر ولرم حل میکنی مایه خمیرو اضافه میکنی و میذاری پف کنه.

تا خمیر مایه عمل بیاد کرم رو درست کن که سرد بشه..

درست کردنش هم به این صورته که همه رو بجز وانیل قاطی میکنی روی گاز با شعله ملایم میذاری و هم میزنی تا غلیظ بشه و ارد بپزه.
آخری هم وانیلو اضافه میکنی و والسلام

آرد و شکررو الک کن. تخم مرغ و روغن و خمیر مایه عمل اومده رو با همزن دستی بزن یه کم و بریز رو آرد.

شیر ولرم رو هم اروم اروم اضافه کن تا جایی که خمیر یکدست و نرمی بدست بیاد ..و خوب ورز بده چند دقیقه تا بدست نچسبه و کامل صاف و یکدست بشه با وردنه خیلی نازک پهن میکنی.

کرم میذاری لاش و میبندی و برش میزنی.
حالا اگه از قبل هم برش زدی بعد کرم گذاشتی که چه بهتر.

میچینی تو سینی و یکی دوساعت بهش استراحت بده تا کامل حجمش دو برابر بشه.

فر رو از یه ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنی.

روی خمیر ها زرده بمال.دوس داشتی شکر .دوس داشتی کنجد یا هر چی خودت میلته بپاش.

به مدت پونزده تا بیست دقیقه توی فر بذارین . اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

من خودم یه کم هم گریل رو روشن کردم تا روی شیرینی دانمارکی طلایی تر بشه.

من با نصف مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد.

تذکر :

تو کرم شیرینی اصلا گلاب نریزید فقط وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده.
فقط حتماً خمیر مایه رو عمل بیارید.
و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش دوم تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم:
۱۰ گرم مایه خمیر
۱ فنجان شیر ولرم
۱ فنجان روغن مایع
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری سرخالی نمک
۱ سفیده تخم مرغ
۱عدد زرده تخم مرغ برای رومال
آرد به میزان لازم

 

روش تهیه:
مایه خمیر،شکر و شیررو با هم مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد.
روغن و نمکو سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط کنین.
بعد کم کم آرد رو اضافه و ورز بدین تا خمیر انسجام لازم رو پیدا کنه و ۱۰ دقیقه ورز بدین.
بعد روی خمیر رو با یه پارچه مرطوب تمیز بپوشونین و ۱ ساعت استراحت بدین.
حالا خمیر رو به شکل یه مستطیل باریک و بلند باز کنین و در یک راستای مستطیل کرم بریزین و رول کنین و رول رو به قسمتهای مساوی برش بزنین و دو طرف رول رو در پودر پسته بزنین تا به کرم بچسبه و روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنین و مغز آفتابگردون یا خلاف بادوم و پسته بپاشین و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و روی شیرینی خوب برشته بشه.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر :
۲ قاشق غذاخوری سرپر آرد ذرت
۱ لیوان شیر
۱ عدد زرده تخم مرغ
دو سوم پیمانه پودر شکر
۲ قاشق غذاخوری کره
کمی وانیل
زعفران بدلخواه

 

روش تهیه:
آرد ذرت رو با شیر سرد خوب مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا شروع به غلیظ شدن کنه.
زرده و پودر شکر و وانیل رو باهم خوب مخلوط کنین و به مخلوط روی حرارت اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.
اگه دوست دارین کمی محلول زعفرون اضافه کنین.
وقتی غلیظ شد از روی حرارت ور دارین و کره رو بهش اضافه و هم بزنین تا کاملا به خورد کرم بره.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش سوم پخت شیرینی دانمارکی

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺁﺭﺩ ۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۷۵۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺷﯿﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۳ ﻋﺪﺩ
ﺷﮑﺮ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۱۱۰ ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺁﺏ ﮐﺮﺩﻩ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺮﻡ :
ﺷﯿﺮ ۲پیمانه
ﺷﮑﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺁﺭﺩ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
آرد ذرت ۳قاشق غذا خوری
کره حدود۵۰گرم
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۲ ﻋﺪﺩ
ﮐﻤﯽﮐﻨﺠﺪ / ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ و خلال بادوم

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ شکر رو با آردوآرد ذرت قاطی کرده.بعد شیر رااضافه کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به صورت فرنی درآید.در آخر اسانس وانیل وکره رو اضافه میکنیم.میزاریم تا سرد بشه.

ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺠﺰ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ .بعد پودر خمیر مایه و ارد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه،بعد خمیرو میزاریم ۲ ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه،روی میز کارمون ارد میپاشیم ﺑﻌﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﻭ ﮐﺮﻡ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺜﻞ ﮐﺘﺎﺏ میبندیم بعد با چاقو برش میدیم،داخل سینی فر گذاشته وروی آن زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد یا خلال بادام روش میپاشیم ۲۰دقیقه دیگه استراحت داده،تو فر۱۷۵درجه تا روی شیرینی ها طلایی بشه.نوش جان

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

منایع 

سایت خانوم گل

سایت مابانو

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نکات مهم در خانه تکانی

      راهکارها و نکات مهم در خانه تکانی پایان سال   عید فرا رسیدن سال جدید و نویدبخش روزهایی خوب و سرشار از انرژی و نیکویی برای تک تک افراد جامعه است. اما در جامعه …

  • آموزش تزیین جام هفت سین نوروز آموزش تزیین جام هفت سین با ژل سه بعدی و تلفیق تکنیکهای دکوپاژ و ویترای

    آموزش تزیین جام هفت سین نوروز ۹۶ – ۲۰۱۷ اگر به دنبال ایده ای جالب برای تزیین جام سفره عقد و سفره هفت سین هستید، در بخش هنرهای دستی مجله تصویر زندگی با آموزش تزیین …

  • آداب تحویل سال نو

      آداب تحویل سال نو   وقت تحویل سال، همه اعضای خانواده در خانه های خود گرد هم می آیند و در کنار سفره نوروزی می نشینند. شمع ها یا چراغ های خانه را پیش …

  • شیرینی نوروزی: شیرینی بهشتی

    نوروز کام مهمانها را با شیرینی بهشتی شیرین کنید مواد لازم نوع (قالبی) : پودر هل:۱ قاشق چایخوری پودر شکر:۱لیوان سرخالی روغن جامد:۱لیوان سرخالی(کمی سرخالی تر از شکر) آرد:۲ و ۲سوم لیوان کنجد:به میزان لازم …

  • آموزش دوخت عروسک خروس پارچه ای آموزش دوخت عروسک خروس پارچه ای برای تزیین هفت سین سال ۹۶ سال خروس

    آموزش دوخت عروسک خروس پارچه ای هدیه نوروز ۹۶ سال خروس نظرتون در مورد یه عروسک خروس بامزه به عنوان عیدی امسال که سال خروس هست چیه ؟ اگه دوس دارین این هدیه زیبا را …

  • طرز تهیه قطاب گردویی

        آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

  • شیرینی شکر پاره , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی شکر پاره / شیرینی خانگی برای عید نوروز / شکرپاره ترکیه ای

    آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی ترکیه ای و بسیار خوشمزه هست. این شیرینی را با روشهای مختلفی میشه تهیه کرد. در ادامه یکی از روش های …

  • طرز تهیه شیرینی بهشتی

     طرز تهیه شیرینی بهشتی آسان و خوشمزه   در تهیه شیرینی بهشتی از سه عنصر اصلی شیرینی پزی استفاده شده که شامل : ” آرد ، روغن ، پودر قند ” است و در واقع …

  • کوکی سیب , شیرینی نوروزی طرز تهیه کوکی سیب / شیرینی نوروزی

    دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه    کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.   مواد لازم …

  • مدل تزیین جام سفره هفت سین ایده هایی برای تزیین جام هفت سین

    پیشنهادهایی برای تزیین جام هفت سین نوروز    امروزه استفاده از جام های تزیین شده به عنوان ظرف برای چیدمان سفره هفت سین معموله. به همین دلیل عکس هایی از تزیین جام هفت سین که توسط …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی ماندل بولار طرز تهیه شیرینی ماندل بولار + فیلم | شیرینی عید نوروز | شیرینی سوئیسی

     دستور پخت شیرینی ماندل بولار + فیلم شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که براحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است. حتما آن را بپزید.   …

    • طرز تهیه قطاب گردویی

          آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

      • طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

           کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی   در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی …

        • دسر کشکول طرز تهیه دسر کشکول برای افطار

          دستور پخت دسر کشکول دسر کشکول دسری خوشمزه است که اصالتی ایرانی دارد و از زمان عثمانی به عنوان یک دسر کلاسیک برای پادشاهان سرو می شد. طرز تهیه دسر کشکول آسان بوده و برای افطار روزه …

          • طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره طرز تهیه حلوا،حلوای پاستیلی،دسر مقوی طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره

              طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره   مواد اولیه : گلاب : به میزان لازم دارچین : به میزان لازم آب : ۲ و نیم لیوان آرد : ۴ قاشق غذاخوری سرپر روغن : ۳ قاشق سوپ‌خوری شیره : یک لیوان     طرز تهیه : …

            • طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک با رویه مرمری

              طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه با رویه شبیه سنگ مرمر مواد لازم : آرد ۲ ییمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری شکر ¾ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری ( …

              • کیک سه طعم طرز تهیه کیک سه طعم

                طرز تهیه کیک سه طعم کیک سه طعم در عین حال که ظاهرش زیباست طعم عالی هم دارد  اگر از درست کردن کیک های تکراری خسته شده اید امروز این کیک را پیشنهاد میکنیم. سه …

                • طرز تهیه کیک قلب رنگین کمانی

                  کیک قلب رنگین کمانی (مناسب برای ولنتاین) این کیک از دسته کیک های غافلگیر کننده هستش (Surprise Inside) و اگه کسی این کیک رو براتون درست کرده بدونید خیلی دوستتون داره. چون خیییلی خیییییلی پر …

                  • کیک فرنی و حلوا کیک فرنی و حلوا دسری شیک برای افطار

                    دستور تهیه دسر کیک فرنی و حلوا   کیک فرنی و حلوا دسری شیک و مقوی برای ماه رمضان است. این دسر مخلوطی از فرنی و حلوای ساده است که با ایده ای جالب دیزاین …

                    • طرز تهیه شیرینی به شکل قو

                       طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …

                      • کیک سه شیر سه شکلاتی طرز تهیه کیک سه شیر سه شکلاتی

                        دستور پخت کیک سه شیر سه شکلاتی کیک سه شیر سه شکلاتی طعمی فراموش نشدنی داره. اگه دلتون لک زده واسه یه کیک شکلاتی پدر مادر دار… این کیک خودشه. اصل جنس. حتی میتونید کل کیک رو …

                        • کیک هویج و سیب طرز تهیه کیک هویج و سیب مقوی و لذیذ

                          دستور پخت کیک هویج و سیب  کیک هویج و سیب بسیار مقوی و خوشمزه هست. این کیک را می تونین تو قالب بزرگ به صورت یه تیکه درست کنین، می تونین هم تو قالب های …