شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست کنین خیلی راحته و کاملا طعم و بافت دانمارکی های بیرون رو داره.

شیرینی دانمارکی رو می تونین هر جور که دوس دارین بپیچین. بین آموزش ها تصاویری از مدلهای مختلف شیرینی دانمارکی رو خواهید دید. می تونین برای تزیین اون از مغز گردو، پودر نارگیل یا پسته، میوه ، زرده تخم مرغ و … استفاده کنین .

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش اول تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای شیرینی:

آرد ۷۰۰-۷۵۰ گرم
خمیر مایه سه قاشق غذاخوری
شیر ولرم یک پیمانه

تخم مرغ سه عدد
شکر ۱۱۰ گرم
روغن مایع یک پیمانه

زعفران آب شده یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای کرم مثل کرم پیراشکی:
یک پیمانه آب
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه آرد
نصف چایخوری وانیل

برای رویه شیرینی هم زرده تخم مرغ، شکر دانه درشت یا کنجد
طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)
طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

طرز تهیه :

قبل از هر کاری اول یک قاشق چایخوری شکر رو تو یه فنجون شیر ولرم حل میکنی مایه خمیرو اضافه میکنی و میذاری پف کنه.

تا خمیر مایه عمل بیاد کرم رو درست کن که سرد بشه..

درست کردنش هم به این صورته که همه رو بجز وانیل قاطی میکنی روی گاز با شعله ملایم میذاری و هم میزنی تا غلیظ بشه و ارد بپزه.
آخری هم وانیلو اضافه میکنی و والسلام

آرد و شکررو الک کن. تخم مرغ و روغن و خمیر مایه عمل اومده رو با همزن دستی بزن یه کم و بریز رو آرد.

شیر ولرم رو هم اروم اروم اضافه کن تا جایی که خمیر یکدست و نرمی بدست بیاد ..و خوب ورز بده چند دقیقه تا بدست نچسبه و کامل صاف و یکدست بشه با وردنه خیلی نازک پهن میکنی.

کرم میذاری لاش و میبندی و برش میزنی.
حالا اگه از قبل هم برش زدی بعد کرم گذاشتی که چه بهتر.

میچینی تو سینی و یکی دوساعت بهش استراحت بده تا کامل حجمش دو برابر بشه.

فر رو از یه ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنی.

روی خمیر ها زرده بمال.دوس داشتی شکر .دوس داشتی کنجد یا هر چی خودت میلته بپاش.

به مدت پونزده تا بیست دقیقه توی فر بذارین . اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

من خودم یه کم هم گریل رو روشن کردم تا روی شیرینی دانمارکی طلایی تر بشه.

من با نصف مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد.

تذکر :

تو کرم شیرینی اصلا گلاب نریزید فقط وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده.
فقط حتماً خمیر مایه رو عمل بیارید.
و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش دوم تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم:
۱۰ گرم مایه خمیر
۱ فنجان شیر ولرم
۱ فنجان روغن مایع
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری سرخالی نمک
۱ سفیده تخم مرغ
۱عدد زرده تخم مرغ برای رومال
آرد به میزان لازم

 

روش تهیه:
مایه خمیر،شکر و شیررو با هم مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد.
روغن و نمکو سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط کنین.
بعد کم کم آرد رو اضافه و ورز بدین تا خمیر انسجام لازم رو پیدا کنه و ۱۰ دقیقه ورز بدین.
بعد روی خمیر رو با یه پارچه مرطوب تمیز بپوشونین و ۱ ساعت استراحت بدین.
حالا خمیر رو به شکل یه مستطیل باریک و بلند باز کنین و در یک راستای مستطیل کرم بریزین و رول کنین و رول رو به قسمتهای مساوی برش بزنین و دو طرف رول رو در پودر پسته بزنین تا به کرم بچسبه و روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنین و مغز آفتابگردون یا خلاف بادوم و پسته بپاشین و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و روی شیرینی خوب برشته بشه.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر :
۲ قاشق غذاخوری سرپر آرد ذرت
۱ لیوان شیر
۱ عدد زرده تخم مرغ
دو سوم پیمانه پودر شکر
۲ قاشق غذاخوری کره
کمی وانیل
زعفران بدلخواه

 

روش تهیه:
آرد ذرت رو با شیر سرد خوب مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا شروع به غلیظ شدن کنه.
زرده و پودر شکر و وانیل رو باهم خوب مخلوط کنین و به مخلوط روی حرارت اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.
اگه دوست دارین کمی محلول زعفرون اضافه کنین.
وقتی غلیظ شد از روی حرارت ور دارین و کره رو بهش اضافه و هم بزنین تا کاملا به خورد کرم بره.

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

روش سوم پخت شیرینی دانمارکی

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺁﺭﺩ ۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۷۵۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺷﯿﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۳ ﻋﺪﺩ
ﺷﮑﺮ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۱۱۰ ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﯾﺎ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺁﺏ ﮐﺮﺩﻩ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱/۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺮﻡ :
ﺷﯿﺮ ۲پیمانه
ﺷﮑﺮ ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺁﺭﺩ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
آرد ذرت ۳قاشق غذا خوری
کره حدود۵۰گرم
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۲ ﻋﺪﺩ
ﮐﻤﯽﮐﻨﺠﺪ / ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ و خلال بادوم

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ شکر رو با آردوآرد ذرت قاطی کرده.بعد شیر رااضافه کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به صورت فرنی درآید.در آخر اسانس وانیل وکره رو اضافه میکنیم.میزاریم تا سرد بشه.

ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮ :
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺠﺰ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ .بعد پودر خمیر مایه و ارد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه،بعد خمیرو میزاریم ۲ ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه،روی میز کارمون ارد میپاشیم ﺑﻌﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﻭ ﮐﺮﻡ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺜﻞ ﮐﺘﺎﺏ میبندیم بعد با چاقو برش میدیم،داخل سینی فر گذاشته وروی آن زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد یا خلال بادام روش میپاشیم ۲۰دقیقه دیگه استراحت داده،تو فر۱۷۵درجه تا روی شیرینی ها طلایی بشه.نوش جان

 

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

 

منایع 

سایت خانوم گل

سایت مابانو

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین شمع, تزیین شمع هفت سین, مدل دکوپاژ شمع , مدل دکوپاژهای روی شمع, تزیین شمع های سفره هفت سین, مدل شمع های هفت سین, نمونه تزیین شمع, آموزش شمع های دکوپاژ تزیین شمع هفت سین با دکوپاژ

    تصاویری از مدل تزیین شمع هفت سین ۹۴ تزیین شمع هفت سین نوروز ۹۴ با بکارگیری تکنیک و هنر دکوپاژ   نمونه هایی زیبا از تزیینات روی شمع با هنر دکوپاژ برای سفره هفت سین …

  • ساخت ظروف هفت سین , ساخت ظرف تزیینی چند ایده برای ساخت ظروف هفت سین

     ایده های جالب برای ساخت ظروف هفت سین   دوستان عزیز در ارسال های قبلی دیدید که با چه وسایل ساده ای میشه ظروف هفت سین زیبایی را خلق کرد. در این مطلب آموزش تصویری …

  • طرز تهیه شیرینی بره مخصوص عید قربان طرز تهیه شیرینی بره مخصوص عید قربان

    طرز تهیه شیرینی بره مخصوص عید قربان   شیرینی بره های خوشگل و خوشمزه ای که می بینید هم مناسب عید قربان هستند و هم سمبل سال ۹۴٫ ضمنا به خاطر ظاهر زیباش برای بچه …

  • شیرینی شکری , نان شکری نائینی , شیرینی آردی نایینی طرز تهیه نان شکری / شیرینی نایینی برای عید

      روش پخت نان شکری یا شیرینی شکری نایینی برای عید نوروز   نان شکری هم از اون شیرینی نائینی های  خوش عطر و خوش طعمه که یه عصرونه مقوی و مناسب برای همه افراده. این …

  • کاشت سبزه هسته خرما روش کاشت سبزه هسته خرما

    آموزش کاشت سبزه هسته خرما     کاشت سبزه هسته خرما  ایده ای جدید و جالب برای تهیه سبزه عید است. به جای سبز کردن عدس و گندم که خوراکی هستند از هسته خرما برای سبزه عید …

  • شیرینی عید , شیرینی مارمالادی, بیسکویت دوقلو طرز تهیه شیرینی عید دوطبقه / بیسکویت دوقلو

    طرز تهیه بیسکویت دوقلو / شیرینی عید دو طبقه   کم کم به آغاز سال نو و عید نوروز نزدیک می شیم. زمان پخت شیرینی های خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان نوروزیه. در این مطلب …

  • شیرینی نان چای قزوین طرز تهیه شیرینی نان چای قزوین

    دستور پخت شیرینی نان چای قزوین   نان چای شیرینی سنتی قزوین , جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل پخت در منزل می باشد. شیرینی نان چای را می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو …

  • خانه تکانی مهمترین اشتباهات در خانه تکانی

    مهلک ترین اشتباهات خانه تکانی   اسفند به سرعت رو به پایان است و بسیاری از خانواده ها در حال جمع کردن خانه یا تمیز کردن آن هستند. خانه تکانی رسمی است که هر ساله …

  • آموزش سبز کردن خوشه گندم آموزش سبز کردن خوشه گندم + فیلم آموزشی

    روش سبز کردن خوشه گندم برای سفره هفت سین    اگر مایلید سبزه عید سما متفاوت باشه با ما همراه باشید تا روش سبز کردن خوشه گندم را بهتون آموزش بدیم. این روش هم سبز کردن دونه …

  • اسکون کدو حلوایی طرز تهیه شیرینی اسکون کدو حلوایی | طرز پخت نان سریع | انواع اسکون

    دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از …

مطالب قبلی این بخش
  • کوکیز دو رنگ فرفره ای طرز تهیه کوکیز دو رنگ فرفره ای برای عید نوروز

    طرز پخت کوکیز دو رنگ فرفره ای   کوکیز دو رنگ فرفره ای شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه می تونه سرو بشه و هم به خاظر ظاهر زیباش برای پذیرایی عید نوروز و …

    • کیک بادامی بدون آرد و روغن طرز تهیه کیک بادامی بدون آرد و روغن | دستور پخت کیک بادامی با ایرمیک | کیک رژیمی

      طرز تهیه کیک بادامی با ایرمیک در تهیه این کیک بادامی از ایرمیک استفاده شده و آرد و روغن ندارد. اگر رژیمی دارید که نمی توانید روغن و آرد مصرف کنید با ما در بخش …

      • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

        تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

        • BananaChocolateCupcakes طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

          طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی   مواد لازم: آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو : ۴ قاشق چایخوری+۱/۴ پیمانه شکر : ۱ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

          • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

            روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

            • شیرینی مصری ,کعک العید, دسر ماه رمضان طرز تهیه شیرینی کعک العید / شیرینی مصری برای عید

              دستور پخت شیرینی کعک العید / شیرینی مصری مناسب عید شیرینی کعک العید یک نوع شیرینی مصری مخصوص عید ها (بویژه عید فطر ) هستش. البته ورژن های عربی و ترکی هم داره که نوع مصری از معروفیت …

              • طرز تهیه نوقای پسته ای در منزل - شیرینی نوقا طرز تهیه نوقا پسته ای خانگی

                طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل   نوقای پسته ای یکی از انواع نوقا که از شیرینی های سنتی و اصیل تبریز است می باشد که به راحتی می توانید آن را در منزل …

                • طرز تهیه نان ترتیلا در منزل - نان ترتیلای خانگی طرز تهیه نان تورتیلا خانگی

                  طرز تهیه نان تورتیلای خانگی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : آب گرم ۱ فنجان روغن زیتون یا روغن کانولا ۱/۳ فنجان بیکینگ‌ پودر (در صورتی که می‌خواهید …

                  • کرم هلو , دسر هلو طرز تهیه دسر کرم هلو خوشمزه و خوش عطر

                    آموزش روش تهیه دسر کرم هلو     کرم هلو دسری خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهند برد. در ادامه به دستور تهیه این دسر خوش طعم …

                    • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

                        تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

                      • طرز تهیه باترمیلک طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

                        طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   باتر میلک که شاید همگی اسمش رو توی دستورهای کیک و شیرینی دیده باشید یه محصول لبنی هست که توی بیشتر …

                        • تور گیپور خوراکی طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین شیرینی و چای

                          طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی     تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند …

                          • طرز تهیه سوهان کنجدی فوری

                                سوهان فوری تافی کنجدی   مواد لازم : کنجد : ۱/۴   پیمانه تافی : ۳ عدد بزرگ   طرز تهیه: کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین …

                            • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

                                طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

بالا