دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


   طرز تهیه ژله بریلو - ژله نرم - تزیین کیک

طرز تهیه ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک

 

ژله بریلو برای نقاشی روی کیک برای کاور کردن روی کیک، تزیینات کیک و شیرینی و برای مرطوب و براق نگه داشتن میوه ها استفاده میشه

 

ژله بریلو در تزیین کیک تولد و انواع شیرینی خشک و بیسکویت کاربرد دارد شما می توانید غلظت این ژله را بنا بر نیاز خود کم و زیاد کنید در صورتیکه می خواهید اشکال زیبا روی کیک و بیسکویت و … ایجاد کنید می توانید غلظت ژله بریلو را بیشتر کنید و در صورتیکه می خواهید روی کیک را با این ژله کاور کنید نیازی به غلیظ کردن زیاد نیست.

 

دستور اول :

مواد لازم
آب ۱ لیتر

شکر ۳۰۰ یا ۲۵۰ گرم (بسته به اینکه شیرین بخواهید با کم شیرینی)

پودر اگار اگار ۱۲ گرم

جوهر لیمو ۱ ق چای خوری

اسانس و رنگ مورد نظر به میزان لازم

 

طرز تهیه ژله بریلو :

درست کردن ژله بریلو کاری نداره تمام مواد رو بریزین داخل ظرف همش بزنین تا شکر و مواد دیگه با هم مخلوط بشن.

بعد بزارین روی گاز روی شعله متوسط نه زیاد باشه نه خیلی کم. خوب می بینین یه لایه سفید رو آب رو پوشونده این اگار اگاره که سریع مخلوط نمیشه و طول میکشه.باید مدام همش بزنین تا کاملا مخلوط شه.
خوب وقتی جوش اومد از زمان به جوش اومدن ۱۰ دقیقه بزارین بجوشه. بعد ۱۰ دقیقه خاموشش کنین. همش بزنین موقع جوشیدن ولی مداوم لازم نیست.
بذارین تو دمای محیط سرد شه. می بینین که لخته لخته شده لخته هاش بزرگه با چنگال یا قاشق خوب بزنین اگه دیدین لخته ها از بین نمیره از یه صافی مثل صافی چای یا الک ردش کنین.
ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک و شیرینی
بعد سرد شدن میتونین اسانس یا رنگ اضافه کنین. بدون اسانس هم خوبه طعمش. این ژله رو وقتی درست کردین یه شب بزارین تو یخچال بعدش میتونین استفاده کنین ماندگاریش هم ۶ ماه هست.

 

طرز تهیه ژله بریلو - ژله نرم - تزیین کیک

دستور دوم :

مواد لازم :

آب سرد یک چهارم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
آبلیمو تازه کمتر از یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری

 

روش تهیه :

در طرز تهیه ژله بریلو ابتدا نشاسته را در ۲ قاشق از آب سرد حل کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شده و یک مایع سفید رنگ بدست بیاید.

سپس شکر را با بقیه آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا حل شود بعد آب لیمو را در مخلوط آب شکر بریزید در طرز تهیه ژله بریلو اب لیمو را خودتان بگیرید و از ابلیمو اماده استفاده نکنید استفاده از آب لیمو باعث روانی و براقی ژله می شود در صورتیکه مقدار آبلیمو را کمتر بریزید براقی و روانی ژله از بین می رود سپس مخلوط نشاسته را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

حالا یک ژله شفاف و غلیظ دارید . اگر می خواهید ژله بریلو رنگی داشته باشید از رنگ خوراکی استفاده کنید یک نکته ای که باید در زمان اضافه کردن رنگ خوراکی به آن توجه کنید این است که رنگ را با نوک خلال دندان به اندازه یک اپسیلون به ژله اضافه کنید.

 

طرز تهیه ژله بریلو - ژله نرم - تزیین کیک

دستور سوم :

مواد لازم :
آب نیم لیتر
شکر ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
پودر اگار ۱/۲ ق س
جوهر لیمو (من ابلیمو زدم) ۱/۲ ق چ

 

طرز تهیه :
آب و شکر رو میذاریم روی حرارت. از شکر دو قاشق برای مخلوط کرده با پودر اگار نگه میدارم . وقتی آب جوش اومد مخلوط شکر و پودر اگار رو بهش اضافه میکنیم ۵ دقیقه بهش اجازه میدیم بجوشه (من بیشتر گذاشتم. مثلا یه ربع) بعد که سرد شد سفت میشه. نترسید موقع جوشیدن که این چرا غلیظ نمیشه؟؟؟ نزاریدش زیاد بجوشه هااااااااا بعد که سرد شه سفت میشه و میچسبه به ظرفتون. قالبی قالبی
بعد بهش رنگ و اسانس رو اضافه میکنیم. جوهر لیمو هم همینطور و راااحت باهش کار میکنیم. خوشمزه هم هست.

 

طرز تهیه ژله بریلو - ژله نرم - تزیین کیک

 

دستور چهارم:

مواد لازم :
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری

آب : ۲ قاشق غذاخوری

کرن سیروپ (شربت ذرت) :۲ لیوان

اسانس مایع

 

طرزتهیه ژله بریلو :
جهت تهیه ژله بریلو ابتدا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و به مدت دو دقیقه کنار بگذارید تا پف کن . سپس مخلوط ژلاتین را در مایکروفر یا روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود بعد کرن سیروپ (شربت ذرت) را روی حرارت قرار دهید وقتی گرم شد مخلوط ژلاتین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت برداشته اسانس و رنگ رو اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود و بعد برای تزئین استفاده کنید.

 

نکته :

ژله بریلو که در تهی آن از نشاسته استفاده شده است با گذاشتن ژله در یخچال سفت نمی شود و روانی و شفافیت خود را از دست نمی دهد و در ژله ای که از پودر ژلاتین استفاده شده است با قرار دادن ژله در یخچال، خودش را می بندد.

مدت ماندگاری ژله بریلو در ظرف دربسته به مدت ۲ ماه است.

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی

منابع

اورسوییت

روز منو

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آموزش تزیین کیک به شکل گربه

    آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

  • تزئین ژله / ایده هایی جالب برای تزئین ژله -۱

    ایده هایی جالب برای تزئین ژله جدیدترین و زیباترین تزیینات ژله   از تصاویر زیر ایده بگیرین و ژله هایی با تزئینات اشتها آور و چشمگیر درست کنین تزیین ژله – دسر مجلسی – ژله …

  • طرز تهیه ژله خاکشیر

    طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

  • طرز تهیه نوشیدنی سرد با ژله

      تزیین نوشیدنی سرد توسط ژله   میتونیم با انجام چند مرحله ی ساده به نوشیدنی های سردمون یه ظاهر فوق العاده بدیم. فقط تاکید میکنم که نوشیدنی باید مثل میلک شیک و … سرد …

  • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

        طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

  • آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

        آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

  • ژله تزریقی : زیباترین طرح های ژله تزریقی مجلسی سری اول

    طرح های شگفت انگیز و زیبای ژله تزریقی یکی از پرطرفدارترین و شیک ترین دسرها انوع ژله ها هستن و از بین ژله ها مجلسی ترین و زیباترین اون ها ژله تزریقی . در تصاویر …

  • کیک پنبه ای , کیک تولد, کیک پف عالی طرز تهیه کیک پنبه ای عالی برای جشن ها | کیک تولد | کیک شیفون پفی

    دستور پخت کیک پنبه ای عالی مناسب برای کیک تولد کیک پنبه ای همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و بافتی بسیار نرم و پفی داره. میتونید حجم این کیک رو ۲ یا …

  • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

    تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

  • تزیین کیک روز مادر مدل تزیین کیک روز مادر

    نمونه های زیبای تزیین کیک روز مادر  کیک روز مادر , مدل کیک برای روز مادر , تصاویر کیک ویژه روز مادر , عکس کیک تبریک روز مادر , تزئین کیک برای روز مادر , هدایای …

مطالب قبلی این بخش
  • شیربرنج , شیر برنج ,افطاری طرز تهیه شیر برنج برای افطار

    دستور پخت شیر برنج برای افطار در ماه رمضان  شیر برنج دسری ایرانی و خوشمزس که بیشتر در ماه رمضان در سفره افطار سرو میشه. بعضی به شیربرنج به جای شکر نمک اضافه می کنند. بعضی …

    • طرز تهیه ژله هندوانه ای

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه    برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر …

      • طرز تهیه گوش فیل ویژه ماه رمضان

        روش پخت گوش فیل ویژه ماه رمضان   کم کم به روزهای پرفیض ماه رمضون ، ماه ضیافت نور نزدیک می شیم. پس مطلب امروز اختصاص داره به آموزش نحوه پخت یکی از شیرینی های …

        • نان چلیپا, انواع نان, نان خانگی طرز تهیه نان چلیپا ترد و خوشمزه / پخت انواع نان

          دستور پخت نان چلیپا  نان چلیپا قابل استفاده برای وعده صبحانه و عصرانه است.   مواد لازم برای تهیه نان چلیپا : آرد ۵٠٠ گرم مایه خمیر ۴ ق م شکر ۶ گرم شیر گرم …

          • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

            آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

            • طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا

              طرز تهیه ژله هندوانه ای یا هندوانه ژله ای ژله هندوانه ای بسیار دلربا  و زیباست. با درست کردن این ژله در مناسبت های شاد مثل اعیاد مختلف، ولنتاین، شب یلدا، جشن تولد، سالگرد ازدواج …

              • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر

                دستور تهیه شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی ترد و خوشمزس. ظاهر زیبایی هم داره و برای مهمانی ها و جشن های مختلف خیلی مناسبه. …

                • بیسکویت آلفاخر , سس دولچه دلسه طرز تهیه بیسکویت آلفاخر اصیل با فیلینگ دولسه دلچه

                  دستور پخت بیسکویت آلفاخر اصیل با طعم فوق العاده بیسکویت آلفاخر ( alfajor) یه بیسکویت بسیار بسیار بسیار خوشمزه و معروف در دنیاست که در کشور های لاتین رواج فراوانی داره و در هر کشور …

                  • طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

                    طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری نان سیر و ریحان پنیری خوش عطر و خوشمزه استو تهیه آن وقت زیادی نبرده، به راحتی تهیه می شود . این نان سیر خوشمزه را می توان کنار هر نوع …

                    • شیرینی هلو , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلو برای مجالس

                        روش پخت شیرینی هلو برای عید و مجالس    شیرینی هلو با ظاهری بسیار زیبا و شیک ، شیرینی خوشمزه ایست که برای مهمانی های رسمی پخت و سرو می شود. این شیرینی خوشمزه را در نوروز …