دوشنبه , ۲۷ دی , ۱۳۹۵


طرز تهیه سس بولونز

دستور تهیه سس بولونز

سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام آن نیز سس بولونز است.

این سس پاستا را می توان با لازانیا نیز درست کرد. استفاده از جگر مرغ در این غذا دل به خواهی است.

مواد مورد نیاز برای این سس شاید به نظر زیاد بیاید، ولی به مزه خوبی که در نهایت به دست می آورید می ارزد.

حتما آن را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سس بولونز:

پیاز ریز خرد شده   ۱ عدد متوسط
هویج ریز خرد شده   ۲ عدد متوسط
کرفس ریز خرد شده   ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده  ۳۶۰ گرم
جگر مرغ ریز خرد شده   ۱۲۰ گرم
روغن زیتون   ۴ قاشق غذاخوری
کره   ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ریز خرد شده   ۴۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی   ۱ پیمانه
سرکه سفید   ½ پیمانه
نمک و فلفل   به میزان لازم
جوز هندی   کمی
فلفل قرمز تند   کمی
آب گوشت   ¾ پیمانه
خامهٔ غلیظ   ½ پیمانه

 

طرز تهیه سس بولونز

روش تهیه سس بولونز :

کره و روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود.

سبزیجات خرد شده را داخل روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.
گوشت چرخ کرده و جگر مرغ را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
سرکه را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً تبخیر گردد. سپس تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم.
گوجه فرنگی و رب گوجه را به سس اضافه می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

حرارت را ملایم کرده و می گذاریم حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

در همین حال هر از گاهی آن را هم می زنیم.
½ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در آن را می گذاریم و به مدت ۱ ساعت دیگر آن را روی حرارت ملایم رها می کنیم.

اگر سس بیش از حد غلظت داشت، بقیهٔ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم.

در این مرحله سس را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری داشت، به آن می افزاییم.

در ۵ دقیقهٔ آخر پخت، خامه را داخل سس می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا رنگ آن روشن گردد.

سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و روی پاستا و یا لازانیا می ریزیم و سرو می کنیم.

 

طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی

 

 منبع:پارسه گرد

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشیر خانگی / سس ورچستر

    طرز تهیه سس ووستشیر در خانه (سس ورچستر) سس ووستشیر  Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه. سس ووستشیر رو “ووستشایر” یا …

  • طرز تهیه سس کچاپ در منزل سس کچاپ را خودتان بسازید

    طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)   سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس …

  • طرز تهیه سس شکلاتی گرم

        آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه۰   مواد اولیه : شکلات ۱۱۵ گرم (نیمه شیرین) – قطعه قطعه شده شکر ۱۱۵ گرم آب ۱/۲ فنجان پودر کاکائو ۳۰ …

  • سس ووستشایر , سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشایر / ووستشیر / ورچستر

    آموزش روش تهیه سس ووستشایر در منزل  (ووستشیر) سس ووستشایر (Worcestershire ) یک سس اصیل انگلیسیه که طعم ویژه ای به غذای شما میده و برای غذاهای گوشتی و کبابی و دریایی استفاده میشه. بعضی سسها توی خیلی از …

  • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

    دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

  • سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا

    طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی   سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که …

  • پنج روش تهیه سس سفید

    طرز تهیه سس سفید (به ۵ روش مختلف) مواد اولیه : کره (یا مارگارین ) ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری شیر …

  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • طرز تهیه سس آلفردو

     طرز تهیه سس آلفردو   سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …

  • طرز تهیه سس بشامل

        مواد لازم: شیر : ۲۰۵ پیمانه پیازرنده شده : ۵۰ گرم قارچ خردشده : ۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم   …

مطالب قبلی این بخش
  • ترشی هفت بیجار,ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی کلم مخلوط الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. …

    • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

      طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

      • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

        روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

        • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

          سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

          • طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

            طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

            • دو روش برای تهیه ترشی پیاز

              طرز تهیه ترشی پیاز روش اول   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) …

              • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

                دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

                • سس کره قهوه ای , سس پاستا طرز تهیه سس کره قهوه ای / سس پاستا

                  طرز تهیه سس کره قهوه ای سس ساده پاستا   سس کره قهوه ای یک سس ساده پاستا است که به سرعت آماده می شود  برای زمانی که هیچی در خانه نداریم. با این سس می …

                  • طرز تهیه مربای هویج مجلسی

                      طرز تهیه مربای هویج مجلسی به شکل رزهای زیبا   امروز براتون طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشگل رو آماده کردیم . این مربا برای جهیزیه عروس خانومای گل خیلی شیک و عالیه . …

                    • طرز تهیه مربای هویج

                      طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

                      • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

                        دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

                        • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

                          روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

                          • پنج روش تهیه سس سفید

                            طرز تهیه سس سفید (به ۵ روش مختلف) مواد اولیه : کره (یا مارگارین ) ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری شیر …

                            • طرز تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم

                              روش تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم   لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌ شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون …