شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵


کیک قلب رنگین کمانی (مناسب برای ولنتاین)

22176

این کیک از دسته کیک های غافلگیر کننده هستش (Surprise Inside) و اگه کسی این کیک رو براتون درست کرده بدونید خیلی دوستتون داره. چون خیییلی خیییییلی پر زحمته!!! :)
بریم سراغ مراحل:
اول دوتا کیک سفید (اسفنجی، شیفون…) تو قالب گرد (۸ اینچی) درست میکنیم و از عرض نصف میکنیم و داخلش رو با خامه سفید پر میکنیم.
کیک ها رو یا به مدت ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم یا یک ساعت داخل فریزر.

 22174

 

 

بعد کیک سوم رو با مایه سفید رنگ درست میکنیم طوری که مقدارنهایی مایه ش تقریبا ۶ تا ۸ پیمانه بشه (از این مقدار کمتر نشه)
این مایه رو بطور مساوی بین ۷ تا کاسه تقسیم میکنیم و به ۷ رنگ رنگین کمان با اضافه کردن ۴ تا ۶ قطره رنگ خوراکی (یا هر رنگ دلخواهی، مثلا تونالیته ی قهوه ای توسط تغییر دادن مقدار کاکائو یا نسکافه) رنگ میکنیم. مقدار مایه ی هرکدوم از کاسه ها حدود یک دوم تا سه چهارم پیمانه باشه.
هرکدوم از مایه ها رو تو یه قالب ۶ اینچی گرد تقریبا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میپزیم و بعد از اینکه خنک شد از قالب درمیاریم و بعد به صورت شکل زیر میچینیمشون (برعکس ترتیبی که میخوایم داخل کیک باشه). بینشون هم حتما کاغذ روغنی پهن میکنیم و برای حدود نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم.

22175

 

بعد از نیم ساعت از فریزر خارجش میکنیم و برعکسش میکنیم (قرمز بالا) و ارتفاع تقریبیش رو با خط کش اندازه میگیریم.

22177

 

مثلا اگه ارتفاع لایه ی رنگی ۸ اینچ باشه، به هرکدوم از ۴ لایه کیک سفید اصلیمون تقریبا ۲ اینچ میرسه. بعد از اندازه گیری دوباره میذاریمش تو فریزر. (اگه گیج شدید کاملا طبیعیه! در ادامه بهتر متوجه اندازه گیری ها میشین)
یه قالب گرد سه اینچی رو وسط در وسط یکی از کیک های ساده قرار میدیم یه مقدار فشار میدیم تا اثرش بمونه روی کیک

22178

 

خلال دندون رو درست در مرکز کیک فرو میکنیم (به اندازه ی نصف ارتفاع لایه رنگین کمان که تو عکس با نخ علامت زده شده) یعنی نمیذاریم به کف کیک برسه (چون انتهای خلال دندون درواقع قسمت تیز قلبمون هست و میخوایم یکم از کف کیک فاصله داشته باشه)

22179

 

با یه چاقوی تیز و باریک با زاویه ۴۵ درجه به صورت شکل زیر یه مقطع V مانند از روی خط دایره ای که روی کیک انداختیم تا نوک خلال دندون میبریم و جدا میکنیم. بقیه کیک رو توی فریزر میذاریم.

22180

 

22177

 


حالا درست نقطه وسط کیک دوطبقه دوم دوباره مث مرحله قبل خلال دندون فرو میکنیم، و با قالب گرد ۳ اینچی وسط در وسط علامت میزنیم. این بار اول مث عکس بالایی، از روی خط گردی که روی کیک انداختیم، توسط چاقو با زاویه ۴۵ درجه به سمت مرکز کیک با عمقی برابر نصف لایه های رنگیمون دور تا دور میبریم. بعد مثل عکس وسطی با یکی دو سانت فاصله از کنار خلال دندون با زاویه ۴۵ درجه به سمت خارج کیک، با چاقو به شکل دایره میبریم، بعد از تموم شدن برش، یه دایره مثل شکل پایینی از کیک دو طبقه مون بیرون میاد:

22182

 

22183

 

22184
بعد توسط نوک قاشق با احتیاط دورش رو بتراشید تا یه سطح گرد و بدون زاویه درست شه، مراقب باشین مخروط وسط کیک نشکنه:

22186

 

حالا از کیک لایه بالاییمون (قرمز)، دقیقا به اندازه و شکل همین حفره میبریم. طوری که درست داخلش جا بگیره(با دقت جوری ببرید که حتی یه ذره هم فضا بینشون باقی نمونه). اگه احساس میکنید کیکتون خرد میشه یا خیلی نرم شده یکم بذارینش تو فریزر

22185

 

لایه قرمز و داخل کیک سفید قرار بدید (اگه اندازه ی حفره نیست درش بیارین و قسمتی اضافی شو ببرین) و با قلم مو کمی شهد بریزید روش. مقدار شهد از یک قاشق چایخوری بیشتر نشه.

22194

 

بعد با همین روش لایه بعدی (نارنجی) رو میبریم و روی لایه قرمز قرار میدیم و دوباره همون مقدار شهد رو با قلم مو میزنیم روش

22187

 


بعد لایه ی زرد به همین ترتیب. کل این کیک آماده شده رو داخل یخچال یا فریزر قرار میدیم تا کیک دولایه ی بعدی آماده شه

22188

 

لایه ی پایینی (بنفش) رو به اندازه ی کف حفره که حالت مخروطی داره (با زاویه ۴۵ درجه) میبریم و میذاریمش کف حفره

22189

 

به همین ترتیب لایه ی آبی و سبز رو هم درست میکنیم و مثل مراحل قبل مقدار کمی از شهد بهشون اضافه میکنیم

22190

 

22191

 

اضافات لایه سبز و جدا میکنیم تا کاملا هم سطح لایه سفید شه و زمانی که رو اون یکی کیکمون میذاریمش، بینشون فاصله نیفته

22192

 

یه لایه نازک خامه دور تا دور کیک سفیدی که لایه سبز توش هست میزنیم (اصلا به قسمت سبز نزدیک نمیشیم!) اون یکی کیک لایه ای رو از فریزر درمیاریم و با دقت روی کیک سبز قرار میدیم

22193

 

کیک رو حداقل ۲ ساعت داخل فریزر میذاریم. این مرحله خیلی مهمه و نباید ازش صرف نظر بشه!! بعد از آماده شدن کیک روشو با خامه سفید میپوشونیم و به شیوه دلخواه با قیف و ماسوره تزئین میکنیم. تا زمان سرو کردن حتما داخل یخچال ازش نگهداری کنین :)

22173

 

22176

 

وااااقعا خسته نباشین ^_^
فود سوران


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین کیک جشن تکلیف نمونه های زیبای کیک جشن تکلیف

    عکس تزیین کیک جشن تکلیف کیک جشن تکلیف , طرح کیک جشن تکلیف, نمونه کیک برای جشن تکلیف, مدل کیک ویژه جشن عبادت, کیک مخصوص جشن تکلیف, عکس کیک جشن تکلیف, تزیین کیک جشن تکلیف دخترانه, عکسهایی از …

  • آشنایی با ماسوره های تزیین خامه آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

      آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

  • تزیین کیک تولد پسرانه نمونه هایی از کیک تولد پسرانه

    عکس هایی از طرح های زیبا و جذاب کیک تولد پسرانه طراحی های بسیار زیبا و خلاقانه کیک تولد پسرانه عکس کیک تولد – خلاقیت و مهارت در تزیین کیک تولد ویژه آقا پسرها طراحی …

  • کیک سیب‌ زمینی و سوسیس طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

    طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

  • طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی

    طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی   مافین ها جزو کیکهای ساده هستند که برای سرو یکنفره پخته میشن. تقریبا شبیه به کاپ کیک ها هستند ولی شیرینی مافین کمتر از کاپ کیک هست …

  • تزئین کیک تولد - مدل کیک تولد - کیک تولد به شکل حیوانات - تزئین کیک با حیوانات خمیری تزیین کیک تولد با شکل حیوانات

    عکس مدل تزیین کیک تولد با شکل حیوانات مختلف   تصاویری از تزیینات زیبا و خلاقانه کیک تولد – عکس تزیین کیک تولد به شکل حیوانات عکس کیک های تولد تزیین شده با حیوانات بامزه …

  • کیک جواهرنشان , شیرینی شب یلدا طرز تهیه کیک جواهرنشان ویژه شب یلدا

    طرز تهیه کیک جواهرنشان آجیل و میوه های خشک (ویژه شب یلدا) Jewelled fruit & nut cake کیک جواهرنشان کیکی خوش عطر و طعم و سالم است که ظاهر رنگارنگ و زیبایی دارد. طعم دلپذیر …

  • چیز کیک ژله ای قلبی , دسر ولنتاین طرز تهیه چیز کیک ژله ای قلبی برای ولنتاین

    چیز کیک ژله ای توت فرنگی قلبی دسر مخصوص ولنتاین   چیز کیک ژله ای توت فرنگی قلبی دسری زیبا و عاشقانه مناسب مراسم سالگرد ازدواج و جشن ولنتاین ( روز عشق ) است. این ژله …

  • چیز کیک کوچک بیسکویتی طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی کوچک | چیز کیک یخچالی

    دستور پخت چیز کیک بیسکویتی کوچک  چیز کیک ها دو نوع هستند، چیز کیک یخجالی و پخته که هر کدام انواع مختلفی دارد. چیزکیک ها با میوه و ژله طعم های مختلف تهیه می شوند. در این …

  • کیک شطرنجی طرز تهیه کیک شطرنجی + فیلم + عکس

    آموزش تصویری روش تهیه انواع کیک شطرنجی   کیک شطرنجی می تونه با حداقل دو رنگ درست شه ، مثلا سفید و قهوه ای: یا سفید و صورتی یا رنگهای بیشتر: برای درست کردن نوع …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله نوشابه, ژله نوشابه با کف و یخ, دسر مجلسی,دسر ژله نوشابه, درست کردن ژله نوشابه با یخ, ژله , طرز تهیه انواع ژله, درست کردن ژله نوشابه ای ,دسر شیک طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ

    طرز تهیه ژله نوشابه ای با کف و یخ   دسر ژله نوشابه با یخ دسری مناسب برای بعد از میل کردن غذایی خوشمزه در کنار خانواده و یا حتی در روزهای گرم تابستانی است …

    • طرز تهیه محلبی توت فرنگی طرز تهیه محلبی توت فرنگی

         طرز تهیه محلبی توت فرنگی   محلبی توت فرنگی یک محلبی ساده و خوشمزه میوه ای و می توان گفت کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی …

      • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

               آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

        • طرز تهیه دسر بستنی آناناس و نارگیل

            مواد لازم: آناناس کوچک و کاملا رسیده : ۲ عدد پودر نارگیل : ۳ قاشق غذاخوری نارگیل تازه ورقه شده : مقداری پودر شکر : ۴ قاشق غذاخوری وتنیل : نوک قاشق چایخوری خامه …

          • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

            دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

            • طرز تهیه شله زرد آموزش تصویری طرز تهیه شله زرد

                آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …

              • ژله تار و پود - ژله مجلسی - ژله رنگین کمان طرز تهیه ژله تار و پود

                طرز تهیه ژله تار و پود   ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه.   آماده …

                • طرز تهیه پودینگ لیمو ترش طرز تهیه پودینگ لیمو ترش دسری با عطر لیمو

                  دستور پخت پودینگ لیمو ترش پودینگ لیمو ترش هم مثل سایر پودینگ ها نوعی دسراست. این پودینگ گرچه از نظر مواد تشکیل‌ دهنده شبیه کیک است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همان‌طور با همان ظرف …

                  • کیک کره ای , کیک دو رنگ طرز تهیه کیک کره ای

                    دستور پخت کیک کره ای خوش عطر و خوشمزه کیک کره ای میتونه بیس خیلی کیکها باشه. مثلا کیکهای میوه ای. یعنی میتونید توش از میوه ها استفاده کنید و کیکتون رو خراب نمیکنه. میتونید با …

                    • شکلات نوتلا خانگی طرز تهیه نوتلا خانگی / تهیه شکلات صبحانه در منزل

                      دستور تهیه نوتلا خانگی شکلات صبحانه نوتلا یکی از صبحانه های مقوی و پرخاصیت است که می توانید آن را در خانه و به سادگی تهیه کنید، دراین مطلب به شما می آموزیم چطور نوتلا خانگی تهیه کنید. …

                      • آموزش تهیه گل رز شکلاتی - تزیین کیک طرز تهیه گل رز شکلاتی

                        طرز تهیه گل رز شکلاتی     مواد اولیه : رنگ خوراکی(در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری) عسل (یا شربت ذرت) ۱ پیمانه شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم طرز تهیه : برای درست کردن …

                        • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

                          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

                          • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

                            دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

                            • طرز تهیه ژله رز سیب - درست کردن رز با سیب - ژله مجلسی طرز تهیه ژله رز سیب

                              روش تهیه ژله رز سیب   میخوام یه دسر خوشگل یادتون بدم اما قبلش لازمه روش ساخت رز سیب رو یاد بگیرین. رز سیب درست کردنش خیلی ساده است و برای روی دسر و یا …

بالا