جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


کوکوی لوبیا، فلفل دلمه ای و گوجه با سس پستو

 طرز تهیه کوکوی سبزیجات شامل لوبیا، فلفل دلمه ای و گوجه (با سس پستو)

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :

تخم مرغ  ۴ عدد

ریحان ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)

جعفری ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)

پیازچه ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)

سس پستو ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری (رنده شده)

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری

پیاز  ۱/۴ فنجان (نازک ورقه شده)

سیر  ۱/۲ قاشق چای خوری (خرد شده)

گوجه فرنگی  ۴۱۰ گرم (خرد شده)

فلفل دلمه ای ۱/۴ فنجان (فلفل دلمه ای قرمز کباب و خرد شده)

کنسرو لوبیا ۱ عدد (لوبیا قرمز) نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، ریحان، جعفری، پیازچه، سس پستو، پنیر و فلفل سیاه را مخلوط کرده و هم بزنید و کنار بگذارید.
یک تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی سیر پراکنده شود. گوجه، فلفل دلمه ای و لوبیا را اضافه کرده و هم بزنید تا فقط کمی گرم شوند.
سبزیجات را داخل کاسه مخلوط تخم مرغ بریزید و بعد آنها را به تابه برگردانید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزند و تخم مرغ سفت شود.
به وسیله یک کفگیر پلاستیکی دورتادور تخم مرغ بکشید و آنها را از تابه جدا کنید و آن را برگردانید و از طرف نپخته آن داخل تابه قرار دهید تا کاملا بپزد سپس از روی حرارت بردارید و روی تابه به مدت ۳-۴ دقیقه فویل بکشید.
کوکو را کات کرده و داخل ظرف سرو قرار دهید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و در صورت دلخواه با گوجه تزیین کنید.

 

منبع این آموزشrealmomkitchen.com

فودسوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کوکوی گل کلم طرز تهیه کوکوی گل کلم

    طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

  • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک) طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

      روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

  • تزیین کوکو - انواع کوکو - تزیین کوکوی سبزی ایده هایی برای تزیین کوکو های مختلف

    ایده هایی برای تزیین کوکو های مختلف   تزیین کوکو با تمام سادگی و انجام آسان آن تاثیر بسیاری در دلپذیری بیشتر کوکو می گذارد. در ادامه با چند نمونه تزیین انواع کوکو آشنا می …

  • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

    دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز طرز تهیه کوکو کدو سبز

      توی آشپزخونه ما که کدو با شکل و ظاهر معمولیش جائی نداره ، بنابراین همیشه به دنبال راه هائی برای تغییر شکل ظاهری اون هستم. یک راه تهیه کوکو کدو سبز هست که  در …

  • طرز پخت کوکوی ماکارونی طرز تهیه کوکوی ماکارونی

    طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

  • طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

    طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل مواد اولیه : بادمجان خرد شده ۳ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ …

  • potato-cutlets طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

  • کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکوسبزی طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

    طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)   کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سوپ خامه طرز تهیه سوپ خامه

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

    • کره خانگی کره خانگی و سالم بسازید

      دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده …

      • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

        سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

        • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

          روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

          • پاستا با خامه و سوسیس

            پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

            • کرپ بیف استراگانف, بیف استراگانوف فرانسوی طرز تهیه کرپ بیف استراگانف / بیف استراگانف فرانسوی

              روش پخت کرپ بیف استراگانف فرانسوی کرپ بیف استراگانف نسخه فرانسوی بیف استراگانف روسی است. بر خلاف اسمش درست کردن آن ساده است. گرچه بیف استراگانف یک غذای روسی است ولی ملیت های مختلف در آن …

              • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

                سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

                • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

                  روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

                  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

                    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

                    • طرز تهیه لواشک آلبالو طرز تهیه لواشک آلبالو

                        روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

                      • potato-cutlets طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

                        طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

                        • طرز تهیه کیک سیب زمینی طرز تهیه کیک سیب زمینی

                            چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

                          • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

                            طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

                            • طرز تهیه کوکوی گل کلم طرز تهیه کوکوی گل کلم

                              طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

بالا