طرز تهیه کوکوی سبزیجات شامل لوبیا، فلفل دلمه ای و گوجه (با سس پستو)
مواد اولیه برای ۶ نفر :
تخم مرغ ۴ عدد
ریحان ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)
جعفری ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)
پیازچه ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد شده)
سس پستو ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری (رنده شده)
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱/۴ فنجان (نازک ورقه شده)
سیر ۱/۲ قاشق چای خوری (خرد شده)
گوجه فرنگی ۴۱۰ گرم (خرد شده)
فلفل دلمه ای ۱/۴ فنجان (فلفل دلمه ای قرمز کباب و خرد شده)
کنسرو لوبیا ۱ عدد (لوبیا قرمز) نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، ریحان، جعفری، پیازچه، سس پستو، پنیر و فلفل سیاه را مخلوط کرده و هم بزنید و کنار بگذارید.
یک تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی سیر پراکنده شود. گوجه، فلفل دلمه ای و لوبیا را اضافه کرده و هم بزنید تا فقط کمی گرم شوند.
سبزیجات را داخل کاسه مخلوط تخم مرغ بریزید و بعد آنها را به تابه برگردانید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزند و تخم مرغ سفت شود.
به وسیله یک کفگیر پلاستیکی دورتادور تخم مرغ بکشید و آنها را از تابه جدا کنید و آن را برگردانید و از طرف نپخته آن داخل تابه قرار دهید تا کاملا بپزد سپس از روی حرارت بردارید و روی تابه به مدت ۳-۴ دقیقه فویل بکشید.
کوکو را کات کرده و داخل ظرف سرو قرار دهید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و در صورت دلخواه با گوجه تزیین کنید.
منبع این آموزشrealmomkitchen.com
فودسوران