جمعه , ۱۲ آذر , ۱۳۹۵


 دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی

کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می کنیم. با ما همراه باشید.

 

کوفته گردو

 

روش اول تهیه کوفته گردو :

مواد لازم :

گوشت خورشتی بدون چربی ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
گردو ۷۵ گرم
آرد نخود خام ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی
روغن حیوانی یا کره مقداری
پیاز یک عدد

 

طرز تهیه کوفته گردو :

ابتدا نخود خام رو خیلی خوب بو میدیم بعدش اونو آسیاب کرده و الک می کنیم
گوشت ، پیاز ، سیب زمینی خام و گردو رو با دستگاه ۱۲۳ خوب له می کنیم.

نمک و فلفل و زرد چوبه و آرد نخود رو به مواد اضافه کرده ، خوب ورز میدیم
بعد کره یا روغن حیوانی رو داخل قابلمه می ریزیم. پیاز دوم رو نگینی خرد می کنیم و کمی تفت می دیم.

رب ، نمک و زردچوبه بهش اضافه می کنیم.  حدود ۲ تا ۳ لیوان آب روش می ریزیم.

میذاریم تا آبش جوش بیاد بعد از مواد کوفته به اندازه نارنگی کوچک برمیداریم خوب گرد می کنیم و داخل آب درحال جوش می ندازیم.
بعد از نیم ساعت در قابلمه رو کج می ذاریم تا نیم ساعت دیگه غذا آمادس.

 

کوفته گردو

 

روش دوم تهیه کوفته گردو :

 

مواد اولیه :
گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
گردو چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم
پیاز یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده دو قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خرد شده یک عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
رب انار نصف قاشق سوپخوری
گردو چرخ‌کرده یک قاشق سوپخوری
روغن و نمک به میزان لازم
آب دو پیمانه

 

طرز تهیه کوفته گردو :
پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ‌کرده، گردو، آرد سوخاری، نمک و یک قاشق از زعفران مخلوط می‌کنیم.

مواد را خوب ورز می‌دهیم تا گوشت چسبندگی لازم را به دست آورد.

به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته، گرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم.

همه مواد را به همین صورت گرد کرده و تفت می‌دهیم.
پیاز خلالی را در روغن تفت داده، سپس باقیمانده زعفران، رب گوجه‌فرنگی، رب انار و یک قاشق گردو چرخ‌کرده را به آن افزوده و تفت می‌دهیم.

کمی نمک اضافه کرده و در انتها گوشت‌ها را به آن می‌افزاییم.

آب را نیز به مواد در حال پخت اضافه می‌کنیم تا کوفته‌ها بپزند.

وقتی جا افتاد آن را سرو می کنیم.

 

منابع: جام جم سرا/هایپرکلابز

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه کوفته سوئدی - غذاهای گوشتی طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

    روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • کوفته قارچ ,طرز تهیه کوفته قارچ , طرز پخت کوفته قارچ ,روش تهیه کوفته قارچ, روش پخت کوفته قارچ ,دستور تهیه کوفته قارچ ,دستور تهیه کوفته قارچ , آموزش تهیه کوفته قارچ , گوشت,رب گوجه فرنگی , قارچ,تخم مرغ ,برنج ,تره,جعفری,شوید, تخم گشنیز ,پیاز داغ, سیر داغ طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی

    غذای ایتالیایی توپک مرغ با سس گوجه فرنگی  توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو …

  • طرز تهیه کوفته شامی - کوفته کرمانشاهی طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

    طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان - کوفته قیمه ریزه اصفهان طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

مطالب قبلی این بخش
  • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

    چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

    • میوه آرایی - شب یلدا - تزیین میوه به شکل گلدان گل میوه آرایی : تزیین میوه به شکل گلدان گل (۲)

      آموزش تصویری تزیین میوه به شکل گلدان گل زیبا  آموزش تصویری میوه آرایی شب یلدا   در این سری آموزش تصویری میوه آرایی ، سه مدل تزیین میوه به شکل گلدان را مشاهده خواهید کرد. …

      • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

        دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

        • کوس کوس مراکشی طرز تهیه کوس کوس مراکشی

          طرز تهیه کوس کوس مراکشی کوس کوس  (Couscous) از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری …

          • طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

            طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)   آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : زرده تخم مرغ ۲عدد ماست ۲قاشق غذاخوری نمک ۱هشتم قاشق چایخوری وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت به میزان لازم روغن ۳قاشق …

            • لازانیا با گوشت چرخ کرده

              لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

              • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

                طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

                • لقمه انگشتی های خوشمزه و مغذی لقمه انگشتی های دلچسب

                    لقمه انگشتی های اشتها آور و مقوی  در این مطلب ۹ لقمه انگشتی خوشمزه و مغذی به شما عزیزان معرفی میشه که ظاهری بسیار اشتها آور و زیبا دارن. مخلوط مواد داخلی : پنیر …

                  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

                    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

                    • غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان - تزیین غذای کودک - تزیین غذا به شکل قایق غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان

                        با این قایق خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید صبحانه ای برای به اشتها درآوردن کودکان   با تهیه این غذا همه گروه‌های سنی،‌به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد.   مواد …

                      • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

                        اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

                        • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

                          روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

                          • طرز تهیه دلمه برگ مو

                            طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

                            • دلمه میوه طرز تهیه دلمه میوه

                                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

بالا