یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


 دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی

کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می کنیم. با ما همراه باشید.

 

کوفته گردو

 

روش اول تهیه کوفته گردو :

مواد لازم :

گوشت خورشتی بدون چربی ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
گردو ۷۵ گرم
آرد نخود خام ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی
روغن حیوانی یا کره مقداری
پیاز یک عدد

 

طرز تهیه کوفته گردو :

ابتدا نخود خام رو خیلی خوب بو میدیم بعدش اونو آسیاب کرده و الک می کنیم
گوشت ، پیاز ، سیب زمینی خام و گردو رو با دستگاه ۱۲۳ خوب له می کنیم.

نمک و فلفل و زرد چوبه و آرد نخود رو به مواد اضافه کرده ، خوب ورز میدیم
بعد کره یا روغن حیوانی رو داخل قابلمه می ریزیم. پیاز دوم رو نگینی خرد می کنیم و کمی تفت می دیم.

رب ، نمک و زردچوبه بهش اضافه می کنیم.  حدود ۲ تا ۳ لیوان آب روش می ریزیم.

میذاریم تا آبش جوش بیاد بعد از مواد کوفته به اندازه نارنگی کوچک برمیداریم خوب گرد می کنیم و داخل آب درحال جوش می ندازیم.
بعد از نیم ساعت در قابلمه رو کج می ذاریم تا نیم ساعت دیگه غذا آمادس.

 

کوفته گردو

 

روش دوم تهیه کوفته گردو :

 

مواد اولیه :
گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
گردو چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم
پیاز یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده دو قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خرد شده یک عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
رب انار نصف قاشق سوپخوری
گردو چرخ‌کرده یک قاشق سوپخوری
روغن و نمک به میزان لازم
آب دو پیمانه

 

طرز تهیه کوفته گردو :
پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ‌کرده، گردو، آرد سوخاری، نمک و یک قاشق از زعفران مخلوط می‌کنیم.

مواد را خوب ورز می‌دهیم تا گوشت چسبندگی لازم را به دست آورد.

به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته، گرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم.

همه مواد را به همین صورت گرد کرده و تفت می‌دهیم.
پیاز خلالی را در روغن تفت داده، سپس باقیمانده زعفران، رب گوجه‌فرنگی، رب انار و یک قاشق گردو چرخ‌کرده را به آن افزوده و تفت می‌دهیم.

کمی نمک اضافه کرده و در انتها گوشت‌ها را به آن می‌افزاییم.

آب را نیز به مواد در حال پخت اضافه می‌کنیم تا کوفته‌ها بپزند.

وقتی جا افتاد آن را سرو می کنیم.

 

منابع: جام جم سرا/هایپرکلابز

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

    طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

  • طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

    روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

  • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

    طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

  • طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کتلت کدو سبز

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

    • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

      طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

      • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

          طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

        • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

          طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

          • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

            طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

            • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

              دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

              • طرز تهیه شارلوت الویه

                  طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

                • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

                  روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

                  • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

                    دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

                    • ماهی سالمون با سس خیار تزتیک طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک سبک یونانی

                      طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک به سبک یونانی  ماهی سالمون با سس خیار تزتیک غذایی یونانی و بسیار لذیذ که طعم بی نظیرش تا مدتها در خاطرتون می مونه. آماده سازی: ۱۵ …

                      • طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذا با مرغ : طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذای شیک و مجلسی

                        طرز تهیه رول مرغ شکم پر  رول مرغ شکم پر یک غذای فوق خوشمزه هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید. دربخش آموزش آشپزی با طرز تهیه رول مرغ شکم …

                        • طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه

                          طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه ای مخصوص   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی (کوچک) ۲ عدد روغن ۳ قاشق سوپخوری سیر ۴ حبه …

                          • طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

                              طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

                            • نمونه های تزیین ماست و خیار (۳)

                              عکسهایی از تزیین زیبای ماست و خیار   ماست یکی از لبنیاتی است که در سفره بیشتر ایرانیان پیدا می شود. خیلی وقت ها برای مهمانی ها هم از ماست و خیار یا ترکیبات دیگر …