سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

آماده سازی: ۱ ساعت

 
مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی :

آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد
روغن نصف پیمانه برای خمیر و مقدار لازم برای سرخ کردن مواد داخل خمیر
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ۱عدد
شیر یا آب حدود ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومالی پیراشکی

 

 مواد لازم برای داخل خمیر :

سینه مرغ ۱ عدد کامل یا نصف
سیر۲ حبه
پیاز ۱ عدد بزرگ
ساقه کرفس ۱ یا ۲ عدد
فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی رنگ که خودتون دوست دارین یک و نیم پیمانه ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه که دوست دارین به مفدار لازم
 
طرز تهیه :

ابتدا داخل یک کاسه یا طرف دلخواه ولی بزرگ مواد خشک را باهم مخلوط می کنیم یعنی آرد و نمک و شکر و مایه خمیر. بعد وسطش را گرد کرده روغن و تخم مرغ را اضافه کرده با نوک انگشت کمی می زنیم بعد شیر را اضافه می کنیم تا خمیر یکنواختی بدست آید حدود نیم ساعت با حوله روی خمیر را می پوشانیم تاخوب ور بیاد.

پیراشکی مرغ

 

حالا مواد داخل خمیر را درست می کنیم اول سینه مرغ را چرخ می کنیم بعد ساقه کرفس را ریز ریز خرد کرده بعد پیاز را خرد کرده و در تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می دهیم ۲ حبه سیر له شده اضافه می کنیم بعد یه کمی نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه خودتون را بزنید سپس فلفل دلمهای رنگی را هم خرد کرده به مواد اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم البته من کمی وقت کم داشتم تگه های مرغ را خرد کردم بعد از پخت کمی چرخ کردم.

پیراشکی مرغ 

 


حالا می ریم سراغ خمیرمون که خوب ور اومده از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک برمی داریم با وردنه بازش می کنیم کمی پنیر خامه ای روی خمیر می مالیم البته من مدل دار درست کردم شما می تونید ساده درست کنید 

پیراشکی مرغ

 

من با این دستگاه یه سمت خمیر را مدل دادم واز طرف دیگه که برش نخورده مواد را ریختم

طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

 

پیراشکی مرغ

 

بعد از این که مواد مرغی را که روی سمت خمیر که برش نخورده ریختیم حالا پیراشکی را می پیچیم.

طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

 

سپس سینی مخصوص فر را چرب می کنیم و پیراشکی ها را داخل سینی می چینیم .

پیراشکی مرغ

 

اعدد زرده تخم مرغ زده شده و ۱ قاشق روغن را مخلوط می کنیم وبا برس روی پیراشکی ها می مالیم.

پیراشکی مرغ

 

به دلخواه می توان روی پیراشکیها پودر پاپریکا و یا پودر آویشن یا سیاه دانه یا کنجد بریزید . می توانید همه اینا رو باهم مخلوط کنید و روی پیراشکی ها بریزید بستگی به سلیقه خودتون داره می تونید هر کدام را جدا یا مخلوط کنید یا اصلا نریزید .

طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

 

بعد در فر با دمای ۲۱۰ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه می ذاریم تا این خوشمزه ها بپزن. البته دمای فر ها باهم تفاوت دارند پس حواستان باشه که خدایی نکرده پیراشکی هاتون نسوزن

طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

 

پیراشکی مرغ

 

 

 سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

      طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

  • طرز تهیه سینی مرغ طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

        طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

    روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

  • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

    دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا - خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی) طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

    مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

  • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

    طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

  • طرز تهیه پنیر برشتک

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : زردچوبه به میزان لازم شوید به میزان لازم روغن به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد پنیر ۲۵۰گرم (لیقوان) …

مطالب قبلی این بخش
  • تیمپانو لازانیا , لاازانیا قالبی طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

    طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

    • سالاد نخود سبز طرز تهیه سالاد نخود سبز

        مواد لازم: کاهو خرد شده : ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته و خرد شده : ۱ عدد تخم مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ …

      • دلمه ,  دلمه سیب زمینی طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

        روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

        • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

          طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

          • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

            سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

            • طرز تهیه ماهی پفکی چینی طرز تهیه ماهی پفکی چینی

                طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

              • طرز تهیه سوپ بروکلی

                  مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

                • طرز تهیه فلافل لبنانی طرز تهیه فلافل لبنانی

                  طرز تهیه فلافل لبنانی   اگر می‌خواهید فلافل‌ ها را با سس میل کنید، بهتر است که سستان، سس گوجه‌فرنگی خانگی باشد که از نمک کمی تهیه شده و گوجه‌فرنگی تازه در آن به کار …

                  • اسکون مرغ , کیک مرغ پنیری , طرز تهیه کیک مرغ پنیری , فست فود , روش پخت اسکون مرغ , غذا با مرغ , آموزش آشپزی , کیک مرغ طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

                    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

                    • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                      طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

                      • 3123 طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

                        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

                        • طرز تهیه میتلف لقمه ای طرز تهیه میتلف لقمه ای

                            طرز تهیه میتلف لقمه ای   میتلف را همیشه بصورت بزرگ درست میکنن ولی میتلف لقمه ای هم شکیل تره هم خوردن و سروش آسونتر چون داخل قالب کاپ کیک درست میکنن و میشه …

بالا