چهارشنبه , ۱۱ اسفند , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه پیراشکی مرغ

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

آماده سازی: ۱ ساعت

 
مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی :

آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد
روغن نصف پیمانه برای خمیر و مقدار لازم برای سرخ کردن مواد داخل خمیر
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ۱عدد
شیر یا آب حدود ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومالی پیراشکی

 

 مواد لازم برای داخل خمیر :

سینه مرغ ۱ عدد کامل یا نصف
سیر۲ حبه
پیاز ۱ عدد بزرگ
ساقه کرفس ۱ یا ۲ عدد
فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی رنگ که خودتون دوست دارین یک و نیم پیمانه ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه که دوست دارین به مفدار لازم
 
طرز تهیه :

ابتدا داخل یک کاسه یا طرف دلخواه ولی بزرگ مواد خشک را باهم مخلوط می کنیم یعنی آرد و نمک و شکر و مایه خمیر. بعد وسطش را گرد کرده روغن و تخم مرغ را اضافه کرده با نوک انگشت کمی می زنیم بعد شیر را اضافه می کنیم تا خمیر یکنواختی بدست آید حدود نیم ساعت با حوله روی خمیر را می پوشانیم تاخوب ور بیاد.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

حالا مواد داخل خمیر را درست می کنیم اول سینه مرغ را چرخ می کنیم بعد ساقه کرفس را ریز ریز خرد کرده بعد پیاز را خرد کرده و در تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می دهیم ۲ حبه سیر له شده اضافه می کنیم بعد یه کمی نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه خودتون را بزنید سپس فلفل دلمهای رنگی را هم خرد کرده به مواد اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم البته من کمی وقت کم داشتم تگه های مرغ را خرد کردم بعد از پخت کمی چرخ کردم.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ 

 


حالا می ریم سراغ خمیرمون که خوب ور اومده از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک برمی داریم با وردنه بازش می کنیم کمی پنیر خامه ای روی خمیر می مالیم البته من مدل دار درست کردم شما می تونید ساده درست کنید 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

من با این دستگاه یه سمت خمیر را مدل دادم واز طرف دیگه که برش نخورده مواد را ریختم

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

بعد از این که مواد مرغی را که روی سمت خمیر که برش نخورده ریختیم حالا پیراشکی را می پیچیم.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

سپس سینی مخصوص فر را چرب می کنیم و پیراشکی ها را داخل سینی می چینیم .

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

اعدد زرده تخم مرغ زده شده و ۱ قاشق روغن را مخلوط می کنیم وبا برس روی پیراشکی ها می مالیم.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

به دلخواه می توان روی پیراشکیها پودر پاپریکا و یا پودر آویشن یا سیاه دانه یا کنجد بریزید . می توانید همه اینا رو باهم مخلوط کنید و روی پیراشکی ها بریزید بستگی به سلیقه خودتون داره می تونید هر کدام را جدا یا مخلوط کنید یا اصلا نریزید .

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

بعد در فر با دمای ۲۱۰ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه می ذاریم تا این خوشمزه ها بپزن. البته دمای فر ها باهم تفاوت دارند پس حواستان باشه که خدایی نکرده پیراشکی هاتون نسوزن

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه پیراشکی مرغ

 

 

 سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • دو روش برای تهیه کیک مرغ

      کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

  • طرز تهیه جوجه کباب عربی

    روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

  • طرز تهیه فلافل مرغ

    دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

  • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

    طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

  • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

      مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

    آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

       طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

    • طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سس مایونز۱ فنجان نخود فرنگی۱ فنجان (ترجیحا تازه اگر در دسترس نبود یخ زده) پیاز۱/۴ فنجان (پیاز قرمز خرد شده) بادام۱/۲ فنجان (تست و نصف شده) سینه …

      • تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

          تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

        • ساندویچ میگو , غذا با میگو  طرز تهیه ساندویچ میگو شامی شبک و خوشمزه | ساندویچ ساده و سبک

           دستور پخت ساندویچ میگو شام ساده و سبک اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم ساندویچ میگو …

          • طرز تهیه آش ماست خراسان

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

            • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

                مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

              • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

                  چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

                • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

                  روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

                  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

                        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

                    • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

                      طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

                      • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

                        آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

                        • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

                               طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …

                          • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

                            آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

                            • طرز تهیه تاس کباب مرغ

                                مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …