یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه مرغ ترش تنوری

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :
مرغ (متوسط)۱عدد
باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه
پیاز۱عدد
سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری
نمک۱قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری

مواد سس :
روغن۴قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱و نیم قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا (دودی یا معمولی)۱قاشق غذاخوری
مرزه (خشک)یک قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی (حتما بدون هسته)دو قاشق غذاخوری
گلپر (پودر شده)نصف قاشق غذاخوری
زعفران (آب کرده)۵قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ ترش تنوری

طرز تهیه:

قبل از شروع به کار پخت مرغ ترش تنوری لینک زیر رو ببینید و اگر به باتر میلک صنعتی دسترسی ندارید خودتون مقداری باتر میلک تهیه کنید.

طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

مرغ رو بشورید و ۴ قطعه کنید البته نباید پوستش رو بکنید .

 

طرز تهیه مرغ ترش تنوری

مرغ رو کاملا خشک کنید و بعد داخل یه ظرف مناسب بریزید و روش باتر میلک پیاز رنده شده و سیر له شده و نمک و فلفل سیاه و نصف زعفران رو اضافه کنید و خوب مرغ رو بچرخونید تا همه جاش به مواد آغشته بشه.
روی مرغ رو با فویل یا سلفون بپوشونید و بذارید ۱تا ۱و نیم روز داخل یخچال بمونه.

 

طرز تهیه مرغ ترش تنوری

بعد از گذشت زمان مرغ رو از یخچال خارج کنید و با دستمال کاملا مواد رو ازش جدا کنید یا خیلی سریع زیر آب بشوریدش.البته نباید خیلی بهش آب بزنید چون مزش از بین میره.(مایع مرغ رو دور نریزید)
روغن یا کره رو داخل تابه بریزید و صبر کنید تا داغ بشه بعد رب رو بهش اضافه کنید.مرزه ،گرد لیمو و پاپریکا رو به رب اضافه کنید و شعله رو سریع خاموش کنید و بعد گلپر و بقیه زعفران رو به مواد اضافه کنید.
ظرف کاملا نچسب رو آماده کنید و کمی تهش رو چرب کنید و بعد مرغها رو بچینید روش.
زیر پوست مرغ رو با رب پر کنید و در نهایت باقی روغن یا کره رو روی مرغ بریزید و یه مقداری هم کره آب شده روی مرغ بریزید.

 

طرز تهیه مرغ ترش تنوری
طرز تهیه مرغ ترش تنوری

حالا ظرف رو بپوشونید و ۴تا ۶ ساعت و حتی یک شب تا صبح بذاریدش داخل یخچال.
فر رو از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مرغ رو حتما از دو ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسه. اجازه بدید مرغ ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر بپزه.
با مایع مرغ(باتر میلک)هم مقداری ته چین درست کنید و اجازه بدید در کنار مرغ داخل فر بپزه(نگران نباشید بوی بد نمیده!)

طرز تهیه مرغ ترش تنوری
طرز تهیه مرغ ترش تنوری

نکات:

۱)به جای مرزه، هر سبزی معطر دیگه ای از قبیل رزماری، مریم گلی، ترخون و نعنا هم قابل استفاده هست.
۲)در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه هم به مواد اضافه کنید.
۳)اگر دوست دارید میزان فلفل غذا رو زیاد کنید تا خوشمزه تر بشه.
۴)بهتره روی مرغ آماده شده مقداری آب نارنج بریزید.
نوش جان

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

    طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

    طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

  • کباب مرغ طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

      مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

    آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

  • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

  • زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

مطالب قبلی این بخش
  • ته چین گوشت طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

        مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

    • املت جزیره طرز تهیه املت به شکل جزیره

      املت زیبا به شکل جزیره(بدون قالب) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  به …

      • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

           شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

        • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

          • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

              مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

            • آبگوشت سالمون, سوپ ماهی سالمون,سوپ مجلسی طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون

              دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder) در این قسمت از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. …

              • طرز تهیه مرغ ذغالی طرز تهیه مرغ ذغالی

                  ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

                • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

                    طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

                  • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

                    دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

                    • DSC_01603-545x262 طرز تهیه میگو کنجدی

                      میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

                      • کرپ بیف استراگانف, بیف استراگانوف فرانسوی طرز تهیه کرپ بیف استراگانف / بیف استراگانف فرانسوی

                        روش پخت کرپ بیف استراگانف فرانسوی کرپ بیف استراگانف نسخه فرانسوی بیف استراگانف روسی است. بر خلاف اسمش درست کردن آن ساده است. گرچه بیف استراگانف یک غذای روسی است ولی ملیت های مختلف در آن …

                        • نان شکم پر با خمیر جادویی طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

                          روش پخت نان شکم پر با خمیر جادویی نان شکم پر با استفاده از خمیر جادویی که خمیری بسیار ترد و عالیست تهیه می شود. مواد داخل آن بسته به ذائقه شما قابل تغییر می …

                          • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

                              روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

                            • 3437 طرز تهیه کتلت ذرت فوری

                                آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ذرت ۱  قوطی کنسرو عدد تخم مرغ  ۲ عدد (درشت) سیر  ۲ حبه نمک به میزان لازم فلفل …

بالا