دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه مرغ ترش تنوری

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :
مرغ (متوسط)۱عدد
باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه
پیاز۱عدد
سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری
نمک۱قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری

مواد سس :
روغن۴قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱و نیم قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا (دودی یا معمولی)۱قاشق غذاخوری
مرزه (خشک)یک قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی (حتما بدون هسته)دو قاشق غذاخوری
گلپر (پودر شده)نصف قاشق غذاخوری
زعفران (آب کرده)۵قاشق غذاخوری

دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ترش تنوری

طرز تهیه:

قبل از شروع به کار پخت مرغ ترش تنوری لینک زیر رو ببینید و اگر به باتر میلک صنعتی دسترسی ندارید خودتون مقداری باتر میلک تهیه کنید.

طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

مرغ رو بشورید و ۴ قطعه کنید البته نباید پوستش رو بکنید .

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ترش تنوری

مرغ رو کاملا خشک کنید و بعد داخل یه ظرف مناسب بریزید و روش باتر میلک پیاز رنده شده و سیر له شده و نمک و فلفل سیاه و نصف زعفران رو اضافه کنید و خوب مرغ رو بچرخونید تا همه جاش به مواد آغشته بشه.
روی مرغ رو با فویل یا سلفون بپوشونید و بذارید ۱تا ۱و نیم روز داخل یخچال بمونه.

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ترش تنوری

بعد از گذشت زمان مرغ رو از یخچال خارج کنید و با دستمال کاملا مواد رو ازش جدا کنید یا خیلی سریع زیر آب بشوریدش.البته نباید خیلی بهش آب بزنید چون مزش از بین میره.(مایع مرغ رو دور نریزید)
روغن یا کره رو داخل تابه بریزید و صبر کنید تا داغ بشه بعد رب رو بهش اضافه کنید.مرزه ،گرد لیمو و پاپریکا رو به رب اضافه کنید و شعله رو سریع خاموش کنید و بعد گلپر و بقیه زعفران رو به مواد اضافه کنید.
ظرف کاملا نچسب رو آماده کنید و کمی تهش رو چرب کنید و بعد مرغها رو بچینید روش.
زیر پوست مرغ رو با رب پر کنید و در نهایت باقی روغن یا کره رو روی مرغ بریزید و یه مقداری هم کره آب شده روی مرغ بریزید.

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ترش تنوری
دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ترش تنوری

حالا ظرف رو بپوشونید و ۴تا ۶ ساعت و حتی یک شب تا صبح بذاریدش داخل یخچال.
فر رو از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مرغ رو حتما از دو ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسه. اجازه بدید مرغ ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر بپزه.
با مایع مرغ(باتر میلک)هم مقداری ته چین درست کنید و اجازه بدید در کنار مرغ داخل فر بپزه(نگران نباشید بوی بد نمیده!)

دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ترش تنوری
دستور پخت غذا  , طرز تهیه مرغ ترش تنوری

نکات:

۱)به جای مرزه، هر سبزی معطر دیگه ای از قبیل رزماری، مریم گلی، ترخون و نعنا هم قابل استفاده هست.
۲)در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه هم به مواد اضافه کنید.
۳)اگر دوست دارید میزان فلفل غذا رو زیاد کنید تا خوشمزه تر بشه.
۴)بهتره روی مرغ آماده شده مقداری آب نارنج بریزید.
نوش جان

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

    دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

  • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

            مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

  • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

    دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

  • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

      طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر با تصویر مرحله به مرحله

    آموزش تصویری طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده دوستان عزیز لذت چشیدن طعم این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

    طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

    • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

      طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

      • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

        طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

        • تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

            تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

          • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

            طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

            • سوپ های مقوی برای افطار

              اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

              • طرز تهیه رولت بادمجان

                  به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

                • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

                    مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

                  • طرز تهیه سوپ بروکلی

                      مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

                    • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

                      روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

                      • طرز تهیه بادمجان شکم پر

                        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

                        • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

                          ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

                          • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

                              طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

                            • طرز تهیه کوفته تبریزی

                              طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …