یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

ماهی سالمون گریل شده با شلیل

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر:

ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر ۲٫۵ سانتی متر، بدون پوست)

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)

 

 شلیل گریل شده :

شلیل ۱ عدد (هسته در آورده و ۸ برش شده)

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

شربت افرا ۱ قاشق سوپخوری

دانه فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری (له شده)

 

 برای سرو کردن :

کوسکوس ۱ فنجان (پخته)

پنیر بز ۲ تکه ۳۰ گرمی (خامه ای)

برگ ریحان ۴ عدد (برش خورده به شکل نوارهای باریک)

روغن زیتون چند قطره برای روی غذا

یک دستور غذای ساده:

ماهی سالمون گریل شده در کنار شلیل گریل شده و پنیر بز خامه ای. این ماهی سالمون ساده گریل می شود. تنها به همراه نمک، فلفل و روغن زیتون. سپس شلیل ها در شربت افرای شیرین و کمی دانه فلفل قرمز غلتانده می شوند.

طرز تهیه:

۱٫ گریل را برای استفاده آماده کنید. اگر از یک گریل فضای باز استفاده می کنید گریل ذغالی را نسبتاً داغ کنید و گریل گازی را روی حرارت متوسط قرار دهید. اگر داخل خانه گریل می کنید یک تابه ی گریل را که کمی چرب شده و حسابی نمک و فلفل در آن پاشیده اید روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.
۲٫ روی فیله های سالمون روغن زیتون بمالید و دو طرف آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
۳٫ سالمون را روی توری گریل که کمی چرب شده ۴ دقیقه گریل کنید. فیله را از آن رو کنید و ۴ تا ۵ دقیقه آنقدر گریل کنید که کاملاً بپزد و با چنگال تکه بشود.
۴٫ در همین مدت برش های شلیل را در روغن زیتون، شربت افرا و دانه فلفل خرد شده بغلتانید.
۵٫ هر طرف آنها را ۲ دقیقه آنقدر گریل کنید که کاملاً گرم شوند و خط های گریل روی آن ها به وجود بیاید.

 

ماهی سالمون گریل شده با شلیل

این کار را میتوان همزمان با گریل کردن سالمون ها انجام داد اما اگر آنها را بعد از سالمون ها گریل می کنید، سالمون ها را تا شلیل ها گریل می شوند در فویل آلومینیومی بپیچید.
۶٫ سالمون را روی مقداری کوسکوس قرار دهید و روی آن شلیل گریل شده، پنیر بز، نوارهای ریحان تازه و چند قطره روغن زیتون بریزید.

کوسکوس:

غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و بویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد است. در تهیه این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده می‌شود.

 

فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • 18473 مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • طرز تهیه رول ماهی - ماهی رولی - آموزش آشپزی - غذاهای دریایی طرز تهیه رول ماهی فیله

    روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

  • طرز تهیه فیش اند چیپس طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

      طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

  • طرز تهیه قزل آلا با لایه ی لیمو و نعنا (رژیمی) طرز تهیه ماهی قزل آلا با لایه لیمو و نعنا

          ماهی حاوی پروتئین است و جایگاهی ویژه در یک برنامه غذایی سالم دارد، اما وقتی با مواد مغذی دیگر ترکیب شود تبدیل به یک وعده ی فوق العاده می شود. ما این …

  • طرز تهیه ماهی پفکی چینی طرز تهیه ماهی پفکی چینی

      طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

    طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

  • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

    دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

  • ماهی سالمون با سس خیار تزتیک طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک سبک یونانی

    طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک به سبک یونانی  ماهی سالمون با سس خیار تزتیک غذایی یونانی و بسیار لذیذ که طعم بی نظیرش تا مدتها در خاطرتون می مونه. آماده سازی: ۱۵ …

  • 3123 طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر با خمیر طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

    طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

مطالب قبلی این بخش
  • سیب زمینی سرکه ای طرز تهیه سیب زمینی سرکه ای خوشمزه

    دستور پخت سیب زمینی سرکه ای ، عصرانه بهاری عالی از خوردن یک سیب زمینی سرکه ای خوش طعم لذت ببرید. سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین سبزیجات است که طرفداران بسیاری دارد. این بار …

    • طرز تهیه بورک بادمجان كبابى طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

      بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

      • طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک / سالاد طبقه ای مجلسی

        سالاد گردو و جو پرک سالاد گردو و جو پرک یکی از انواع سالادهای طبقه ای شیک و مجلسیه که بسیار کامل و مقویه. این سالاد را به عنوان پیش غذا و حتی یک وعده …

        • files_recipes_IMG_6692[cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4] طرز تهیه والک و سیرک پلو

          » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

          • طرز تهیه کوکوی گل کلم طرز تهیه کوکوی گل کلم

            طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

            • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

              دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

              • طرز تهیه پیده طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

                آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

                • غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان - تزیین غذای کودک - تزیین غذا به شکل قایق غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان

                    با این قایق خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید صبحانه ای برای به اشتها درآوردن کودکان   با تهیه این غذا همه گروه‌های سنی،‌به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد.   مواد …

                  • کره خانگی کره خانگی و سالم بسازید

                    دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده …

                    • خورش چاغاله بادام,طرز تهیه خورش چاغاله بادام,طرز پخت خورش چاغاله بادام ,روش تهیه خورش چاغاله بادام ,روش پخت خورش چاغاله بادام,دستور تهیه خورش چاغاله بادام ,دستور پخت خورش چاغاله بادام ,گوشت,نعنا, جعفری,چاغاله بادام,برگ بو,پیاز,زعفران,آبغوره, لیمو عمانی طرز تهیه خورش چاغاله بادام

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

                      • طرز تهیه سالاد کلم بروکلی طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

                        آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سس مایونز۱ فنجان نخود فرنگی۱ فنجان (ترجیحا تازه اگر در دسترس نبود یخ زده) پیاز۱/۴ فنجان (پیاز قرمز خرد شده) بادام۱/۲ فنجان (تست و نصف شده) سینه …

                        • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

                          طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

                          • طرز تهیه آش رشته کرمانی طرز تهیه آش رشته کرمانی

                                طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

                            • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

                              طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

بالا