یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

دستور پخت غذا  , طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر:

ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر ۲٫۵ سانتی متر، بدون پوست)

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)

 

 شلیل گریل شده :

شلیل ۱ عدد (هسته در آورده و ۸ برش شده)

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

شربت افرا ۱ قاشق سوپخوری

دانه فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری (له شده)

 

 برای سرو کردن :

کوسکوس ۱ فنجان (پخته)

پنیر بز ۲ تکه ۳۰ گرمی (خامه ای)

برگ ریحان ۴ عدد (برش خورده به شکل نوارهای باریک)

روغن زیتون چند قطره برای روی غذا

یک دستور غذای ساده:

ماهی سالمون گریل شده در کنار شلیل گریل شده و پنیر بز خامه ای. این ماهی سالمون ساده گریل می شود. تنها به همراه نمک، فلفل و روغن زیتون. سپس شلیل ها در شربت افرای شیرین و کمی دانه فلفل قرمز غلتانده می شوند.

طرز تهیه:

۱٫ گریل را برای استفاده آماده کنید. اگر از یک گریل فضای باز استفاده می کنید گریل ذغالی را نسبتاً داغ کنید و گریل گازی را روی حرارت متوسط قرار دهید. اگر داخل خانه گریل می کنید یک تابه ی گریل را که کمی چرب شده و حسابی نمک و فلفل در آن پاشیده اید روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.
۲٫ روی فیله های سالمون روغن زیتون بمالید و دو طرف آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
۳٫ سالمون را روی توری گریل که کمی چرب شده ۴ دقیقه گریل کنید. فیله را از آن رو کنید و ۴ تا ۵ دقیقه آنقدر گریل کنید که کاملاً بپزد و با چنگال تکه بشود.
۴٫ در همین مدت برش های شلیل را در روغن زیتون، شربت افرا و دانه فلفل خرد شده بغلتانید.
۵٫ هر طرف آنها را ۲ دقیقه آنقدر گریل کنید که کاملاً گرم شوند و خط های گریل روی آن ها به وجود بیاید.

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

این کار را میتوان همزمان با گریل کردن سالمون ها انجام داد اما اگر آنها را بعد از سالمون ها گریل می کنید، سالمون ها را تا شلیل ها گریل می شوند در فویل آلومینیومی بپیچید.
۶٫ سالمون را روی مقداری کوسکوس قرار دهید و روی آن شلیل گریل شده، پنیر بز، نوارهای ریحان تازه و چند قطره روغن زیتون بریزید.

کوسکوس:

غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و بویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد است. در تهیه این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده می‌شود.

 

فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ماهی و سبزیجات

      طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر ( رژیمی، راحت و سریع)   ماهی و سبزیجات هم یه غذای رژیمیه و هم خیلی دلچسب و خوشمزس. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه. …

  • روش ساده پخت ماهی تیلاپیا

      آموزش تصویری روشی ساده برای پخت ماهی تیلاپیا   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

    طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

  • طرز تهیه رول ماهی فیله

    روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

  • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

    آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

  • طرز تهیه ماهی پفکی چینی

      طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

  • طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

      طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه چیپس کدو پنیری فلفلی

    طرز تهیه چیپس کدو پنیری با طعم فلفل   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز (متوسط نازک حلقه حلقه شده) ۳ عدد اسپری پخت و پز جهت …

    • طرز تهیه سوپ کدو سبز تند طرز تهیه سوپ کدو سبز تند یک پیش غذای خوشمزه

      دستور پخت سوپ کدو سبز تند  امروز براتون آموزش پخت سوپ کدو سبز خوشمزه و تند رو آماده کردیم. این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. سوپ کدو سبز را می تونین …

      • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

        طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

        • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

            طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

          • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

            دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

            • طرز تهیه تمپورای میگو

                طرز تهیه تمپورای میگو   این مقدار تمپورای میگو مناسب برای یک نفر است و اگر بعنوان پیش غذا استفاده شود برای دو نفر کافیست .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

              • طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس

                  طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس   مواد اولیه برای ۴ نفر : ماست سفت (یا کیسه ای) ۵۰ گرم پنیر سفید ( یا خامه ای) ۲۰۰ گرم آرد ذرت ۲ ق غ سفیده تخم مرغ …

                • طرز تهیه پیراشکی مرغ

                    طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

                  • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

                      طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

                    • طرز تهیه خورش آلو اسفناج

                        طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

                      • سوپ سیب زمینی با فلفل

                        سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

                        • طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

                          طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

                          • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

                            روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

                            • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

                              دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …