سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

ماهی سالمون گریل شده با شلیل

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر:

ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر ۲.۵ سانتی متر، بدون پوست)

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)

 

 شلیل گریل شده :

شلیل ۱ عدد (هسته در آورده و ۸ برش شده)

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

شربت افرا ۱ قاشق سوپخوری

دانه فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری (له شده)

 

 برای سرو کردن :

کوسکوس ۱ فنجان (پخته)

پنیر بز ۲ تکه ۳۰ گرمی (خامه ای)

برگ ریحان ۴ عدد (برش خورده به شکل نوارهای باریک)

روغن زیتون چند قطره برای روی غذا

یک دستور غذای ساده:

ماهی سالمون گریل شده در کنار شلیل گریل شده و پنیر بز خامه ای. این ماهی سالمون ساده گریل می شود. تنها به همراه نمک، فلفل و روغن زیتون. سپس شلیل ها در شربت افرای شیرین و کمی دانه فلفل قرمز غلتانده می شوند.

طرز تهیه:

۱. گریل را برای استفاده آماده کنید. اگر از یک گریل فضای باز استفاده می کنید گریل ذغالی را نسبتاً داغ کنید و گریل گازی را روی حرارت متوسط قرار دهید. اگر داخل خانه گریل می کنید یک تابه ی گریل را که کمی چرب شده و حسابی نمک و فلفل در آن پاشیده اید روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.
۲. روی فیله های سالمون روغن زیتون بمالید و دو طرف آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
۳. سالمون را روی توری گریل که کمی چرب شده ۴ دقیقه گریل کنید. فیله را از آن رو کنید و ۴ تا ۵ دقیقه آنقدر گریل کنید که کاملاً بپزد و با چنگال تکه بشود.
۴. در همین مدت برش های شلیل را در روغن زیتون، شربت افرا و دانه فلفل خرد شده بغلتانید.
۵. هر طرف آنها را ۲ دقیقه آنقدر گریل کنید که کاملاً گرم شوند و خط های گریل روی آن ها به وجود بیاید.

 

ماهی سالمون گریل شده با شلیل
این کار را میتوان همزمان با گریل کردن سالمون ها انجام داد اما اگر آنها را بعد از سالمون ها گریل می کنید، سالمون ها را تا شلیل ها گریل می شوند در فویل آلومینیومی بپیچید.
۶. سالمون را روی مقداری کوسکوس قرار دهید و روی آن شلیل گریل شده، پنیر بز، نوارهای ریحان تازه و چند قطره روغن زیتون بریزید.

کوسکوس:

غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و بویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد است. در تهیه این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده می‌شود.

 

فود سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 1, میانگین امتیاز: 5,00 از 5)
Loading...