چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


 

مارمالاد سیب,مارمالاد سیب کاراملی

با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.

نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد :
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا ۱۰ ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.

مناسب برای: ۹۶ نفر
هر نفر: ۱ قاشق سوپ خوری
مقدار به دست آمده : ۶ شیشه‌ی مربای نیم لیتری
زمان آماده‎سازی: ۴۵ دقیقه
زمان پخت: ۲ ساعت
زمان به عمل آمدن مارمالاد: ۵ دقیقه

مواد لازم :

سیب ۲ کیلو

آب سیب ۳ پیمانه

شکرقهوه ای۱/۲ و۱ پیمانه

شکر۱/۲ پیمانه

آب لیمو۲ قاشق سوپ خوری

پودر دارچین۱/۲ قاشق چای‎خوری

طرز تهیه مارمالاد :
۱ – سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هسته‌ها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.
در یک قابلمه‎ ۸ الی ۱۰ لیتری گود سیب‌ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین ۳۰ الی ۳۵ دقیقه یا تا هنگامی که سیب‎ها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.

۲ – مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هسته‌ها و پوست‎های باقی‎مانده را جدا نمایید. مقدار حاصله ۷ و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه‎ پخت برگردانید.

۳ – شکر قهوه‎ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای ۹۰ الی ۱۰۵ دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.

۴ – مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه‌های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.

۵ – شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎ها‎یی که از قبل با آب جوش پر شده‌اند به مدت ۵ دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند.

هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان می‎رسد که به اندازه‌ی کافی غلیظ شده باشد.

 

منبع : seemorgh.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه لواشک میوه ای - انواع لواشک طرز تهیه چند نوع لواشک سیب

      طرز تهیه انواع لواشک میوه ای خانگی   لواشک میوه ای را می توانید از میوه های مختلف با ترکییب چند میوه درست کنید. در ادامه روش تهیه چند نوع لواشک سیب ذکر شده …

    • طرز تهیه لواشک کیوی طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

      لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

      • طرز تهیه سس کچاپ در منزل سس کچاپ را خودتان بسازید

        طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)   سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس …

        • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

          سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

          • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

              مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

            • زیتون پرورده شمالی طرز تهیه زیتون پرورده شمالی

              روش درست کردن زیتون پرورده شمالی   زیتون پرورده شمالی خوراکی خوشمزه و بسیار مغذی ایه که در تهیه اون از سبزی های معطر شمالی بخصوص زولنگ (چوچاق) استفاده شده.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای …

              • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

                طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

                • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

                  دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

                  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

                    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

                    • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

                      طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

                      • طرز تهیه شربت توت فرنگی - مربای توت فرنگی طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی

                         طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی   توت فرنگی میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذیه و خواص و فواید درمانی زیادی داره. بنابراین تصمیم گرفتم طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی …

                        • مربای گل محمدی طرز تهیه مربای گل محمدی خوشرنگ و خوشمزه

                          روش پخت مربای گل محمدی به دو روش برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند. در ادامه دو …

                          • طرز تهیه مربای قارچ طرز تهیه مربای قارچ

                              آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

                            • انواع لواشک - لواشک انواع آلو طرز تهیه لواشک چند آلو به صورت تصویری

                              آموزش تصویری روش تهیه لواشک چند آلو    لواشک یکی از سالم ترین تنقلات و مورد علاقه کوچیک و بزرگه البته اگه توی منزل اونو درست کنین. بهترین، سالم‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین روش برای …

بالا