پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


 

مارمالاد سیب,مارمالاد سیب کاراملی

با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.

نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد :
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا ۱۰ ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.

مناسب برای: ۹۶ نفر
هر نفر: ۱ قاشق سوپ خوری
مقدار به دست آمده : ۶ شیشه‌ی مربای نیم لیتری
زمان آماده‎سازی: ۴۵ دقیقه
زمان پخت: ۲ ساعت
زمان به عمل آمدن مارمالاد: ۵ دقیقه

مواد لازم :

سیب ۲ کیلو

آب سیب ۳ پیمانه

شکرقهوه ای۱/۲ و۱ پیمانه

شکر۱/۲ پیمانه

آب لیمو۲ قاشق سوپ خوری

پودر دارچین۱/۲ قاشق چای‎خوری

طرز تهیه مارمالاد :
۱ – سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هسته‌ها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.
در یک قابلمه‎ ۸ الی ۱۰ لیتری گود سیب‌ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین ۳۰ الی ۳۵ دقیقه یا تا هنگامی که سیب‎ها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.

۲ – مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هسته‌ها و پوست‎های باقی‎مانده را جدا نمایید. مقدار حاصله ۷ و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه‎ پخت برگردانید.

۳ – شکر قهوه‎ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای ۹۰ الی ۱۰۵ دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.

۴ – مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه‌های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.

۵ – شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎ها‎یی که از قبل با آب جوش پر شده‌اند به مدت ۵ دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند.

هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان می‎رسد که به اندازه‌ی کافی غلیظ شده باشد.

 

منبع : seemorgh.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

    • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

        مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

      • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

        دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

        • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

          دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

          • طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

            لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک : تمشک (سیاه) ۳ فنجان برگ نعنا ربع فنجان عسل ربع فنجان آب لیمو ۲ ق.غ تراشه های پوست لیمو ۲ ق.غ …

            • طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

              طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

              • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

                دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

                • طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

                  طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

                  • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

                    دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

                    • طرز تهیه مربای زرشک

                      طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

                      • طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

                        لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

                        • طرز تهیه سس آلفردو

                           طرز تهیه سس آلفردو   سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …

                          • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

                            روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …