یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


سالاد کوس کوس با مرغ

طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که به کوسکوس دسترسی ندارید، به راحتی می‎توانید این سالاد را با بلغور گندم درست کنید.

کوس کوس یا بلغور عربی غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای عربی و شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و بویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد و محبوب است.

 

مواد اولیه برای تهیه سالاد کوس کوس :

۱/۲ فنجان (خرد شده) قارچ
فلفل زرد (خرد شده) ۱ فنجان
کوس کوس نپخته ۱ فنجان
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
کدو سبز (ریز خرد شده) ۱/۲ فنجان
مرغ (بدون استخوان) مرغ ۱ ۱/۲ فنجان
عسل ۱ قاشق غذا خوری
هویج ۱/۲ فنجان
نعنا (تازه_ریز خرد شده) ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه ۴/۱ فنجان
فلفل سیاه (تازه) ۱/۸ قاشق چای خوری
آب لیمو (تازه) ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ ۱/۲ فنجان
ماست (ساده کم چرب) ۱ فنجان
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری

سالاد کوس کوس با مرغ

روش تهیه سالاد کوس کوس :

آب، ۱ قاشق چای خوری روغن و نمک را به جوش می آوریم، به تدریج کوس کوس را به آن اضافه می کنیم تا بپزد می گذاریم در دمای اتاق خنک شود.
فلفل، کدو سبز و قارچ را سرخ می کنیم و به مرغ، هویج، پیاز، کشمش، نعناع و فلفل سیاه و کوس کوس،اضافه می کنیم.
برای تهیه سس گوجه فرنگی، ماست و باقی مانده مواد را با هم ترکیب می کنیم و روی سالادمان می ریزیم.

 

سالاد کوس کوس با مرغ

 

منبع:سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

    دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

    • طرز تهیه کوفته آجیلی طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

      طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

      • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

        طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

        • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

          طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

          • طرز پخت لبو طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

              چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

            • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                      مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

              • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

                دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

                • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

                      طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

                  • طرز تهیه کباب مرغ تند

                    این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

                    • طرز تهیه ماهی شکم پر با خمیر طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

                      طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

                      • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

                        طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

                        • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

                          دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

                          • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

                              طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

                            • طرز تهیه مینی لازانیا اسفناج طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

                                  طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج   خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از …

بالا