طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ
سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که به کوسکوس دسترسی ندارید، به راحتی میتوانید این سالاد را با بلغور گندم درست کنید.
کوس کوس یا بلغور عربی غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای عربی و شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و بویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد و محبوب است.
مواد اولیه برای تهیه سالاد کوس کوس :
۱/۲ فنجان (خرد شده) قارچ
فلفل زرد (خرد شده) ۱ فنجان
کوس کوس نپخته ۱ فنجان
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
کدو سبز (ریز خرد شده) ۱/۲ فنجان
مرغ (بدون استخوان) مرغ ۱ ۱/۲ فنجان
عسل ۱ قاشق غذا خوری
هویج ۱/۲ فنجان
نعنا (تازه_ریز خرد شده) ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه ۴/۱ فنجان
فلفل سیاه (تازه) ۱/۸ قاشق چای خوری
آب لیمو (تازه) ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ ۱/۲ فنجان
ماست (ساده کم چرب) ۱ فنجان
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری
روش تهیه سالاد کوس کوس :
آب، ۱ قاشق چای خوری روغن و نمک را به جوش می آوریم، به تدریج کوس کوس را به آن اضافه می کنیم تا بپزد می گذاریم در دمای اتاق خنک شود.
فلفل، کدو سبز و قارچ را سرخ می کنیم و به مرغ، هویج، پیاز، کشمش، نعناع و فلفل سیاه و کوس کوس،اضافه می کنیم.
برای تهیه سس گوجه فرنگی، ماست و باقی مانده مواد را با هم ترکیب می کنیم و روی سالادمان می ریزیم.
منبع:سوران