شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵


3995

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه)
تخم مرغ ۲عدد
سیر ۵حبه
سبزی به میزان لازم (کوکو)
زرشک به میزان لازم
هویج ۲عدد
رب گوجه فرنگی ۴قاشق غذاخوری
لوبیا سبز ۲۰عدد
ژامبون مرغ ۱۰ورقه
سیب زمینی به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه :

جهت تهیه رولت بوقلمون مغزدار ابتدا گوشت سینه بوقلمون را که کاملا خنک شده است (در یخچال)شسته و اجازه دهید کاملا خشک شود سپس آن را طوری روی میز کار قرار دهید که چربی آن روی میز قرار گیرد.سپس روی آن نایلون انداخته و با گوشتکوب کاملا بکوبید تا پهن شود.

3990

دو عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید سیر را ریز کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد زرشک را شسته و اضافه کنید و به اندازه مناسب سبزی کوکو ریز شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد در تابه ای گرد و کوچک آن را سرخ کنید.

3997

 بعد از سرخ شدن آن را روی گوشت قرار دهید.

3991

روی گوشت ژامبون های ورقه شده را بچینید.هویج را به صورت نوار های بلند برش بزنید و لوبیا سبز را شسته و سر و دم آن را جدا کرده و در کنار هویج قرار دهید .مقدار مناسبی سیب زمینی را نگینی کرده و با مقداری روغن نیم سرخ کرده و به همراه هویج و لوبیا سبز روی ژامبون بپچینید.

3992

سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیردو بعد آن را به صورت رول جمع کنید ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.

3993

 داخل ظرف فر مقداری پیاز،سیب زمینی،موسیر،سیر و سایر سبزیجات دلخواه را قرار داده و روغن بزنید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید.

3994

 سپس روی ظرف را کامل با فویل بپوشانید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش فویل را بردارید و مجدد به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود .در این مرحله ۱ لیوان آب و زعفران داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود.
پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش فویل را مجدد روی گوشت قرار دهید، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.

نکات:

۱)بهتر است گوشت بوقلمون یک شب داخل یخچال بماند.
۲)فقط و فقط از گوشت سینه بوقلمون برای پخت این غذا استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری بامیه سرخ شده و کدو حلوایی هم داخل گوشت قرار دهید تا غذا شکیل تر شود.

 

نوش جان

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • fo1364 طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

      چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

  • طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

    دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

  • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

  • طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

  • رولت تن ماهی و تخم مرغ طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

    روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش …

  • طرز تهیه رولت کالباس - رولت ژامبون طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)

      طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)   مواد اولیه : آرد ۲/۳ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد نمک ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل مقداری   مواد سالاد میانی خمیر …

  • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

  • رولت ژامبون و سیب زمینی طرز تهیه رولت ژامبون و سیب زمینی

        رولت ژامبون و سیب زمینی   رولت ژامبون و سیب زمینی غذای خوشمزه و خوشرنگیه که برای پذیرایی شام مناسبه. بچه ها هم اونو می پسندن. در ضمن به راحتی میشه تزیین و سرو …

  • طرز تهیه رولت کوکو سبزی - کوکو سبزی رولتی طرز تهیه کوکو سبزی رولتی

      اگر دوست دارین یک غذای ساده اما شیک درست کنین من بهتون پیشنهاد میکنم کوکو سبزی رولتی رو درست کنید که خیلی راحت و زیباست و همه از خوردن اون لذت خواهند برد.   …

  • کیک رولتی طرحدار ,کیک رولتی, عکس کیک رولتی طرح دار ,زیباترین کیک رولتی طرحدار, طرح های مختلف کیک رولتی ,طرح های زیبای کیک رولتی ,جدیدترین طرح های کیک رولتی, ایده کیک رولتی طرحدار ,تصاویرکیک رولتی طرحدار طرز تهیه کیک رولتی طرح دار

    تو این آموزش قصد داریم طرز تهیه کیک رولتی طرح دار رو بهتون نشون بدیم. کل کار طراحی قبل از پختن انجام میگیره و در صورت نیاز بعد از پختن هم تزیین اضافه روش انجام …

مطالب قبلی این بخش
  • سوپ سیب زمینی با فلفل

    سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

    • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک) طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

        روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

      • بورک پفکی , غذای ترکی طرز تهیه بورک پفکی غذای ترکی

        دستور پخت بورک پفکی ترکیه ای بورک پفکی عصرانه ای ساده برای روزهای بهار و تابستان است ، مطمئن باشید همه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد.   مواد لازم …

        • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

          دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

          • کباب مرغ طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

              مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

            • طرز تهیه میتلف لقمه ای طرز تهیه میتلف لقمه ای

                طرز تهیه میتلف لقمه ای   میتلف را همیشه بصورت بزرگ درست میکنن ولی میتلف لقمه ای هم شکیل تره هم خوردن و سروش آسونتر چون داخل قالب کاپ کیک درست میکنن و میشه …

              • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

                دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

                • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

                  آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

                  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

                    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

                    • طرز تهیه کتلت تن ماهی طرز تهیه کتلت تن ماهی

                      طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

                      • طرز تهیه انواع ته دیگ - ته دیگ مجلسی طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

                          طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

                        • طرز تهیه کوفته تبریزی

                          طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

                          • سالاد نخود سبز طرز تهیه سالاد نخود سبز

                              مواد لازم: کاهو خرد شده : ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته و خرد شده : ۱ عدد تخم مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ …

                            • طرز تهیه پاستا آشیانه ای طرز تهیه پاستا آشیانه ای

                              روش پخت پاستا آشیانه ای   پاستا آشیانه ای که به همین نام در سوپرمارکت ها موجوده یک نوع پاستای نواریه که به شکل آشیانه به هم پیچیده شده. برای باز نشدن پاستا هنگام پخت، …

بالا