پنج شنبه , ۵ اسفند , ۱۳۹۵


3995

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه)
تخم مرغ ۲عدد
سیر ۵حبه
سبزی به میزان لازم (کوکو)
زرشک به میزان لازم
هویج ۲عدد
رب گوجه فرنگی ۴قاشق غذاخوری
لوبیا سبز ۲۰عدد
ژامبون مرغ ۱۰ورقه
سیب زمینی به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه :

جهت تهیه رولت بوقلمون مغزدار ابتدا گوشت سینه بوقلمون را که کاملا خنک شده است (در یخچال)شسته و اجازه دهید کاملا خشک شود سپس آن را طوری روی میز کار قرار دهید که چربی آن روی میز قرار گیرد.سپس روی آن نایلون انداخته و با گوشتکوب کاملا بکوبید تا پهن شود.

3990

دو عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید سیر را ریز کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد زرشک را شسته و اضافه کنید و به اندازه مناسب سبزی کوکو ریز شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد در تابه ای گرد و کوچک آن را سرخ کنید.

3997

 بعد از سرخ شدن آن را روی گوشت قرار دهید.

3991

روی گوشت ژامبون های ورقه شده را بچینید.هویج را به صورت نوار های بلند برش بزنید و لوبیا سبز را شسته و سر و دم آن را جدا کرده و در کنار هویج قرار دهید .مقدار مناسبی سیب زمینی را نگینی کرده و با مقداری روغن نیم سرخ کرده و به همراه هویج و لوبیا سبز روی ژامبون بپچینید.

3992

سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیردو بعد آن را به صورت رول جمع کنید ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.

3993

 داخل ظرف فر مقداری پیاز،سیب زمینی،موسیر،سیر و سایر سبزیجات دلخواه را قرار داده و روغن بزنید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید.

3994

 سپس روی ظرف را کامل با فویل بپوشانید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش فویل را بردارید و مجدد به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود .در این مرحله ۱ لیوان آب و زعفران داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود.
پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش فویل را مجدد روی گوشت قرار دهید، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.

نکات:

۱)بهتر است گوشت بوقلمون یک شب داخل یخچال بماند.
۲)فقط و فقط از گوشت سینه بوقلمون برای پخت این غذا استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری بامیه سرخ شده و کدو حلوایی هم داخل گوشت قرار دهید تا غذا شکیل تر شود.

 

نوش جان

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

    • طرز تهیه والک و سیرک پلو

      » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

      • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

        روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

        • طرز تهیه پای چوپان + عکس

          طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

          • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

            طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

            • طرز تهیه کوکوی سبزیجات

               طرز تهیه کوکوی سبزیجات شامل لوبیا، فلفل دلمه ای و گوجه (با سس پستو)   آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : تخم مرغ  ۴ عدد ریحان ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد …

              • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                      بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

                • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

                      مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

                  • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

                    طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …

                    • لازانیا لقمه ای به شکل گل

                      لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

                      • طرز تهیه اسلایس کدو سبز طرز تهیه اسلایس کدو سبز Slice zucchini غذایی مقوی و خوشمزه

                        طرز تهیه اسلایس کدو سبز  در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه اسلایس کدو سبز را تقدیمتون می کنیم. طعمش عالیه. شبیه پیتزاس اما بدون سوسیس کالباس. این غذا رو میشه در برشهای کوچک به عنوان فینگر …

                        • طرز تهیه خورش پرتقال

                              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

                          • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

                            طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

                            • طرز تهیه کباب ترکی

                                  مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …