دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی 

 

بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت دارچینی ساده رو درست کنید و اصلا رولش نکنید چون طعمش عالیه حتی برای کسایی که خیلی دارچین دوست ندارند؛ امتحان کنید ضرری نداره.
اول بیسکویت کره ای را طبق دستور درست کنید که با اون دستور حدود یک کیلو خمیر درست میشه که باید به ۴ قسمت مساوی تقسیمش کنید و دو قسمت آن را ساده کنار بذارید و به ۲ قسمت باقیمانده کاکائو و دارچین اضافه کنید.

 

طرز تهیه خمیر بیسکویت کره ای :

مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره ای :

آرد سفید ۳ و ۱/۲ پیمانه یا ۴۳۵ گرم
نمک ۱/۲ ق چ
کره ۱ و ۱/۲ پیمانه یا ۳۳۹ گرم
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه یا ۱۶۵ گرم
شکر سفید ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد

 

طرز تهیه خمیر بیسکویت کره ای :

داخل ظرفی آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر کره نرم شده را با شکر قهوه ای و سفید با همزن برقی بزنید. دقت کنید که شکر قهوه ای بهم نچسبیده باشه و به صورت توده ای نباشه حتما با دست از هم بازش کنید در غیراینصورت وقتی بیسکویت بپزه روش سوراخهایی درست میشه.
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با قاشق چوبی یا همزن برقی با سرعت کم مواد خشک را اضافه کنید به اینصورت که اول نیمی از آرد را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن نیمه دیگر را اضافه کنید.

با این مقدار مواد خمیری که درست میشه حدود ۱۰۷۶ گرم وزن داره که باید به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دیسک گرد پهن کنید و داخل کیسه پلاستیک بگذارید و نیم ساعت یا بیشتر داخل یخچال بگذارید بماند.

 

 

طرز تهیه بیسکویت دارچینی :

مواد لازم :

بیسکویت کره ای ۴ حلقه (۱ کیلو)
پودر کاکائو ۱ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
از ۴ حلقه بیسکویت کره ای فقط به نصفی از اون یعنی فقط ۲ حلقه دارچین و کاکائو میزنیم.

 

دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی :
داخل ظرفی آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر کره نرم شده را با شکر قهوه ای و سفید با همزن برقی بزنید. دقت کنید که شکر قهوه ای بهم نچسبیده باشه و به صورت توده ای نباشه حتما با دست از هم بازش کنید در غیراینصورت وقتی بیسکویت بپزه روش سوراخهایی درست میشه.
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با قاشق چوبی یا همزن برقی با سرعت کم مواد خشک را اضافه کنید به اینصورت که اول نیمی از آرد را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن نیمه دیگر را اضافه کنید.
بعد هم خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به دو قسمت کاکائو و دارچین بزنید وداخل کیسه پلاستیک به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
اگر این مقدار مواد زیاده میتونید مواد را نصف کنید یعنی بیسکویت کره ای را نصف درست کنید حدود نیم کیلو خمیر و دو قسمت کنید به یک قسمت ۱/۴ ق چ دارچین و ۱/۲ ق چ کاکائو بزنید و یک قسمت خمیر را ساده نگهدارید.

خمیر را از یخچال در بیارید و ابتدا خمیر دارچینی را به ضخامت ۵ میلیمتر باز کنید.

بیسکویت دارچینی رولی

خمیر را به صورت یک مستطیل به ابعاد ۳۰ * ۳۲ سانتیمتر ببرید.

بیسکویت دارچینی رولی

بعد جداگانه خمیر بیسکویت کره ای را هم به همین ابعاد باز کنید. و خمیر کره ای را روی خمیر دارچینی بگذارید.

حتما خمیرها را روی کاغذ روغنی یا سلفون باز کنید که زمان رول کردن به کمک اونها خمیر را بتونید رول کنید نباید حرارت دستتون به خمیر بخوره وگرنه خمیر شل میشه و رول کردنش سخت میشه

بیسکویت دارچینی رولی

( برای باز کردن خمیر یک سلفون زیر خمیر و یک سلفون روی خمیر بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید) خمیر را از طول بزرگ به کمک سلفون یا کاغذ روغنی رول کنید.

بیسکویت دارچینی رولی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید و بعد به ضخامت ۵ میلیمتر برش بزنید.

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

 

بیسکویت دارچینی رولی
بیسکویتها را داخل سینی با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.

بیسکویت دارچینی رولی
زمان پخت بستگی به ضخامت بیسکویتها داره بین ۱۰-۱۲ دقیقه زمانیکه زیر بیسکویت طلایی بشه و تغییر رنگ بده کافیه.

 

منبع :سایت آشپزی ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی نینو طرز تهیه شیرینی نینو شیک و خوشمزه

    روش پخت شیرینی نینو  شیرینی نینو بسیار خوش طعم و خوشمزه و شیک است، خصوصا برای پذیرایی از مهمانان نوروزی. موا دمیانی آن بسته به ذائقه شما می تواند بادام، گردو، پسته، نارگیل یا مخلوطی از …

  • سبزه شکل طاووس , درست کردن سبزه عید , سبزه هفت سین آموزش درست کردن سبزه شکل طاووس

    آموزش درست کردن سبزه شکل طاووس سبزه شکل طاووس یک  مدل بسیار زیبای سبزه عید  است که به سفره هفت سین شما جلوه ای بی نظیر خواهد داد. اگر مایل به کاشت سبزه شکل طاووس هستید …

  • کاریکاتور شب عید, کاریکاتور عید نوروز, عکس های خنده دار, کاریکاتور و تصاویر طنز, کاریکاتور عید,کاریکاتور خنده دار, کاریکاتور نوروز , کاریکاتور تورم عید کاریکاتور عید نوروز و سال نو

    کاریکاتور عید نوروز و سال نو ۹۴ کاریکاتورهای جالب و دیدنی با موضوع سال نو و شب عید کاریکاتورهای جالب و دیدنی با موضوع سال نو و شب عید کاریکاتورهای جالب و دیدنی با موضوع …

  • سبز کردن سبزه داخل پوست تخم مرغ سبز کردن سبزه داخل پوست تخم مرغ + فیلم

    آموزش سبز کردن سبزه داخل پوست تخم مرغ  سبز کردن سبزه داخل پوست تخم مرغ یه ایده جدید و متفاوت و قشنگه و خیلی راحت و آسون میشه اونو اجرا ئکرد. برای درست کردن سبزه …

  • آموزش اصول کاشت انواع سبزه + فیلم آموزش اصول کاشت انواع سبزه + فیلم

      آموزش اصول کاشت انواع سبزه + فیلم     برای کاشت انواع سبزه از بذرهای مختلف مانند گندم، عدس، قره ماش، شاهی و …  می‌توان استفاده کرد. کاشت سبزه عید قبل از سال ، نشانی از …

  • آموزش کامل کاشت سبزه عید دو رنگ سبزه عید دو رنگ بسازید

    آموزش کامل کاشت سبزه عید دو رنگ کاشت سبزه قبل از سال نو، نشانی از سبزینگی برای سال جدید است و بدون سبزه، بساط هفت سین صفایی ندارد. شاید خرید یک سبزه، بسیار راحت ‌تر …

  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

  • شیرینی نان چای قزوین طرز تهیه شیرینی نان چای قزوین

    دستور پخت شیرینی نان چای قزوین   نان چای شیرینی سنتی قزوین , جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل پخت در منزل می باشد. شیرینی نان چای را می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو …

  • شیرینی بهشتی , طرز تهیه شیرینی بهشتی , شیرینی عید , شیرینی نوروزی شیرینی نوروزی: شیرینی بهشتی

    نوروز کام مهمانها را با شیرینی بهشتی شیرین کنید مواد لازم نوع (قالبی) : پودر هل:۱ قاشق چایخوری پودر شکر:۱لیوان سرخالی روغن جامد:۱لیوان سرخالی(کمی سرخالی تر از شکر) آرد:۲ و ۲سوم لیوان کنجد:به میزان لازم …

  • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

    دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …

مطالب قبلی این بخش
  • کوکی ساوارین مربایی طرز تهیه کوکی ساوارین مربایی یا مارمالادی

    دستور پخت کوکی ساوارین مربایی خوشمزه  کوکی ساوارین یک شیرینی خوشمزه و شیک برای عید نوروز یا پذیرایی در جشن تولدها و مهمانی هاست. داخل این شیرینی ها را می تونین با ژله بریلو با مارمالاد …

    • طرز تهیه ژله قطبی , ژله مجلسی طرز تهیه ژله قطبی برای تولد بچه ها

      طرز تهیه ژله قطبی ( در حسرت بهار )   ژله قطبی ژله ای متفاوت و جالب بخصوص برای جشن تولد بچه هاست. حتما ازش خوششون میاد. اینجا فقط ایده کار به شما داده شده …

      • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

        طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

        • کیک صبحانه کشمشی , کیک کشمشی طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی خوشمزه و پف دار

          دستور پخت کیک صبحانه کشمشی آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی ، در صورت تمایل می توانید از گردو هم استفاده کنید. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی با ما …

          • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

            روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

            • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

              دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …

              • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

                دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

                • طرز تهیه حلوای گل سرخ طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

                  طرز تهیه حلوای گل سرخ برای ماه رمضان   تاکنون مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده اید. امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ …

                  • کیک ساده با سس گاناش طرز پخت کیک ساده با سس گاناش و کارامل

                    دستور تهیه کیک ساده با سس گاناش و کارامل  این کیک ساده با سس های خوشمزه و خوش طعم گاناش و کارامل یه عصرونه بسیار لذیذه. در ادامه مطلب روش تهیه سس گاناش ، سس کارکامل و …

                    • طرز تهیه شیرینی برگ بادامی طرز تهیه شیرینی برگ بادامی

                        طرز تهیه شیرینی برگ بادامی (شیرینی فرانسوی)   شیرینی برگ بادامی یک شیرینی فرانسوی سبک، ترد و کرانچی است . آن را بصورت کاسه‌های برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو …

بالا