چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی 

 

بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت دارچینی ساده رو درست کنید و اصلا رولش نکنید چون طعمش عالیه حتی برای کسایی که خیلی دارچین دوست ندارند؛ امتحان کنید ضرری نداره.
اول بیسکویت کره ای را طبق دستور درست کنید که با اون دستور حدود یک کیلو خمیر درست میشه که باید به ۴ قسمت مساوی تقسیمش کنید و دو قسمت آن را ساده کنار بذارید و به ۲ قسمت باقیمانده کاکائو و دارچین اضافه کنید.

 

طرز تهیه خمیر بیسکویت کره ای :

مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره ای :

آرد سفید ۳ و ۱/۲ پیمانه یا ۴۳۵ گرم
نمک ۱/۲ ق چ
کره ۱ و ۱/۲ پیمانه یا ۳۳۹ گرم
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه یا ۱۶۵ گرم
شکر سفید ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد

 

طرز تهیه خمیر بیسکویت کره ای :

داخل ظرفی آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر کره نرم شده را با شکر قهوه ای و سفید با همزن برقی بزنید. دقت کنید که شکر قهوه ای بهم نچسبیده باشه و به صورت توده ای نباشه حتما با دست از هم بازش کنید در غیراینصورت وقتی بیسکویت بپزه روش سوراخهایی درست میشه.
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با قاشق چوبی یا همزن برقی با سرعت کم مواد خشک را اضافه کنید به اینصورت که اول نیمی از آرد را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن نیمه دیگر را اضافه کنید.

با این مقدار مواد خمیری که درست میشه حدود ۱۰۷۶ گرم وزن داره که باید به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دیسک گرد پهن کنید و داخل کیسه پلاستیک بگذارید و نیم ساعت یا بیشتر داخل یخچال بگذارید بماند.

 

 

طرز تهیه بیسکویت دارچینی :

مواد لازم :

بیسکویت کره ای ۴ حلقه (۱ کیلو)
پودر کاکائو ۱ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
از ۴ حلقه بیسکویت کره ای فقط به نصفی از اون یعنی فقط ۲ حلقه دارچین و کاکائو میزنیم.

 

دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی :
داخل ظرفی آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر کره نرم شده را با شکر قهوه ای و سفید با همزن برقی بزنید. دقت کنید که شکر قهوه ای بهم نچسبیده باشه و به صورت توده ای نباشه حتما با دست از هم بازش کنید در غیراینصورت وقتی بیسکویت بپزه روش سوراخهایی درست میشه.
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با قاشق چوبی یا همزن برقی با سرعت کم مواد خشک را اضافه کنید به اینصورت که اول نیمی از آرد را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن نیمه دیگر را اضافه کنید.
بعد هم خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به دو قسمت کاکائو و دارچین بزنید وداخل کیسه پلاستیک به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
اگر این مقدار مواد زیاده میتونید مواد را نصف کنید یعنی بیسکویت کره ای را نصف درست کنید حدود نیم کیلو خمیر و دو قسمت کنید به یک قسمت ۱/۴ ق چ دارچین و ۱/۲ ق چ کاکائو بزنید و یک قسمت خمیر را ساده نگهدارید.

خمیر را از یخچال در بیارید و ابتدا خمیر دارچینی را به ضخامت ۵ میلیمتر باز کنید.

بیسکویت دارچینی رولی

خمیر را به صورت یک مستطیل به ابعاد ۳۰ * ۳۲ سانتیمتر ببرید.

بیسکویت دارچینی رولی

بعد جداگانه خمیر بیسکویت کره ای را هم به همین ابعاد باز کنید. و خمیر کره ای را روی خمیر دارچینی بگذارید.

حتما خمیرها را روی کاغذ روغنی یا سلفون باز کنید که زمان رول کردن به کمک اونها خمیر را بتونید رول کنید نباید حرارت دستتون به خمیر بخوره وگرنه خمیر شل میشه و رول کردنش سخت میشه

بیسکویت دارچینی رولی

( برای باز کردن خمیر یک سلفون زیر خمیر و یک سلفون روی خمیر بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید) خمیر را از طول بزرگ به کمک سلفون یا کاغذ روغنی رول کنید.

بیسکویت دارچینی رولی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید و بعد به ضخامت ۵ میلیمتر برش بزنید.

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

 

بیسکویت دارچینی رولی
بیسکویتها را داخل سینی با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.

بیسکویت دارچینی رولی
زمان پخت بستگی به ضخامت بیسکویتها داره بین ۱۰-۱۲ دقیقه زمانیکه زیر بیسکویت طلایی بشه و تغییر رنگ بده کافیه.

 

منبع :سایت آشپزی ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت

    روش تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت   شیرینی تر همیشه طرفدار داره پس چه بهتر که بشه اونو سریع و بدون پخت درست کرد. در مطلب امروز روش تهیه شیرینی تر شکلاتی بدون …

  • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

    دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

  • شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی طرز تهیه شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی

    شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی   شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی یکی دیگر از انواع کوکی هایی است که می توانید برای پذیرایی مهمانان نوروزی خودتان در منزل درست کنید.  اگر به کره بادام زمینی حساسیتی …

  • نمونه هایی از نقاشی روی کیک

      تصاویری از طرح های زیبای نقاشی روی کیک   در پست های قبل طرز ساخت آبرنگ خوراکی و آموزش نقاشی روی کیک تقدیمتون شد و اما در ادامه تصاویری از نقاشی روی کیک رو …

  • تور گیپور خوراکی طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین شیرینی و چای

    طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی     تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند …

  • آموزش ساخت کیک اژدهای آتشین آموزش تزیین کیک تولد به شکل اژدها به صورت تصویری

    آموزش تزیین کیک تولد به شکل اژدها  اشتباه نکنید! آموزش تزیین کیک تولد به شکل اژدها ساده تر اون چیزیه که فکر می کنید! منم اولش مثل شما فکر می کردم که آماده سازی چنین …

  • طرز تهیه کیک شیری

    طرز تهیه کیک شیری آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۳پیمانه شکر ۱ونیم پیمانه بیکینگ پودر ۳قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری (اختیاری) شیر  …

  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

      آموزش روش نقاشی روی کیک   نقاشی روی کیک و انتقال تصویر دلخواه روی آن روشی جالب برای تزیین کیک است. با این روش می توانید تصویر موردنظرتان را روی کیک منتقل کنید. انتقال …

  • طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی خوشمزه و مجلسی شیرینی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی برای پذیرایی عید نوروز در بخش آموزش آشپزی مجیه تصویر زندگی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی ترد و خوشمزه را تقدیم شما می کنیم. این شیرینی برای پذیرایی در عید …

  • طرز تهیه برنجک شب یلدا / برنج پفی / سریل

    طرز تهیه برنجک برای شب یلدا / برنج پفی / سریل طرز تهیه برنجک در خانه برای شب یلدا برنجک که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه …

  • کرم هات چاکلت طرز تهیه کرم هات چاکلت دسری مجلسی

    دستور تهیه کرم هات چاکلت دسر مجلسی و خوشمزه کرم هات چاکلت دسری خوشمزه برای دوست داران کاکائو و شکلات است. هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است. در این نوشیدنی فقط …

  • طرز تهیه کرم طالبی مجلسی

      طرز تهیه کرم طالبی مجلسی   مواد اولیه : طالبی (متوسط) ۱ عدد شیر۱ پیمانه شکر به میزان لازم خامه ۲۵۰ گرم پودر ژلاتین (یا به ازای هر لیوان آب طالبی ۱ قاشق سر …

  • طرز تهیه اسنک خرما برای ماه رمضان

      طرز تهیه اسنک خرما ویژه ماه رمضان   اسنک خرما را می‌توان به عنوان چاشنی همراه با چای و همچنین مستقلاً به عنوان دسر خورد. برای ماه رمضان و مراسم افطاری هم بسیار مناسب …