چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی 

 

بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت دارچینی ساده رو درست کنید و اصلا رولش نکنید چون طعمش عالیه حتی برای کسایی که خیلی دارچین دوست ندارند؛ امتحان کنید ضرری نداره.
اول بیسکویت کره ای را طبق دستور درست کنید که با اون دستور حدود یک کیلو خمیر درست میشه که باید به ۴ قسمت مساوی تقسیمش کنید و دو قسمت آن را ساده کنار بذارید و به ۲ قسمت باقیمانده کاکائو و دارچین اضافه کنید.

 

طرز تهیه خمیر بیسکویت کره ای :

مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره ای :

آرد سفید ۳ و ۱/۲ پیمانه یا ۴۳۵ گرم
نمک ۱/۲ ق چ
کره ۱ و ۱/۲ پیمانه یا ۳۳۹ گرم
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه یا ۱۶۵ گرم
شکر سفید ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد

 

طرز تهیه خمیر بیسکویت کره ای :

داخل ظرفی آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر کره نرم شده را با شکر قهوه ای و سفید با همزن برقی بزنید. دقت کنید که شکر قهوه ای بهم نچسبیده باشه و به صورت توده ای نباشه حتما با دست از هم بازش کنید در غیراینصورت وقتی بیسکویت بپزه روش سوراخهایی درست میشه.
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با قاشق چوبی یا همزن برقی با سرعت کم مواد خشک را اضافه کنید به اینصورت که اول نیمی از آرد را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن نیمه دیگر را اضافه کنید.

با این مقدار مواد خمیری که درست میشه حدود ۱۰۷۶ گرم وزن داره که باید به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دیسک گرد پهن کنید و داخل کیسه پلاستیک بگذارید و نیم ساعت یا بیشتر داخل یخچال بگذارید بماند.

 

 

طرز تهیه بیسکویت دارچینی :

مواد لازم :

بیسکویت کره ای ۴ حلقه (۱ کیلو)
پودر کاکائو ۱ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
از ۴ حلقه بیسکویت کره ای فقط به نصفی از اون یعنی فقط ۲ حلقه دارچین و کاکائو میزنیم.

 

دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی :
داخل ظرفی آرد و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر کره نرم شده را با شکر قهوه ای و سفید با همزن برقی بزنید. دقت کنید که شکر قهوه ای بهم نچسبیده باشه و به صورت توده ای نباشه حتما با دست از هم بازش کنید در غیراینصورت وقتی بیسکویت بپزه روش سوراخهایی درست میشه.
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با قاشق چوبی یا همزن برقی با سرعت کم مواد خشک را اضافه کنید به اینصورت که اول نیمی از آرد را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن نیمه دیگر را اضافه کنید.
بعد هم خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به دو قسمت کاکائو و دارچین بزنید وداخل کیسه پلاستیک به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
اگر این مقدار مواد زیاده میتونید مواد را نصف کنید یعنی بیسکویت کره ای را نصف درست کنید حدود نیم کیلو خمیر و دو قسمت کنید به یک قسمت ۱/۴ ق چ دارچین و ۱/۲ ق چ کاکائو بزنید و یک قسمت خمیر را ساده نگهدارید.

خمیر را از یخچال در بیارید و ابتدا خمیر دارچینی را به ضخامت ۵ میلیمتر باز کنید.

بیسکویت دارچینی رولی

خمیر را به صورت یک مستطیل به ابعاد ۳۰ * ۳۲ سانتیمتر ببرید.

بیسکویت دارچینی رولی

بعد جداگانه خمیر بیسکویت کره ای را هم به همین ابعاد باز کنید. و خمیر کره ای را روی خمیر دارچینی بگذارید.

حتما خمیرها را روی کاغذ روغنی یا سلفون باز کنید که زمان رول کردن به کمک اونها خمیر را بتونید رول کنید نباید حرارت دستتون به خمیر بخوره وگرنه خمیر شل میشه و رول کردنش سخت میشه

بیسکویت دارچینی رولی

( برای باز کردن خمیر یک سلفون زیر خمیر و یک سلفون روی خمیر بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید) خمیر را از طول بزرگ به کمک سلفون یا کاغذ روغنی رول کنید.

بیسکویت دارچینی رولی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید و بعد به ضخامت ۵ میلیمتر برش بزنید.

طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

 

بیسکویت دارچینی رولی
بیسکویتها را داخل سینی با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.

بیسکویت دارچینی رولی
زمان پخت بستگی به ضخامت بیسکویتها داره بین ۱۰-۱۲ دقیقه زمانیکه زیر بیسکویت طلایی بشه و تغییر رنگ بده کافیه.

 

منبع :سایت آشپزی ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • دسر ماست هندوانه، یک ژله شیک و آسان برای شب یلدا دسر ماست به شکل هندوانه برای شب یلدا تازه عروس

    دسر ماست هندوانه، یک ژله شیک و آسان برای شب یلدا ژله یکی از بهترین ایده ها برای دسر شب یلدا است. این بار با پودر ژله و آب ماست یک ژله زیبا به شکل …

    • شکلات صبحانه خانگی,نوتلای خانگی طرز تهیه شکلات صبحانه | نوتلای خانگی بسازید

      دستور تهیه شکلات صبحانه در خانه / نوتلای خانگی  اگه دنبال یه شکلات صبحانه خوشمزه بدون مواد افزودنی و سالم هستید با ما همراه باشید تا روش درست کردن نوتلای خانگی را به شما آموزش …

      • حلوای اوماج طرز تهیه حلوای اوماج ویژه افطار

        دستور پخت حلوای اوماج برای ماه رمضان  حلوای اوماج از حلواهای محلی آذربایجان شرقیه که به زبون آذری اوماج حالواسی گفته میشه.  حلوای اوماج در سرتاسر آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری یا به عنوان نذری جهت پذیرایی از مهمانان سرو میشه. …

        • طرز تهیه ژله تخم مرغی

          طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …

          • کوکی سیب , شیرینی نوروزی طرز تهیه کوکی سیب / شیرینی نوروزی

            دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه    کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.   مواد لازم …

            • طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی

              طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی   تخم شربتی و خاکشیر از از شربت های سنتی هستن که برای رفع تشنگی موثرند. در این مطلب با آموزش روش تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی …

              • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

                دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

                • آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم

                  آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم   آموزش طرز تهیه ژله تصویری با تصویر و فیلم. اینی که می بینید کیک نیست ، ژله است! آره!!! نقاشی روی ژله! کنجکاو شدید؟ اصلا …

                  • طرز تهیه سمنو خانگی طرز تهیه سمنو خانگی برای سفره هفت سین نوروز

                    طرز تهیه سمنو در منزل برای نوروز ۹۶ سمنو که یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره هفت سین ایرانیان است را با آرد جوانه گندم درست می کنند. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه سمنو را …

                    • فرنی سه رنگ, دسر ماه رمضان طرز تهیه فرنی سه رنگ مجلسی / دسر ماه رمضان

                      آموزش روش پخت فرنی سه رنگ مجلسی  فرنی سه رنگ یک دسر مجلسی خوشمزس که به شکل های مختلفی می تونین تزیین و سرو کنین. فرنی را بیشتر سر سفره های افطار ماه رمضان میشه دید. …

                      • طرز تهیه کیک قلب رنگین کمانی

                        کیک قلب رنگین کمانی (مناسب برای ولنتاین) این کیک از دسته کیک های غافلگیر کننده هستش (Surprise Inside) و اگه کسی این کیک رو براتون درست کرده بدونید خیلی دوستتون داره. چون خیییلی خیییییلی پر …

                        • آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

                            آموزش روش نقاشی روی کیک   نقاشی روی کیک و انتقال تصویر دلخواه روی آن روشی جالب برای تزیین کیک است. با این روش می توانید تصویر موردنظرتان را روی کیک منتقل کنید. انتقال …

                          • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

                              تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …