یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


سس کاپونتا , Caponata , سس پاستا

طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی

 

سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که دوست دارید آن را همینطوری خالی یا با نان بخورید. این سس در مدت ۵۰ دقیقه آماده می‌شود و با این مقدار مواد می‌توانید برای ۶ نفر سس پاستا درست کنید و برای مصارف دیگر می‌توانید ۲ پیمانه سس تهیه کنید.(  در این دستور از کیپر که ادویه ای ایتالیایی است، استفاده شده. اگر کیپر در دسترس‌تان نبود می‌توانید از ونوشک استفاده کنید)

 
مناسب برای :۶ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

سس کاپونتا , Caponata , سس پاستا

 

مواد لازم:

روغن زیتون                        ¼ پیمانه
کرفس خرد شده                  ۱ عدد
بادنجان خرد شده                 ۱ عدد متوسط
نمک                                  به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده   ۱ عدد
پیاز ریز خرد شده                  ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ریز خرد شده       ۴۵۰ گرم
کشمش                            ۳ قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده            ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه                         به میزان لازم
سرکه                               ¼پیمانه
شکر                                 ۲ قاشق غذاخوری
کیپر Caperخرد شده              ۱ قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده                   ۲ حبه
پنیر موزارلا                           ۶ برش به قطر ۱ سانتیمتر

سس کاپونتا , Caponata , سس پاستا

 

طرز تهیه سس کاپونتا :

روغن زیتون را در یک قابلمهٔ مناسب ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا گرم شود. پس از اینکه کمی گرم شد، کرفس را در آن می‌ریزیم و به مدت ۲ دقیقه سرخ می‌کنیم تا کریسپی شود. سپس بادنجان را در آن ریخته و آن را نیز به مدت حدوداً ۲ دقیقه سرخ می‌کنیم تا زمانی که تکه‌های بادنجان شروع به نرم شدن کنند. کمی نمک به مواد اضافه کرده و سپس فلفل دلمه‌ای را در آن می‌ریزیم و ۵ دقیقه دیگر تمامی مواد را به همراه فلفل سرخ می‌کنیم. پیاز و سیر ریز خرد کرده را اضافه کرده و باز هم به مدت ۳ دقیقه دیگر سرخ می‌کنیم تا کمی شفاف شوند.
گوجه‌فرنگی را به همرا آبش، آویشن و کشمش را به مواد داخل تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. آنها را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. مواد را روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا همگی پخته و آب آن غلیظ شود.
سرکه، شکر و کیپر را اضافه می‌کنیم و اگر نیازی بود کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم تا مزه‌دار شود سپس پنیر موزارلا را خرد کرده به مواد اضافه می‌کنیم.

 

 

منبع :     پارسه گرد



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

  • طرز تهیه سس چیلی تند طرز تهیه سس چیلی در منزل / سس تند خانگی

    دستور درست کردن سس چیلی تند سس چیلی تند که به آن سس تند هم می گویند، بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای …

  • طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

    طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی  سس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی …

  • سس سفید  White-Sauce پنج روش تهیه سس سفید

    طرز تهیه سس سفید (به ۵ روش مختلف) مواد اولیه : کره (یا مارگارین ) ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری شیر …

  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

  • طرز تهیه سس کچاپ در منزل سس کچاپ را خودتان بسازید

    طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)   سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس …

  • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

    دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

  • سس ووستشایر , سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشایر / ووستشیر / ورچستر

    آموزش روش تهیه سس ووستشایر در منزل  (ووستشیر) سس ووستشایر (Worcestershire ) یک سس اصیل انگلیسیه که طعم ویژه ای به غذای شما میده و برای غذاهای گوشتی و کبابی و دریایی استفاده میشه. بعضی سسها توی خیلی از …

  • طرز تهیه سس پستو طرز تهیه سس پستو

     طرز تهیه سس پستو   پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!   مرحله ۱ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای پاستا سس گوجه خامه ای / سس پاستا و اسپاگتی

    طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا   سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه …

    • سس هزار جزیره طرز تهیه سس هزار جزیره

        دستور تهیه سس هزار جزیره سس هزار جزیره ، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته …

      • طرز تهیه مربای آلبالو طرز تهیه مربای آلبالو

        طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

        • طرز تهیه سس کچاپ خانگی طرز تهیه سس کچاپ خانگی

          طرز تهیه سس کچاپ خانگی    سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را …

          • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

            طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

            • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

              طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

              • شیره انگور ، طرز تهیه شیره انگور خانگی شیره انگور / طرز تهیه شیره انگور خانگی

                روش سنتی تهیه شیره انگور در منزل   شیره انگور ، شهد شیرین و لذیذی است که بیشتر قدیمی ها از آن استفاده می کردند و شاید مانند سابق طرفدار نداشته باشد. خوردن شیره انگور …

                • لواشک خانگی - لواشک میوه طرز تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم

                  روش تهیه انواع لواشک خانگی خوشمزه و سالم   لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌ شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو ،آلو، قیسی، کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون …

                  • طرز تهیه مربای نارنگی,مارمالاد نارنگی طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست | روش تهیه مارمالاد نارنگی

                    دستور پخت مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد. در این …

                    • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

                      روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

                      • طرز تهیه سس کچاپ در منزل سس کچاپ را خودتان بسازید

                        طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)   سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس …

                        • ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو / استریل کردن شیشه ترشی

                          چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟ ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار …

                          • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

                            دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

                            • طرز تهیه مربای آناناس طرز تهیه مربای آناناس

                                  روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

بالا