شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵


آموزش بریدن آناناس - روش برش آناناس - تشخیص آناناس رسیده

آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود.

 

تشخیص رسیده بودن آناناس :

هنگام انتخاب و خرید آناناس دقت کنید که آناناس رسیده باشد. بهترین راه برای تشخیص آن بوییدن کف آن است. اگر بوی آناناس داد رسیده است و اگر بوی ترشیدگی داد، بیش‌ازحد رسیده است. وقتی آن را کمی فشار بدهیم، باید هنوز نسبتاً سفت باشد. اگر نرم باشد، خیلی رسیده است. آناناس می‌تواند نقاط سبز در بعضی از جهاتش داشته باشد، اما نباید کاملاً سبز باشد. حداقل کف آناناس و اطراف گره‌های روی جوانب آن باید طلایی شده باشد. وقتی آناناس طلایی باشد، شیرین‌تر و رسیده‌تر است.

 

آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

روش بریدن آناناس :

۱- آناناس را روی تخته آشپزخانه به پهلو قرار دهید و با چاقوی تیز سرآشپز تاج سبز بالای آن به همراه یک ونیم سانتیمتر از قسمت بالای آناناس را ببرید و آن را روی تخته رو به بالا قرار دهید.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

۲- از یک کارد تیز استفاده کنید تا پوست آناناس را به‌دقت، از بالا به پایین و در امتداد خطوط روی آن، جدا کنید. آن‌قدر عمیق نبرید که همه گره‌های آن جدا شود. قسمت‌های بیرونی‌تر آناناس گوشت شیرین‌تری دارد پس بهتر است درصورتی‌که می‌توانید، آن را حفظ کنید. کف آناناس را به‌اندازه یک ونیم سانتیمتر ببرید.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس
بریدن آناناس بریدن آناناس

 

۳- حالا شما یک آناناس خال‌خالی دارید که باید آن‌ها را از سطح آناناس بردارید. شما می‌توانید با استفاده از یک چاقوی میوه‌خوری هرکدام را خارج کنید، اما روش ساده‌تری هم هست. دقت کنید که گره‌ها همگی روی خطوط مورب ردیف شده‌اند. شما می‌توانید یک برش مورب در طول جوانب آناناس شبیه یک شیار مثلثی شکل ایجاد کنید تا همه گره‌های روی خطوط مورب را بسیار راحت‌تر خارج کنید. و به همین ترتیب به کار بریدن در تمام جوانب آناناس ادامه دهید. در این روش مقدار کمی از آناناس مفید را هدر می‌دهید ولی مقدار آن زیاد نیست و همچنین این روش بسیار سریع‌تر از به‌دقت جدا کردن تک‌تک گره‌ها است.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس
بریدن آناناس بریدن آناناس

 

۴- حالا آناناس برای برش بیشتر آماده است. چندین روش برای تهیه برش‌های نهایی آناناس، بسته به چگونگی سرو کردن آن وجود دارد. اگر شما برش گرد می‌خواهید، آناناس را به پهلو قرار دهید و به ضخامت تقریباً دو سانتیمتر ببرید. و اگر برش حلقه‌ای می‌خواهید، مغز سفت آن را ببرید و خارج کنید. زمان کودکی ما برش‌های گرد را ترجیح می‌دادیم چون با فروکردن چنگال در وسط آن، قسمت‌های رسیده اطراف آن را می‌خوردیم.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

اگر شما فقط تکه‌های آناناس می‌خواهید، آن را از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. قسمت سفت میانی را جدا کنید و سپس هر تکه را مجدداً از طول ببرید و در آخر با بریدن عرضی این بخش‌ها تکه‌های آناناس خواهید داشت.

 

آموزش تصویری روش بریدن آناناس بریدن آناناس

 

wiki.5040.ir

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نحوه شستن کفش های کتانی،طرز شستن کفش های کتانی روش تمیز کردن و شستن کفش کتانی

    آموزش نحوه شستن کفش کتانی   شستن کفش کتانی در ماشین لباسشویی امکان پذیر است. کافیست به نکاتی که در این مطلب نوشته شده دقت فرمائید. با روشی که خواهیم گفت براحتی می توانید کفش کتانی کثیف …

  • روش شستن خاکشیر - تهیه شربت خاکشیر روش شستن خاکشیر و تهیه شربت خاکشیر

    تمیز کردن و شستن خاکشیر / تهیه شربت خاکشیر   شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های سنتی و اصیل ایرانیه که هم خوشمزه و مفیده و هم خیلی آسون درست میشه. من همیشه توی تابستون …

  • روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی

    مراحل ترمیم ظروف چدنی سوخته و قدیمی   آشپزی با ظروف چدنی معمولا بسیار لذت‌بخش و مناسب است، زیرا ظروف چدنی این قابلیت را دارند تا گرما را به طور متوازن و یکنواخت در کل ظرف …

  • پاک کردن لک شمع, از بین بردن لکه شمع روش تمیز کردن لکه شمع از تمامی سطوح

    نحوه تمیز کردن لکه شمع از سطوح مختلف تمیزکردن لکه شمع از روی لباس, از بین بردن لکه شمع , تمیز کردن لکه شمع, تمیز کردن لکه شمع از روی ظروف, وسایل مورد نیاز برای …

  • روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

    آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

  • تمیز کردن کاشی و سرامیک , جرم گیری کاشی تمیز کردن کاشی و سرامیک / جرم گیری کاشی

    آسان ترین روش های تمیز کردن کاشی و سرامیک تمیز کردن کاشی و سرامیک, رفع جرم کاشی و سرامیک , روش های جرم گیری کاشی و سرامیک, نحوه شستن کاشی و سرامیک, تمیز کردن انواع کاشی …

  • از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی

    نحوه از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی از بین بردن بوی سرویس بهداشتی, نحوه از بین بردن بوی سرویس بهداشتی, راههای از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی, بهترین راهکارهای از بین بردن سرویس …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • تمیز کردن وایت برد روش تمیز کردن وایت برد | پاک کردن و براق کردن وایت برد

    روش تمیز کردن وایت برد تمیز کردن وایت برد بطور منظم یک توصیه بسیار مهم است، زیرا با این کار سطح وایت برد از هر نوع جوهر گرفتگی، گرد و خاک، چربی و آلودگی های …

  • تمیز کردن ظروف سوخته به سادگی تمیز کردن ظروف سوخته با این ترفندها

    تمیز کردن ظروف سوخته به روش های ساده و آسان ظروف سوخته را چگونه تمیز کنیم؟ تمیز کردن ظروف سوخته به سادگی , شیوه تمیز کردن قابلمه سوخته, نکاتی برای تمیز کردن قابلمه های سوخته, راههای …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

    آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

    • آشنایی با ماسوره های تزیین خامه آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

        آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

      • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

            خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

        • 1897912_Page_ خصوصیات یک فر خوب و استاندارد

          خصوصیات یک فر خوب و استاندارد   برای اینکه بتونید از نتایج شیرینی پزیتون لذت ببرید و راضی باشید اولین چیز داشتن یک فر خوب و استاندارد هست اگر فرتون استاندارد و دقیق نباشه خودتون …

          • پودر سوخاری - آرد سوخاری طرز تهیه آرد سوخاری

              روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

            • طرز تهیه پودر پاپریکای خانگی طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

              طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

              • کیک ,  cake فوت و فن پخت کیک

                    مشکلات احتمالی و نکات مفید برای پخت کیک     دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیش زحمت کشیدید کیک شما خراب …

                • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                  آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                  • بوی سوختگی برنج روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

                    در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

                    • روش نگهداری موز در فریزر روش نگهداری موز در فریزر

                      روش فریز کردم موز (نگهداری موز در فریزر)   موز میوه ایه که خیلی زود سیاه میشه ، برای نگهداری موز چه باید کرد ؟ خیلی وقتا بعد از مهمونی موزهای زیادی رو دستتون میمونه …

                      • قارچ نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

                        نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

                        • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی, سرخ کردن ,قوام آوردن, ور آمدن, کارامل کردن ,شکرک زدن, بن ماری ,جا افتادن آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                          آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                          • فوت و فن آشپزی چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی

                            در این مطلب چند فوت و فن آشپزی به شما عزیزان آموزش داده می شود     *  برای جلوگیری از سر رفتن غذا در هنگام پختن، یک خلال دندان لای در قابلمه ، یعنی …

                            • استفاده از هویج در خوراکی ها - کاربرد هویج ایده های استفاده از هویج در خوراکی ها

                              ۹ ایده برای استفاده از هویج خاصیت های هویج رو از وقتی بچه بودیم شنیدیم. درسته که هویج رو توی خیلی از غذاها و سالاد هامون استفاده میکنیم اما فکر کردیم که خوبه چند تا …

بالا