جمعه , ۱۱ فروردین , ۱۳۹۶


آموزش بریدن آناناس - روش برش آناناس - تشخیص آناناس رسیده

آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود.

 

تشخیص رسیده بودن آناناس :

هنگام انتخاب و خرید آناناس دقت کنید که آناناس رسیده باشد. بهترین راه برای تشخیص آن بوییدن کف آن است. اگر بوی آناناس داد رسیده است و اگر بوی ترشیدگی داد، بیش‌ازحد رسیده است. وقتی آن را کمی فشار بدهیم، باید هنوز نسبتاً سفت باشد. اگر نرم باشد، خیلی رسیده است. آناناس می‌تواند نقاط سبز در بعضی از جهاتش داشته باشد، اما نباید کاملاً سبز باشد. حداقل کف آناناس و اطراف گره‌های روی جوانب آن باید طلایی شده باشد. وقتی آناناس طلایی باشد، شیرین‌تر و رسیده‌تر است.

 

آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

روش بریدن آناناس :

۱- آناناس را روی تخته آشپزخانه به پهلو قرار دهید و با چاقوی تیز سرآشپز تاج سبز بالای آن به همراه یک ونیم سانتیمتر از قسمت بالای آناناس را ببرید و آن را روی تخته رو به بالا قرار دهید.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

۲- از یک کارد تیز استفاده کنید تا پوست آناناس را به‌دقت، از بالا به پایین و در امتداد خطوط روی آن، جدا کنید. آن‌قدر عمیق نبرید که همه گره‌های آن جدا شود. قسمت‌های بیرونی‌تر آناناس گوشت شیرین‌تری دارد پس بهتر است درصورتی‌که می‌توانید، آن را حفظ کنید. کف آناناس را به‌اندازه یک ونیم سانتیمتر ببرید.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس
بریدن آناناس بریدن آناناس

 

۳- حالا شما یک آناناس خال‌خالی دارید که باید آن‌ها را از سطح آناناس بردارید. شما می‌توانید با استفاده از یک چاقوی میوه‌خوری هرکدام را خارج کنید، اما روش ساده‌تری هم هست. دقت کنید که گره‌ها همگی روی خطوط مورب ردیف شده‌اند. شما می‌توانید یک برش مورب در طول جوانب آناناس شبیه یک شیار مثلثی شکل ایجاد کنید تا همه گره‌های روی خطوط مورب را بسیار راحت‌تر خارج کنید. و به همین ترتیب به کار بریدن در تمام جوانب آناناس ادامه دهید. در این روش مقدار کمی از آناناس مفید را هدر می‌دهید ولی مقدار آن زیاد نیست و همچنین این روش بسیار سریع‌تر از به‌دقت جدا کردن تک‌تک گره‌ها است.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس
بریدن آناناس بریدن آناناس

 

۴- حالا آناناس برای برش بیشتر آماده است. چندین روش برای تهیه برش‌های نهایی آناناس، بسته به چگونگی سرو کردن آن وجود دارد. اگر شما برش گرد می‌خواهید، آناناس را به پهلو قرار دهید و به ضخامت تقریباً دو سانتیمتر ببرید. و اگر برش حلقه‌ای می‌خواهید، مغز سفت آن را ببرید و خارج کنید. زمان کودکی ما برش‌های گرد را ترجیح می‌دادیم چون با فروکردن چنگال در وسط آن، قسمت‌های رسیده اطراف آن را می‌خوردیم.

 

بریدن آناناس آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

اگر شما فقط تکه‌های آناناس می‌خواهید، آن را از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. قسمت سفت میانی را جدا کنید و سپس هر تکه را مجدداً از طول ببرید و در آخر با بریدن عرضی این بخش‌ها تکه‌های آناناس خواهید داشت.

 

آموزش تصویری روش بریدن آناناس بریدن آناناس

 

wiki.5040.ir

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • روش سرخ کردن بادمجان,طرز تهیه بادمجان سرخ شده روش های سرخ کردن بادمجان برای اینکه روغن کمتری جذب کند

    بهترین روش سرخ کردن بادمجان در بخش نکات آشپزی مجله تصویر زندگی سعی داریم نکات مهم تهیه بادمجان سرخ شده و صحیح ترین روش سرخ کردن بادمجان را برای تان بگوییم. امیدواریم شما هم با نظرات …

    • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

      آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

      • ایده های استفاده از هویج در خوراکی ها

        ۹ ایده برای استفاده از هویج خاصیت های هویج رو از وقتی بچه بودیم شنیدیم. درسته که هویج رو توی خیلی از غذاها و سالاد هامون استفاده میکنیم اما فکر کردیم که خوبه چند تا …

        • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

          بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

          • کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

            آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

            • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

                جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

              • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

                  طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

                • فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

                      فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی   ژله تزریقی از زیباترین و محبوب ترین ژله هاست . وقتی طرح های زیبای اون رو می بینیم احساس می کنیم از عهده اون برنمیاییم ولی با …

                  • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

                    توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

                    • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

                        طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

                      • روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

                        تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …