سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

آموزش تصویری روش بریدن آناناس

 

گرچه پوست آناناس کلفت به نظر می رسد، ولی پوست کندن و برش آناناس کار سختی نیست. در این مطلب روش بریدن آناناس به صورت تصویری تقدیمتان می شود.

 

تشخیص رسیده بودن آناناس :

هنگام انتخاب و خرید آناناس دقت کنید که آناناس رسیده باشد. بهترین راه برای تشخیص آن بوییدن کف آن است. اگر بوی آناناس داد رسیده است و اگر بوی ترشیدگی داد، بیش‌ازحد رسیده است. وقتی آن را کمی فشار بدهیم، باید هنوز نسبتاً سفت باشد. اگر نرم باشد، خیلی رسیده است. آناناس می‌تواند نقاط سبز در بعضی از جهاتش داشته باشد، اما نباید کاملاً سبز باشد. حداقل کف آناناس و اطراف گره‌های روی جوانب آن باید طلایی شده باشد. وقتی آناناس طلایی باشد، شیرین‌تر و رسیده‌تر است.

 

نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

 

روش بریدن آناناس :

۱- آناناس را روی تخته آشپزخانه به پهلو قرار دهید و با چاقوی تیز سرآشپز تاج سبز بالای آن به همراه یک ونیم سانتیمتر از قسمت بالای آناناس را ببرید و آن را روی تخته رو به بالا قرار دهید.

 

نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

 

۲- از یک کارد تیز استفاده کنید تا پوست آناناس را به‌دقت، از بالا به پایین و در امتداد خطوط روی آن، جدا کنید. آن‌قدر عمیق نبرید که همه گره‌های آن جدا شود. قسمت‌های بیرونی‌تر آناناس گوشت شیرین‌تری دارد پس بهتر است درصورتی‌که می‌توانید، آن را حفظ کنید. کف آناناس را به‌اندازه یک ونیم سانتیمتر ببرید.

 

نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده
نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

 

۳- حالا شما یک آناناس خال‌خالی دارید که باید آن‌ها را از سطح آناناس بردارید. شما می‌توانید با استفاده از یک چاقوی میوه‌خوری هرکدام را خارج کنید، اما روش ساده‌تری هم هست. دقت کنید که گره‌ها همگی روی خطوط مورب ردیف شده‌اند. شما می‌توانید یک برش مورب در طول جوانب آناناس شبیه یک شیار مثلثی شکل ایجاد کنید تا همه گره‌های روی خطوط مورب را بسیار راحت‌تر خارج کنید. و به همین ترتیب به کار بریدن در تمام جوانب آناناس ادامه دهید. در این روش مقدار کمی از آناناس مفید را هدر می‌دهید ولی مقدار آن زیاد نیست و همچنین این روش بسیار سریع‌تر از به‌دقت جدا کردن تک‌تک گره‌ها است.

 

نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده
نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

 

۴- حالا آناناس برای برش بیشتر آماده است. چندین روش برای تهیه برش‌های نهایی آناناس، بسته به چگونگی سرو کردن آن وجود دارد. اگر شما برش گرد می‌خواهید، آناناس را به پهلو قرار دهید و به ضخامت تقریباً دو سانتیمتر ببرید. و اگر برش حلقه‌ای می‌خواهید، مغز سفت آن را ببرید و خارج کنید. زمان کودکی ما برش‌های گرد را ترجیح می‌دادیم چون با فروکردن چنگال در وسط آن، قسمت‌های رسیده اطراف آن را می‌خوردیم.

 

نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

 

اگر شما فقط تکه‌های آناناس می‌خواهید، آن را از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. قسمت سفت میانی را جدا کنید و سپس هر تکه را مجدداً از طول ببرید و در آخر با بریدن عرضی این بخش‌ها تکه‌های آناناس خواهید داشت.

 

نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده نکات آشپزی  , روش بریدن آناناس و تشخیص آناناس رسیده

 

wiki.5040.ir

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی روش پاک کردن و ترمیم ظروف چدنی

    مراحل ترمیم ظروف چدنی سوخته و قدیمی   آشپزی با ظروف چدنی معمولا بسیار لذت‌بخش و مناسب است، زیرا ظروف چدنی این قابلیت را دارند تا گرما را به طور متوازن و یکنواخت در کل ظرف …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • روش تمیز کردن اجاق گاز چرب راهنما و روش تمیز کردن اجاق گاز

    بهترین روش تمیز کردن اجاق گاز چرب  روی گاز شما از جرم و غذاهای سررفته انباشته شده است؟ ما در بخش اسرار خانه داری مجله تصویر زندگی روش تمیز کردن اجاق گاز را آموش داده …

  • پاک کردن لک شمع, از بین بردن لکه شمع روش تمیز کردن لکه شمع از تمامی سطوح

    نحوه تمیز کردن لکه شمع از سطوح مختلف تمیزکردن لکه شمع از روی لباس, از بین بردن لکه شمع , تمیز کردن لکه شمع, تمیز کردن لکه شمع از روی ظروف, وسایل مورد نیاز برای …

  • نکات خانه داری نکات خانه داری مفید که برای لکه گیری و خانه تکانی عید بهتر است بدانید

    نکات خانه داری مهم که هر کدبانویی باید بداند با توجه به نزدیک شدن به سال نو و انجام خانه تکانی توسط کدبانوهای محترم، در بخش از خانه و خانواده ، نکات خانه داری که می تونه …

  • اصول و روش پاک کردن لکه ها

    به جنگ لکه ها بروید راهکارهای پاک کردن لکه ها   پاک کردن لکه خون: لکه خون بر روی لباسها بسیار ناخوشایند به نظر می رسد. روشهای متعددی برای پاک کردن اینگونه لکه ها از …

  • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

    روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

  • از بین بردن پرز لباس بافتنی از بین بردن پرز لباس بافتنی | پاک کردن گلوله های روی لباس بافتنی | روش رفع پرزهای لباس بافت

    روشی ساده برای  از بین بردن پرز لباس بافتنی  در این مطلب با چند روش ساده برای از بین بردن پرز لباس بافتنی آشنا خواهید شد. می توانید با ابزاری که در منزل دارید پرزهای لباس ها را پاک …

  • روش شستن خاکشیر و تهیه شربت خاکشیر

    تمیز کردن و شستن خاکشیر / تهیه شربت خاکشیر   شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های سنتی و اصیل ایرانیه که هم خوشمزه و مفیده و هم خیلی آسون درست میشه. من همیشه توی تابستون …

  • طرز تهیه آرد سوخاری

      روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

مطالب قبلی این بخش
  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

    • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

      روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

      • مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

        شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

        • آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

            آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

          • روش نگهداری سبزیجات / خشک کردن سبزی ها

            پیشنهادهایی برای خرید، شستشو و نگهداری سبزیجات سبزیجات یکی از محصولات کشاورزی هستند که زود فاسد می شوند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته …

            • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

              توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

              • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                • جدا کردن و برش زدن ژله از انواع قالب / پیرکس

                  روش های جدا کردن ژله از انواع قالب فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، با ما …

                  • ترفندهای درست کردن ژله تزریقی

                      نکات مهم برای درست کردن ژله تزریقی طرز تهیه ژله تزریقی جدا کردن ژله از انواع قالب فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی  نکات مهم در تهیه انواع دسر   نکات مهم برای درست کردن …

                    • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

                        سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

                      • نکاتی در مورد تهیه مرباهای خانگی

                           فوت و فن های تهیه مرباهای خانگی   وقتی می خواهید مرباهای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است …

                        • طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

                          طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

                          • مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

                            شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                            • نگهداری سیر روش های نگهداری سیر به مدت طولانی

                              ترفندهای نگهدای سیر به مدت ۶ الی ۱۲ ماه اگر مایل به نگهداری سیر به مدت طولانی هستید ولی روش های آن را نمی دانید با ما همراه باشید تا با چند ترفند برای تازه …