چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

 خواص آلوچه , فواید گوجه سبز

فواید درمانی و خواص آلوچه یا گوجه سبز چیست ؟

حالا که فصل وفور گوجه سبز است با ما همراه باشید تا با برخی خواص آلوچه آشنا شوید. در پایان برخی مضرات آن را نیز بیان خواهیم کرد.

آلوچه یا گوجه سبز از نوبرانه های فصل بهار است. گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.
این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

 

آشنایی با برخی خواص آلوچه :

–  از خواص آلوچه ، خاصیت مسهلی آن است که بخوبی شناخته شده است.

–  به خاطر ماده زرد رنگی که شبیه جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین A می شود در نتیجه برای درمان بیماری شبکوری و رشد بدن مفید است.

– در آلوچه املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد.

– از خواص آلوچه نرم کنندگی آن می باشد.

– این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد.

– آلوچه ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد.

– آلوچه به‌دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– برای درمان بیماری ضعف اعصاب و درمان بیماری کم خونی از آش آلوچه استفاده کنید.

– برای درمان بیماری نقرس آلوچه را مانند آلو بمکند. آلوچه مدر است و اعمال کلیه را تنظیم می کند.

– برای دفع کرم معده ۲۵ تا ۳۰ گرم برگ درخت آلوچه در ۵۰۰ سی سی آب جوشانده سپس میل شود.

– مغز هسته آلوچه نیز همین خاصیت فوق را داشته اما با احتیاط مصرف شود چون سمی است.

آلوچه برای قطع ترشحات سفید رنگ خانمها استفاده می شود. همچنین تنظیم کننده عادت ماهانه می باشد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود.

 

خواص آلوچه , آش آلوچه , آش گوجه سبز

 

 یک آش خوشمزه با آلوچه :

-عدس یک استکان

– برنج یک استکان

– سبزی آش پاک کرده نیم کیلو

– آلوچه ۲۰۰ گرم

– فلفل و نمک به اندازه کافی

شب آلوچه را خیس کرده و عدس را نیز خیس کرده و ظهر مانند دیگر آشها آنها را پخته نموده از این سوپ می توان به عنوان پیش غذا استفاده کرد.

 

هشدارهای مهم در مصرف گوجه سبز:

این میوه اگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازد.

گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با گلپر مصرف کنید.

هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را خورد.

 

مضرات گوجه سبز:

بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده یا حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود.

توجه داشته باشید، مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود.

ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندآن‌ها می‌شود.

 

منبع:آتا ایران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • کاهش وزن میان وعده مواد غذایی موثر در کاهش وزن

      مواد غذایی به ظاهر ناسالمی که باعث کاهش وزن می شوند  مواد غذایی موثر در کاهش وزن   در این مطلب مواد غذایی خوشمزه و وسوسه کننده ای که موثر در کاهش وزن هستند …

    • اصول تغذیه و سلامت روزه داران اصول تغذیه و سلامت روزه داران

         خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری حفظ سلامتی و تغذیه درست روزه داران   با این‌که روزه‌داری اثرات مثبت روحی، معنوی و جسمی دارد اما بدون رعایت اصول تغذیه نه‌ تنها ضامن سلامت نیست …

      • راههای کاهش وزن در ماه رمضان راههای کاهش وزن در ماه رمضان

        توصیه هایی برای کاهش وزن در ماه رمضان اگر می خواهید در ماه رمضان کاهش وزن داشته باشید این مطلب را با دقت مطالعه کرده و به نکاتی که اشاره شده عمل نمایید. بدون شک …

        • شکم ۱۰ خوراکی دشمن چربی شکم و کمر

            این ۱۰ خوراکی چربی‌های ناحیه شکم و کمر را آب می‌کنند؛ البته اگر همیشه با آنها دوست بمانید. یکی از سخت‌‌ جان‌ ترین چربی‌ های بدن، چربی‌ های تجمع‌ یافته در ناحیه شکم – …

          • منابع ویتامین C , منبع ویتامین ث منابع ویتامین C را بشناسید / منابع ویتامین ث

            مواد غذایی که منابع ویتامین C هستند منابع ویتامین C , تغذیه سالم, خواص ویتامین c, مواد غذایی حاوی ویتامین c, روش های جذب ویتامین c, میوه های دارای ویتامین c, منابع غنی ویتامین c, منبع …

            • چرا نان های سفید نخوریم ؟

                در مطلب زیر۸ دلیل برای نخوردن نان های سفید مانند نان باگت و لواش عنوان شده   نان تهیه‌ شده از آرد سفید: کالری مفت نان‌های سفید از آردهای تصفیه‌ شده به نام آرد …

              • کاهش وزن باورهای غلط در کاهش وزن

                  اگر می خواهید به نتیجه دلخواه تان برای کاهش وزن برسید، اول باورهای غلط را دور بریزید. باورهای نادرست و دانش ناکافی از غذاها و رژیم های نامناسب که برخی نیز به باورهای اجتماعی تبدیل …

                • غذاهایی که باعث احساس گرسنگی میشوند غذاهایی که باعث احساس گرسنگی میشوند

                  غذاهایی که باعث می شوند احساس گرسنگی کنید   آیا برایتان پیش آمده که تا خرخره غذا بخورید، اما باز هم احساس گرسنگی کرده باشید و حتی نتوانسته باشید به کارتان ادامه دهید. اگر چنین حسی …

                  • میوه های مفید برای آقایان و خانم ها میوه های مخصوص آقایان و خانم ها

                    چه میوه هایی برای زنان و مردان مفیدتر است؟ مردان وقتی میوه می خورند به فکر سلامتی و زنان وقتی میوه میل می کنند، به فکر زیبایی و جوانی پوست هستند. به همین علت است که …

                    • سویا فواید سویا و مضرات آن

                      خواص درمانی سویا چیست؟ مضرات آن کدام است؟   سویا یکی از انواع حبوبات است و بومی جنوب شرقی آسیا می‌باشد. دانه سویا بدلیل کاربردهای بسیار آن و خاصیت خوراکی‌اش بسیار معروف می‌باشد. مواد غذایی …

                      • آب میزان آب مورد نیاز بدن در روز

                        بدن ما چه مقدار آب نیاز دارد؟   آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید که آب مورد نیاز بدن در روز چه مقدار است؟ گروهی میگویند روزانه بدن انسان به ۸ لیوان آب در روز نیاز …

                        • کنترل اشتها , کاهش وزن کنترل اشتها با چند راهکار ساده

                          روش هایی برای کنترل اشتها کنترل اشتها از دستتان خارج شده ؟ به نظر می‌رسد اشتهای زیادی دارید؟ نگران نباشید. با چند ترفند ساده می‌توانید یاد بگیرید چگونه اشتهای خود را کنترل کنید. وعده‌های غذایی خود …

                          • عضله سازی با گیاهان عضله ساز عضله سازی با خوردن گیاهان

                            عضله سازی با مصرف گیاهان عضله ساز عضله سازی و افزایش حجم عضلات فقط با مصرف زیاد گوشت امکانپذیر نیست و روش های متعدد دیگری برای جذب مواد مغذی لازم برای افزایش عضلات به شیوه ای …

                            • ماهی آزاد خواص ماهی آزاد

                                نتایج یک پژوهش چینی نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۲۰ گرم پروتئین خطر سکته‌ی قلبی عروقی را به میزان ۲۰ درصد کاهش می‌دهد. ماهی فقط برای حافظه مفید نیست. اخیراً محققان چینی به این …

بالا