یکشنبه , ۱ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید

 خواص آلوچه , فواید گوجه سبز

فواید درمانی و خواص آلوچه یا گوجه سبز چیست ؟

حالا که فصل وفور گوجه سبز است با ما همراه باشید تا با برخی خواص آلوچه آشنا شوید. در پایان برخی مضرات آن را نیز بیان خواهیم کرد.

آلوچه یا گوجه سبز از نوبرانه های فصل بهار است. گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.
این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

 

آشنایی با برخی خواص آلوچه :

–  از خواص آلوچه ، خاصیت مسهلی آن است که بخوبی شناخته شده است.

–  به خاطر ماده زرد رنگی که شبیه جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین A می شود در نتیجه برای درمان بیماری شبکوری و رشد بدن مفید است.

– در آلوچه املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد.

– از خواص آلوچه نرم کنندگی آن می باشد.

– این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد.

– آلوچه ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد.

– آلوچه به‌دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– برای درمان بیماری ضعف اعصاب و درمان بیماری کم خونی از آش آلوچه استفاده کنید.

– برای درمان بیماری نقرس آلوچه را مانند آلو بمکند. آلوچه مدر است و اعمال کلیه را تنظیم می کند.

– برای دفع کرم معده ۲۵ تا ۳۰ گرم برگ درخت آلوچه در ۵۰۰ سی سی آب جوشانده سپس میل شود.

– مغز هسته آلوچه نیز همین خاصیت فوق را داشته اما با احتیاط مصرف شود چون سمی است.

آلوچه برای قطع ترشحات سفید رنگ خانمها استفاده می شود. همچنین تنظیم کننده عادت ماهانه می باشد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود.

 

خواص آلوچه , آش آلوچه , آش گوجه سبز

 

 یک آش خوشمزه با آلوچه :

-عدس یک استکان

– برنج یک استکان

– سبزی آش پاک کرده نیم کیلو

– آلوچه ۲۰۰ گرم

– فلفل و نمک به اندازه کافی

شب آلوچه را خیس کرده و عدس را نیز خیس کرده و ظهر مانند دیگر آشها آنها را پخته نموده از این سوپ می توان به عنوان پیش غذا استفاده کرد.

 

هشدارهای مهم در مصرف گوجه سبز:

این میوه اگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازد.

گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با گلپر مصرف کنید.

هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را خورد.

 

مضرات گوجه سبز:

بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده یا حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود.

توجه داشته باشید، مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود.

ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندآن‌ها می‌شود.

 

منبع:آتا ایران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم

    تغذیه صحیح در ماه رمضان در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم   روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد. زود تشنه می‌شوید و اگر شاغل باشید در …

    • مواد غذایی موثر در کاهش وزن

        مواد غذایی به ظاهر ناسالمی که باعث کاهش وزن می شوند  مواد غذایی موثر در کاهش وزن   در این مطلب مواد غذایی خوشمزه و وسوسه کننده ای که موثر در کاهش وزن هستند …

      • مهمترین خواص خرما برای سلامتی

        مهمترین خواص خرما برای سلامتی   در این مطلب شما را با ده مورد از مهمترین خواص خرما آشنا می کنیم. درخت خرما یا نخل از گیاهان بسیار قدیمی و مقدس است که نامش در …

        • خواص تخم بلدرچین

            تخم بلدرچین بعنوان یک بمب ویتامینی و تغذیه ای اگر به دنبال یک ماده غذایی با ارزش و سالم هستید تخم بلدرچین مصرف کنید. تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ ، ۵ برابر فسفر، …

          • فواید هندوانه و مضرات آن

              فواید هندوانه:   *  هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .   *  هندوانه مدر است و به پائین …

            • تاثیر روزه داری بر بعضی بیماری‌ها

              اثرات مثبت و منفی روزه داری در بیماران خط قرمز در تغذیه دوران روزه داری   روزه‌ داری می‌تواند به تغذیه مناسب کمک شایانی کند. بدن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری چربی به …

              • رژیم غذایی برای کاهش خطر سکته مغزی

                رژیم غذایی برای کاهش خطر سکته مغزی   سکته مغزی هنگامی اتفاق می افتد که یکی از رگ های مغز پاره شده یا در آن انسداد ایجاد شود که این مورد شایع تر است. در …