جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶

 خواص آلوچه , فواید گوجه سبز

فواید درمانی و خواص آلوچه یا گوجه سبز چیست ؟

حالا که فصل وفور گوجه سبز است با ما همراه باشید تا با برخی خواص آلوچه آشنا شوید. در پایان برخی مضرات آن را نیز بیان خواهیم کرد.

آلوچه یا گوجه سبز از نوبرانه های فصل بهار است. گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.
این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

 

آشنایی با برخی خواص آلوچه :

–  از خواص آلوچه ، خاصیت مسهلی آن است که بخوبی شناخته شده است.

–  به خاطر ماده زرد رنگی که شبیه جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین A می شود در نتیجه برای درمان بیماری شبکوری و رشد بدن مفید است.

– در آلوچه املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد.

– از خواص آلوچه نرم کنندگی آن می باشد.

– این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد.

– آلوچه ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد.

– آلوچه به‌دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– برای درمان بیماری ضعف اعصاب و درمان بیماری کم خونی از آش آلوچه استفاده کنید.

– برای درمان بیماری نقرس آلوچه را مانند آلو بمکند. آلوچه مدر است و اعمال کلیه را تنظیم می کند.

– برای دفع کرم معده ۲۵ تا ۳۰ گرم برگ درخت آلوچه در ۵۰۰ سی سی آب جوشانده سپس میل شود.

– مغز هسته آلوچه نیز همین خاصیت فوق را داشته اما با احتیاط مصرف شود چون سمی است.

آلوچه برای قطع ترشحات سفید رنگ خانمها استفاده می شود. همچنین تنظیم کننده عادت ماهانه می باشد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود.

 

خواص آلوچه , آش آلوچه , آش گوجه سبز

 

 یک آش خوشمزه با آلوچه :

-عدس یک استکان

– برنج یک استکان

– سبزی آش پاک کرده نیم کیلو

– آلوچه ۲۰۰ گرم

– فلفل و نمک به اندازه کافی

شب آلوچه را خیس کرده و عدس را نیز خیس کرده و ظهر مانند دیگر آشها آنها را پخته نموده از این سوپ می توان به عنوان پیش غذا استفاده کرد.

 

هشدارهای مهم در مصرف گوجه سبز:

این میوه اگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازد.

گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با گلپر مصرف کنید.

هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را خورد.

 

مضرات گوجه سبز:

بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده یا حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود.

توجه داشته باشید، مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود.

ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندآن‌ها می‌شود.

 

منبع:آتا ایران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • عوارض کمبود ویتامین‌ها علایم و عوارض کمبود ویتامین ها و راه حل آنها

    نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین ها در بدن ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به نحوی که کمبود ویتامین ها(حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود …

    • راههای کاهش وزن در ماه رمضان راههای کاهش وزن در ماه رمضان

      توصیه هایی برای کاهش وزن در ماه رمضان اگر می خواهید در ماه رمضان کاهش وزن داشته باشید این مطلب را با دقت مطالعه کرده و به نکاتی که اشاره شده عمل نمایید. بدون شک …

      • خواص تخم بلدرچین

          تخم بلدرچین بعنوان یک بمب ویتامینی و تغذیه ای اگر به دنبال یک ماده غذایی با ارزش و سالم هستید تخم بلدرچین مصرف کنید. تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ ، ۵ برابر فسفر، …

        • مواد غذایی موثر در کاهش وزن

            مواد غذایی به ظاهر ناسالمی که باعث کاهش وزن می شوند  مواد غذایی موثر در کاهش وزن   در این مطلب مواد غذایی خوشمزه و وسوسه کننده ای که موثر در کاهش وزن هستند …

          • فواید و خواص درمانی انجیر

            خواص تغذیه ای و خواص درمانی انجیر   ارزش تغذیه ای و خواص درمانی انجیر درخت انجیر که نام لاتین آن فیکوس (Ficus) می‌باشد از خانواده (Moracee) موراسه‌است و دارای ۶۰۰ گونه می‌باشد که اغلب …

            • مواد غذایی آماده و فراوری شده نخورید

              درست است که حذف کامل مواد غذایی آماده و فراوری شده غیرممکن است اما بهتر است که تا حد امکان مصرف آن‌ها را کاهش دهید. با ما همراه باشید تا بگوییم کدام مواد غذایی جایی …

              • مواد غذایی مفید برای آقایان

                در این مطلب قصد داریم مواد غذایی مفید را معرفی کنیم که باعث کاهش فشار خون بالا می‌شود و یا این که با سرطان پروستات مقابله می‌کند و برای سلامت شما بسیار مفید است. با …