سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

پاناکوتای انار دسر شب یلدا

پاناکوتای انار دسر یلدایی و وسوسه انگیز 

پاناکوتای انار از دسرهای خوشمزه و وسوسه انگیز شب یلدا ست. شبی که میشه در کنار خانواده و دوستان به یکی از خاطره انگیزترین شب های زندگی تبدیل بشه .

در ادامه طرز تهیه این دسر یلدایی را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار :

۱۰۰ میلی لیتر خامه زده شده
۱ لیتر شیر تازه
۱۰۰ گرم شکر
۱ قاشق چای‌خوری وانیل
۳ عدد انار دانه شده
۴ ورق ژلاتین

 

 

طرز تهیه پاناکوتای انار :

سه ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا کاملا نرم شود. سپس در یک ماهی‌تابه خامه، شیر و شکر بریزید و آن‌ را با حرارت کم هم بزنید، تا کاملا با هم مخلوط شود و شکر در آن حل شود.
سپس ورقه‌های ژلاتین را داخل مایه دسر می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا ژلاتین کاملا در مخلوط دسرمان حل شود. این دسر را به مدت ۳۰ دقیقه در بیرون از یخچال قرار دهید و سپس وانیل را به آن اضافه کنید و پس از هم زدن به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
در مرحله بعد ورقه ژلاتینی که باقی مانده را در آب سرد قرار دهید و آب انار را در یک ماهی تابه حرارت دهید تا کاملا گرم شود سپس ورقه ژلاتین را در آب انار حل کنید و آن را خوب هم بزنید.
پس از سرد شدن کرم دسرمان مخلوط آب انار و ژلاتین را روی آن میریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم.
با دانه‌های انار و یا توت فرنگی آن را تزیین کنید و میهمانان‌تان را با این دسر وسوسه کنید. همچنین می‌توانید این دسر را داخل لیوان‌های کوچک ریخته و آن را با میوه‌های قرمز تزیین و سرو کنید.

پاناکوتای انار

 

 

گردآوری : وبلاگ ورچین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی به شکل قو

     طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …

  • طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه سوهان عسلی برای پذیرایی عید نوروز  سوهان عسلی یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز را تقدیم …

  • طرز تهیه حلوای برنجی

    مواد اولیه برای ۴ نفر : آرد برنج ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ هل ۵ دانه گلاب ۱/۲ لیوان زعفران دم کشیده ۱/۴ …

  • کیک صبحانه کشمشی , کیک کشمشی طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی خوشمزه و پف دار

    دستور پخت کیک صبحانه کشمشی آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی ، در صورت تمایل می توانید از گردو هم استفاده کنید. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی با ما …

  • طرز تهیه شیرینی نارگیلی عید طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه که برای تمامی مراسم ها و همینطور عید نوروز مناسبه شیرینی نارگیلی هست. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی نارگیلی با ما …

  • طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه

    دسر ژله موزاییکی شیر و قهوه گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست فقط کمی مراحل تهیه آون طولانیه!   مواد لازم برای ژله پایه‬ ‫شیر ۳ پیمانه‬ …

  • طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

      آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

  • طرز تهیه شیرینی گل رز با سیب طرز تهیه شیرینی گل رز با سیب

    دستور تهیه شیرینی گل رز با سیب   شیرینی گل رز با سیب را می توانید با خمیر هزار لا یا با خمیر پیراشکی و پیتزا هم درست کنید. این شیرینی شیک و زیبا را تهیه کرده …

  • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

    طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

  • نان نارگیلی تبریز طرز تهیه نان نارگیلی تبریز ویژه ماه رمضان

    دستور پخت نان نارگیلی تبریز   نان نارگیلی تبریز نانی لذیذ با دستور پخت ساده است و با مواد اولیه ای که به راحتی در هر منزلی وجود دارد تهیه می شود. این نان خوشمزه طرفداران …

  • کوکی ساوارین مربایی طرز تهیه کوکی ساوارین مربایی یا مارمالادی

    دستور پخت کوکی ساوارین مربایی خوشمزه  کوکی ساوارین یک شیرینی خوشمزه و شیک برای عید نوروز یا پذیرایی در جشن تولدها و مهمانی هاست. داخل این شیرینی ها را می تونین با ژله بریلو با مارمالاد …

  • طرز تهیه کیک اسفنجی

    طرز تهیه کیک اسفنجی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۱۰ نفر : آب نصف پیمانه (جوش) وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف نمک …

  • طرز تهیه شیرینی کورابیه

    طرز تهیه شیرینی کورابیه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری پودر شکر نصف پیمانه بیکینگ پودر …

  • طرز تهیه شیرینی اتابکی طرز تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی اتابکی برای پذیرایی عید نوروز شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. میتوانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. …