چهارشنبه , ۶ بهمن , ۱۳۹۵


نکات مهم در پخت بیسکویت

توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی 

برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست کنین.

 

نات مهم در پخت بیسکویت ها :

یکی از مسایل خیلی مهم در پخت بیسکویت ها وفادار بودن به رسپی. یعنی اگر رسپی به شما میگه کره، باید کره استفاده بشه. اگر میگه شکر، باید شکر استفاده بشه. اگر میگه آرد سفید، باید حتما آرد سفید استفاده بشه. باید دقیق اندازه گیری کنید و مطابق دستور جلو برید. تغییر در رسپی ها به هیچ عنوان مجاز نیست.

میزان‏‏‏ پلس یکی از مواردیه که مخصوصا برای بیسکویتها حائز اهمیته. اگر مواد رو جداگانه و اندازه گیری شده روی میز جلوی رومون بچینیم اون وقت هرگز وسط های پخت بیسکویت دو دستی تو سرمون نمیزنیم که: “ای داد که وانیلش رو یادم رفت اضافه کنم!”

سرد بودن خمیر قبل از پخت بیسکویت تقریبا یک نقطه مشترک برای اکثر بیسکویتهاست. یعنی اگر احساس میکنید خمیر به اندازه کافی سفت نیست بهتر اینه که دقایقی اون رو در فریزر قرار بدید تا از سرد بودنش اطمینان حاصل کنید. همیشه مطمئن شید که بیسکویتها قبل از اینکه توی فر قرار داده بشن سرد سرد سرد هستند.

 

نکات مهم در پخت بیسکویت
دمای فر یکی از اصلی ترین علل برای پخت خوب و مناسب یک بیسکویته. اگر فر بیش از حد گرم باشه بیسکویت قبل از اینکه به خوبی بپزه تهش میسوزه. و اگر دمای فر به اندازه نیاز گرم نباشه بیسکویت قبل از اینکه بپزه سرمای خودش رو از دست میده و وا میره. همینطور که تاکید کردم بیسکویت باید کاملا سرد وارد فر داغ بشه. اگر گرمای فر به اندازه نیاز نباشه مدت زمان زیادی طول میکشه تا بیسکویت بپزه و همین امر باعث میشه به مرور بیسکویت نرم شده و شکل ظاهری زیباش رو از دست بده و وا بره. جالبه نه؟! پس یکی از دلایلی که بیسکویتهای شما عالی نمیشن همین موضوع میتونه باشه.

 

کم یا زیاد بودن مقدار آرد در خمیر یک بیسکویت عامل دیگه ایه که علاوه بر طعم، در شکل ظاهری بیسکویت هم اثر میذاره. به این ترتیب که اگر میزان آرد کمتر از حد مناسب باشه بیسکویتهای شما شکلشون رو از داده و توی فر وا میرن. و اگر میزان آرد بیش از حد مناسب باشه بیسکویتهای شما بافتی سفت و طعمی نا مطلوب خواهند داشت.
تست کردن دو بیسکویت قبل از قرار دادن بقیه بیسکویتهادر فر کافیه بعد از اینکه خمیر بیسکویت رو آماده کردیم دو تا دونه بیسکویت رو با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی توی سینی قرار بدیم. و با زمان و دمای داده شده در رسپی، بیسکویت رو بپزیم. اگر در این مدت زمان بیسکویتها به خوبی پختند و ظاهری زیبا داشتند ما میتونیم بقیه بیسکویتها رو به همین ترتیب بپزیم.

Image result for Trays of cookies

فاصله بیسکویتها یک موضوع مهمه. اگر دو بیسکویت توی فر وا رفته و لبه هاشون به هم رسید نشون میده که فاصله بین بیسکویتها کافی نبوده. و باید بیسکویتها با فاصله بیشتری از هم قرار داده بشن.
اگر بیسکویتها در فر وا رفتند یعنی باید اندکی آرد به خمیر اضافه شده و دو عدد بیسکویت دیگه برای تست توی فر قرار داده بشه.
زمان پخت رو به این ترتیب میشه به راحتی کنترل کرد یعنی اگر بیسکویتها بیش از حد پختند دفعه بعد زمان پخت رو کمتر در نظر میگیریم.
پس این شیوه تست دو بیسکویت قبل از پختن سایر بیسکویتها شیوه ایه که باعث میشه ما بیسکویتهایی بی نقص داشته باشیم.

 

جنس سینی یکی از مواردیه که باید مد نظر داشته باشیم. اگر قبل از اینکه بیسکویتها بپزند ته بیسکویتها میسوزه و دمای فر هم زیاد نیست اینبار ممکنه ایراد از سینی باشه. یعنی سینی فر بیش از اندازه نازکه. بهتر اینه که با یک سینی دیگه تعویض بشه.

 

نکات مهم در پخت بیسکویت

میزان شکر در یک بیسکویت بسیار مهمه. اگر بیش از حد زیاد باشه باعث میشه بیسکویت بعد از سرد شدن بیش از اندازه سفت بشه. و همینطور باعث وا رفتن بیسکویت در هنگام پخت میشه. اگر میزان شکر کمتر از حد باشه بیسکویت خیلی نرم بوده و تردی مناسب رو نخواهد داشت و همچنین رنگش طلایی نشده و خوشرنگ و زیبا نخواهد بود.
بیکینگ پودر باعث میشه که بیسکویت پف کرده و سبک و ترد بشه . درسته که این موضوع باعث میشه بیسکویت درشت تر بشه و سایزش تغییر کنه اما نهایتا طعم بهتری خواهد داشت.
جوش شیرین باعث تیره رنگ شدن بیسکویت میشه که در برخی از رسپیها دقیقا همون چیزیه که نیاز داریم. پس حذفش از دستور باعث تغییر رنگ در بیسکویتها خواهد بود.

کره نرم یکی از نقاط مشترک در اکثر بیسکویتهاست. معمولا در رسپی یک بیسکویت از شما خواسته میشه از کره ای استفاده کنید که به دمای محیط رسیده. این کره به خوبی با شکر مخلوط شده و یک کرم زیبا رو بوجود میاره. همین کرم زیباست که باعث میشه شما نهایتا یک بیسکویت پوک و خوشمزه داشته باشید. اگر فراموش کردید کره رو از قبل از یخچال خارج کنید میتونید کره رو رنده کنید. این باعث میشه کره سریعتر نرم و آماده مصرف باشه.
ورز ندادن خمیر بیسکویت خیلی مهمه. اگر بیسکویت زیاد ورز داده بشه باعث ایجاد گلوتن در آرد میشه و همین گلوتن باعث میشه بیسکویت شما به قدری سفت بشه که اصطلاحا دندون شکن بشه.
عشق و علاقه و تمرین و دقت رمز موفقیته. با رعایت نکات و دقت در اندازه گیری میشه درست کردن بیسکویت رو تبدیل به یک سرگرمی مفرح کرد. چه برای بزرگترها چه برای کوچکترها.
نتیجه اینکه به راحتی میتونیم بیسکویت‏هایی بی‏نقص بپزیم!
موفق باشید

 

منبع:شف طیبه



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

  • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

      طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

  • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

      طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

  • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

    طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

  • کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

    طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به …

  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

  • بیسکویت مرسین طرز تهیه بیسکویت مرسین

    دستور پخت بیسکویت مرسین بیسکویت مرسین (yaban mersini bisküvi) در واقع بیسکویت با میوه خشک شده بلوبری است که در ایران یافت نمیشود و یا اگر هم باشد فراوان نیست شما به جای بلو بری …

مطالب قبلی این بخش
  • ضدعفونی سبزیجات , شستشوی سبزیجات شستشو و ضدعفونی سبزیجات با محلول های خانگی

    روش شستشوی و ضدعفونی سبزیجات و میوه ها با محلول های خانگی ضدعفونی سبزیجات ,  محلول ضدعفونی سبزی و میوه , شستشوی میوه و سبزیجات, راهنمای شستشوی سبزیجات, روش شستن میوه و سبزیجات, نحوه شستشوی میوه …

    • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

        ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

      • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

        روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

        • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

          ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

          • توصیه هایی برای تهیه غذای نذری

               برای تهیه غذای نذری این توصیه‌ها را رعایت کنید   طبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می …

            • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۲)

                سری دوم آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

              • روش شستن قارچ و نگهداری آن

                  نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

                • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

                  ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

                  • بهترین روش پختن سبزیجات,حفظ خواص سبزیجات سالم ترین و بهترین روش پخت سبزیجات | حفظ خواص سبزیجات

                    بهترین روش پخت سبزیجات  سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟ بهترین روش پخت سبزیجات چیست ؟ هنگام پخت سبزیجات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ چگونه سبزیجات را سرخ کنیم ؟ پاسخ …

                    • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

                      سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

                      • آموزش روش پاک کردن کنگر

                        نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

                        • طرز تهیه آرد سوخاری

                            روش تهیه آرد سوخاری خانگی   آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی هم کمک …

                          • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

                            نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

                            • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

                              مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …