یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


نکات مهم در پخت بیسکویت

توصیه هایی برای پخت بیسکویت بی نقص و عالی 

برای پخت بیسکویت های ترد و خوشمزه رعایت نکاتی الزامیه. در این مطلب به نکاتی اشاره شده که لازمه بدونین تا بیسکویت های بی نقص درست کنین.

 

نات مهم در پخت بیسکویت ها :

یکی از مسایل خیلی مهم در پخت بیسکویت ها وفادار بودن به رسپی. یعنی اگر رسپی به شما میگه کره، باید کره استفاده بشه. اگر میگه شکر، باید شکر استفاده بشه. اگر میگه آرد سفید، باید حتما آرد سفید استفاده بشه. باید دقیق اندازه گیری کنید و مطابق دستور جلو برید. تغییر در رسپی ها به هیچ عنوان مجاز نیست.

میزان‏‏‏ پلس یکی از مواردیه که مخصوصا برای بیسکویتها حائز اهمیته. اگر مواد رو جداگانه و اندازه گیری شده روی میز جلوی رومون بچینیم اون وقت هرگز وسط های پخت بیسکویت دو دستی تو سرمون نمیزنیم که: “ای داد که وانیلش رو یادم رفت اضافه کنم!”

سرد بودن خمیر قبل از پخت بیسکویت تقریبا یک نقطه مشترک برای اکثر بیسکویتهاست. یعنی اگر احساس میکنید خمیر به اندازه کافی سفت نیست بهتر اینه که دقایقی اون رو در فریزر قرار بدید تا از سرد بودنش اطمینان حاصل کنید. همیشه مطمئن شید که بیسکویتها قبل از اینکه توی فر قرار داده بشن سرد سرد سرد هستند.

 

نکات مهم در پخت بیسکویت
دمای فر یکی از اصلی ترین علل برای پخت خوب و مناسب یک بیسکویته. اگر فر بیش از حد گرم باشه بیسکویت قبل از اینکه به خوبی بپزه تهش میسوزه. و اگر دمای فر به اندازه نیاز گرم نباشه بیسکویت قبل از اینکه بپزه سرمای خودش رو از دست میده و وا میره. همینطور که تاکید کردم بیسکویت باید کاملا سرد وارد فر داغ بشه. اگر گرمای فر به اندازه نیاز نباشه مدت زمان زیادی طول میکشه تا بیسکویت بپزه و همین امر باعث میشه به مرور بیسکویت نرم شده و شکل ظاهری زیباش رو از دست بده و وا بره. جالبه نه؟! پس یکی از دلایلی که بیسکویتهای شما عالی نمیشن همین موضوع میتونه باشه.

 

کم یا زیاد بودن مقدار آرد در خمیر یک بیسکویت عامل دیگه ایه که علاوه بر طعم، در شکل ظاهری بیسکویت هم اثر میذاره. به این ترتیب که اگر میزان آرد کمتر از حد مناسب باشه بیسکویتهای شما شکلشون رو از داده و توی فر وا میرن. و اگر میزان آرد بیش از حد مناسب باشه بیسکویتهای شما بافتی سفت و طعمی نا مطلوب خواهند داشت.
تست کردن دو بیسکویت قبل از قرار دادن بقیه بیسکویتهادر فر کافیه بعد از اینکه خمیر بیسکویت رو آماده کردیم دو تا دونه بیسکویت رو با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی توی سینی قرار بدیم. و با زمان و دمای داده شده در رسپی، بیسکویت رو بپزیم. اگر در این مدت زمان بیسکویتها به خوبی پختند و ظاهری زیبا داشتند ما میتونیم بقیه بیسکویتها رو به همین ترتیب بپزیم.

Image result for Trays of cookies

فاصله بیسکویتها یک موضوع مهمه. اگر دو بیسکویت توی فر وا رفته و لبه هاشون به هم رسید نشون میده که فاصله بین بیسکویتها کافی نبوده. و باید بیسکویتها با فاصله بیشتری از هم قرار داده بشن.
اگر بیسکویتها در فر وا رفتند یعنی باید اندکی آرد به خمیر اضافه شده و دو عدد بیسکویت دیگه برای تست توی فر قرار داده بشه.
زمان پخت رو به این ترتیب میشه به راحتی کنترل کرد یعنی اگر بیسکویتها بیش از حد پختند دفعه بعد زمان پخت رو کمتر در نظر میگیریم.
پس این شیوه تست دو بیسکویت قبل از پختن سایر بیسکویتها شیوه ایه که باعث میشه ما بیسکویتهایی بی نقص داشته باشیم.

 

جنس سینی یکی از مواردیه که باید مد نظر داشته باشیم. اگر قبل از اینکه بیسکویتها بپزند ته بیسکویتها میسوزه و دمای فر هم زیاد نیست اینبار ممکنه ایراد از سینی باشه. یعنی سینی فر بیش از اندازه نازکه. بهتر اینه که با یک سینی دیگه تعویض بشه.

 

نکات مهم در پخت بیسکویت

میزان شکر در یک بیسکویت بسیار مهمه. اگر بیش از حد زیاد باشه باعث میشه بیسکویت بعد از سرد شدن بیش از اندازه سفت بشه. و همینطور باعث وا رفتن بیسکویت در هنگام پخت میشه. اگر میزان شکر کمتر از حد باشه بیسکویت خیلی نرم بوده و تردی مناسب رو نخواهد داشت و همچنین رنگش طلایی نشده و خوشرنگ و زیبا نخواهد بود.
بیکینگ پودر باعث میشه که بیسکویت پف کرده و سبک و ترد بشه . درسته که این موضوع باعث میشه بیسکویت درشت تر بشه و سایزش تغییر کنه اما نهایتا طعم بهتری خواهد داشت.
جوش شیرین باعث تیره رنگ شدن بیسکویت میشه که در برخی از رسپیها دقیقا همون چیزیه که نیاز داریم. پس حذفش از دستور باعث تغییر رنگ در بیسکویتها خواهد بود.

کره نرم یکی از نقاط مشترک در اکثر بیسکویتهاست. معمولا در رسپی یک بیسکویت از شما خواسته میشه از کره ای استفاده کنید که به دمای محیط رسیده. این کره به خوبی با شکر مخلوط شده و یک کرم زیبا رو بوجود میاره. همین کرم زیباست که باعث میشه شما نهایتا یک بیسکویت پوک و خوشمزه داشته باشید. اگر فراموش کردید کره رو از قبل از یخچال خارج کنید میتونید کره رو رنده کنید. این باعث میشه کره سریعتر نرم و آماده مصرف باشه.
ورز ندادن خمیر بیسکویت خیلی مهمه. اگر بیسکویت زیاد ورز داده بشه باعث ایجاد گلوتن در آرد میشه و همین گلوتن باعث میشه بیسکویت شما به قدری سفت بشه که اصطلاحا دندون شکن بشه.
عشق و علاقه و تمرین و دقت رمز موفقیته. با رعایت نکات و دقت در اندازه گیری میشه درست کردن بیسکویت رو تبدیل به یک سرگرمی مفرح کرد. چه برای بزرگترها چه برای کوچکترها.
نتیجه اینکه به راحتی میتونیم بیسکویت‏هایی بی‏نقص بپزیم!
موفق باشید

 

منبع:شف طیبه



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بیسکویت شرت برد طرز تهیه بیسکویت شرت برد با سس کارامل و کاور شکلاتی • بیسکویت توییکس

    طرز تهیه بیسکویت شرت برد بیسکویت توییکس یا بیسکویت شرت برد shortbread cookie یکی از انواع بیسکویت معروف دنیاست که به دلیل داشتن میزان چربی (کره) زیاد بافتی پوک و شکننده داره و اسمش هم به خاطر همین …

  • کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

    طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به …

  • طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی شیرینی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

    طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی امروز در بخش نان، شیرینی، دسر یه شیرینی خوشمزه را براتون انتخاب کردیم که هم برای پذیرایی نوروز مناسبه هم برای عصرونه. با طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی همراه ما باشید.   …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

  • طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز مخصوص عید نوروز خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز برای عید نوروز  این شیرینی نوعی کوکی شکلاتی است که به زیبایی با آیسینگ به شکل سر حاجی فیروز تزیین شده. در بخش آموزش آشپزی ، با طرز تهیه شیرینی …

  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

  • طرز تهیه بیسکویت دو رنگ

    طرز تهیه بیسکویت دو رنگ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر …

  • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

      دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

مطالب قبلی این بخش
  • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

       ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

    • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

      طرز تهیه‌ ادویه مخلوط راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا   همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، …

      • ترفندهای دم کردن چای

          نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

        • نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

             توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

          • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

              جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

            • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

                روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

              • بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

                چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

                • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

                  آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

                  • روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

                    تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

                    • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

                      سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

                      • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

                        ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

                        • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

                          ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

                          • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

                            با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

                            • باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی

                                 باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی   تصورات غلط درباره‌ی طرز پخت ماکارونی هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار موردتوجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.     …