پنج شنبه , ۵ اسفند , ۱۳۹۵


18473

شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه! در این مطلب روش مزه دار کردن ماهی قبل از پخت تقدیم شما عزیزان میشه

مرینیت لیمویی:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)

مواد لازم برای این روش(۲عدد لیموترش، روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری،۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده.)
مرینیت سس سویا:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)**
**مواد لازم برای این روش:۱/۴ فنجان روغن زیتون،۳ قاشق غذاخوری سس سویا،۲ حبه سیر، ریز خرد شده،۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه.
برای لعاب هنگام پخت(سس روی ماهی)۲ قاشق غذاخوری عسل،۱ قاشق چایخوری سس سویا،روغن زیتون به میزان لازم.

18472

سس گوجه ای:

(نیاز به ۱ ساعت تا ۲۴ساعت خواباندن)
مواد لازم برای این روش:۸۵گرم شکر،۱۲۰ گرم نمک۸ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی،۱ قاشق چایخوری فلفل سفید.
برای لعاب هنگام پخت:۳ قاشق غذاخوری خردل،۱ قاشق چایخوری شکر،۱ قاشق چایخوری سرکه،نمک به میزان لازم،فلفل سفید به میزان لازم،۶ قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن کلزا.

برای مرینیت کردن با لیمو:
ابتدا ظرفی غیر فلزی را انتخاب کرده و اب لیمو را داخل آن بریزید:

18461

روغن زیتون را اضافه کرده و هم بزنید.

18464

آویشن را نیز بیفزایید و مواد را داخل ظرف مسطح بریزید.

18463

ماهی را شسته و خوب خشک کنید.

18462

ماهی را از طرف گوشت داخل مواد قرار داده و ظرف را بپوشانید.

18465

 

18466

بعد از نیم ساعت تا ۲ساعت آن را خارج کرده و داخل فویل قرار داده و داخل فر بپزید یا داخل آبکش خشک کرده و درون روغن سرخ کنید.

18467

 در باقی موارد ماهی را با پوست داخل نایلون قرار داده و مواد را بعد از خرد کردن و مخلوط کردن به آن اضافه کنید.

18468

یک جسم سنگین را روی ماهی قرار دهید.

18469

سپس آن را به یخچال منتقل کنید.

18470

در مواردی که سس لعاب وجود دارد بعد از استراحت کردن ماهی سس را روی آن ریخته و بعد آن را خارج کرده سرخ کنید یا کباب کنید یا داخل فویل و فر قرار دهید.یا بعد از پخته شدن کامل روی ماهی ریخته و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.

18471

نکات:

۱)این مقادیر برای نیم کیلو ماهی با پوست و استخوان است.
۲)بهترین کار برای از بین بردن بوی بد ماهی خواباندن آن در شیر سرد است آن هم برای ۱ساعت شاید به نظر شما این کار بوی بد را تشدید کند ولی بهترین روش برای از بین بردن بوی بد و ترد شدن ماهی استفاده از شیر است.
۳)میتوانید به همه موارد بالا زعفران را اضافه کنید.
۴)بهتر است بعد از مزه دار شدن ماهی پوست آن را جدا کنید البته حتما قبل از آن پوست یک طرف را بکنید تا مواد وارد گوشت شوند.
۵)به هیچ وجه از مواد مرینیت برای پخت ماهی استفاده نکنید.
۶)ماهی را هنگام مرینیت شدن حتما در یخچال قرار دهید.
۷)اضافه کردن شوید و جعفری ماهی را خوشمزه تر میکند.
نوش جان

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

    نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

  • طرز تهیه رول ماهی فیله

    روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

  • طرز تهیه کتلت تن ماهی

    طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

  • مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

  • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

      ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

  • نمونه های تزیین ماهی غزل آلا

      عکس تزیین ماهی قزل الا سرخ شده و شکم پر   عکسهایی از طرح های مختلف تزئین ماهی قزل آلا عکسهایی از طرح های مختلف تزئین ماهی قزل آلا   عکسهایی از طرح های …

  • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

  • چند فوت و فن آشپزی

    در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

  • مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش روش پاک کردن کنگر

    نحوه پاک کردن کنگر + عکس یکی از سبزیجاتی که در فصل بهار می ‌روید و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است، کنگر نام دارد. در این مطلب روش تمیز کردن و پاک کردن …

    • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

        ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

      • آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

          آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی …

        • آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

          سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

          • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

            نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

            • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

                    نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

              • روش تشخیص زعفران تقلبی

                اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

                • روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

                  روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه …

                  • آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی

                    آشنایی با لغات و اصطلاحات آشپزی ترفندی برای مهارت در طبخ   طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن …

                    • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

                      آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

                      • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

                          جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

                        • ترفندهای پخت برنج

                          نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …