پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


طرز پخت بلال , کریل کردن بلال

روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال

طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, مواد لازم برای پختن بلال, طرز کباب کردن بلال, نکاتی برای پختن بلال, روش های پخت بلال, ذرت گریل شده, روش های پختن بلال

 

بوی بلال کبابی از آن دسته بوهای آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پختن ذرت.

برای سرو این اسنک لذیذ شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده نمایید. می توانید روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و همین طور می توانید از آویشن و دیگر ادویه ها استفاده کنید.

 

مواد لازم برای پخت ذرت گریل شده :

ذرت پوست کنده   ۸ عدد
روغن زیتون   ۱/۴ پیمانه
آویشن خشک   به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه   به میزان دلخواه

در صورت تمایل ادویه های دیگر هم می توانید استفاده کنید.

 

طرز پخت بلال , کریل کردن بلال

طرز پخت بلال گریل شده :

روی سطح هر ذرت را روغن زیتون می مالیم و با ادویه های مورد نظر مزه دار می کنیم. سپس هر یک را در کاغذ آلومینیوم می پیچیم.
آنها را روی گریل داغ کباب می کنیم تا همه طرف آنها کاملاً بپزد. سپس فویل ها را باز کرده و سریعاً سرو می کنیم.

ذرت را می توانید در وعده میان وعده یا پیش غذا سرو کنید.

نوش جان

 

نکات تکمیلی در مورد ذرت :

• ذرت جزو پیش غذا – اردور می باشد.
• زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه می باشد.
• ذرت را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
• توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب می باشد.

 

 

منبع : چاشنیک



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

    • خورش کرفس

       خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

      • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

        شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

        • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و قارچ

              مواد لازم: لوبیا سبز تازه خرد شده : ۵۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲ عدد کره : ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده : ۱ عدد قارچ تازه حلقه شده : ۳۰۰ گرم …

          • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

            • طرز تهیه عدسی

              مواد اولیه برای ۵ نفر : رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری پیاز  ۱عدد (متوسط و ریزشده) سیر  به میزان لازم (ریزشده) عدس ربع کیلو (پخته) آرد ۲قاشق غذاخوری (تفت داده شده) فلفل تند ۱عدد (ریزشده) …

              • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

                • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

                   طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

                  • طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

                    طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

                    • طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

                      طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

                      • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

                        روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

                        • طرز تهیه سوپ جو

                          سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

                          • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

                            طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …

                            • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

                                دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …