جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


طرز پخت بلال , کریل کردن بلال

روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال

طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, مواد لازم برای پختن بلال, طرز کباب کردن بلال, نکاتی برای پختن بلال, روش های پخت بلال, ذرت گریل شده, روش های پختن بلال

 

بوی بلال کبابی از آن دسته بوهای آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پختن ذرت.

برای سرو این اسنک لذیذ شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده نمایید. می توانید روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و همین طور می توانید از آویشن و دیگر ادویه ها استفاده کنید.

 

مواد لازم برای پخت ذرت گریل شده :

ذرت پوست کنده   ۸ عدد
روغن زیتون   ۱/۴ پیمانه
آویشن خشک   به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه   به میزان دلخواه

در صورت تمایل ادویه های دیگر هم می توانید استفاده کنید.

 

طرز پخت بلال , کریل کردن بلال

طرز پخت بلال گریل شده :

روی سطح هر ذرت را روغن زیتون می مالیم و با ادویه های مورد نظر مزه دار می کنیم. سپس هر یک را در کاغذ آلومینیوم می پیچیم.
آنها را روی گریل داغ کباب می کنیم تا همه طرف آنها کاملاً بپزد. سپس فویل ها را باز کرده و سریعاً سرو می کنیم.

ذرت را می توانید در وعده میان وعده یا پیش غذا سرو کنید.

نوش جان

 

نکات تکمیلی در مورد ذرت :

• ذرت جزو پیش غذا – اردور می باشد.
• زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه می باشد.
• ذرت را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
• توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب می باشد.

 

 

منبع : چاشنیک



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بادمجان سوخاری

      بادمجان سوخاری ، پیش غذای گیاهی   امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدیم . امیدواریم خوشتون بیاد و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین .   …

    • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

      طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

      • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

        روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

        • طرز تهیه پاچانگای گوشت

            طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

          • طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد لایه ای

              معرفی ده نوع سالاد لایه ای لذیذ   سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت مواد و ترکیب آن فرق می کند . در این مطلب برای شما عزیزان ۱۰ نوع …

            • طرز تهیه مرغ ترش تنوری

              طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

              • طرز تهیه دلمه میوه

                  آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

                • طرز تهیه سینی کباب ترکی

                    طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

                  • طرز تهیه جوجه کباب عربی

                    روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

                    • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

                      طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

                      • طرز تهیه آش جو مخصوص ماه رمضان

                          طرز تهیه آش جو مخصوص ماه مبارک رمضان   مواد اولیه : کشک ۲۵۰ گرم ادویه و نمک بi مقدار لازم پونه کوهی قاشق غذا خوری سیر دو تا سه حبه پیاز متوسط یک …

                        • طرز تهیه رول ماهی فیله

                          روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

                          • طرز تهیه کباب ترکی

                                مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

                            • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

                              روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …