یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی

 

 

تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند مبتکر که زمینه کاریش طراحی مد و پارچه است میگوید که به ابداع این تور و کاربرد آن در صنایع خوراکی علاقمند شده و تلاش کردم تا این تور را در این زمینه نیز بتوان استفاده کرد .

و در طی کار و تحقیق در باب این ایده جدید توانستم پارچه ای خوراکی ! برای تزیین کیک ها و شیرینی ها ابداع کنم که چند سال بعد به ثبت امتیاز شوگل ویل Sugar veil انجامید و در حین کار هیچگاه درجا نزدم .این پودر یک مخلوط است که آنرا شوگر ویل نام نهادند و پس از ترکیب با آب جوش و چند دقیقه هم زدن میتوان به پوششی مانند گیپور یا تور ظریفی دست یافت و روی کیک لباسی پوشاند ! که قبل از آن هرگز چنین چیزی به مخیله کسی خطور نمیکرد .

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

روش تهیه تور گیپور خوراکی 

استفاده از گیپور خوراکی یکی از رایج ترین روش های تزیین کیک هاست. با این دستور گیپور خوراکی خونگی درست کنین.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه :
ثعلب ۱ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی در صورت تمایل یک قطره
نشاسته ذرت ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
آب مقطر نصف پیمانه
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
گلیسیرین ۷گرم
گلوکز یا شربت ذرت یک چهارم قاشق غذاخوری

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

طرز تهیه :

اول پودر ثعلب رو روی آب می ریزیم و یکم صبر میکنیم تا حجمش اضافه شه و کمی حل بشه، بعد با همزن می زنیم تا کاملا یکدست بشه.

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای
بعد بقیه مواد رو اضافه می کنیم و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شه، یا اینکه همه رو با دست هم میزنیم (حدود ۲۰ دقیقه با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه)

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

بعد با کاردک روی مولد می کشیم

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

بعد مثل تصویر با کاردک روی مولد مخصوص می کشیم تا اضافه هاش تمیز بشه و بسته به آب و هوای موجود چند ساعت در محیط قرار میدیم تا خشک بشه.
وقتی خشک شد با احتیاط از مولد جدا می کنیم،

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

 

اگر فر برقی دارید در دمای ۷۰-۸۰ درجه ۱۰-۱۲ دقیقه قرار بدید تا خشک بشه ولی اگه گیپور زیاد توی فر بمونه خشک و شکننده میشه و تلفات میده. با فر گازی نمیشه.
بااین مقدار از مواد حدود ۴.۵ تا ۵ مولد گیپور بدست میاد و اگه بیشتر از حد نیازتونه میتونین دستور رو نصف کنین. اگه هم مقدار موادتون اضافه موند میتونین باقیشو تو یه سلوفون که خوب هواگیری شده تا یه هفته داخل یخچال نگه دارین.
میتونین از این توری های خوراکی برای تزئین چای، قهوه، شیرینی، کیک یا هر نوشیدنی دیگه ای استفاده کنین.

 

نمونه هایی از تور گیپور خوراکی 

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

Guipure-edible-for-decorating-sweets (12)

 گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

گیپور خوراکی , تزیین شیرینی , تزیین چای

منبع : سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سس مخملی, تزیین کیک, کیک مخملی طرز تهیه سس مخملی برای تزیین کیک مخملی

    روش تهیه سس مخملی برای تزیین کیک تولد و کیک عروسی کیک مخملی زیبایی که می بینید با سس مخملی روکش شده و این سس ظاهری بسیار شیک و زیبا و مجلسی به کیک میده. با …

  • آموزش تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی

      آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

  • آموزش تزئین کیک به شکل سر اسب

    آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سر اسب    در این مطلب تصاویری از مراحل تزئین کیک به صورت سر اسب را مشاهده می فرمائید . با روی هم چیدن تکه های کیک و برش دادن …

  • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

    خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

  • رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی / کیک رولی ولنتاین

    طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی ویژه ولنتاین  رولت سورپرایز طرح دار قلبی ، انتخابی زیبا و خوشمزه برای هدیه دادن به همسر یا نامزدتان به مناسبت روز ولنتاین است!! رولت سورپرایز قلبی ویژه ولنتاین …

  • تزیین کیک به شکل دایناسور

      تزئین کیک به شکل دایناسور کیک را بپزید و بگذارید خنک شود. از قالب بیرون بیاورید و مرکز یک کیک را پیدا کنید. کیک را با چاقوی نان بری از وسط نصف کنید. دو …

  • طرز تهیه کیک قلب رنگین کمانی

    کیک قلب رنگین کمانی (مناسب برای ولنتاین) این کیک از دسته کیک های غافلگیر کننده هستش (Surprise Inside) و اگه کسی این کیک رو براتون درست کرده بدونید خیلی دوستتون داره. چون خیییلی خیییییلی پر …

  • آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

    تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

  • تزیین کیک تولد با شکل حیوانات

    عکس مدل تزیین کیک تولد با شکل حیوانات مختلف   تصاویری از تزیینات زیبا و خلاقانه کیک تولد – عکس تزیین کیک تولد به شکل حیوانات عکس کیک های تولد تزیین شده با حیوانات بامزه …

  • تزیین کیک و شیرینی برای روز ولنتاین (روز عشق)

    تزیین کیک و شیرینی برای روز ولنتاین تزیین کیک و شیرینی مخصوص ولنتاین تزیین کیک و شیرینی مخصوص ولنتاین تزیین کیک و شیرینی مخصوص ولنتاین تزیین کیک و شیرینی مخصوص ولنتاین تزیین کیک و شیرینی …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان کشمشی , شیرینی کشمشی , شیرینی نوروزی طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی + فیلم

        آموزش روش تهیه شیرینی کشمشی خانگی با تصویر و فیلم   شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی ایران است که معمولا مورد پسند همه می باشد. این شیرینی همراه با چای یا شیر برای عصرانه …

    • کیک فندق و انجیر, پخت انواع کیک طرز تهیه کیک فندق و انجیر / طرز پخت انواع کیک

      دستور پخت کیک فندق و انجیر  کیک فندق و انجیر خیلی خوشمزه هست و می تونید اون را با انواع کرم‌، خامه یا کره فندوق و حتی شکلات سرو کنید. من از گاناش استفاده کردم. امیدوارم شما هم …

      • روکر موز دسر ایتالیایی طرز تهیه روکر موز دسر ایتالیایی شیک و خوشمزه

        دستور تهیه روکر موز دسر کرمی ایتالیایی  روکر موز یک دسر شیک و خوشمزه ایتالیائیه. این دسر خوش طعم را درست کنید و از خوردن اون در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.   مواد …

        • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

          دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

          • طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری مجلسی و خوشمزه برای عید نوروز

            طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری بالاخره بعد از کلی امتحان کردن دستورات مختلف، این دستور تهیه شیرینی نارگیلی بازاری بود که تونست من را هم از نظر طعم و بافت و هم شکل شیرینی راضی کنه. رویه …

            • طرز تهیه سس شکلاتی گرم

                  آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه۰   مواد اولیه : شکلات ۱۱۵ گرم (نیمه شیرین) – قطعه قطعه شده شکر ۱۱۵ گرم آب ۱/۲ فنجان پودر کاکائو ۳۰ …

              • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

                روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

                • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

                  طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

                  • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

                    طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا   بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت …

                    • طرز تهیه نان به شکل خرگوش

                      مواد اولیه : خمیر نان ۲ قرص کشمش ۲ عدد بادام ۲ عدد (برش خورده) تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد (کمی زده شده) برگ کاهو برای تزئین چاشته برای سرو کردن نان به شکل …

                      • طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)

                          طرز تهیه ژله گل رز (یه نفره و مجلسی)   ژله گل رز ، ژله ای شیک و مجلسی و یه نفره هست که سرو کردنش آسونه. درست کردنش کاری نداره فقط به دو …

                        • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

                          طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

                          • طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای) طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای)

                              طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نون خامه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : عصاره‌ی وانیل یک قاشق چایخوری پودر شکر دو قاشق غذاخوری پودر شکر (برای خامه‌ی …

                            • پنکیک پنیر کشمشی

                                پنکیک پنیر کشمشی   پنیر ۴۰۰ گرم  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  آرد ۳/۴ لیوان  .  شکر ۳ قاشق غذاخوری  .  کشمش ۱ لیوان نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  جوش شیرین ۱ قاشق …