دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کیک کره ای , کیک دو رنگ

دستور پخت کیک کره ای خوش عطر و خوشمزه

کیک کره ای میتونه بیس خیلی کیکها باشه. مثلا کیکهای میوه ای. یعنی میتونید توش از میوه ها استفاده کنید و کیکتون رو خراب نمیکنه. میتونید با باترکریم تزئین و سروش کنید.

میتونید توش قهوه بریزید و با باترکریم قهوه سروش کنید. با خامه ساده هم ترکیبش عالی میشه. کلا کیک انعطاف پذیریه.

من ولی همیشه کیک کره ای ساده دوست دارم و البته دو رنگ. چون اون قسمت کاکائوییش به خاطر ترکیبی که کره و کاکائو توی کیک ایجاد میکنه، بسیار خوشمزه و خوش عطر میشه و هیچوقت از این نمیتونم بگذرم…هیچ وقت!

 

مواد لازم برای تهیه کیک کره ای :

تخم مرغ ۶ عدد

وانیل ۱ ق چ

کره ۱۲۵ گرم

شکر ۳۵۰ گرم

آب جوش ۱ ق غ

آرد ۲ لیوان

بیکینگ پودر ۲ ق چ

کاکائو ۲ ق چ

 

کیک کره ای , کیک دو رنگ

طرز پخت کیک کره ای :

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم

آره میدونم تخم مرغش زیاده! ولی خب این مدل کیکها اینجورین. زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم . اگه تبحر ندارید دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید که یه دفعه کار رو خراب نکنید. از اون بدتر اینکه جدیدا حتی این تخم مرغهای “مارکدار مثلا استاندارد” هم توشون تخم مرغ فاسد پیدا میشه مثلا واسه همین ۶ تا تخم مرغ من سه تا هم تخم مرغ فاسد دور ریختم که اگه قرار بود با بقیه قاطی بشه اونوقت باید ۹تا رو دور میریختم! یا بیشتر!

سفیده رو اینقدر میزنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (قبلا گفتم سافت پیک یعنی چی ولی اگه بچه های خوبی نبودید و همه رسپیها رو با دقت دنبال نکردید… اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید. من ایندفعه به خاطر آقای شوهر (که کیک ها رو کم شیرین دوست داره) یک و نیم لیوان شکر ریختم که باعث کم شیرین شدنش شد (و البته یه دلیل دیگه هم داشت که آخر هفته میبینیدش). شما شکرش رو کم نکنید چون همین مقدار مناسبه.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

اینقدر هم بزنید تا یک کرم یکدست و کرم رنگ بدست بیارید. وانیل رو هم اضافه میکنیم. این وانیلی که من اینبار استفاده کردم اسانس کره و وانیله که مروارید جون زحمتش رو کشیدن.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کره باید به دمای اتاق رسیده باشه پس بهتره از قبل واسه اش برنامه ریزی کنید. کره رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم

کیک کره ای , کیک دو رنگ

وقتی کره رو توی ظرف انداختید… کاورش رو دور نندازید. چون کره نرم شده یه کم از کره همیشه توی کاور باقی میمونه. با همون میزان کره ای که به کاور چسبیده قالب رو چرب میکنیم. یعنی به بدنه قالب میمالیمش تا همه قالب کاملا چرب شه. اینطوری کره اضافی هم روی قالب نداریم و بعد از آرد پاشی گلوله آردی نخواهیم داشت

 

کیک کره ای , کیک دو رنگ

 

مخلوط زرده رو به سفیده اضافه میکنیم. من سرعت عملم بالاست و همه این مراحل رو خیلی سریع انجام میدم اما اگه شما دستتون کنده و طول میکشه تا همه اینکارا رو انجام بدید بهتره که پره همزن رو بشورید و خوب خشک کنید و تازه الان سفیده ها رو هم بزنید. چون سفیده وقتی میمونه دوباره بافتش متلاشی میشه و آب میندازه. متوجه منظورم شدید؟ خوبه

طرز تهیه کیک کره ای

راستی نیازی به فولد کردن نیست. با همون همزن کار کنید. من هر دو شیوه رو تست کردم توفیر آنچنانی نداره و بازم کیکتون در نهایت صد درصد اسفنجی خواهد بود

آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم

کیک کره ای , کیک دو رنگ

من قالب آرد پاشی شده رو هم بهتون نشون بدم… توی قالب که آرد ریختیم چندین بار میچرخونیمش که همه جای قالب با آرد کاملا کاور شه بعد قالب رو برمیگردونیم و چند بار پشتش ضربه میزنیم تا آرد اضافیش بریزه. اینکار رو که انجام بدید دیگه خیالتون راحت باشه که کیکتون راحت از قالب جدا میشه و آرد اضافی هم روی بدنه کیکتون نخواهید داشت

فقط به اندازه ای که آرد با مواد مخلوط شه مواد رو هم بزنید و نه بیشتر

کیک کره ای , کیک دو رنگ

دو سوم مواد رو توی قالب میریزیم. میبینید که مخلوط کیک کرم مانند و پفکی ولی سفته. دقیقا مثل خامه فرم گرفته است

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کاکائو رو روی باقی مخلوط الک میکنیم (البته اگه میخواید که کیکتون دو رنگ باشه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

و هم میزنیم تا مخلوط شه. و در این مرحله است که بوی کیک شکلاتی به مشام میرسد!

کیک کره ای , کیک دو رنگ

بقیه مخلوط رو توی قالب میریزیم. (اگه از قالب گرد ساده استفاده میکنید هم باز باید به همین شکل رینگی مخلوط کاکائویی رو توی قالب بریزید چون بعد برشش خوشگلتر میشه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

بعد با یه کارد یا دسته قاشق چنگال (یا انگشت!) یه حرکات مارپیچی توی کیک ایجاد میکنیم که بعد از پخت کیکمون شکل “ماربل” به خودش میگیره و حسابی خوشگل میشه. زیاده روی هم نکنید اصلا تایم بگیرید که بیشتر از ۵ ثانیه نشه چون اگه زیادی مخلوطش کنید کل کیکتون کاکائویی میشه!

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کیک رو به مدت یک ساعت توی فر قرار میدیم. یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد. حتما هم وسط کیک رو با تستر تست کنید چون از بقیه نقاطش دیرتر میپزه. البته واسه قالب رینگی ممکنه زمان پخت ۵۰ دقیقه باشه پس از ۵۰ دقیقه به بعد دیگه چکش کنید.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

من اینبار کیک رو ۵۰ دقیقه پختم و اجازه ندادم روش کراست ببنده وگرنه این کراست روش هم فوق العاده خوشمزه است!

میذاریم کیک سرد شه و به راحتی از قالب جداش میکنیم.

خب میبینید که اصلا آرد اضافی روی سطح کیک دیده نمیشه و رنگش هم همونیه که باید باشه.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

اینم برششه که خدمتتون گفتم… جالبیش به اینه که هر برش طرح خاص خودش رو داره و خیلی بامزه است

بافت کیک کاملا اسفنجی و نرمه

درسته که اسمش کیک کره ایه ولی اصلا کیک چربی نیست

کیک کره ای , کیک دو رنگ

وقتی از قالب دایره ای ساده استفاده میکنیم برشش خیلی ناز میشه. حالا اگه امتحان کنید متوجه میشید چی میگم.

 

منبع:طیبه شف



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma

      طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma دستور پخت کیک فاتیح سارما مواد لازم برای تهیه فاتیح سارما : تخم مرغ ۴ عدد  شکر یک و نیم لیوان  آرد ۲ لیوان  کره ۲ ق غ  …

  • نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

    طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن ) نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده …

  • طرز تهیه ساوارین نوتلا طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

    طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه فرانسوی  ساوارین یکی از شیرینی های خوشمزه فرانسوی و یک عصرونه دلچسبه. در بخش آشپزی ، طرز تهیه ساوارین نوتلا را برای دوست داران شکلات انتخاب کردیم که امیدواریم مورد …

  • تزیین کیک جشن تکلیف نمونه های زیبای کیک جشن تکلیف

    عکس تزیین کیک جشن تکلیف کیک جشن تکلیف , طرح کیک جشن تکلیف, نمونه کیک برای جشن تکلیف, مدل کیک ویژه جشن عبادت, کیک مخصوص جشن تکلیف, عکس کیک جشن تکلیف, تزیین کیک جشن تکلیف دخترانه, عکسهایی از …

  • دسر ماست هندوانه، یک ژله شیک و آسان برای شب یلدا دسر ماست به شکل هندوانه برای شب یلدا تازه عروس

    دسر ماست هندوانه، یک ژله شیک و آسان برای شب یلدا ژله یکی از بهترین ایده ها برای دسر شب یلدا است. این بار با پودر ژله و آب ماست یک ژله زیبا به شکل …

  • طرز تهیه کیک یزدی خانگی طرز تهیه کیک یزدی سنتی به سبک قنادی ها

    روش پخت کیک یزدی خانگی کیک یزدی یکی از انواع شیرینی های سنتی استان یزده که طرفدارای زیادی داره. هر کجای ایران که باشین می تونین این کیک خوشمزه را در منزل درست کنین و از …

  • شیرینی شکری کره ای طرز تهیه شیرینی شکری کره ای

    دستور پخت شیرینی شکری کره ای  شیرینی شکری کره ای ، یک شیرینی خشک ترد و خوشمزه است. با تهیه این شیرینی، دهان خود و میهمانانتان را در ایام نوروز شیرین کنید.   مواد لازم: روغن …

  • طرز تهیه چیز کیک انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      طرز تهیه چیز کیک انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین   چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک …

  • کیک روز پدر , کیک سبیل طرز تهیه کیک روز پدر / کیک سبیل

    طرز پخت کیک روز پدر به شکل سبیل / کیک سبیل  اگه قراره کیک روز پدر یا کیک هر مناسبت دیگه ای را تزیین کنید بهتره کیک روز قبل آماده شه چون تزیین نیاز به حوصله …

  • طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

    روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …

  • طرز تهیه کوکی لاهیجان

      روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

  • طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • طرز تهیه کیک پسته طرز تهیه کیک پسته | کیک گرم و خوشمزه | کیک مجلسی برای افطار

    دستور پخت کیک پسته  کیک پسته کیکی خوشمزه و مقویه که می تونین هم به عنوان عصرانه و هم در وعده صبحانه میل کنین. این کیک خوشمزه را درست کنین و از خوردنش کنار خونواده …

  • نان شیرمال , شیرینی نوروزی , شیرینی نایینی طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین

    طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین نان شیرمال شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه میشه خورد هم برای صبحانه و چاشت نیمروز مناسبه. اگه با دقت ومطابق دستور  و با مواد …