پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


کیک کره ای , کیک دو رنگ

دستور پخت کیک کره ای خوش عطر و خوشمزه

کیک کره ای میتونه بیس خیلی کیکها باشه. مثلا کیکهای میوه ای. یعنی میتونید توش از میوه ها استفاده کنید و کیکتون رو خراب نمیکنه. میتونید با باترکریم تزئین و سروش کنید.

میتونید توش قهوه بریزید و با باترکریم قهوه سروش کنید. با خامه ساده هم ترکیبش عالی میشه. کلا کیک انعطاف پذیریه.

من ولی همیشه کیک کره ای ساده دوست دارم و البته دو رنگ. چون اون قسمت کاکائوییش به خاطر ترکیبی که کره و کاکائو توی کیک ایجاد میکنه، بسیار خوشمزه و خوش عطر میشه و هیچوقت از این نمیتونم بگذرم…هیچ وقت!

 

مواد لازم برای تهیه کیک کره ای :

تخم مرغ ۶ عدد

وانیل ۱ ق چ

کره ۱۲۵ گرم

شکر ۳۵۰ گرم

آب جوش ۱ ق غ

آرد ۲ لیوان

بیکینگ پودر ۲ ق چ

کاکائو ۲ ق چ

 

کیک کره ای , کیک دو رنگ

طرز پخت کیک کره ای :

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم

آره میدونم تخم مرغش زیاده! ولی خب این مدل کیکها اینجورین. زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم . اگه تبحر ندارید دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید که یه دفعه کار رو خراب نکنید. از اون بدتر اینکه جدیدا حتی این تخم مرغهای “مارکدار مثلا استاندارد” هم توشون تخم مرغ فاسد پیدا میشه مثلا واسه همین ۶ تا تخم مرغ من سه تا هم تخم مرغ فاسد دور ریختم که اگه قرار بود با بقیه قاطی بشه اونوقت باید ۹تا رو دور میریختم! یا بیشتر!

سفیده رو اینقدر میزنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (قبلا گفتم سافت پیک یعنی چی ولی اگه بچه های خوبی نبودید و همه رسپیها رو با دقت دنبال نکردید… اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید. من ایندفعه به خاطر آقای شوهر (که کیک ها رو کم شیرین دوست داره) یک و نیم لیوان شکر ریختم که باعث کم شیرین شدنش شد (و البته یه دلیل دیگه هم داشت که آخر هفته میبینیدش). شما شکرش رو کم نکنید چون همین مقدار مناسبه.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

اینقدر هم بزنید تا یک کرم یکدست و کرم رنگ بدست بیارید. وانیل رو هم اضافه میکنیم. این وانیلی که من اینبار استفاده کردم اسانس کره و وانیله که مروارید جون زحمتش رو کشیدن.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کره باید به دمای اتاق رسیده باشه پس بهتره از قبل واسه اش برنامه ریزی کنید. کره رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم

کیک کره ای , کیک دو رنگ

وقتی کره رو توی ظرف انداختید… کاورش رو دور نندازید. چون کره نرم شده یه کم از کره همیشه توی کاور باقی میمونه. با همون میزان کره ای که به کاور چسبیده قالب رو چرب میکنیم. یعنی به بدنه قالب میمالیمش تا همه قالب کاملا چرب شه. اینطوری کره اضافی هم روی قالب نداریم و بعد از آرد پاشی گلوله آردی نخواهیم داشت

 

کیک کره ای , کیک دو رنگ

 

مخلوط زرده رو به سفیده اضافه میکنیم. من سرعت عملم بالاست و همه این مراحل رو خیلی سریع انجام میدم اما اگه شما دستتون کنده و طول میکشه تا همه اینکارا رو انجام بدید بهتره که پره همزن رو بشورید و خوب خشک کنید و تازه الان سفیده ها رو هم بزنید. چون سفیده وقتی میمونه دوباره بافتش متلاشی میشه و آب میندازه. متوجه منظورم شدید؟ خوبه

طرز تهیه کیک کره ای

راستی نیازی به فولد کردن نیست. با همون همزن کار کنید. من هر دو شیوه رو تست کردم توفیر آنچنانی نداره و بازم کیکتون در نهایت صد درصد اسفنجی خواهد بود

آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم

کیک کره ای , کیک دو رنگ

من قالب آرد پاشی شده رو هم بهتون نشون بدم… توی قالب که آرد ریختیم چندین بار میچرخونیمش که همه جای قالب با آرد کاملا کاور شه بعد قالب رو برمیگردونیم و چند بار پشتش ضربه میزنیم تا آرد اضافیش بریزه. اینکار رو که انجام بدید دیگه خیالتون راحت باشه که کیکتون راحت از قالب جدا میشه و آرد اضافی هم روی بدنه کیکتون نخواهید داشت

فقط به اندازه ای که آرد با مواد مخلوط شه مواد رو هم بزنید و نه بیشتر

کیک کره ای , کیک دو رنگ

دو سوم مواد رو توی قالب میریزیم. میبینید که مخلوط کیک کرم مانند و پفکی ولی سفته. دقیقا مثل خامه فرم گرفته است

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کاکائو رو روی باقی مخلوط الک میکنیم (البته اگه میخواید که کیکتون دو رنگ باشه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

و هم میزنیم تا مخلوط شه. و در این مرحله است که بوی کیک شکلاتی به مشام میرسد!

کیک کره ای , کیک دو رنگ

بقیه مخلوط رو توی قالب میریزیم. (اگه از قالب گرد ساده استفاده میکنید هم باز باید به همین شکل رینگی مخلوط کاکائویی رو توی قالب بریزید چون بعد برشش خوشگلتر میشه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

بعد با یه کارد یا دسته قاشق چنگال (یا انگشت!) یه حرکات مارپیچی توی کیک ایجاد میکنیم که بعد از پخت کیکمون شکل “ماربل” به خودش میگیره و حسابی خوشگل میشه. زیاده روی هم نکنید اصلا تایم بگیرید که بیشتر از ۵ ثانیه نشه چون اگه زیادی مخلوطش کنید کل کیکتون کاکائویی میشه!

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کیک رو به مدت یک ساعت توی فر قرار میدیم. یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد. حتما هم وسط کیک رو با تستر تست کنید چون از بقیه نقاطش دیرتر میپزه. البته واسه قالب رینگی ممکنه زمان پخت ۵۰ دقیقه باشه پس از ۵۰ دقیقه به بعد دیگه چکش کنید.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

من اینبار کیک رو ۵۰ دقیقه پختم و اجازه ندادم روش کراست ببنده وگرنه این کراست روش هم فوق العاده خوشمزه است!

میذاریم کیک سرد شه و به راحتی از قالب جداش میکنیم.

خب میبینید که اصلا آرد اضافی روی سطح کیک دیده نمیشه و رنگش هم همونیه که باید باشه.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

اینم برششه که خدمتتون گفتم… جالبیش به اینه که هر برش طرح خاص خودش رو داره و خیلی بامزه است

بافت کیک کاملا اسفنجی و نرمه

درسته که اسمش کیک کره ایه ولی اصلا کیک چربی نیست

کیک کره ای , کیک دو رنگ

وقتی از قالب دایره ای ساده استفاده میکنیم برشش خیلی ناز میشه. حالا اگه امتحان کنید متوجه میشید چی میگم.

 

منبع:طیبه شف



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کیک آلو سیاه, کیک میوه ای طرز تهیه کیک آلو سیاه / کیک تابستانی و خوشمزه

    دستور پخت کیک آلو سیاه  کیک آلو سیاه یا تارت ترش و شیرین آلو سیاه با آلوهای تابستانی آماده می‌شود. این کیک خوشمزه سریع و ساده و کم‌خرج است و درست کردنش زمان زیادی نمی‌برد. نوش …

  • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

  • تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی

      آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی   کیک کاسه ای و کیک شیفون را به صورت زیر روی هم قرار میدهیم و داخل لایه های آن را با هر کرم و خامه …

  • آموزش تزیین کیک به شکل گربه

    آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

  • طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ

    طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ   چیز کیک شکلات تلخ ، دسر محبوب شکلات دوستان و بسیار خوش طعم و دلچسب است . شکلات تلخ برخلاف سایر انواع شکلات هم کالری پایین و هم …

  • جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

    جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

  • چیز کیک یخچالی انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      چیز  کیک یخچالی انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین چیز کیک یخچالی انار دسری بدون پخت و خوشمزه برای شب یلدا هست . ظاهری زیبا داره و راحت درست میشه. امیدواریم از خوردن اون لذت …

  • کیک بادامی بدون آرد و روغن طرز تهیه کیک بادامی بدون آرد و روغن | دستور پخت کیک بادامی با ایرمیک | کیک رژیمی

    طرز تهیه کیک بادامی با ایرمیک در تهیه این کیک بادامی از ایرمیک استفاده شده و آرد و روغن ندارد. اگر رژیمی دارید که نمی توانید روغن و آرد مصرف کنید با ما در بخش …

  • طرز تهیه کیک برنج با مرغ

    طرز تهیه کیک برنج با مرغ   کیک برنج با مرغ غذای خوشمزه و خوش رنگی است که به دلیل قالبی بودن برای مجالس بسیار مناسب و زیباست. این غذا را می توانید با انوع …

  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

مطالب قبلی این بخش
  • پاستیل زنجبیلی , پاستیل زنجفیلی طرز تهیه پاستیل زنجبیلی

    طرز تهیه پاستیل زنجبیلی پاستیل زنجبیلی درست کنید و از خواص بی نظیر زنجبیل بهره مند بشین. به ادامه مطلب توجه کنید تا روش تهیه پاستیل زنجبیلی را براتون توضیح بدم .   مواد لازم برای تهیه پاستیل …

    • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

      چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

      • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

          دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

        • طرز تهیه دسر ماست میوه ای مجلسی طرز تهیه دسر ماست میوه ای | دسر مجلسی مغذی و آسان

          دستور تهیه دسر ماست میوه ای مجلسی  دسر ماست میوه ای یکی از انواع دسر فوق العاده خوشمزه و پُرطرفداره که به علت وجود شیر، ماست، ژلاتین و میوه داخلشون یه دسر مغذی برای بدن هست. …

          • شیرینی نوروزی : پادرازی

              عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی پادرازی شیرین کنید این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.   مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد برنج:۱۲۵ گرم …

            • شیرینی زبرا , شیرینی پلنگی طرز تهیه شیرینی زبرا / کوکی زبرا

              روش پخت شیرینی زبرا و شیرینی پلنگی / زبرا کوکی    برای تهیه شیرینی زبرا میتوانید از هر نوع خمیر بیسکوئیتی که با آن راحت تر هستید این کوکی را تهیه کنید، در این آموزش تصاویری …

              • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

                تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

                • طرز تهیه پای توت فرنگی

                  طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

                  • طرز تهیه نان گاتا طرز تهیه نان گاتا با مغز گردو مناسب عصرانه و صبحانه 🍞

                    دستور پخت نان گاتا نان گاتا بیشتر در ارمنستان و امریکا طبخ میشود. بعضی ها این نان را کاتا هم می نامند. این نان بسیار خوش طعم است. امیدوارم شما هم نان گاتا را درست کنید …

                    • طرز تهیه ژله به شکل نیمرو

                      طرز تهیه ژله به شکل نیمرو   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا ۱ بسته بستنی وانیلی …

                      • دسر عیش السریا , دسر عیش السرایا طرز تهیه عیش السریا دسر عربی ماه رمضان

                        دسر عیش السریا دسر عربی مخصوص ماه رمضان عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه است. درست کردن آن نیز کاری راحت و آسان بوده و ظاهری شیک و مجلسی دارد. چیز خاصی نیست همان فرنی خودمان است با یک لایه نان تست …

                        • طرز تهیه کیک جواهرنشان ویژه شب یلدا

                          طرز تهیه کیک جواهرنشان آجیل و میوه های خشک (ویژه شب یلدا) Jewelled fruit & nut cake کیک جواهرنشان کیکی خوش عطر و طعم و سالم است که ظاهر رنگارنگ و زیبایی دارد. طعم دلپذیر …

                          • نان شیرمال , شیرینی نوروزی , شیرینی نایینی طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین

                            طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین نان شیرمال شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه میشه خورد هم برای صبحانه و چاشت نیمروز مناسبه. اگه با دقت ومطابق دستور  و با مواد …

                            • طرز تهیه کیک یزدی خانگی طرز تهیه کیک یزدی سنتی به سبک قنادی ها

                              روش پخت کیک یزدی خانگی کیک یزدی یکی از انواع شیرینی های سنتی استان یزده که طرفدارای زیادی داره. هر کجای ایران که باشین می تونین این کیک خوشمزه را در منزل درست کنین و از …