شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


کیک کره ای , کیک دو رنگ

دستور پخت کیک کره ای خوش عطر و خوشمزه

کیک کره ای میتونه بیس خیلی کیکها باشه. مثلا کیکهای میوه ای. یعنی میتونید توش از میوه ها استفاده کنید و کیکتون رو خراب نمیکنه. میتونید با باترکریم تزئین و سروش کنید.

میتونید توش قهوه بریزید و با باترکریم قهوه سروش کنید. با خامه ساده هم ترکیبش عالی میشه. کلا کیک انعطاف پذیریه.

من ولی همیشه کیک کره ای ساده دوست دارم و البته دو رنگ. چون اون قسمت کاکائوییش به خاطر ترکیبی که کره و کاکائو توی کیک ایجاد میکنه، بسیار خوشمزه و خوش عطر میشه و هیچوقت از این نمیتونم بگذرم…هیچ وقت!

 

مواد لازم برای تهیه کیک کره ای :

تخم مرغ ۶ عدد

وانیل ۱ ق چ

کره ۱۲۵ گرم

شکر ۳۵۰ گرم

آب جوش ۱ ق غ

آرد ۲ لیوان

بیکینگ پودر ۲ ق چ

کاکائو ۲ ق چ

 

کیک کره ای , کیک دو رنگ

طرز پخت کیک کره ای :

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم

آره میدونم تخم مرغش زیاده! ولی خب این مدل کیکها اینجورین. زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم . اگه تبحر ندارید دونه دونه توی دو تا کاسه زرده رو از سفیده جدا کنید که یه دفعه کار رو خراب نکنید. از اون بدتر اینکه جدیدا حتی این تخم مرغهای “مارکدار مثلا استاندارد” هم توشون تخم مرغ فاسد پیدا میشه مثلا واسه همین ۶ تا تخم مرغ من سه تا هم تخم مرغ فاسد دور ریختم که اگه قرار بود با بقیه قاطی بشه اونوقت باید ۹تا رو دور میریختم! یا بیشتر!

سفیده رو اینقدر میزنیم تا به مرحله سافت پیک برسیم (قبلا گفتم سافت پیک یعنی چی ولی اگه بچه های خوبی نبودید و همه رسپیها رو با دقت دنبال نکردید… اینقدر بزنید تا سفید و ابری شه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

زرده و شکر و آب جوش رو مخلوط کنید. من ایندفعه به خاطر آقای شوهر (که کیک ها رو کم شیرین دوست داره) یک و نیم لیوان شکر ریختم که باعث کم شیرین شدنش شد (و البته یه دلیل دیگه هم داشت که آخر هفته میبینیدش). شما شکرش رو کم نکنید چون همین مقدار مناسبه.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

اینقدر هم بزنید تا یک کرم یکدست و کرم رنگ بدست بیارید. وانیل رو هم اضافه میکنیم. این وانیلی که من اینبار استفاده کردم اسانس کره و وانیله که مروارید جون زحمتش رو کشیدن.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کره باید به دمای اتاق رسیده باشه پس بهتره از قبل واسه اش برنامه ریزی کنید. کره رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم

کیک کره ای , کیک دو رنگ

وقتی کره رو توی ظرف انداختید… کاورش رو دور نندازید. چون کره نرم شده یه کم از کره همیشه توی کاور باقی میمونه. با همون میزان کره ای که به کاور چسبیده قالب رو چرب میکنیم. یعنی به بدنه قالب میمالیمش تا همه قالب کاملا چرب شه. اینطوری کره اضافی هم روی قالب نداریم و بعد از آرد پاشی گلوله آردی نخواهیم داشت

 

کیک کره ای , کیک دو رنگ

 

مخلوط زرده رو به سفیده اضافه میکنیم. من سرعت عملم بالاست و همه این مراحل رو خیلی سریع انجام میدم اما اگه شما دستتون کنده و طول میکشه تا همه اینکارا رو انجام بدید بهتره که پره همزن رو بشورید و خوب خشک کنید و تازه الان سفیده ها رو هم بزنید. چون سفیده وقتی میمونه دوباره بافتش متلاشی میشه و آب میندازه. متوجه منظورم شدید؟ خوبه

طرز تهیه کیک کره ای

راستی نیازی به فولد کردن نیست. با همون همزن کار کنید. من هر دو شیوه رو تست کردم توفیر آنچنانی نداره و بازم کیکتون در نهایت صد درصد اسفنجی خواهد بود

آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم

کیک کره ای , کیک دو رنگ

من قالب آرد پاشی شده رو هم بهتون نشون بدم… توی قالب که آرد ریختیم چندین بار میچرخونیمش که همه جای قالب با آرد کاملا کاور شه بعد قالب رو برمیگردونیم و چند بار پشتش ضربه میزنیم تا آرد اضافیش بریزه. اینکار رو که انجام بدید دیگه خیالتون راحت باشه که کیکتون راحت از قالب جدا میشه و آرد اضافی هم روی بدنه کیکتون نخواهید داشت

فقط به اندازه ای که آرد با مواد مخلوط شه مواد رو هم بزنید و نه بیشتر

کیک کره ای , کیک دو رنگ

دو سوم مواد رو توی قالب میریزیم. میبینید که مخلوط کیک کرم مانند و پفکی ولی سفته. دقیقا مثل خامه فرم گرفته است

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کاکائو رو روی باقی مخلوط الک میکنیم (البته اگه میخواید که کیکتون دو رنگ باشه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

و هم میزنیم تا مخلوط شه. و در این مرحله است که بوی کیک شکلاتی به مشام میرسد!

کیک کره ای , کیک دو رنگ

بقیه مخلوط رو توی قالب میریزیم. (اگه از قالب گرد ساده استفاده میکنید هم باز باید به همین شکل رینگی مخلوط کاکائویی رو توی قالب بریزید چون بعد برشش خوشگلتر میشه)

کیک کره ای , کیک دو رنگ

بعد با یه کارد یا دسته قاشق چنگال (یا انگشت!) یه حرکات مارپیچی توی کیک ایجاد میکنیم که بعد از پخت کیکمون شکل “ماربل” به خودش میگیره و حسابی خوشگل میشه. زیاده روی هم نکنید اصلا تایم بگیرید که بیشتر از ۵ ثانیه نشه چون اگه زیادی مخلوطش کنید کل کیکتون کاکائویی میشه!

کیک کره ای , کیک دو رنگ

کیک رو به مدت یک ساعت توی فر قرار میدیم. یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد. حتما هم وسط کیک رو با تستر تست کنید چون از بقیه نقاطش دیرتر میپزه. البته واسه قالب رینگی ممکنه زمان پخت ۵۰ دقیقه باشه پس از ۵۰ دقیقه به بعد دیگه چکش کنید.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

من اینبار کیک رو ۵۰ دقیقه پختم و اجازه ندادم روش کراست ببنده وگرنه این کراست روش هم فوق العاده خوشمزه است!

میذاریم کیک سرد شه و به راحتی از قالب جداش میکنیم.

خب میبینید که اصلا آرد اضافی روی سطح کیک دیده نمیشه و رنگش هم همونیه که باید باشه.

کیک کره ای , کیک دو رنگ

اینم برششه که خدمتتون گفتم… جالبیش به اینه که هر برش طرح خاص خودش رو داره و خیلی بامزه است

بافت کیک کاملا اسفنجی و نرمه

درسته که اسمش کیک کره ایه ولی اصلا کیک چربی نیست

کیک کره ای , کیک دو رنگ

وقتی از قالب دایره ای ساده استفاده میکنیم برشش خیلی ناز میشه. حالا اگه امتحان کنید متوجه میشید چی میگم.

 

منبع:طیبه شف



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

    مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

  • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

  • آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

      آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

  • کیک یخچالی , کیک بدون پخت , کیک بیسکویتی کیک یخچالی بدون پخت دسر ساده و خوشمزه

    کیک یخچالی بدون پخت دسر ساده و خوشمزه کیک یخچالی دسری بسیار ساده و خوشمزه هست که نیاز به پخت نداره. ظاهرش هم زیباست و عصرانه مقوی  کاملیه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه …

  • طرز تهیه کیک ساده با سس گاناش و کارامل طرز تهیه کیک ساده خانگی با سس گاناش و سس کارامل برای عصرانه و صبحانه

    طرز تهیه کیک ساده خانگی پف دار و عالی امروز در بخش آشپزی طرز تهیه کیک ساده را تقدیمتون می کنیم. این کیک بسیار عالی و پف دار میشه. انواع کیک هایی که می بینید …

  • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

    ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

  • چیز کیک کوچک بیسکویتی طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی کوچک | چیز کیک یخچالی

    دستور پخت چیز کیک بیسکویتی کوچک  چیز کیک ها دو نوع هستند، چیز کیک یخجالی و پخته که هر کدام انواع مختلفی دارد. چیزکیک ها با میوه و ژله طعم های مختلف تهیه می شوند. در این …

  • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

      تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

  • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

      آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

  • طرز تهیه چیز کیک ژله ای

    طرز تهیه چیز کیک ژله ای   چیز کیک ژله ای دسری خوشمزه و شیک برای مجالس و مهمانی هاست . این دسر به دلیل وجود ژله های رنگی ظاهر زیبایی دارد بخصوص اگه با …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کراکر نمکی خانگی

    طرز تهیه کراکر نمکی در منزل   کراکر نمکی با بیسکویت ترد شور می تواند عصرانه و میان وعده ای سالم و خوشمزه برای همه افراد بخصوص کودکان و سالمندان باشد. در ادامه دستور تهیه …

    • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

      تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

      • کیک اسفنجی طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی

          طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی ساده کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی , طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی ساده , نحوه درست کردن کیک اسفنجی و تزیین آن , نکته های  تهیه کیک …

        • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

          روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

          • طرز تهیه دسر سوپانگل ترکی طرز تهیه کرم سوپانگل خانگی • عکس تزیین دسر سوپانگل ترکی

            آموزش طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی  کرم سوپانگل یک دسر خیلی خیلی خوشمزه ترکی و یه گزینه مناسب واسه مهمونیاست، خصوصا که تو لیوان سرو میشه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه کرم سوپانگل …

            • طرز تهیه دسر طالبی و تخم شربتی

                طرز تهیه دسر طالبی و تخم شربتی       دسر طالبی و تخم شربتی دسری است بسیار لذیذ و دوست داشتنی برای روزهای گرم تابستان .   مواد اولیه : آب طالبی ۲ …

              • طرز تهیه کیک کاپوچینو

                طرز تهیه کیک کاپوچینو با طعم عالی   اینم طرز تهیه کیک کاپوچینو برای طرفدارای نسکافه. این کیک با طعم عالی ای که داره می تونه یه عصرونه یا صبحونه لذتبخش باشه. اونو تهیه کنین …

                • شیرینی هلو , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلو برای مجالس

                    روش پخت شیرینی هلو برای عید و مجالس    شیرینی هلو با ظاهری بسیار زیبا و شیک ، شیرینی خوشمزه ایست که برای مهمانی های رسمی پخت و سرو می شود. این شیرینی خوشمزه را در نوروز …

                  • شکلات شب یلدا ایده های جالب برای دسر شب یلدا

                    پیشنهادهایی برای دسر شب یلدا  اگر به دنبال ایده هایی جدید برای دسر شب یلدا هستین که هم خوشمزه و اشتها برانگیز باشه و هم شیک و مجلسی این مطلب بخش آشپزی را دنبال کنید. …