سه شنبه , ۳ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت کیک آلو سیاه 

کیک آلو سیاه یا تارت ترش و شیرین آلو سیاه با آلوهای تابستانی آماده می‌شود. این کیک خوشمزه سریع و ساده و کم‌خرج است و درست کردنش زمان زیادی نمی‌برد.

نوش جان کردن کیک آلو برای یک عصر تابستانی با نوشیدنی گرم یا سرد را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم. تا هنوز آلو سیاه در بازار هست این کیک خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

اکیک آلو سیاه علاوه بر طعم بی نظیرش ، ظاهر زیبایی هم دارد. با خوردن این کیک ترکیبی از طعم کیک و لواشک را تجربه خواهید کرد.

 کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

 

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت یا تهیه: ۵۰ دقیقه

برای چند وعده یا نفر: ۸

 

آلو ترش و شیرین سیاه و طلایی از میوه‌های محبوب بعضی از کیک‌دوستان است. کیک آلو سیاه (به آن آلو شابلون هم می‌گوییم) به خاطر شیرینیِ کم و مزه طبیعی و ملس میوه‌ که لابه‌لای مواد می‌خزد، طرفدار دارد.

آلو سیاه میوه‌ای است که حضورش در تارت و شیرینی باعث کم‌کردن شکر می‌شود و صدمه‌ای به مزه کیک ما نمی‌زند و برای مزه‌دادن به شیرینی بسیار انعطاف دارد.

می‌توانیم از انواع آلو مثل قطره طلا، زردآلو یا هلو و شلیل هم برای پخت این کیک استفاده کنیم؛ وجود آلو در این شیرینی بهترین امتحانِ میوه‌های تابستانی در یک کیک یا تارت با میزان شیرینی کم و لذت بیشتر است.

یکی از دلایلی که این کیک طرفدار دارد این است که آلو یا میوه‌ها در شکل میوه در خمیر قرار می‌گیرند؛ نه نیازی به پخت از پیش است و نه مزه‌دار و دستکاری می‌شوند. برای همین طعم ملس و بیشتر تُرش میوه زیر دندان می‌ماند.

کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

مواد لازم برای کیک آلو سیاه:

– یک پیمانه آرد‌ همه‌منظوره

-۱۲ آلوی سیاه آبدار و شیرین، هسته‌گرفته و نیمه شده

– سه چهارم پیمانه شکر دانه‌ریز

– دو تخم‌مرغ بزرگ

– یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

– نوک قاشق چایخوری نمک

– نصف پیمانه کره آب‌شده

 

سس روی کیک آلو سیاه :

– دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه (دلخواه)

– یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین

– یک تا دو قاشق غذاخوری شکر ریز و نرم بر اساس میزان شیرینی آلو

کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

روش آماده‌کردن کیک آلو سیاه :

برای تهیه کیک آلوسیاه ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک باید با هم در یک کاسه مخلوط و بعد هم الک شوند.

سپس در یک کاسه بزرگ‌تر، کره و شکر با مخلوط‌کن دستی یا در دستگاه غذاساز حسابی هم‌زده می‌شوند تا وقتی خمیر نرمی شکل بگیرد. تخم‌مرغ اضافه می‌شود و دوباره هم می‌زنیم و بعد مواد خشک را می‌ریزیم و آنقدر در دستگاه هم زده می‌شود تا ملاط یک‌دست و صاف شود.

حالا کف قالب کیک (بهتر است ۲۰ سانتیمتری باشد) را کمی چرب می‌کنیم و مواد را می‌ریزیم. آلوها را طوری روی کیک می‌گذاریم که پوست‌شان رو به بالا باشد. آلوها باید همه قسمت بالا را بپوشانند.

بعد روی آلوها را با آب لیموی تازه نم‌نم خیس می‌کنیم؛ شبیه اسپری آبلیمو روی کیک. بعد پودر دارچین را همینطور می‌پاشیم و آخرش هم شکر باقیمانده را روی مواد یا آلوها می‌ریزیم. (بود و نیود آبلیمو سلیقه‌ای است اما شکر را باید حسابی براساس طعم آلو بسنجیم).

کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

فر باید روی ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم شده باشد. قالب کیک برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر می‌ماند. تا وقتی که کیک پف کند و رنگش طلایی شود. با یک خلال دندان وسط کیک پختش را امتحان می‌کنیم. وقتی هیچ خمیری به چوب نچسبید، کیک تا عمق پخته است.

کیک باید روی یک جسم قفسه مانند، خنک شود. اگر کیک بعداز خنک‌شدن، یک روز در دمای اتاق یا یخچال در بسته‌بندی سفت و محکم پلاستیکی بماند، آب آلوها بیشتر درون کیک نفوذ می‌کند و مثل بعضی از غذاهای شب‌مانده، خوشمزه‌تر و مزه‌دارتر و دلپذیرتر می‌شود.

فریزکردن این کیک و خوردنش سر فرصت هم توصیه شده. از این مواد دست‌کم ۸ برش کیک درمی‌آید.

 

نکته :

این روش کلاسیک و سنتی کیک آلوست. اما در روش دیگری که ما دوست داریم، می‌توانید آلو یا میوه‌ها را دو بخش کنید. یک‌بار در لایه اول خمیر بریزید. روی میوه‌ها را با یک لایه خمیر بپوشانید. آخرین مرحله باز هم میوه‌ها را روی خمیر بگذارید.

 

ارزش غذایی -تقریبی- صد گرم کیک آلو سیاه :

۲۴۸ کالری

۱۰ گرم چربی

۲۲ گرم قند

۸۷ میلی‌گرم سُدیُم

منبع:گوشه

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:


مطالب مرتبط با این موضوع


در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه چیز کیک انار دسر شب یلدا و ولنتاین

      طرز تهیه چیز کیک انار دسر ویژه شب یلدا و ولنتاین   چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوشرنگه که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسبه. پایه چیز کیک …

  • کیک گریدر, کیک سن ایچ طرز تهیه کیک گریدر / کیک با آب پرتقال

    دستور پخت کیک گریدر یا کیک سن ایچ با طعم پرتقال  کیک گریدر یا کیک سن ایچ بافت بسیار نرم و خوشمزه ای داره. این کیک رو میتونید با سن ایچ آناناس هم درست کنید. …

  • طرز تهیه کیک بیسکویت هرمی با مغز موز / کیک سرد

    طرز تهیه کیک بیسکویت هرمی با مغز موز    کیک بیسکویت یخچالی که به کیک سرد هم معروف هست احتیاج به فر و پخت ندارد و چون به راحتی تهیه می شود و طعم خوبی دارد جزو …

  • طرز تهیه کیک خرما برای افطار

     طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان   به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، دسرهایی که از کشمش و خرما تهیه شده اند را مصرف کنید. یکی از دسرهای خوشمزه و …

  • کیک شکلاتی با سس شکلات طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلاتی / انواع کیک

    دستور پخت کیک شکلاتی با سس شکلاتی  من که اعتراف میکنم از این کیک شکلاتی خیلی خوشم اومده و میتونم بگم یکی از بهترین کیکهایی بوده که تا به حال پختم. حتما این کیک خوشمزه …

  • کیک زردآلو طرز تهیه کیک زردآلو کیک تابستانی خوش طعم

    دستور پخت کیک زردآلو  در این دستور زردآلوها رویمواد کیک زردآلو چیده میشن. اما می تونین زردآلوها را کف قالب بچینین و مواد کیک رو روی اون بریزین. اگر زردآلوی تازه در دسترس ندارید میتونید از کمپوت …

  • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

    مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

  • طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

    طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …

  • آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

      آموزش روش نقاشی روی کیک   نقاشی روی کیک و انتقال تصویر دلخواه روی آن روشی جالب برای تزیین کیک است. با این روش می توانید تصویر موردنظرتان را روی کیک منتقل کنید. انتقال …

  • آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای

      آموزش کار با قیف و ماسوره های ستاره ای نحوه تزیین زیبای کیک با خامه به وسیله ماسوره های ستاره ای تزئین با قیف و ماسوره معمولا به دلیل مشکلات خاص خودش برای خیلی …

مطالب قبلی این بخش
  • حلوای نارگیل , دسر ماه رمضان طرز تهیه حلوای نارگیل برای افطار

    دستور پخت حلوای نارگیل دسری خوشمزه برای سفره افطار  حلوای نارگیل بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این دسر شیک و خوش طعم را برای مهمانی های افطار خود درست کنید و از خوردن آن …

    • روکر موز دسر ایتالیایی طرز تهیه روکر موز دسر ایتالیایی شیک و خوشمزه

      دستور تهیه روکر موز دسر کرمی ایتالیایی  روکر موز یک دسر شیک و خوشمزه ایتالیائیه. این دسر خوش طعم را درست کنید و از خوردن اون در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.   مواد …

      • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

         طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

        • تارت فلورنتینا طرز تهیه تارت فلورنتینا / شیرینی ملکه بادام

          دستور پخت تارت فلورنتینا   تارت فلورنتینا یا شیرینی ملکه بادام ، شیرینی خوشگل و خوشمزه ایه که درست کردن اون به نظر پر کار و سخت می‌آید. اما این طور نیست فقط کمی صبر و حوصله می‌خواهد. اگر …

          • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

                طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

            • طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

                طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

              • طرز تهیه کاکائو خرمایی

                  مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید کاکائو خرمایی دسری مقوی برای افطار و سحر ماه رمضان   این روزها بازار مهمانی های افطار داغه . اگه برای افطار مهمون دارین این …

                • طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا

                  طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا حلوای لبو از دسرهای سنتی شب یلداست. چغندر قرمز هم خواص زیادی دارد که در انتهای مطلب به برخی از آن  ها اشاره خواهیم کرد.   حلوای لبو دسری …

                  • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

                    آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

                    • آموزش تزئین شیرینی به شکل جغد

                      آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم. وقتی شیرینی را پختید …

                      • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

                        طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

                        • طرز تهیه دسر ترکیه ای ترایفل

                             طرز تهیه ترایفل دسری ترکیه ای   درست کردن برخی دسرها وقت‌گیر نیست، بعضی از آنها آن‌قدر سریع درست می‌شوند که شما می‌توانید همان موقع که مهمان در خانه‌تان هست، آن را درست کرده …

                          • دسر انار سه لایه , دسر شب یلدا طرز تهیه دسر انار شب یلدا دسر سه لایه مجلسی

                            آموزش تهیه دسر انار شب یلدا   در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه دسر انار شب یلدا را خواهید دید که دسری شیک و مجلسی و مناسب سفره شب یلدا …

                            • طرز تهیه پاستیل به شکل کرم

                              طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله!!   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کش ۱عدد ظرف با ارتفاعی به اندازه نی …