سه شنبه , ۵ بهمن , ۱۳۹۵


دستور پخت کیک آلو سیاه 

کیک آلو سیاه یا تارت ترش و شیرین آلو سیاه با آلوهای تابستانی آماده می‌شود. این کیک خوشمزه سریع و ساده و کم‌خرج است و درست کردنش زمان زیادی نمی‌برد.

نوش جان کردن کیک آلو برای یک عصر تابستانی با نوشیدنی گرم یا سرد را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم. تا هنوز آلو سیاه در بازار هست این کیک خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

اکیک آلو سیاه علاوه بر طعم بی نظیرش ، ظاهر زیبایی هم دارد. با خوردن این کیک ترکیبی از طعم کیک و لواشک را تجربه خواهید کرد.

 کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

 

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت یا تهیه: ۵۰ دقیقه

برای چند وعده یا نفر: ۸

 

آلو ترش و شیرین سیاه و طلایی از میوه‌های محبوب بعضی از کیک‌دوستان است. کیک آلو سیاه (به آن آلو شابلون هم می‌گوییم) به خاطر شیرینیِ کم و مزه طبیعی و ملس میوه‌ که لابه‌لای مواد می‌خزد، طرفدار دارد.

آلو سیاه میوه‌ای است که حضورش در تارت و شیرینی باعث کم‌کردن شکر می‌شود و صدمه‌ای به مزه کیک ما نمی‌زند و برای مزه‌دادن به شیرینی بسیار انعطاف دارد.

می‌توانیم از انواع آلو مثل قطره طلا، زردآلو یا هلو و شلیل هم برای پخت این کیک استفاده کنیم؛ وجود آلو در این شیرینی بهترین امتحانِ میوه‌های تابستانی در یک کیک یا تارت با میزان شیرینی کم و لذت بیشتر است.

یکی از دلایلی که این کیک طرفدار دارد این است که آلو یا میوه‌ها در شکل میوه در خمیر قرار می‌گیرند؛ نه نیازی به پخت از پیش است و نه مزه‌دار و دستکاری می‌شوند. برای همین طعم ملس و بیشتر تُرش میوه زیر دندان می‌ماند.

کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

مواد لازم برای کیک آلو سیاه:

– یک پیمانه آرد‌ همه‌منظوره

-۱۲ آلوی سیاه آبدار و شیرین، هسته‌گرفته و نیمه شده

– سه چهارم پیمانه شکر دانه‌ریز

– دو تخم‌مرغ بزرگ

– یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

– نوک قاشق چایخوری نمک

– نصف پیمانه کره آب‌شده

 

سس روی کیک آلو سیاه :

– دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه (دلخواه)

– یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین

– یک تا دو قاشق غذاخوری شکر ریز و نرم بر اساس میزان شیرینی آلو

کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

روش آماده‌کردن کیک آلو سیاه :

برای تهیه کیک آلوسیاه ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک باید با هم در یک کاسه مخلوط و بعد هم الک شوند.

سپس در یک کاسه بزرگ‌تر، کره و شکر با مخلوط‌کن دستی یا در دستگاه غذاساز حسابی هم‌زده می‌شوند تا وقتی خمیر نرمی شکل بگیرد. تخم‌مرغ اضافه می‌شود و دوباره هم می‌زنیم و بعد مواد خشک را می‌ریزیم و آنقدر در دستگاه هم زده می‌شود تا ملاط یک‌دست و صاف شود.

حالا کف قالب کیک (بهتر است ۲۰ سانتیمتری باشد) را کمی چرب می‌کنیم و مواد را می‌ریزیم. آلوها را طوری روی کیک می‌گذاریم که پوست‌شان رو به بالا باشد. آلوها باید همه قسمت بالا را بپوشانند.

بعد روی آلوها را با آب لیموی تازه نم‌نم خیس می‌کنیم؛ شبیه اسپری آبلیمو روی کیک. بعد پودر دارچین را همینطور می‌پاشیم و آخرش هم شکر باقیمانده را روی مواد یا آلوها می‌ریزیم. (بود و نیود آبلیمو سلیقه‌ای است اما شکر را باید حسابی براساس طعم آلو بسنجیم).

کیک آلو سیاه, کیک میوه ای

فر باید روی ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم شده باشد. قالب کیک برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر می‌ماند. تا وقتی که کیک پف کند و رنگش طلایی شود. با یک خلال دندان وسط کیک پختش را امتحان می‌کنیم. وقتی هیچ خمیری به چوب نچسبید، کیک تا عمق پخته است.

کیک باید روی یک جسم قفسه مانند، خنک شود. اگر کیک بعداز خنک‌شدن، یک روز در دمای اتاق یا یخچال در بسته‌بندی سفت و محکم پلاستیکی بماند، آب آلوها بیشتر درون کیک نفوذ می‌کند و مثل بعضی از غذاهای شب‌مانده، خوشمزه‌تر و مزه‌دارتر و دلپذیرتر می‌شود.

فریزکردن این کیک و خوردنش سر فرصت هم توصیه شده. از این مواد دست‌کم ۸ برش کیک درمی‌آید.

 

نکته :

این روش کلاسیک و سنتی کیک آلوست. اما در روش دیگری که ما دوست داریم، می‌توانید آلو یا میوه‌ها را دو بخش کنید. یک‌بار در لایه اول خمیر بریزید. روی میوه‌ها را با یک لایه خمیر بپوشانید. آخرین مرحله باز هم میوه‌ها را روی خمیر بگذارید.

 

ارزش غذایی -تقریبی- صد گرم کیک آلو سیاه :

۲۴۸ کالری

۱۰ گرم چربی

۲۲ گرم قند

۸۷ میلی‌گرم سُدیُم

منبع:گوشه

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

      دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

  • تزیین کیک به شکل قوری

      آموزش تصویری تزیین کیک به شکل قوری   مواد اولیه : شکلات یا ترافل های رنگی به مقدار دلخواه کیک کاسه ای ۲ عدد خامه فرم گرفته به مقدار لازم رنگ خوراکی آبی،قرمز،سبز مقدار …

  • تزیین کیک به شکل دایناسور

      تزئین کیک به شکل دایناسور کیک را بپزید و بگذارید خنک شود. از قالب بیرون بیاورید و مرکز یک کیک را پیدا کنید. کیک را با چاقوی نان بری از وسط نصف کنید. دو …

  • تزیین کیک روز پدر , مدل کیک روز مرد مدل تزیین کیک روز پدر / کیک روز مرد

    مدل تزیین کیک روز پدر / عکس کیک روز مرد تزیین کیک روز پدر, نحوه تزیین کردن کیک برای روز پدر, تزیین کیک ویژه روز پدر, مدل های کیک به مناسبت روز پدر, کیک های روز پدر, …

  • تزیین کیک روز پدر , دسر روز پدر تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک روز پدر

    تزیین کیک روز پدر / کاپ کیک ویژه روز پدر و روز مرد پخت و تزیین کیک روز پدر و مرد یکی از بهترین هدیه های روز پدر برای شیرین کردم کام او در این روز می باشد که …

  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

  • طرز تهیه کیک بیسکویت هرمی با مغز موز / کیک سرد

    طرز تهیه کیک بیسکویت هرمی با مغز موز    کیک بیسکویت یخچالی که به کیک سرد هم معروف هست احتیاج به فر و پخت ندارد و چون به راحتی تهیه می شود و طعم خوبی دارد جزو …

  • کیک کره ای , کیک دو رنگ طرز تهیه کیک کره ای

    دستور پخت کیک کره ای خوش عطر و خوشمزه کیک کره ای میتونه بیس خیلی کیکها باشه. مثلا کیکهای میوه ای. یعنی میتونید توش از میوه ها استفاده کنید و کیکتون رو خراب نمیکنه. میتونید با …

  • طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج

    طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج در این مطلب با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه که دسری مقوی و خوش طعم است آشنا می شوید.   مواد لازم برای کاپ …

  • چیز کیک انار یخچالی دسر ویژه شب یلدا

    چیز کیک انار یخچالی بدون نیاز به پخت دسر ویژه شب یلدا در این پست طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی که دسری خوشمزه، بدون نیاز به پخت و مناسب مهمانی های شب یلداست را به …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین

    طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین   نان قندی یکی از شیرینی های سنتی شهر قزوین است. این شیرینی بسیار آسان تهیه میشود. از مهمانان خودتان بخصوص در ایام عید نوروز با شیرینی نان قندی …

    • شیرینی نوروزی: شیرینی بهشتی

      نوروز کام مهمانها را با شیرینی بهشتی شیرین کنید مواد لازم نوع (قالبی) : پودر هل:۱ قاشق چایخوری پودر شکر:۱لیوان سرخالی روغن جامد:۱لیوان سرخالی(کمی سرخالی تر از شکر) آرد:۲ و ۲سوم لیوان کنجد:به میزان لازم …

      • طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

           کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی   در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی …

        • طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج

          طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج در این مطلب با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه که دسری مقوی و خوش طعم است آشنا می شوید.   مواد لازم برای کاپ …

          • طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای

              طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای   در این پست طرز تهیه توپک هندوانه‌ای (شکلات توپی هندوانه ای) که دسر بسیار آسان و شیک است تقدیمتان می شود. طرز تهیه …

            • طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز شیرینی مخصوص عید نوروز

              طرز تهیه سوهان عسلی برای پذیرایی عید نوروز  سوهان عسلی یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه سوهان عسلی چند مغز را تقدیم …

              • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

                طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …

                • طرز تهیه پای سیب در سیب

                  طرز تهیه پای سیب در سیب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : خمیر پای ۱ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری سیب ۴ عدد بزرگ مخلوط …

                  • کیک یخچالی , کیک بدون پخت , کیک بیسکویتی کیک یخچالی بدون پخت دسر ساده و خوشمزه

                    کیک یخچالی بدون پخت دسر ساده و خوشمزه کیک یخچالی دسری بسیار ساده و خوشمزه هست که نیاز به پخت نداره. ظاهرش هم زیباست و عصرانه مقوی  کاملیه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه …

                    • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

                      آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

                      • کیک نارنگی , کیک میوه ای طرز تهیه کیک نارنگی | کیک میوه ای | کیک با عطر میوه | کیک مجلسی

                        دستور پخت کیک نارنگی کیک نارنگی به کیک خوشمزه و خوش عطر فصل پاییزه. بهتون پیشنهاد می کنم این کیک خوش طعم رو بپزین و همراه یه نوشیدنی گرم کنار خونواده نوش جون کنین.   مواد …

                        • طرز تهیه گز آردی , گز اصفهان طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم

                             طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم/ شیرینی نوروزی   گز آردی یکی از انواع گز است. گز سوغات اصفهان و کرمان، یزد و چهار محال و بختیاری و یکی از تنقلات شیرین معروف و سنتی …

                          • طرز تهیه کیک مافین نوتلا

                            روش پخت مافین نوتلا مافین نوتلا مواد اولیه برای ۶ نفر : تخم مرغ (نیازی به همزن نیست) ۲ عدد زده شده شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری آرد …

                            • طرز تهیه باقلوا خانگی طرز تهیه باقلوای خانگی شیرینی مراسم و عید

                              دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی …