چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


    دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت

راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی 

کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن آشنا خواهید شد. امیدوارم مورد استفاده و پسند شما عزیزان قرار بگیره.

نکته قابل‌ذکر در تهیه ذرت این است که نباید حین پخت بلال به آن نمک اضافه کنید، همچنین آن را بیش از اندازه روی حرارت قرار ندهید زیرا هم طعم خود را از دست می‌دهد و هم بسیار سفت و غیرقابل‌هضم می‌شود.

۱۵-۲۰ دقیقه زمان برای پخت آن کافی می‌باشد. ذرت‌ها را بعد از دانه دانه کردن و پختن بلال ، می‌توانید در انواع غذاها مانند پاستا، ماکارونی، پیتزا، سوپ، سالاد و … و نیز به همراه انواع ساندویچ‌ها یا مخلوط با برنج استفاده نمایید.

 

راهنمای خرید بلال برای تهیه کنسرو ذرت :

و اما بهترین و میشه گفت تنها بلال مناسب برای دون کردن و کنسرو کردن بلال های معروف به ذرت مکزیکی هستن.

ینی به مغازه دار باید بگی من بلال ذرت مکزیکی میخوام یا اینکه خودشون روش تابلو زدن ذرت مکزیکی.

این بلال ها دونه هایی شفاف و درشت و شیرین دارن و در کمتر از نیم ساعت پخته میشن و خیلی خیلی نرم و خوشمزه هستن، در صورتی که بلال های عادی به زمان طولانی برای پخت نیاز دارن.

دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت

همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنین بلال عادی موهاش به سختی جدا میشه و موقع دون کردن و تهیه کنسرو اون خیلی این موها اذیت میکنه.

ولی بلال مخصوص اصلا اینطور نیست و به راحتی همه موهاش پاک میشن و دونه ها خالص و درشت و خوشگل بهمون میده.

این بلال ها بعد از پخت رنگ زرد روشن دارن ولی بلال های عادی زرد پر رنگ میشن.
در واقع با این بلال های مخصوص نتیجه دقیقا مثل کنسرو های ذرت میشه که البته نوع خونگیش کاملا مسلمه که هم تمیز تره و سالم تر و خیلی خیلی با کیفیت تر.
من برای فریزر و یا تهیه کنسرو ذرت از این بلال استفاده میکنم که فصلش اواخر شهریور و اوایل مهر هست.

 

برای تهیه کنسرو ذرت و دون کردن ذرت کلییییییییی راه وجود داره
منم در پی کشف بهترین راه جشنواره ای راه انداختم

۱-اول بلال ها رو دون کردم و بعد پختم
۲-بلال رو اول پختم و بعد دون کردم

برای پخت هم ۴ روش پخت رو برا هر کدوم از موارد بالا انجام دادم:
۱-بخارپز
۲-داخل قابلمه و فقط با اب خالی
۳-داخل قابلمه به همراه شکر و نمک
۴-داخل زودپز
و اما نتیجه خیلی خیلی لذت بخش و شیرین این جشنواره این بود که:
ذرت رو همون ابتدا دون کنم بهتره چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه.
و اینکه داخل قابلمه پختن همراه با شکر و نمک رو به دیگر روش های پخت ترجیح میدم.
چونکه به صورت بخار پز زمان زیادی میبره و اخرشم دونه اونجور که دلم میخواست نرم نشد.
برا زودپز هم دیدم که در اثر فشاری که داخل زودپز ایجاد میشه ذرت ها کمی تیره شدن و رنگشون خیلی خوشگل نشد و گر نه از لحاظ پخت خوب بود و مشکلی نداشت.

من قابلمه رو ترجیح میدم چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.

 

روش دانه کردن ذرت برای تهیه کنسرو ذرت :

ابتدا یک ردیف را با چاقو به صورت عمودی جدا میکنیم و بعد دور های بعدی رو میتونیم به راحتی با دست خالی کنیم.

دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت

بعدش ردیف کناری رو با چاقو میبریم.
با دست راحت برشها رو جدا میکنیم.

دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت

بعد که همه رو دون کردیم داخل ظرف میریزیم و روش آب میریزیم. و آبکش میکنیم.
چند باری اینکار رو تکرار میکنیم تا کلا ته دونه ها که سفت هستن و پرزهای مونده جدا بشه.

نوع بلالی که استفاده میشه در مدت زمان مورد نیاز جهت پخت و نرم شدن ذرت فرق داره.
و بهتره که از شیر بلال که دونه های نرم و خوشمزه داره استفاده کنیم برا تهیه کنسرو ذرت.

زدن نمک به ذرت ها باعث سفتی اون ها میشه و برعکس اون زدن شکر باعث نرمی و خوشمزه شدن ذرت ها میشه
من برای هر ۴ بلال، یک قاشق سر پر شکر و یک چهارم قاشق چایی خوری نمک زدم.
این مقدار کم نمک در واقع فقط برای طعم دهی هست.
تجربه کردم ذرت هایی که با اب تنها درست کرده بودم طعمشون به خوبی ذرت هایی که به این شیوه درست کردم نبود.
در واقع ترکیب شکر و یه کوچولو نمک باعث میشه مثل کنسرو ذرت های بیرون خوشمزه بشه.

 

روش کنسرو کردن ذرت :

دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین.

حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه.

قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه.

بعد از اینکه آب به جوش اومد ۲۰-۳۰ دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه.
و به این صورت کنسرو ما آماده ست.

 

دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت

حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره.
مثلا برای برگ مو در حد ۱۵ دقیقه کافیه.
برای گیلاس نیم ساعت کافیه.
برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.

-میتونیم مقداری از بلال هامون رو به صورت حلقه حلقه در بیاریم و بپزیم.
برای دورچین غذاها بسیار شیک و زیباست.

اگه احیانا ذرت رو با نمک پختین و سفت شده ،نگران نشین.
میتونین باز اون رو به قابلمه برگردونده و با شکر بپزین تا نرم بشه.

 

دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت

 

روش پخت ذرت خشک :

ذرت خشک رو با شکر و اب داخل قابلمه ریخته و حرارت بدین تا وقتی که نرم بشه

میتونیم ذرت ها رو بعد از پخت ابکش کنیم و بسته بندی و فریز کنیم.

 

منابع:مامی سایت / جام جم آنلاین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

    روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

    • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

      دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

      • شامی رودباری, نحوه پخت شامی رودباری, درست کردن شامی رودباری, مواد لازم برای شامی رودباری, طرز تهیه انواع شامی, طرز پخت شامی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت شامی رودباری طرز تهیه شامی رودباری

        طرز تهیه شامی رودباری   این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.   آماده سازی : ۳۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه …

        • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

          طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

          • طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

                طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج   خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از …

            • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

              دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

              • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

                طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

                • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

                  اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

                  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

                    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

                    • خوراک قارچ منچوری طرز تهیه خوراک قارچ منچوری

                      طرز تهیه خوراک قارچ منچوری ساده و خوشمزه    خوراک قارچ منچوری غذایی بدون گوشت و حاوی سبزیجات هست که خیلی خوش طعمه. یک بار هم که شده اونو امتحان کنید.   آماده سازی: ۳۰ …

                      • طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

                        چیز برگر درون پنیری واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : ۲۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه  مواد لازم …

                        • طرز تهیه ماست موسیر خانگی

                          روش تهیه ماست موسیر خوشمزه   تهیه ماست موسیر یا ماست و خیار کار سختی نیست. با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست …