جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


کباب مرغ تند

این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.

 

آماده سازی: ۴ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۵ ساعت
 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ  ۴ قطعه (سینه)

فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
سیر  ۴ حبه
سبزی ۵ قاشق غذاخوری (شامل گشنیز و جعفری ساطوری شده)
پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
 

طرز تهیه :

برای تهیه کباب مرغ ابتدا آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.

در صورتی که مواد شما خیلی سفت بود و میکس نمیشد کمی آب یا سرکه سیب به آن اضافه کنید.

پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل ظرفی در دار بریزید.

مرغ را شسته و استخوان هایش را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به ۲ تا۳ قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را کمی با گوشتکوب بکوبید و به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، درب ظرف را بگذارید و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید و روی حرارت یا فر بگذارید پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید.

 

نکات:

۱) این کباب مخصوص کشور مراکش است.
۲) در صورت تمایل مقداری ماست چکیده هم به سس اضافه کنید.
۳) این کباب در مراکش خیلی تند سرو میشود.
۴) بهتر است مرغ را از شب داخل سس بخوابانید.

 

نوش جان

 

 

فودسوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

    دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

  • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

    طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • طرز تهیه کباب میگو

      مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

  • طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

    مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

    • سوپ های مقوی برای افطار

      اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

      • طرز تهیه بادمجان شکم پر

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

        • طرز تهیه حلیم گوشت

          طرز تهیه حلیم گوشت   حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم …

          • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

            روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

            • طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

                آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

              • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                  طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                • طرز تهیه امورایس

                   امورایس یک غذای معروف کره ای و البته ژاپنی است. اگر کمی برنج پخته اضافه مونده باشه امورایس یک غذای خوشمزه است برای درست کردن. آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

                  • طرز تهیه دلمه سیب زمینی

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سیب زمینی ۴ …

                    • طرز تهیه لواشک آلبالو

                        روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

                      • طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

                        دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

                        • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

                          روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

                          • طرز تهیه سالاد به شکل قارچ

                              طرز تهیه سالاد به شکل قارچ های کوچک زیبا   ظاهر این سالاد خیلی زیباست . من وقتی می خوام تعجب مهمون های خودم رو موقع شام ببینم ، این سالاد رو درست می …

                            • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

                                مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …