دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه ژله خاکشیر

طرز تهیه ژله خاکشیر

 

خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع دو نوع دارد که یکی تلخ با دانه‌های ریز و رنگ‌ مایل به سرخی است و گونه دیگر شیرین است و دانه‌های آن بزرگ‌تر بوده و رنگش سرخ تیره میباشد ؛ هر دو نوع در اغلب نواحی ایران مخصوصاً دامنه‌های البرز و در بیابان‌ها رشد می کنند. خاکشیر خواص درمانی زیادی دارد لذا در این مطلب روش تهیه ژله خاکشیر را فرا خواهید گرفت.

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۵ ساعت

 

مواد اولیه برای ۸ نفر:
آبلیمو ۳ ق س
گلاب ۱/۴ پیمانه
آب ۱ لیتر
شکر ۳۵۰ گرم
خاک شیر ۴۰ گرم
پودر ژلاتین ۵ ق چ

 

طرز تهیه ژله خاکشیر

روش تهیه :
جهت تهیه ژله خاکشیر ابتدا ۳ پیمانه آب را همراه با شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
آنگاه پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه آب باقی مانده به روش بن ماری حل کنید سپس محلول ژلاتین را به شربت اضافه کرده و بگذارید خنک شود
حالا خاکشیر را بشویید و همراه با گلاب و آبلیمو به مایه فراهم کرده اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود در این میان گاهی آن را هم بزنید تا خاکشیر ته نشین نشود… حالا ژله خاکشیر را در قالبی به گنجایش ۱ لیتر بریزید و ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. 
نوش جان

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه فروماژ کیوی (ژله دسر)

    طرز تهیه فروماژ کیوی (ژله دسر شیک و خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت مواد اولیه برای ۸ نفر : زرده تخم مرغ ۴عدد شکر ۸قاشق غذاخوری شیر …

  • فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

        فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی   ژله تزریقی از زیباترین و محبوب ترین ژله هاست . وقتی طرح های زیبای اون رو می بینیم احساس می کنیم از عهده اون برنمیاییم ولی با …

  • طرز تهیه دسر ماست و انار طرز تهیه دسر،دسر ماست و انار طرز تهیه دسر ماست و انار

    طرز تهیه دسر ماست و انار انار را از پوست جدا کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید،بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه ظرف …

  • طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

    روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …

  • طرز تهیه مسقطی خامه ای

    طرز تهیه مسقطی خامه ای   مسقطی یک نوع شیرینی است. مواد اولیه این شیرینی آرد نشاسته است. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و …

  • ژله, ژله ترکیبی, ژله سورپرایز, ژله مجلسی طرز تهیه ژله سورپرایز / ژله ترکیبی مجلسی

    آموزش روش تهیه ژله سورپرایز / ژله ترکیبی  ژله سورپرایز را به شکل های مختلف میشه تهیه کرد. قبلا آموزش هایی در این زمینه تقدیم شما شد. در این مطلب روش تهیه ژله ترکیبی زیبایی …

  • طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه

    طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : توت فرنگی ۴۵۰ گرم (برش های درشت) بستنی وانیلی ۴ فنجان …

  • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

          نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

  • طرز تهیه محلبی توت فرنگی

       طرز تهیه محلبی توت فرنگی   محلبی توت فرنگی یک محلبی ساده و خوشمزه میوه ای و می توان گفت کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی …

  • طرز تهیه ژله شکلاتی (دسر شکلاتی )

    طرز تهیه ژله شکلاتی (دسر شکلاتی)   در این مطلب دو روش برای تهیه ژله شکلاتی و هم چنین تصاویری از ژله های شکلاتی مجلسی و زیبا تقدیم شما عزیزان می شود.   روش اول …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر

    طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر   در این مطلب روش جدید برای پخت مرغ با طعمی متفاوت و دلپذیر تقدیمتون میشه . امیدواریم اونو بپزین و از خوردنش لذت ببرین.     …

    • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

        ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

      • طرز تهیه کتلت کدو سبز

          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

        • روش های تهیه آب هندوانه

            ۶ روش برای گرفتن آب هندوانه          شش روش برای تهیه آب هندوانه :  همین‌طور که به روزهای گرم نزدیک‌تر می‌شویم، بدن ما نیاز بیشتری به آب و مایعات و میوه‌های خنک‌کننده …

          • کیک گریدر, کیک سن ایچ طرز تهیه کیک گریدر / کیک با آب پرتقال

            دستور پخت کیک گریدر یا کیک سن ایچ با طعم پرتقال  کیک گریدر یا کیک سن ایچ بافت بسیار نرم و خوشمزه ای داره. این کیک رو میتونید با سن ایچ آناناس هم درست کنید. …

            • طرز تهیه مرغ ترش تنوری

              طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

              • طرز تهیه شیرینی توت

                طرز تهیه شیرینی توت (توت بادامی – توت پسته ای – توت نارگیلی)   شیرینی توت به دلیل بدون پخت پخت و ساده بودن، نیز طعم عالی و ظاهر زیبا طرفداران زیادی دارد. با دستور …

                • طرز تهیه گز آردی , گز اصفهان طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم

                     طرز تهیه گز آردی اصفهان + فیلم/ شیرینی نوروزی   گز آردی یکی از انواع گز است. گز سوغات اصفهان و کرمان، یزد و چهار محال و بختیاری و یکی از تنقلات شیرین معروف و سنتی …

                  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

                    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

                    • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

                      طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

                      • طرز تهیه مربای هلو

                        مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

                        • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

                              طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

                          • تزیین سالاد شیرازی تزیین سالاد شیرازی مجلسی + عکس

                            مدل های زیبای تزیین سالاد شیرازی مجلسی  تزیین سالاد شیرازی کار سختی نیست، خلاقیت و سلیقه را با کمی صرف وقت ادغام کنید تا بتوانید سالاد را به مدلهای بسیار زیبا تزیین و سرو کنید. در این مطلب تصاویری …

                            • طرز تهیه دسر طالبی و تخم شربتی

                                طرز تهیه دسر طالبی و تخم شربتی       دسر طالبی و تخم شربتی دسری است بسیار لذیذ و دوست داشتنی برای روزهای گرم تابستان .   مواد اولیه : آب طالبی ۲ …