چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

ژله خانگی
ژله خانگی برای اون دسته از افرادی که دوست دارن همه چیزو خودشون درست کنن عالیه!ژله خیلی خیلی راحت تهیه میشه و همه از پس درست کردنش بر میان تازه اصلا هم فوت و فن خاصی نداره و مواد اولیشم بسیار در دسترسه!

طرز تهیه:

در این مطلب سه روش برای تهیه ژله خانگی تقدیم شما عزیزان میشه:

روش اول:

برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای می خواید تهیه کنید. باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل بشه.
مثلا اگر شما میخواید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی) رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت ۱قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!

روش دوم :
*یه روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما ۱لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار می کنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
*نوع دیگه ای که میتونید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!

روش سوم :
*یک نوع دیگه هم هست که میشه ژله میوه!یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد ۱لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!

 ژله خانگی
 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک و شیرینی

       طرز تهیه ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک   ژله بریلو برای نقاشی روی کیک برای کاور کردن روی کیک، تزیینات کیک و شیرینی و برای مرطوب و براق نگه داشتن میوه …

  • کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی طرز تهیه کیک پرتقالی | کیک خانگی | کیک پف کرده و پنبه ای

    دستور پخت کیک پرتقالی خوشمزه و عالی کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه که طرفداران زیادی دارد. کمتر کسی است که از عطر پرتقال در کیک لذت نبرد. با مجله تصویر …

  • کیک هل و زعفران, طرز پخت کیک طرز تهیه کیک هل و زعفران / پخت کیک مجلسی

    دستور پخت کیک هل و زعفران کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره …

  • طرز تهیه موس لبو خوشمزه

      طرز تهیه موس لبو خوشمزه   با لبو خوراکی های مختلفی میشه درست کرد مثه سالاد، بورانی، ترشی، مربا و … . امروز میخوایم طرز تهیه موس لبو که یه دسر زمستانی خوشمزه هست …

  • کرم موز, دسر مجلسی طرز تهیه کرم موز دسر مجلسی خوشمزه و شیک

    دستور تهیه کرم موز دسر مجلسی / دسر ماه رمضان کرم موز یا ژله موز یکی از دسرهای خوشمزه و غنی از پتاسیمه، بنابراین میتونه میان وعده مناسبی برای کودکان باشه. موز تاثیر خوبی در تامین رشد …

  • طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی

    طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر: چیپس شکلاتی ۱/۲ فنجان پودر شکر ۲ قاشق …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه نان اهری آذربایجان شرقی طرز تهیه نان اهری نان سنتی آذربایجان شرقی

    طرز تهیه نان اهری   شهر اهر در استان آذربایجان شرقی نوعی نان سنتی به نام نان اهری (یتی قات) دارد که جز سوغات این شهرستان محسوب می شود. در بخش آشپزی ، طرز تهیه …

  • طرز تهیه دسر رویای زمستان (دسر برفی)

      طرز تهیه دسر رویای زمستان(دسر برفی) مواد اولیه : شیر ۱ لیتر آرد ۱ پیمانه نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز ۱ لیوان کره ۱۲۵ گرم کرم شانتی (میتونین بجای کرم …

  • طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا

    طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی دسر هندوانه دارچینی فقط برای شب یلدا نیست. این دسر خوشرنگ و خوشمزه را می تونید هر وقت مایل بودین درست کرده و نوش جان کنید.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه دسر کرم هلو خوشمزه و خوش عطر

    آموزش روش تهیه دسر کرم هلو     کرم هلو دسری خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهند برد. در ادامه به دستور تهیه این دسر خوش طعم …

  • طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای

      طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای   در این پست طرز تهیه توپک هندوانه‌ای (شکلات توپی هندوانه ای) که دسر بسیار آسان و شیک است تقدیمتان می شود. طرز تهیه …

  • مسقطی بیسکویتی طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

      دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه  مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می …

  • طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

    طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …