سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

دسر, بستنی ,ژله ,ژله مجلسی, بستنی مجلسی ,طرز تهیه ژله بستنی ,روش تهیه ژله ,دستور تهیه ژله , روش تهیه دسر, آموزش تهیه دسر, آموزش تهیه ژله, آموزش تهیه دسر مجلسی ,دسر مجلسی 

در این مطلب روش تهیه یک دسر مجلسی خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز به شما عزیزان آموزش داده می شود.

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

 

مواد اولیه برای ۵ نفر :

میوه به میزان لازم (تازه و با طعم ژله یکی باشد)

بستنی ۱ونیم لیوان (وانیلی)

پودر ژله ۲بسته

 طرز تهیه :

جهت تهیه ژله بستنی ابتدا یک بسته پودر ژله را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم می زنیم تا حل شود بهتر است آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا دانه های ژله کاملا حل شوند. بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شود.

وقتی ژله کمی سرد شد(در حدی که نبندد) بستنی را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه یکدست شود. مایه ژله ی بسـتنی را تا نصفه در کاسه های بستنی خوری ریخته و در صورت دلخواه روی آن چند عدد میوه مناسب با طعم ژله گذاشته، یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

بعد یک بسته پودر ژله دیگر را با یک لیوان آب جوش و بعد یک لیوان آب سرد حل می کنیم و کمی صبر میکنیم تا مایه سرد شود تا ژله بعدی را آب نکند.

وقتی دمای آن پایین آمد مایه را روی ژله ی بسـتنی می ریزیم و دو ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود.

 

نکات:

۱) بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه کاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نکته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید که بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده که ظاهر خوبی نیست.
۲) می توانید به صورت رنگین کمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه کنید و لایه لایه روی هم قرار دهید.
۳) می توانید از ژله آلوئه ورا که بی رنگ است و بستنی های پر رنگ مثل شاتوت هم برای این کار استفاده کنید تا ژله شما بسیار زیباتر شود.
۴) در شکل از یک لایه ژله به همراه فالوده استفاده شده. برای تهیه این ژله فالوده و پودر ژله و آب را مخلوط کنید و وقتی ژله کاملا گرفت روی آن ژله ی بسـتنی بریزید و اجازه دهید ببندد. البته بهتر است از میزان بستنی بیشتری استفاده شود که زیباتر شود. می توانید بستنی معمولی را هم در دمای محیط کمی آب کنید و روی ژله بریزید و اجازه دهید ببندد.

نوش جان

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی برگ بادامی

      طرز تهیه شیرینی برگ بادامی (شیرینی فرانسوی)   شیرینی برگ بادامی یک شیرینی فرانسوی سبک، ترد و کرانچی است . آن را بصورت کاسه‌های برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو …

  • طرز تهیه ژله گلدار تک نفره

        طرز تهیه ژله گلدار تک نفره   این ژله گلدار زیبا رو برای مهمونای عزیزتون تهیه کنین تا از ذوق و سلیقتون شگفت زده بشن.   مواد اولیه : اسمارتیز برای تزیین نوشابه …

  • طرز تهیه ژله آفتابگردان

        طرز تهیه ژله آفتابگردان   ژله آفتابگردان ژله ای شیک و مجلسی   مواد اولیه : شکلات یا نسکافه مقدار کمی پودر ژله زرد ۱بسته پودر ژله سبز ۱بسته پودر ژله آلوئه ورا …

  • دو روش تهیه حلوای هویج

    طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما   حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ …

  • طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

    طرز تهیه حلوای گل سرخ برای ماه رمضان   تاکنون مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده اید. امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ …

  • نان جیبی طرز تهیه نان جیبی

    روش پخت نان جیبی  نان جیبی پیش غذای خوشمزه و شیک برای سفره افطار و هم چنین عصرانه و جشن تولدهاست. این نون زیبا و دلربا برای پذیرایی بسیار مناسبه.   مواد لازم برای تهیه …

  • طرز تهیه ژله شیر عسلی

      طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

  • طرز تهیه کیک براق طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

    آموزش طرز درست کردن کیک براق / تزیین کیک با سس فرانسوی تهیه کیک براق یکی از جدیدترین روش های تزیین کیک است. با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک اسفنجی را …

  • ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی ژله سوپرایز گل و برگ زیبا و مجلسی

    ژله سوپرایز گل و برگ    ژله سوپرایز رو به شکل های مختلفی میشه درست کرد قبلا دو مدل از این نوع ژله ( ژله سوپرایز قلب و ژله سوپرایز قلبی) تقدیمتون شده. با ما همراه باشید …

  • طرز تهیه گل رز شکلاتی

    طرز تهیه گل رز شکلاتی     مواد اولیه : رنگ خوراکی(در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری) عسل (یا شربت ذرت) ۱ پیمانه شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم طرز تهیه : برای درست کردن …

  • رنگ آمیزی کیک , کیک آبرنگی رنگ آمیزی کیک / کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک

    آموزش تصویری تهیه کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک  آموزش تصویری رنگ آمیزی کیک به چند روش / تزیین کیک رنگ آمیزی کیک و تهیه کیک آبرنگی یکی از روش های تزیین کیک های جشن …

  • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

    طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

  • طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای) طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نان خامه ای)

      طرز تهیه شیرینی نارنجکی (نون خامه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : عصاره‌ی وانیل یک قاشق چایخوری پودر شکر دو قاشق غذاخوری پودر شکر (برای خامه‌ی …

  • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

    دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …