سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


فست فود  , طرز تهیه کالباس خانگی یا ژامبون

طرز تهیه کالباس خانگی سالم و خوشمزه  

 

آماده سازی: ۴ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۵ ساعت

 

مواد اولیه برای تهیه کالباس خانگی :

گوشت ۳۷۵گرم (مخلوط گوسفند و گوساله(برای کالباس گوشت) و یا ران مرغ(برای کالباس مرغ))

آب ۶۰میلی لیتر (سرد به همراه یخ پودر شده داخل آن)

تخم مرغ  ۱عدد

نمک ۱۰گرم(۲قاشق چایخوری سرخالی)

شکر نصف قاشق چایخوری

شیر خشک نصف قاشق سوپخوری

نشاسته ۱ونیم قاشق سوپخوری (پودر شده)

فلفل سیاه ۱سوم قاشق چایخوری

پودر سیر ۱قاشق چایخوری

پودر موسیر ۱قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱چهارم قاشق چایخوری

پودر تخم رازیانه ۱چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع ۲قاشق سوپخوری

پودر تخم شنبلیله ۱چهارم قاشق چایخوری

پسته به میزان لازم (تازه)

فلفل قرمز به میزان لازم

هویج به میزان لازم

قارچ  به میزان لازم

 

طرز تهیه کالباس خانگی :

جهت تهیه ژامبون خانگی ابتدا گوشت یا مرغ را شسته و خوب خشک کنید و بعد آن را ۲ بار چرخ کنید و خوب ورز دهید و داخل نایلون ریخته و ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند.

ادویه هایتان اگر درسته است با آسیاب پودر کنید و آماده بگذارید.
اکنون گوشت یا مرغ را که حالت یخمکی دارد را در یک ظرف بگذارید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.سپس نمک را اضافه کنید و به خوبی آن را ورز دهید.

سپس ۳۰ میلی از آب و یخ پودر شده را داخل گوشت ریخته و مجددا آنقدر ورز دهیدتا به خورد گوشت برود.
در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و ورز دهید.پس از این مرحله روغن و باقی آب یخ را اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا گوشت خودش را بگیرد.
در مرحله آخر تمام مواد خشک و ادویه ها را بریزید و به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید. تمام مراحل فوق را میتوانید با میکسر یا غذا ساز هم انجام دهید.
اگر از مواد اضافه مانند پسته،قارچ و فلفل یا… استفاده می کنید زمانی درون مایه بریزید که مخلوط کردن شما تمام شده و از داخل غذا ساز به ظرف دیگر منتقل کرده اید.

یا آخر ورز دادن با دست به ظرف اضافه کنی

مرحله آخر تهیه کالباس خانگی :

شما ۲ کار میتوانید انجام دهید:
۱)مخلوط را داخل چرخ گوشت بریزید و اگر از بسته بندی مخصوص سوسیس استفاده میکنید سر مخصوص سوسیس را روی چرخ سوار کرده و مخلوط را داخل آن قرار دهید .
(کالباس را ریز و به شکل سوسیس تهیه کنید)
و بعد از اتمام کار ژامبون ها را به اندازه داخواه نخ ببندید تا مانند ژامبونهای آماده قطعه قطعه بشود.
سپس به همراه آب داخل قابلمه ریخته و روری حرارت قرار دهید(نباید آب داخل ژامبون برود باید خیلی محکم آن را بسته باشید).
تا در حین گرم شده آب ژامبونها نیر به تدریج پخته شوندو بعد از چوش آمدن به مدت ۱۵ دقیقه دیگر آنها را بپزید.بعد این مدت ژامبونها را داخل آب یخ قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید .
۲)بعد از میکس کردن گوشت و مخلوط کردن آن با فلفل و پسته یک تکه فویل بزرگ را بر روی میز یا سطح کارتان باز کنید.و گوشت را روی قسمت بالای آن قرار دهید.
با دست چرب شده آن را به صورت رول شکل دهید.کوچک یا بزرگ دست خودتان است.
سپس گوشت را با فویل رول کنید و محکم بپیچید و سر آن را مانند شکلات بپیچید و محکم کنید.
رولهای آماده را داخل بخار پز بگذارید و ۱ ساعت و نیم بپزیدو یا میتوانید بر روی گاز با یک آبکش بخار پز درست کنید و رولها را بپزید.
(آبکش فلزی را روی ظرف آب در حال جوش بگذارید و رولها را درون آن قرار داده و روی آبکش را بپوشانید)
بعد پخت ، رولها را داخل کیسه فریزر بگذارید و مقدار زیادی یخ خرد شده روی آن بریزید تا ژامبونها خنک شوند.
سپس آنها را داخل یخچال بگذارید ۲۴ ساعت بماند و بعد رول را باز کنید و برش دهید.

 

نکات:

۱)شما میتوانید از قارچ،هویج،پسته ،بادام یا هر افزودنی دلخواه دیگری در مرحله آخر استفاده کنید اما سعی کنید همین ادویه ها را داخل ژامبون بریزید تا خوشمزه تر شود.
۲)دقت کنید که برای منسجم شدن کالباس رول ها را محکم بپیچید و سر آنها را هم خوب و محکم بپیچید.
۳)آب و یخ پودری را میتوانید با گوشت کوب برقی درست کنید و یا آب را بگذارید داخل فریزر و به مرحله یخ زدن که رسید بیرون بیاورید و هم بزنید.

دوباره داخل فریزر بگزارید تا یک حالت آب و یخ درست شود.(مثل یخ در بهشت)
۴)در مرحله ورز دادن اگر دیدید مایه کمی شل است میتوانید کمی نشاسته یا آرد اضافه کنید.

نوش جان

 

طرز تهیه کالباس خانگی یا ژامبون

فود سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سوسیس و کالباس

    آموزش تهیه سوسیس و کالباس خونگی برای مامانای نازنینیه که می دونن انواع بازاری این خوراکی سالم و بهداشتی نیستن! مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو قارچ …

  • طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی خوشمزه و مجلسی غذای آسان

    طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی  دوستان این هات داگ مرغ خونگی فوق العاده خوشمزس. اگه میخواین یه طعم متفاوت را تجربه کنین ، در طرز تهیه هات داگ مرغ ، این خوشمزه ی بی دردسر ما …

  • طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی

      طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : نان تست ۳ عدد شیر ۴ قاشق غذاخوری سینه مرغ ۱عدد تخم مرغ ۳ عدد خامه …

مطالب قبلی این بخش
  • ساندویچ بادمجان پنیری طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ویژه گیاهخواران

    ساندویچ بادمجان پنیری لذیذ و خوشمزه برای گیاه خواران ساندویچ بادمجان پنیری ، ساندویچی هیجان انگیز برای گیاهخوارانی که دلشان یک ساندویچ خوشمزه می خواهد. برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با …

    • طرز تهیه فلافل مرغ

      دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

      • کلوچه تخم مرغ طرز تهیه کلوچه تخم مرغ

        دستور پخت کلوچه تخم مرغ کلوچه تخم مرغ غذایی لذیذ و مقویه که در مدت زمان کمی می تونین اون رو تهیه کنین. سرو این غذا خیلی راحته و می تونین تا مدتی در یخچال …

        • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

            پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر ، میتونه به عنوان پیش غذا و یا اگر با سالاد کاملش همراه باشه ، به عنوان یک غذای کامل استفاده بشه. …

          • طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر

            طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر (چیپس بسیار ترد و خوشمزه)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر: نمک۳/۴ قاشق چای خوری جعفری۳ قاشق غذاخوری کره۸۵ گرم (تکه …

            • طرز تهیه پنیر برشتک

                آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : زردچوبه به میزان لازم شوید به میزان لازم روغن به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد پنیر ۲۵۰گرم (لیقوان) …

              • طرز تهیه اسنک با نان های بیات

                یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست   نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. …

                • طرز تهیه پیتزا با نان تست

                  طرز تهیه پیتزا با نان تست   این غذا با نون تست و هر چی که داشتین درست میشه! و خیلی هم خوشمزه است!  در واقع یه جورایی یه پیتزای طبقاتیه که با نون سوخاری! …

                  • طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

                    طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه   کیک ساندویچ غذایی خوشمزه است که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد.   مواد اولیه : ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی نان تست برش نخورده …

                    • طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک

                        طرز تهیه سیب زمینی برگر ، یک شام آسان و شیک   اگه دنبال یه شام شیک و آسان و در عین حال خوشمزه و خوش طعم هستین در ادامه با آموزش طرز تهیه …

                      • طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

                        طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)   مواد اولیه :   مواد لازم برای خمیر لاه ماجون : آرد ۵ فنجان شیر (یا آب) یک و نیم فنجان روغن نباتی یک چهارم فنجان نمک …

                        • طرز تهیه مافین تخم مرغی

                             طرز تهیه مافین تخم مرغی   تخم مرغ وقتی به حالت مافین و کیک درمیاد، خوردنش لذتبخش تر میشه. پیشنهاد انتخاب مافین تخم مرغی به عنوان صبحونه باعث میشه صبح ها دیگه به خاطر …

                          • طرز تهیه ساندویچ هات داگ مارپیچی

                              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: زرده تخم مرغ به میزان لازم روغن ۲قاشق غذاخوری سوسیس  ۱۰عدد آب ۱لیوان نمک …

                            • طرز تهیه نان تست فرانسوی (فرنچ تست)

                              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : شکر دانه ای ۱/۴ فنجان ۵۰ گزم دارچین ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده) شیر  نصف فنجان ۱۲۰ …