دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا در منزل

این پیتزای ساده را یک بار امتحان کنید، دیگر پیتزای مارگاریتای حاضری سفارش نخواهید داد. این رسپی از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است. با طرز تهیه پیتزا مارگاریتا در بخش آموزش آشپزی ما را همراهی کنید.

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا

سیر ۱ حبه
روغن زیتون به میزان لازم
ریحان ۱ دسته
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم
آرد به میزان لازم
پنیر موتزارلا ۸۵ گرم

 

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

 

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

برای تهیه سس گوجه فرنگی، در ماهیتابه ای کوچک روی حرارت متوسط رو به پایین کمی روغن ریخته و سیر را در آن تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.

بیشتر برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. گوجه ها را با قاشقی چوبی له کنید. از سس بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.

خمیر پیتزا را ۴ قسمت کنید. به آن ها کمی آرد بزنید، روی آن ها را با کیسه ی پلاستیکی بپوشانید و برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و یکی از تکه های خمیر را به پهنای نیم سانتی متر روی آن باز کنید. یک تکه فویل آلومینیومی تقریبا به سایز پیتزا را با روغن چرب کنید، کمی آرد روی آن بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. بقیه ی تکه های خمیر را هم به همین شکل باز کنید.

برای پخت پیتزای مارگاریتا ، از قبل فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

سس گوجه را روی خمیر های پیتزا بمالید. پنیر های موتزارلا را با دست تکه تکه کنید و به همراه تعدادی برگ ریحان روی پیتزا ها قرار دهید. روی هر پیتزا کمی روغن زیتون بپاشید و کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید.

پیتزا مارگاریتا ها را به همراه فویل ها روی سینی فر قرار داده و برای ۷ تا ۱۰ دقیقه تا طلایی شوند، در فر بپزید.

 

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

 

نکاتی در رابطه با تهیه پیتزا مارگاریتا 

سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی ها را برای ۳۰ ثانیه در آب جوش بیاندازید و سپس در آب سرد قرار دهید. پوست و دانه های آن ها را جدا کنید.

برای تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا از دستور موجود در یکی آموزش های زیر استفاده کنید :

خمیر جادویی 

طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

 

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

 

 

منبع:وب سایت آشپزباشی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دلمه قارچ

      مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …

  • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

      پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …

  • طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ

    طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : تخم مرغ  ۶عدد سس مایونز ۲قاشق سوپخوری ماست خامه ای ۱قاشق سوپخوری …

  • طرز تهیه پیتزا گل صدپر

    طرز تهیه پیتزا گل صدپر   مواد اولیه : هات داگ هرچه بلندتر یک یا حداکثر دو عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم قارچ خرد کرده دو فنجان پنیر پیتزای رنده شده دو فنجان پودر …

  • طرز تهیه نودالیت قالبی

      یه پخت متفاوت از نودالیت یا  روایتی تازه از نودالیت!   یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود ۳ دقیقه بجوشونین. بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی …

  • طرز تهیه تست قارچ خامه ای

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: قارچ  ۲۴۰ گرم (مخلوط قارچ های کریمینی، پورتوبلو و …) روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری کره ۱ …

  • طرز تهیه اسنک پنیری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد سوخاری ۸۰گرم شیر  ۲قاشق سوپخوری تخم مرغ  ۲عدد پنیر پارمیسان ۶۰گرم پیازچه ۳قاشق چایخوری سس خردل …

  • طرز تهیه پیتزا کالزون

    طرز تهیه پیتزا کالزون مواد اولیه برای ۲ نفر : پودر خمیر پیتزا ۱/۳ بسته ژامبون مرغ ۴ برگ سوسیس ۲ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا ۱ …

  • طرز تهیه نان تست فرانسوی (فرنچ تست)

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : شکر دانه ای ۱/۴ فنجان ۵۰ گزم دارچین ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده) شیر  نصف فنجان ۱۲۰ …

  • طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر

    طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر (چیپس بسیار ترد و خوشمزه)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر: نمک۳/۴ قاشق چای خوری جعفری۳ قاشق غذاخوری کره۸۵ گرم (تکه …

  • طرز تهیه همبرگر مخصوص

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (چرخکرده) دنبه ۱۰۰گرم (چرخکرده) آرد سوخاری به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد …

  • طرز تهیه مینی پیتزای مافین

    طرز تهیه مینی پیتزای مافین آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : مافین۶ عدد (نصف و تست شده) سس راگو۳۹۵ گرم پنیر موزارلا۱۷۰ گرم (رنده شده) قارچ به مقدار لازم (ورقه شده) زیتون به مقدار لازم …

  • طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)

    طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)   اگه به دنیال یه شام لذیذ هستین که بشه سریع درستش کرد با ماه همراه باشین تا طرز تهیه پیتزا میکر رو باد بگیرین:   مواد …

  • طرز تهیه کالباس خانگی یا ژامبون

    طرز تهیه کالباس خانگی سالم و خوشمزه     آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای تهیه کالباس خانگی : گوشت ۳۷۵گرم (مخلوط گوسفند و گوساله(برای کالباس گوشت) …